• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za april

Started by scallop, 15-03-2011, 01:17:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Stipan

Quote from: Plut on 24-03-2011, 20:01:43
"ko se voli - taj se bije", pa u tom kontekstu napadanje poistovećujem sa simpatisanjem. 

Naravno - D. je na neki meni neshvatljiv način postala megapopularna na sagiti.
Većini onih koji se kače sa njom u stvari baš to smeta. Zapravo je potajno obožavaju.
(ne tvrdim da ona bira reči u raspravama, da to bude jasno)

Džek

Da li si siguran u svoj iskaz, Stipane? Mislim da mnogo, mnogo grešiš.

Boban i Radmilo su megapopularni, naravno i drugi (kao ja :)), pa se niko ne kači sa njima
Njen nastup i nipodaštavanje svega i svakoga inteligentne ljude iritira.

Naprvi spisak ko je sve "ne miriše", dobro se zamisli nad tim nikovima i preispitaj tu svoju izjavu.

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Albedo 0

Quote from: Plut on 24-03-2011, 20:01:43Albedo, to ti baš i nije primer za temu o pravopisu.

šala, ženska glavo, šala!

Ni ja nikoga nisam napao, nekoga jesam :lol:

Albedo 0

Quote from: Džek svih zanata on 24-03-2011, 20:30:00
Naprvi spisak ko je sve "ne miriše", dobro se zamisli nad tim nikovima i preispitaj tu svoju izjavu.

Problem je što će i mene naći među tim nikovima :lol:

Stipan

Ne mirišu je mnogi Džek, to je meni jasno. I moram priznati da je u konfliktu sa mnogima koje cenim. Malo je kompleksnije pitanje zašto je to tako.
Za to što se sa Bobanom i Radmilom niko ne kači postoje jaki razlozi u onome što su oni postigli i u tome što su spremni da se zezaju sa piscima u pokušaju. Ne treba da stavljaš smajlija kada tvrdiš da si megapopularan (na sagiti). To i ja mislim, i vrlo si mi simpa. 
Ipak - zamisli se kako je počeo tvoj konflikt sa D. Pratio sam sve vreme.
Ona je počela sa dobrim namerama - ali vrlo nespretno, istini za volju. Ti si reagovao pomalo grubo (priznaj u stanju si da to uradiš) i Tras! Otada kad god ste oboje na istom mestu sve vrca od speleologije.
Nemoj da se naljutiš sad na mene jer si mi drag. Nevolja je što mi je draga i ta D. koja se ponekad stvarno ponaša kao slon u staklarnici.

Суба

Колико креативне енергије уложено у читаву скалу неподопштина-од лаганог потпрцкивања до свирепог товарења. Надам се да ће се то испољити у радионици. Имам осећај да ће девојке да нас разбију.

Stipan

Opasne su one, Suba.

Albedo 0

Quote from: Suba on 24-03-2011, 20:48:00
Колико креативне енергије уложено у читаву скалу неподопштина-од лаганог потпрцкивања до свирепог товарења.

Tema za sljedeći mjesec! :lol:

Суба

Ух...ја нисам тренирао за тај спорт.

Džek

Stipane, meni nije cilj da budem megapopularan (da sam to hteo, prijavio bih se za farmu ili velikog buragera pa glumio blentovinu) nego mi je da pokupim sve od saveta šta vredi pokupiti, i gledati ih iskoristiti na najbolji mogući način, sve dok su pisci voljni da ih daju.

Prijatelja imam dovoljno, nije na odmet još kojeg da steknem, ali opet, nisam u izviđačima nego na vir mestu gde većina nije u 3D onakva kakva se prikazuje ovde.

Daklem, piši i pusti druge da pišu, a nemoj da drugima ulaziš u tintare, govoriš i projektuješ svoja htenja i želje u druge i mani se "mislim ti sve naj i brinem za tebe" jer to ne postoji, sem u obliku krajnjeg licemerstva... (Mislim, šta se ima neko brinuti za nepoznatu osobu?) Jednom sam rekao da se ta briga ispolji kroz nove patike. Nosim br 42 i po. Volim Nike.

Hvala :)

Sad, usput što se volim našaliti i zezati, to nije moj problem...

Boban

A kada i gde pokazuješ to da se voliš našaliti i zezati?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Džek

Rekoh da volim, ali ne i da pokazujem... :)

Boban

aaaa, to čuvaš za odabrane; a nas ovde čašćavaš nesuvislostima i bezvezarijama...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Džek

Dakako, moj rafinirani humor je često neshvaćen...

Savajat Erp

Quote from: Džek svih zanata on 24-03-2011, 21:24:23
Nosim br 42 i po.

