• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za april

Started by scallop, 15-03-2011, 01:17:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stipan

Pa, ja ispadoh iz ovog kruga. Evo 303 posta.
Čujemo se u maju...

scallop

I Boban je brojao. Ne brini, pitaću ja umesto tebe: Bobane, jesi li dobio Stipanovu priču?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

scallop

Alo, Stipaneee! Što si se udidio? Aprililili! Ne bi Boban tebe... ti si mu miljenik.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Ma jok Scallope, samo se stidim - Boban je u pravu. Baš mnogo brbljam u zadnje vreme.

scallop

Mog'o bi i u prednje vreme. :mrgreen: Jesi li shvatio zašto ne valja rano poslati priču? Posle, dok drugi vredno rade ti zazjavaš. E, da nema mene da cimnemo jutarnju kafu, razgovarao bi sa zidom.

Stipan

Mims

Pas koji brblja, ne laje :)
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

Albedo 0

8 muških priča... chicks will always be chicks :lol:

angel011

Quote from: Jevtropijevićka on 01-04-2011, 01:50:56
Quote from: angel011 on 31-03-2011, 22:58:17
Ako navodiš naziv pesme ili nešto slično, onda piši na engleskom (ili onako kako je napisano - With or Without You, ili With or With Out you ako hoćeš da naznačiš da je u pitanju piratska kaseta sa nalepnicom koju je pravio neko nepismen).

Ovo mi je nešto poznato.  :?:
:mrgreen:
We're all mad here.

Savajat Erp

Заврших још јуче после многих перипетија...прво ми се чинило да ћу имати мање од 6000к, а онда сам се изгледа мало занео...пребацио сам за неких 100ак, чим скрешем то, шаљем моје мало злодело.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

scallop

B'avo! To ti je ko dlaka iz tanjira.

SuperSynthetic

Još nisam poslao priču. Evo sa'ću. Pitam se samo koju?
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Mims

sheep happens.

SuperSynthetic

Prvu ili drugu? Aj reci. Stvarno.

M.M

Sintetik, pošalji onu priču o onome...  :D
Nijedan poraz nije konačan.

Mims

sheep happens.

Josephine

SuperSynthetic

Ok. Prvu kačim ovde, a drugu šaljem. Ako ste me...

Boban

veruješ ženama?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

scallop

On samo misli da je apsolvirao temu. Nego, daj izveštavaj sa terena, uložio sam kintu da će biti priča bar koliko prošlog meseca.

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

SuperSynthetic

Ako sam pogrešio, žene su krive.

Džek

I ja sam poslao danas svoju. Trebala sinoć da "ode" ali mi crk'o ruter... tako mi i treba kada se zajebavam okolo umesto da pošaljem rad.

U teh podršci mi vele da u ponedeljak dođem da zamenim opremu a ja njima "Je l', matereti, u ponedeljak? A šta dotle?"

Al' ne bi ja bio Džek svih zanata da nemam ruter u šteku. Sinoć mi se nije dalo da ga podešavam, zato sam ga danas prikopčao, nazvao bilmeze i rekao im da mi pomognu setovati uređaj. Oni kažu da ga ne vide, ja slučajno klik na ZS kad ono se stranica otvori.

Velim im da imaju mahanje, da mi uređaj radi bez podešavanja, da imam net i da ću od radosti da izvedem kišni ples oko kompa, a oni vele "nemoguće da ste na net-u, mi vas ne vidimo..."

"A šta to mene briga? Spremite mi za ponedeljak uređaj, dolazim! Aj' sad vozdra, ode Džek da surfuje..."

Eto, ja se raspričao a nisam iskazao šta sam želeo da kažem.
Da je uređaj bio neispravan, ili da se nije mogao setovati, klinac bih uspeo svoj rad poslati, niko ne bi verovao u moj baksuz, onda bi se posvađali, svi bi se razišli a Sagita bi propala.

To dalje implicira da sam ja, ovako namazan sa ruterom u šteku spasio forum i njegov vedar duh, radionicu i tako...

:)

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Anomander Rejk

Hoće li se nagurati do 20 priča ? Koliko je ono bilo prošli krug, 18 čini mi se ?
Tajno pišem zbirke po kućama...

Savajat Erp

или беше 22? ја сам послао моју пре 20ак минута...и малопре сконтам да имам 2 карактера вишка. надам се да ми се неће узети за зло, прерачунао сам се, јбг. :)

scallop

Niko ne pati od viška karaktera, ali o manjku bismo mogli da razmislimo.

Ajde, njanjavi pisci, šta čekate? Izgleda da se dame duže presvlače. Nije to samo obuci pantalone i gotovo. Treba nešto imati i u džepovima. Moja Radmila često nosi pantalone, ali nikako džepove. I kad ih ima prazni su. Mislim da žene nikada nisu shvatile čemu služe džepovi na pantalonama.

