• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Objavljivanje i zastita rukopisa

Started by dunja, 21-09-2010, 21:43:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Джон Рейнольдс

Сад ми сину да нешто нема оне драги Золе екипице да кука због качења туђих фотографија којекуда.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

to kako ću da se ponašam zavisi od Gula, momče ne može da prizna grešku pa to ti je

inače, Stevo, ja sam banovan zato što sam postavljao tuđe slike na javni dio foruma, pa ne vidim zašto bi se tvoje tolerisalo

Franz Xaver von Baader

imam razrješenje!
da se albedo okači u najbolje fotografije i time automatski dobije pristup topiku
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Albedo 0

Quote from: Najpin Gvin on 28-03-2013, 15:12:24
imam razrješenje!
da se albedo okači u najbolje fotografije i time automatski dobije pristup topiku

pa zar već nisam tamo?

koliko sam shvatio već jesam a i dalje nemam pristup

u javnom dijelu ne može

Franz Xaver von Baader

Quote from: Бата Животиња on 28-03-2013, 15:14:05

u javnom dijelu ne može

podržavam

a tamo nisi, ono što je reynolds linkao je prenemaganje za tetkice. tek sad si evidentiran, emanacijo buda spencera!

Albedo 0

Bud Spencer wannabe za sada, nisam još dorastao tom čovjeku, biće vremena!  8-)

mac

Stevo, šta reći, nemaš stila, ali to verujem nije problem za tebe.

lilit

Quote from: Джон Рейнольдс on 28-03-2013, 15:08:46
Сад ми сину да нешто нема оне драги Золе екипице да кука због качења туђих фотографија којекуда.

ah dzone,
opet ti promice kontekst, al to me ne cudi. no, posto je prava i nepalamud srpkinja danas u odlicnom raspolozenju, utrosice malo vremena da ti objasni.
postavljanje fotke dragog zoleta (sa detetom) na politicki akrobat pdf, a koja je pre toga na tajnom forumu identifikovana kao "prava", je dno dna sa stanovista srpskog viteskog kodeksa.
postavljanje kvazi-batine fotke, gde nismo znali da li je "prava" ili "kriva", na ovom potforumu je postao prekrsaj tek kad je dokazano da je X sa slike stvarno bata.
stoga, stevu banovati!!!!  :lol:

hm, da, bato, sad nemas nijedan razlog da nas ne pocastis fotkama na forumu predvidjenom za takva nedela.  :mrgreen:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

scallop

Ma, nemoj? Čekam ovaj trenutak par godina. Mrtvak, ustani!
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

Quote from: lilit_hardy on 28-03-2013, 15:28:01
hm, da, bato, sad nemas nijedan razlog da nas ne pocastis fotkama na forumu predvidjenom za takva nedela.  :mrgreen:

samo ako nađem neku životinjsku!  8-)

a ova je stara 6 godina najmanje

Quote from: scallop on 28-03-2013, 15:30:04
Ma, nemoj? Čekam ovaj trenutak par godina. Mrtvak, ustani!

za dobrim konjem se prašina diže!  8-)

Franz Xaver von Baader

pa dobro, ovo je play of the day defintivno. batice, gulinjo ti je darovao 5 minuta slave, a ti i dalje na njega režiš. svašta.

Джон Рейнольдс

Богме, кад су се све коцкице сад уклопиле и кад су све горуће мистерије решене, могу мирне душе да одем на послеручковну дремку.  8-)
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

pokojni Steva

Quote from: mac on 28-03-2013, 15:25:16
Stevo, šta reći, nemaš stila, ali to verujem nije problem za tebe.

Nakucao sam koješta pa obrisao. Mac se dobro drži na Istoriji, ovim mu dajem za pravo i da me psuje kad gođ 'oće. Evo, neću više pominjati ni držalje od metle koje je Mac zasigurno jednom progutao.