42 и по? Па какав си ти то Босанац?! :) :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Džek

Savajat Erp

Можда...а можда ја свој бигфутизам спочитавам и другима, па се изненадим нормалним бројем патика? :)

Džek

Jedina prednost male fute je sigurniji prolazak kroz minsko polje, makar uz pesmu "učini bar jedan pogrešan korak"... a velike beganje pred razulerenom ajkulom. Futa ko peraja, mlataraju kao raketni čamac.

Ja ne spadam ni u jednu kategoriju,što implicira il' da ću najebat' u minskom polju (pogodiće me pesma u dušu) ili ću postati hepi mil nekoj gladnoj ajkuli...  :|

Stipan

Ma Džekonjo ti si mi idol. Tvoj odnos sa D. je tvoja stvar.
Naravno da si u pravu : svi ovde igramo svoju igru - ko smo i šta smo to je samo naša stvar.
Neću da ulazim u tvoju tintaru (ne bih da saznam kakve grozote tamo mogu da zateknem), a ne bih ni da ti ulaziš u moju (ne bih da saznaš kakve grozote tamo možeš da zatekneš), ali sigurno znam da si mi (možda nesvesno) mnogo pomogao da pišem bolje nego što sam pisao.
Tvoja odbojnost prema D. je tvoja stvar. Nisam ni pomišljao da utičem na tebe. Samo sam odgovorio na ono što si me pitao.
Meni je ona simpa i mislim da nije toliko divlja koliko ovde pokušava da pokaže. Ali to je moje mišljenje i ne treba da utiče ni na koga.
Nema ljutnje, ha?

Melkor

Quote from: Stipan on 24-03-2011, 20:45:22
Za to što se sa Bobanom i Radmilom niko ne kači...
:D
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Džek

Ma dže bi se ja naljutio na tebe Stipane? :)

Stipan

Melkore, istržeš iz konteksta. Ali dobro zvuči...
Dobro je Džek - nešto sam se zabrinuo.

Savajat Erp

Quote from: Melkor on 24-03-2011, 22:14:38
Quote from: Stipan on 24-03-2011, 20:45:22
Za to što se sa Bobanom i Radmilom niko ne kači...
:D

Па, добро, написао је зато одвојено...дешава се свима, нема потребе за толиком суровошћу! :lol: :lol:

scallop

Quote from: Džek svih zanata on 24-03-2011, 22:12:47
Jedina prednost male fute je sigurniji prolazak kroz minsko polje, makar uz pesmu "učini bar jedan pogrešan korak"... a velike beganje pred razulerenom ajkulom. Futa ko peraja, mlataraju kao raketni čamac.

Ja ne spadam ni u jednu kategoriju,što implicira il' da ću najebat' u minskom polju (pogodiće me pesma u dušu) ili ću postati hepi mil nekoj gladnoj ajkuli...  :|

Prijaju mi ovakve rečenice.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Džek

Znam, znam, moglo je bolje... :)

scallop

Jedina prednost male fute je sigurniji prolazak kroz minsko polje. Makar uz pesmu "učini bar jedan pogrešan korak"... E, a velike su za beganje pred razularenom ajkulom. Futa ko peraja, mlataraju kao raketni čamac.
No, ja ti ne spadam ni u jednu kategoriju, što implicira il' ću najebat' u minskom polju (pogodiće me pesma u dušu) il' ću postat' hepi mil nekoj gladnoj ajkuli...

Ne, ne treba bolje. Treba samo malo lokni i špric laka da drži.   :lol:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Plut

Nije lako biti muško. :(

Albedo 0

to je zato što imamo posla sa ženama :)

Quote from: Savajat Erp on 24-03-2011, 22:02:08

Nosim br 42 i po.

pa stvarno, toliko moja tetka nosi :lol:

scallop

Bato, jel' ti mora da se ponašaš kao kulov ili ti je to samo avatar? I, pozdravi tetku.

Albedo 0

Stipan

Quote from: Plut on 24-03-2011, 23:30:42
Nije lako biti muško.
Quote from: Savajat Erp on 24-03-2011, 22:18:05
дешава се свима, нема потребе за толиком суровошћу!

Složeno!

Plut

Tebi dosadno, a?

Džek

Quote from: Bata Trokrilni on 24-03-2011, 23:34:07
to je zato što imamo posla sa ženama :)

Quote from: Savajat Erp on 24-03-2011, 22:02:08

Nosim br 42 i po.

pa stvarno, toliko moja tetka nosi :lol:

Mora da ti tetka ima težak život...

Albedo 0

Prava je trokrilna! :lol:

Josephine

Ne radi se tu o vođenju (u smislu dominacije). Situacija je mogla da bude obrnuta (da se muškarac plaši bliskosti). Ples je metafora za ljubav.

