• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Bizaran problem sa Free Rapid Downloaderom

Started by Tex Murphy, 07-03-2011, 19:41:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Maloprije pokrenem Free Rapid Downloader, kad imam šta da vidim - SVI linkovi su nestali (!), download lista prazna ko pustinjakov adresar!
Ima li neko ideju šta ovo do đavola znači? Ovo mi je popriličan peh jer uvijek imam pristavljenih oko 100-200 fajlova i sad mi valja sve to ponovo tražiti :-(

Inače, imam gadne probleme s fajlovima s pojedinih hostinga, npr. kad skidam nešto s FileSonica, ubija me onim captcha kodovima, skine se fajl recimo dopola i onda mi iz čista mira traži kod i bez obzira na to da li odgovorim tačno ili pogrešno, fajl počne da se skida ispočetka :-( Skidanje sa samog Rapidšera ne pravi nikakve probleme, ali ovi ostali su živa katastrofa.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

Mene je zajebavao Jdownloader, ali mi nije nikad brisao linkove, eventualno sam morao da počnem download posljednjeg fajla iz početka, a još neki se žale da im je program u totalnom rasulu, sad izgleda kao da se svi download menadžeri raspadaju.

A ovo oko prekidanja filesonic downloada mislim da nije do porgama već do tvoje konekcije, možda imaš neke popravke na mreži posljednjih dana, ne bi trebalo da ima veze sa programom, već je pukla veza.

mada sve je moguće, budući da se oba raspadaju.

Alexdelarge

Quote from: Harvester on 07-03-2011, 19:41:08

Inače, imam gadne probleme s fajlovima s pojedinih hostinga, npr. kad skidam nešto s FileSonica, ubija me onim captcha kodovima, skine se fajl recimo dopola i onda mi iz čista mira traži kod i bez obzira na to da li odgovorim tačno ili pogrešno, fajl počne da se skida ispočetka :-( Skidanje sa samog Rapidšera ne pravi nikakve probleme, ali ovi ostali su živa katastrofa.

koliko ima mb file koji skidas? verovatno postoji nekakvo ogranicenje.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Tex Murphy

Uh, nemam pojma pravo da ti kažem, obično skidam fajlove koji su veličine 100 ili 200 MB, ali moguće je da mi se provukao neki od 400, a čini mi se da na FS-u toliki fajlovi mogu da se skidaju samo sa premium nalogom :oops:

Dakle, ostaje još pitanje zašto mi je PROKLETI FRD izbrisao linkove.
Genetski četnik

Ygg

Quote from: Harvester on 07-03-2011, 22:39:33
Dakle, ostaje još pitanje zašto mi je PROKLETI FRD izbrisao linkove.

Mora da si skidao neke perverzne filmove! A danas je počeo Vaskršnji post. To je FRD uradio za tvoje dobro, da ne padneš u iskušenje! :evil:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Tex Murphy

Nisam skidao nikakve perverzne filmove! I otkad ti znaš toliko o vaskršnjem postu?
Genetski četnik

Truba

pored lijepog torenta vi se zajebavate s tim linkovima
uključiš odeš i vratiš se ono gotovo
torent naravno
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Ja, al na torentima nema baš sve što ima na ovim raznim sajtovima.
Genetski četnik

Albedo 0

akhnaton

Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Truba

na torentima ima svega
a ako nema koristis emulu
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

E ako ima svega - kupim ti čokoladu ako mi nađeš Discoveryjev dokumentarac APOCALYPSE HOW :-)
Genetski četnik

Melkor

Moze li 300 gr milke za blue ray? :)

Title: Discovery: We are waiting for the apocalypse
Original title: Apocalypse How
Released: 2008
Genre: Documentary
Cast: Aaron May

Can the powerful eruption of the volcano provoke another ice age? Could an asteroid completely erase humanity from the face of the earth? Can gamma rays nearby stars destroy the ozone layer of our planet? Mayan calendar predicts that life will end December 12, 2012. And no matter what year, there is definitely a threat to humanity. The question is not when it's apocalypse, the question - HOW?

Released: U.S.
Length: 1:05:00

Video : 1280x720p/AVC High@L 4.1/16:9/9 122 Kbps/25.000 fps/4.34 GiB/1h 5mn

Audio : English AC3 2.0 ( 48.0 KHz / 448 kbps / 16 bits ) 2 channels

:)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Tex Murphy

Gdje gdje gdje???

Ja sam u nekoliko navrata pokušavao da skinem preko FRD-a, al kako ja počnem da skidam, a oni skinu linkove. Bastards.
Genetski četnik

Karl Rosman

Discovery Channel: Apocalypse How

How would the world end? This program explores some of the possibilities in a scientific way.

Source: Discovery Channel Canada Analog Cable Feed [Taped on VHS, tape is then dubbed to DVD and ripped]
Video Codec: XviD @ 980kbps
Audio Codec: MP3 128kbps 48Khz
Length: 1:26:48
Resolution: 480x270
Fit onto one CD-R?: Yes
Mastering Errors: Missing end credits due to Discovery Channel Canada Program Bumper.

Losiji je snimak, ali ko nije probirljiv...
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Truba

jbg ja našao na poljskom i ruskom na emuli