Nego Batac, ups! Nikola, evo da te čovečanski pitam - ja bih najviše želeo da postavim tvoju sliku kao svoj avatar. Jebaću mater Gulu, D. kinjiti dok ne isplače i pomisao da bi ikad mogla biti žensko... Sa Skalopom će mi već biti lakše, navikli smo jedno na drugog, al' ću se ja zbog tebe još jače truditi. Nemoj me odbijati, razmisli, ja želim da ti se približim. Šta kažeš? Ne dozvoli da nas Zakk razdvoji!!!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

pokojni Steva

Ko li mi je to sad pisao? Ko ko ko?!  :!:

No subject)« Sent to: pokojni Steva on: Today at 15:14:56 »
Reply[/r]
  • Delete
  • [/l]

majstore, ja tvoje ime niti znam niti ga spominjem, na forumu je odavno praksa da se ličnim imenima niko ne naziva, niti da se slike postavljaju bez odobrenja

zovi me kako hoćeš, moje lične podatke ne možeš da iznosiš

Albedo 0

pokojni Steva

Izvinjavam se na "rasteru" s gornje poruke, navikao sam da uglavnom serem pokraj kukuruza čitajući vozni raspored. Slab sam s računarima.

pokojni Steva

Quote from: Бата Животиња on 28-03-2013, 16:26:48
šta ti nije jasno u poruci?

Pa, kako da ti kažem, nisi mi još uvek odobrio da ovo krme s fotke

stavim sebi za avatar. Rekoh ti, daću sve od sebe da ljudski nagnjavim sve tvoje oponente. Evo, psovaću i sam sebe. Nemoj biti tvrda srca, budi čovek iako si Bosanac. Vidim, imaš i zdrave zube, to je valjda što si iz duge tradicije pećinskih dentologa.

Ghoul

Quote from: Бата Животиња on 28-03-2013, 14:20:17
a normalno da je Gul, kada je raščerečen i sažvakan, morao da dobije neko zadovoljenje, i naravno - nije ga dobio, jer ja ne miješam pol i rod  8)

ahahahahaaa!

pa ovaj slepac stvarno veruje da je toliko bitan i vredan gulu da se ovaj u slobodno vreme bavi njime, razmišlja o njemu, obavlja istrage i smišlja kako da mu srmsi konce?!  xrofl

to veruje slepac koji trčka za svakom mojom porukom, prati me u stopu kao džukac s namerom da ostavi svoje govance uz svaki moj post, tim besniji kad ga ignorišem - i onda još ispada da sam JA opsednut NJIME (tj. time)?  xrofl

pa još pičkica šalje zahteve zakku da se skloni njegova 'nejavna slika' (a lilitka se zgražava)! DNO DNA!
ko da sam je izvuko iz nekog tajnog arhiva ili mu je ukrao iz džepa!
evo vam je ta 'nejavna slika' - dobijate je tako što u gugl ubacite ime ovog skota - Nikola Mladjenovic - i rezultat je tu - JAVAN DA JAVNIJI NE MOŽE BITI:

http://photos.academia.edu/530201/188425/219625/large_nikola.mladjenovic.jpg?1324538168
https://ljudska_splacina.com/

PTY

Oh, trebace nam sad ovde malko vremena da se konsolidujemo, touch screen nam dokazano nema milosti a blagostivi nam moderatori imaju dokazano opasne namere, pa... ovde je, izgleda, nastalo nekakvo sludo 'name or be named' doba.

Pa dobro, ako je vec tako... mnogo ste nam se bre oteli vi sto mislite da ste samo zbog forumskih nikova anonimni i da cete takvi zanavek i ostati...

