• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Novi stripovi na sajmu

Started by Pavle, 27-10-2003, 20:03:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pavle

Dakle, na sta ste naleteli?
Moj favorit je Marketprintov ''Džipsi'' koji je izašao namesto poslednjeg stripa iz serije Petar Pan, zatim tu je nova "Cat Claw" (za koju ste svakog dana mogli da dobijete i posvetu od autora)...
Danas sam našao neko fantomsko izdanje Dilana Doga - kratke priče i oduševljen sam, s obzirom da je stari Dilan dosta propa u izdanjima koja nam nude 'rvati, ovo je konačno pravo lice omiljenog nam heroja.
Izasla je kolekcija pet stripova posvecenih Bluberijevoj mladosti,
još jedan Zograf, Braća Frik, Ken Parker...
Bilo je i dosta štandova sa starim stripovima (bar pet), pa se i tu moglo riljati...
Sam Lowry: Yes... No... I don't know. I don't know what I want.

ante

Quote from: "Sam Lowry""Cat Claw"

???
stop the american policy

Bilja

Ove godine je bilo znacajno vise standova sa stripovima nego u poslednjih nekoliko godina. Bilo je standardnih strip standova, MarketPrint i Alan Ford, i nekih novih, koji su, bez obzira na brojna starija bonelijeva izdanja svakako prijatno iznenadjenje. Uz puno stranih izdanja (ko ima para) tu su i domaca, narocito na MArketprintovom standu. Posto sam vec uzela Bilala koji mi je ogolio pripremljeni budzet za sajam, morala sam da odaberem na MArketprintu jedan album (sa tendecijom da naknadno nabavim i ostale koji me zanimaju). Dzipsi nisam imala prilike da citam, izgleda sjajno, mozda malo "mangovski" stil ali sjajno interpretiran, bar koliko sam videla na to kratko vreme. Tu je i Petar Pan, ali za one koji zele da ga kompletiraju, moraju da izdvoje za 5 vec izdatih albuma. Inace, nesto od Loisela nikad nije promasaj. Naravno, tu su i Ratnici sa Akbara, fenomenalno izdanje, mada imam vec cb izdanja u Stripotekama. Pored sveg tog sjajnog izbora, na kraju sam se odlucila za CAt Claw, naravno uz potpis autora  :lol:  :lol:
sto ne znaci da cu tu da se zaustavim. Uostalom imam 2 albuma Cat Claw, pa sto ne bih imala i ostale. A bacila sam oko i na Bourgeona, Loisela i Dzipsi.
Alan Ford je dobio Bilalove albume, prva dva iz trilogije San Monstruma. E to definitivno vredi imati, mada po meni, prvi deo je bolji od drugog.
Dilan Dogova je bilo najvise, za izbor i cudno izdanje kratkih prica koje sam morala da uzmem  :lol:
Bilo je i finih malih standova sa stripovima starijih izdanja, kao i onih skupih (npr Plato) sa stranim izdanjima.
Bilja
----------------------------------------@

Maximuss

Koji je naslov nove Cat Claw?
UP, UP AND AWAY!

Ivan Bevc

Moze li neko da mi da informaciju o kakvom je to izdanju Dilana sa kratkim pricama rec. Kako izgleda, ko je izdavac, koliko kosta, gde ima da se nabavi????

hvala
Teenage crime now fashion's dead
Shoot it up
There goes my love rocket red
Shoot it up

Takve stvari se pitaju upola glasa u knjizarama ALAN FORD i DARKWOOD, a tamo se i kupuju.

Ivan Bevc

pssst  hvala
Shoot it up
Shoot it up

Djole

Medjutim, ovaj konkretni DD se moze nabaviti samo u Braci Dalton, Darkwood i AF ga iz ne poznatih razloga nisu narucili. Ili barem nisu na sajmu.

A broj strana je 96, pise da izdaje "Basic media" iz Nisa i da je izasao 1998. :lol:

Interesantno je da se kao graficki urednik spominje Hamdija Tunguz, svima poznat iz jedne druge edicije... :o
"THAT is why they call me The Decorator."

Ivan Bevc

hvala na iscrpnim informacijama.
Jos samo da mi date adresu Daltona i odoh da kupim. :lol:
Shoot it up
Shoot it up

Djole

Marijane Gregoran 28, ako se ne varam, dole na Karaburmi...
"THAT is why they call me The Decorator."

Ivan Bevc

u super, u komsiluku! HVALAHVALAHVALAHVALAHVALA!!! :D
Shoot it up
Shoot it up