Albedo 0

Quote from: D. on 25-03-2011, 18:40:08
Ne radi se tu o vođenju (u smislu dominacije).

a ja mislio da će je žestoko odrati čim stignu u njen stan

ajde D filozofiraj negdje drugdje

Josephine

Oprosti, ti si ovde došljak. Ponašaj se pristojno.

Ako nećeš da diskutuješ na temu, ne ostavljaj link (sa tvojim komentarom na njemu, na koji sam i odgovorila).

Bolje ćeš "razumeti" žene (a time i sve ljude), ako slušaš.

QuoteZoon је рекао...

haha, moram da priznam da nisam očekivao ovakav kraj. Mada ko zna šta se tu krije, kao muškarac vodi ples... a žena vodi sve ostalo :)

To ja samo u slučaju da se nisi šalio... Posle one tvoje izjave da ne razumeš žene...

scallop

Zar ne možete lepo da se razvedete na zgodnije topike? Možda neko ima problem da napiše bolju priču.

Josephine

Zanimljiva je priča. Mislim da je pronicljiva.

Albedo 0

Izvini, ali ti si počela meni da držiš lekcije kao da ja nisam nešto shvatio, a valjda znamo da si ipak ti ta koja je češće bila u zabludi do sada.

Dakle, ja postavim link i ti se nađeš da mi ''čitaš misli'', kao ja sam to shvatio kao ''dominaciju'' ili šta?

Možda ti to nisi mislila, ali to si napisala, kao da ja propagiram mušku dominaciju.

U tom slučaju moj odgovor na tvoju provokaciju je sasvim pristojan. Nema tu diskusije kad mi lijepiš etiketu nekog arapskog patrijarha.

I naravno da je kraj neočekivan, nemoj da se praviš da se kao identifikuješ sa junakinjom, jer se junakinja sigurno i u neljubavnim situacijama ponaša daleko manje radikalno i tvrdoglavo od tebe, znaš i sama da si primjer upravo toga. Sve u rok feminističke službe, naravno.

-------------

Edit: MOja je priča završena, to samo ona provocira da bi je objavio  xfrog

Josephine

Dala sam svoje tumačenje priče, ti si se sam pronašao. Kada već jesi, onda sam i odgovorila zašto si se pronašao. Ne vrti se svet oko tebe.

Vreme je da i ja postavim ultimatum.

Ne želim više da učestvujem u radionicama i da pišem priče, smeta mi što pojedinci i od ovog dela foruma prave brlog.

Doviđenja svima. :)

Stipan

Alo bre D. !!! Vraćaj se ovamo i to smesta!!!
Bato, umukni!!

Albedo 0

SVi ovdje imaju oči da sami vide ko se kome obratio i ko je koga prvi provocirao.

Ja sam Stilistiku i Retoriku imao kao fakultetski predmet, kod mene ne pale te priče po kojima si ti dala nekakvo tumačenje (kao da ti je neko tražio tumačenje, pa ovo treba da zanima muške autore a ne tebe) izdvojeno od autora koji je postovao link (od kojeg sama praviš trn u sopstvenom oku), pa to je KLASIČNI SOFIZAM koji mi sada podvaljuješ kao tumačenje koje sam ja umišljeni naduvenko izparanoisao.

Alo, postoji svega DESETAK VRSTA SOFIZAMA, do sada si ih na ovom forumu iskoristila jedno 5-6, a ovo ti je sedmi.

Stipan

Pa dobro Bato, boga mu poljubim, umeš li ti uopšte nešto bar da oćutiš, ako već nećeš da zaključiš primirje!?

Savajat Erp

Н` уме...али, ипак, Д. тврди да је дрчна, језичава, победник, гласна, борац итд...мало је глупо одустајати овако на пречац.

Albedo 0

Nešto nekome mogu da oćutim  :evil:

Ali da me neko jeftinim sofizmima pokušava praviti budalom to neće da može.

Josephine

On sve vidi kao napad na ličnost i ne ume kulturno da diskutuje. Moj odgovor inspirisan je njegovim komentarom, ali je više bio razmišljanje naglas, jer sam i ja za trenutak razmišljala da li je u pitanju zaista ples (da preko časova nauči da se prepusti) ili je metafora za ljubav; i šta joj psiholog zaista poručuje. A nije imao ni zlu nameru, niti nekakvo nipodaštavanje.

Ja sam vrlo ozbiljna u svojoj nameri. Zaista više ne mogu da čitam njegove postove... I sve mi se nekako... smučilo.

Savajat Erp

Онда и немој читати његове постове.

Stipan

Bog je storio IGNORE opciju.
Kako si ti ono meni rekla prošli put - ne drami.