Alas, ma jok, ali samo polako, nigde se ne zurimo, ovo je internet, digitalno doba, nista se ne nikad gubi, nista nikad ne nestaje, nista nikad nikud ne odlazi, cak ni u mokrim snovima moderatora. Svaki momenat je skoro pa bezvremen, makar samo zato jer je kopiran.  :lol:

Ghoul

naravno, nigde nema zakka a ni lilite da se zgražavaju, a kamoli da na deponiju bacaju, skatološke opsesije ovog skota u kojima iznosi svoje seksualne opsesije i fantazije o meni...

ne, to je sasvim u redu, okej, normalna stvar svima (osim adl-u); ali ne daj bože da neko izgugla sliku tog kretena, pa to je odma 'dno dna'. to je nepojmljiva gnusoba i povod da se zakče seti da je neki kao administrator... xrotaeye

Ghoul

Quote from: pokojni Steva on 28-03-2013, 16:09:59
Jebaću mater Gulu

a taman posla da se neki admin uzbudi zbog ovako nečega - o, pa da, to je još jedna u nizu šala, vic sustiže vic na sagiti, a dok god je na račun ghoula - sve je dozvoljeno: pišanje u lice, majka... ajmo dalje, imam ja još familije, ko će sledeći?

lilit

Pa te Batine seksualne fantazije sa tobom kao objektom valjda treba da ti laskaju??? Gde ti je mladost? I zdrav duh???
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Albedo 0

svašta Gule, ti baš ništa ne razumiješ, čak ni odnos uzroka i posljedice

Uzrok - ja te raščerečio, sažvakao i ispljunuo argumentovano

Posljedica - ti u nemoći povlačiš neke očajničke poteze koje nemaju veze sa naučnim poljem na kojem si raščerečen

To je jedina poenta mog posta, tvoja motivacija. Moja motivacija je naravno jasna, optužio si me da lažem i dokazao sam da lažeš. I još bezobrazno odbijaš da pošteno prihvatiš kritiku pa se snebivaš kada ti odgovorim istom bezobraznom mjerom (nemoj da me izjednačavaš sa Stevom, ničije roditelje nisam spominjao). Tačka što se toga tiče.

a jasno je da ja i samo ja odlučujem gdje će se moje ime ili moja slika pojaviti, a ne neko drugi

ti izgleda zaboravljaš da sam ja banovan jer sam tvoju sliku postavljao. Ko je tada zvao zakka? Jesam ja možda sam sebe prijavio? Ja sam pravila foruma osjetio na svojoj koži, a čak i ne tražim reciprocitet (banovanje) nego uklanjanje s javnog dijela. Tačka još jednom.

PTY

@ghoul: pa, eto, svaki forum ima svoje dezurne kokoske, svoje dezurne ludake, svoje rezervne imbecile i svoje dezurne moderatore. To je ustrojstvo digitalnog sveta kakvog znamo.

ali svaki forum treba i nekakvu makar iole solidnu Aryeh Neier funkciju, inace... ima da nabrojani glatko odnesu prednost. kakvom ti se cini ta perspektiva?

PS. Bato, razumem reakciju, ali nemoj da sad bas forsiras. polako.

Джон Рейнольдс

Сад не знам да ли сам се пробудио у неком паралелном универзуму. Ви тражите правду, поштење и реципроцитет на форуму којим влада Бобо?

#Τζούτσε

Ghoul

Quote from: Бата Животиња on 28-03-2013, 18:41:43
ti izgleda zaboravljaš da sam ja banovan jer sam tvoju sliku postavljao. Ko je tada zvao zakka? Jesam ja možda sam sebe prijavio? Ja sam pravila foruma osjetio na svojoj koži, a čak i ne tražim reciprocitet (banovanje) nego uklanjanje s javnog dijela. Tačka još jednom.

ma o čemu ti to, mamlaze?

misliš na one meme koje si pravio?

čak i imbecil poput tebe trebalo bi da vidi razliku između stavljanja javno dostupne slike, pronađene na netu, putem gugla, I NEIZMENJENE, dakle samo PRENESENE sa drugog sajta - kao što je to ova:

i uzimanja tuđe slike i njenog menjanja, fotošopovanja, dopisivanja, dodavanja, što si ti radio.

ova tvoja, ma koliko karikaturalno izgledala, NIJE MENJANA NI ZA JOTU.
to je bata, AS IS.

da li je slepcu poput tebe uopšte vidljiva neka razlika?
teško.

a najviše me sekira što nju neće videti ni lilit.  :cry:

PTY

Quote from: Джон Рейнольдс on 28-03-2013, 18:45:16
Сад не знам да ли сам се пробудио у неком паралелном универзуму. Ви тражите правду, поштење и реципроцитет на форуму којим влада Бобо?

aman.. cime to on ovde tacno vlada? ako ti obrise postove, pa, ti ih sejvuj pre postovanja, prosta stvar.
da ih menja - to nece, toliko ga znam.
cime on to ovde vlada, zapravo?

Джон Рейнольдс

Quote from: LiBeat on 28-03-2013, 18:50:54

aman.. cime to on ovde tacno vlada? ako ti obrise postove, pa, ti ih sejvuj pre postovanja, prosta stvar.

Па влада... свиме овиме.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: Ghoul on 28-03-2013, 18:46:43
NIJE MENJANA NI ZA JOTU.

budalo, jesi li čuo za pirateriju?

Nije mijenjana roba ni za jotu i robija se.

Ja sam vlasnik te slike i nema tu šta da se priča, sačuvaj je na hard i drkaj, lilit je već vidjela sliku, ko nije šalji im na pp gdje ne vidim

Moji lični podaci su moje vlasništvo.

Ghoul

naravno, lakše je kenjati i pišati po drugima u bezbednosti anonimnog nika, skriven iza tamo nekakve 'bate životinje', ali ako se otkrije da je iza toga nikola mlađenović, pa još slikovito dokazani bizgov koji izgleda tačno kao bizgov (u panici da se to ne vidi), e to je već strašno, to je povod da se plačipičkoše ne samo kod zakka (uvek meka srca da izađe u susret i obriše šta mu se zatraži), nego i kod akademije.  :!:

pretpostavljam da se i sajt academia.edu bavi 'piraterijom'!?

e, baš zato je bata životinja slika i prilika naše akademije.

zato, uživajte u toj slici dok opet nije sklonjena!  :-|

Джон Рейнольдс

У ствари, Либеат, поента је да овај форум почива на принципима социјал-дарвинизма и да ту нема места тражењу правде, реципроцитета или чега још, већ се правда и реципроцитет изнуде. Повремени излети миљеника и миљеница чак само учвршћују такво устројство, тако да... то је то. Што се мене тиче, како су ствари овде постављене, расправљање ко је где коју слику окачио и ко је коме опсовао мајку само су одјеци људскости у хладним пределима киберсвемира.

#Τζούτσε

Albedo 0

Quote from: Ghoul on 28-03-2013, 19:00:36
pretpostavljam da se i sajt academia.edu bavi 'piraterijom'!?

1. tvoja slika se nalazi na tinypic.com

2. reprodukcija tuđeg vlasništva - piraterija

3. Ako sam je kojim slučajem postavio na jedan sajt nisam je postavio na Sagitu.

nema šta se više da se raspravljam

Tex Murphy

Кад се само сјетим давних времена кад је на овом форуму могло и нешто паметно да се прочита...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Franz Xaver von Baader

rekoh ja da gul ne prašta i da je on pravi svećenik, onako kako to Nietzsche definira (svećenici najperfidniji mrzitelji)

a sad bez šale
albedo, ti jesi bio prost i bez mjere (kako je već rečeno)... ipak valja imati mjeru i balansirati na oštrici, ako se već želi biti u zajednici
ghoule, opet, albedo ipak jest suštinski u pravu za slike, podatke... neće u javnom dijelu i to je to.
evidentiran je i zaveden u katalog pajsera, čak smo se i zabavili jutros i nasmijali, ali što ćemo ga sada... mrcvariti?! nemoj ni ti zapadati u tiraniju.

Father Jape

Quote from: Горан Перчевић on 28-03-2013, 19:07:41
Кад се само сјетим давних времена кад је на овом форуму могло и нешто паметно да се прочита...

Vrati se ti Gabrijelu Najtu i drugim kompjuterskim avanturama, vidiš da je ovdje nastupilo vučje vrijeme.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

PTY

Quote from: Джон Рейнольдс on 28-03-2013, 18:52:48
Quote from: LiBeat on 28-03-2013, 18:50:54

Па влада... свиме овиме.

ma jok bre.
ajde nek ovlada mojim iducim postovima, volela bih to da vidim.

PTY

dakle, ajmo najpre po izvesnom nam pokojniku.  :evil:

osilio se taj bre mnogo na naseg Radmila i neke jos ovde pride.

I dobro sad to sa Radmilom, tu stvarno ne mislim da se mesam, nek Radmilo sad kusa to sto je kuvao, obaska sto mu to uopste nije trebalo, ali eto, kad je bas hteo, eto mu ga zakuska.  :lol:

ali pokojnik je nikom ovo: http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?action=profile;area=showposts;u=3390 , a imenom je Predrag Stražmešter (wow, izvukoh kopipejst na tabletu, ura ja, ili, kako bi nase kokoske + dezurni Meho Krljic reagovali -- !!!!!!111!!111! -- no dobro, idemo dalje) i taj doticni je ponekad i Predrag Strazmester iliti Predrag Strazmeister, e da se vi vlasi u guglanju ne dosetite.  8)  Inace, ima 50 i kusur godina, a ima i personalne trenere u oblicju 1) sirotog Radmila kojeg danas upisava gde stigne (znas Radmilo, niko te noramlan nece od toga braniti, jer eto, ti si mnogo prevrtljiv i sutra ces opet u krevetu sa njim zavrsiti, pa onda... sto te od toga braniti, pa penetrirajte si slobodno, kad vam je vec to toliko lepo, ovo je danas skroz gej frendi vorld :mrgreen: ), 2) Spomenke Stefanovic-Pululu i 3) Tijane Tropin.

Znate za onu belu kremicu koju Klaris maze ispod nozdrva u 'Umirenoj jagnjadi'?

e p, to vam je ono sto se za takve situacije uglavnom nabavlja, mada neki od nas koriste i priprosti Viks stik ( :oops: ) - it iz d nekst best ting, over de kounter, plus genijalno odise na mentu i eukaliptus ujedno  :mrgreen:

Taj dakle Predrag... whatever, ovde nam na sagiti vilani od kako ga je nas bobnace doveo sa sftima, sve u nadi da ce tako pribaviti sebi kupce. a ti kupci ne da mu kupuju, nego otkidaju, jer to je inace sorta koja bez knjige ne ide u krevet!!!11!! ali daleko bilo da insinuiram da im je to najveci talenat, ojha! Mislim da im talenat vise lezi u protivprirodnom bludu nad sitnom stokom i krupnom zivinom i tu vsm to odnosi prevagu, ali.. ajde da sad to ovde dokaze onaj ko to moze, molim ja vas!  :evil: :evil:

no dobro, moj ofis sada lumpuje sto smo stukli dedlajn 48 sati pre roka ali videcu vas sutra, moderatori, da li je ovde stagod prifalilo!  xremyb   poz.

Boban

Čekaj, da li hoćete da kažete da je ovo prava Batina fotka i pravo ime i ostalo?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

PTY

ma taman posla... na kraju cemo da verujemo samo onima koji su poverenja verni.
nazovimo to  "the war of  the nicks".
:D

Ghoul

Quote from: Boban on 28-03-2013, 20:12:36
Čekaj, da li hoćete da kažete da je ovo prava Batina fotka i pravo ime i ostalo?

ma taman posla, nego je sasvim slučajno ona nestala sa sajta academia.edu samo par minuta nakon što sam je ovde linkovao otuda!

(plači)pičkica zameće tragove svog nečovještva!
al uzaman!  :evil:

Boban

ah... hoću da znam ko je uspeo da dopre do ove informacije?
Znam nekolicinu koji su pokušavali, ali voleo bih da vidim ko je uspeo.
Dakle, Batica izgleda kao glumac odbijen za ulogu u top listi nadrealista...

Alexdelarge

onda gledaj lafčino, vidiš ga! :-|
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Boban

pokojni Steva

Quote from: Ghoul on 28-03-2013, 18:37:40
Jebaću mater Gulu

a taman posla da se neki admin uzbudi zbog ovako nečega - o, pa da, to je još jedna u nizu šala, vic sustiže vic na sagiti, a dok god je na račun ghoula - sve je dozvoljeno: pišanje u lice, majka... ajmo dalje, imam ja još familije, ko će sledeći?

Čekaj, ti se sad zajebavaš? Ili si ozbiljan  :shock:  Mislio sam da se barem tebi ne treba crtati, al' ako baš mora:

Nego Batac, ups! Nikola, evo da te čovečanski pitam - ja bih najviše želeo da postavim tvoju sliku kao svoj avatar. Jebaću mater Gulu, D. kinjiti dok ne isplače i pomisao da bi ikad mogla biti žensko... Sa Skalopom će mi već biti lakše, navikli smo jedno na drugog, al' ću se ja zbog tebe još jače truditi. Nemoj me odbijati, razmisli, ja želim da ti se približim. Šta kažeš? Ne dozvoli da nas Zakk razdvoji!!!

pokojni Steva

Quote from: LiBeat on 28-03-2013, 19:47:57
dakle, ajmo najpre po izvesnom nam pokojniku.  :evil:

osilio se taj bre mnogo na naseg Radmila i neke jos ovde pride.

I dobro sad to sa Radmilom, tu stvarno ne mislim da se mesam, nek Radmilo sad kusa to sto je kuvao, obaska sto mu to uopste nije trebalo, ali eto, kad je bas hteo, eto mu ga zakuska.  :lol:

ali pokojnik je nikom ovo: http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?action=profile;area=showposts;u=3390 , a imenom je Predrag Stražmešter (wow, izvukoh kopipejst na tabletu, ura ja, ili, kako bi nase kokoske + dezurni Meho Krljic reagovali -- !!!!!!111!!111! -- no dobro, idemo dalje) i taj doticni je ponekad i Predrag Strazmester iliti Predrag Strazmeister, e da se vi vlasi u guglanju ne dosetite.  8)  Inace, ima 50 i kusur godina, a ima i personalne trenere u oblicju 1) sirotog Radmila kojeg danas upisava gde stigne (znas Radmilo, niko te noramlan nece od toga braniti, jer eto, ti si mnogo prevrtljiv i sutra ces opet u krevetu sa njim zavrsiti, pa onda... sto te od toga braniti, pa penetrirajte si slobodno, kad vam je vec to toliko lepo, ovo je danas skroz gej frendi vorld :mrgreen: ), 2) Spomenke Stefanovic-Pululu i 3) Tijane Tropin.

Znate za onu belu kremicu koju Klaris maze ispod nozdrva u 'Umirenoj jagnjadi'?

e p, to vam je ono sto se za takve situacije uglavnom nabavlja, mada neki od nas koriste i priprosti Viks stik ( :oops: ) - it iz d nekst best ting, over de kounter, plus genijalno odise na mentu i eukaliptus ujedno  :mrgreen:

Taj dakle Predrag... whatever, ovde nam na sagiti vilani od kako ga je nas bobnace doveo sa sftima, sve u nadi da ce tako pribaviti sebi kupce. a ti kupci ne da mu kupuju, nego otkidaju, jer to je inace sorta koja bez knjige ne ide u krevet!!!11!! ali daleko bilo da insinuiram da im je to najveci talenat, ojha! Mislim da im talenat vise lezi u protivprirodnom bludu nad sitnom stokom i krupnom zivinom i tu vsm to odnosi prevagu, ali.. ajde da sad to ovde dokaze onaj ko to moze, molim ja vas!  :evil: :evil:

no dobro, moj ofis sada lumpuje sto smo stukli dedlajn 48 sati pre roka ali videcu vas sutra, moderatori, da li je ovde stagod prifalilo!  xremyb   poz.

Jao, dali oni ofarbani našoj Cici slobodno popodne pa ga troši ližući si međunožje. To je baš slatko, em higijenski ispravno.

Prvo bih se izvinio Tijani što sam je ikad pomenuo, pa sad Cice od raznih gadnih vrsta mogu da se služe njenim imenom e a kad bi meni da osole rep. Znači Cico, mojne ponavljaš ovu taktiku, postaću zaista neprijatan. Radmilu i Spomenki radi šta 'oćeš, ekipa ste.

Dalje, ako je Cica želela da napravi geg, hoću reći štos, ponavljajući moje ime u više verzija, pa zašto Cico tako? Džon, Džek, Anomander, Scallop, Sivka, Boban, D., Stipan, Miljan, Savajat, Saturnica... Svi ga oni znaju u ispravnom obliku, a već okolo godinu dana se nalazi na i u Sagiti No.19. Ono Strazmeister si izguglala verovatno negde a da ima veze sa muzikom i sličnim izdavačkim kućama, moj prošli život, i stranci su imali problema s mojim prezimenom. Ništa tvoji Vlasi, marva sitnog zuba, analna opštenja sa istima ili već o čemu dejdrimuješ.
Draga Cico, nabio sam u dupe čitave 42. godine, od oca sam Božidara i matere Sofije, rođen 23. XII 1970., Kikinda,  u 04:50, znači jarac-škorpija. Ima me podosta na topiku gde se kače fotke, a i tamo na onom Scallopovom od starih fotki. Ako si baš zinula, nisam je još kačio, imam i jednu pravu pedofilnu - ja s godinu dana na ćebencetu go golcat i raskrečen, a kita mi odvisila. Cico, samo zatraži i biće ti poslana. Tek da upotpuniš svoju arhivu.
Bobana sam upoznao nekih godinu dana nakon što sam se registrovao na Sagiti.
Čekaj, dal' mi se provuklo još nešto gde si slagala? Šta znam, valjda nije. Svakako, ko te jebe Cico.

Tex Murphy

Јесте ли ви сви колективно сишли с ума?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

PTY

uuuuu, "CICO"!!  xrofl
strasno, strasno, kad vi stocari & ratari krenete da vredjate nas urbane & na balege gadljive   :cry: :evil:
okej to za godine, nije to namerna laz kad se tako lako pobija, ali eto, malko ofucano izgledas na onim svojim fotkama, keve mi ako nisam verovala da me bitno sijes u godinama... haos.
no van toga, sta ti to znaci ono sa verzijama imena, pa to i jeste caka, sve verzije imena koje si poturio... naravno  da je tu krivac gugl, pa nije valjda da bi neko pomislio da ljude poput  tebe licno poznajem...  :cry: :cry: :cry: a i ta dva imena koja pominjes, jaojao, koliko bi im danas zivot bio laksi da su onomad bajgonirali sve sto cetvoronoske hoda... no dobro, nauk se placa, a ti se bogami skupo na toj  listi kotiras. jadan li je onaj ko se sa tobom petljao.
a za  Tijanu se ne brini odvise glasno, za tebe je ne veze nista materijalno, samo tvoj ovde traceraj, isto kao i za Robnika... da li   je to dosta ili  ne, pokazace vreme.
a sad cu opet prestati da vas tretiram kao ljudska bica, iako sam svesna da od vas ima koristi, makar u sirem domenu kosmicke pravde...

pokojni Steva

A-u! Jeza...
Cico vidi, 'ajd da sačekamo do sutra. Ja sam čovek prastarog kova, ne startujem ženske kad vidim da su intoksinirane. Sad fino uzmi pa se isperi paradajz sokom, to kažu pomaže.

Boban

Quote from: Горан Перчевић on 28-03-2013, 23:31:40
Јесте ли ви сви колективно сишли с ума?

Ne možeš verovati kakvo dejstvo na ljude je izazvalo obelodanjivanje Batine slike i prilike...

mac

Svi su ustreptali u neizvesnosti. Ljude interesuje kakvo dejstvo će obnarodovanje Batinog identiteta imati na Batu. Da li će se upristojiti, svi se pitaju...