Savajat Erp

Могу ли ову задњу реченицу да искористим за статус на Фејбуку? :)

scallop

Jok, ima da te tužim zbog povrede autorskih prava. :mrgreen:

A, da li ti znaš čemu služe? :evil:

Savajat Erp

Нећу да одговарам на малициозна питања. :)

scallop

Savajat Erp

Не смем, ко зна на шта ти мислиш, већ сам се испаљивао па не бих поново...;)

scallop

Evo, recimo na pitanje: "Zašto se muškarci ređe tuširaju od žena?", odgovor je: "Zato što je to tako i na filmu."

Josephine

Quote from: scallop on 01-04-2011, 21:03:11
Ajde, njanjavi pisci, šta čekate? Izgleda da se dame duže presvlače.

Dame se duže presvlače, ali na kraju uvek izgledaju mnogo, mnogo bolje. Biće tako i u ovom krugu. Zato im džepovi i ne trebaju (doduše, ja mrzim torbe i radije koristim džepove, ali hajde da igram po ovom stereotipu). :)

Savajat Erp

Quote from: scallop on 01-04-2011, 21:29:10
Evo, recimo na pitanje: "Zašto se muškarci ređe tuširaju od žena?", odgovor je: "Zato što je to tako i na filmu."

Добро је, а ја помислио да није неки билијар у питању...па, реко`, боље да ћутим :)

scallop

Eh, moj Savajate, da je reč o bilijaru, onda bi i D: bila u pravu kad tvrdi da ženama ne trebaju džepovi. Ali, mi ne želimo da ona bude u pravu, zar ne? Kad su žene u pravu onda su muškarci sigurno nešto zabrljali. (Možeš i ovo da turiš u status.) Ajdemo još malo dok vegetarijanci ne izedu svu salatu.

scallop

Još sat i po, a vi još dovršavate priče. Dok čekamo evo odgovora na pitanje Savajatu: Muškarac ima džepove na pantalonama, jer nije morski konjić da ima ugrađenu torbu.

Savajat Erp

Али то ипак има неке посредне везе са билијаром. Могу да појасним, али се плашим да ће се сувише ући у ток мојих мисли. :)

scallop

Štos je izaći iz stereotipa, očekivanog. Kad te ništa ne iznenadi, ne obori te s nogu, onda se zapitaš zašto si nešto uopšte čitao. To je veoma vidljivo i u ejaculatio praecox postovanim pričama. Kao golicaju ti maštu, lascivno, puno emocija, ali većina čitalaca očekuje nešto što će nadrasti njihovu maštu. Za onoliko koliko je ponuđeno, možemo i sami da se snađemo. Zato Boban čita samo dotle dok ne "prepozna" priču i shvati da zna kako se završava. Što bi je onda čitao do kraja?

Savajat Erp

А ја фору са морским коњићем сконтао као - морски коњић носи младе у својој торби, а мушкарац сигурно не може носити своје младе у џеповима, али пошто носи своје потенцијалне младе увек са собом и...тако се некако опет вратих на билијар.

SuperSynthetic

Ako dobro razbiješ kugle na početku, posle nema problema.

scallop

Quote from: SuperSynthetic on 02-04-2011, 00:06:13

Ako dobro razbiješ kugle na početku, posle nema problema.

Ovo je sjajna metafora kako treba prići pisanju. Ali, ko još to uzima za ozbiljno.

Savajate, ti ko onaj što su ga pitali šta je nacrtano na raznim listovima papira, a on uvek isti odgovor. Ako je tako, što onda imamo džepove i pozadi? Jedan je Rafa.

Josephine

Bilo bi dobro da Boban napiše (porazmisli) o načinu glasanja, umesto što ovde širi nepoverenje prema ženama i predrasude prema vegetarijancima.  :|

scallop

Ko o čemu, D: o novom načinu glasanja. Ej, nema novog načina! Bolje se zapitaj koji muškarci nemaju mitesere?

Josephine

Ma ne govorim o novom načinu glasanja. Da govorim - znali biste, verujte mi. ;)

Mi, zapravo, nemamo ni stari.

Edit: a što vi mene zovete D sa dve tačke? Ja sam D sa jednom tačkom. :)

Savajat Erp

Шта хоће овај Скалоп од нас?  :lol:

SuperSynthetic

Pre glasanja dobro razmisliti koju priču je napisao Synthetic. Kada ste 100% sigurni da ste sigurni onda glasajte za tu priču.

Savajat Erp

Хоћеш да кажеш да си вртоглаво изменио стил?

scallop

Quote from: Savajat Erp on 02-04-2011, 00:17:10
Шта хоће овај Скалоп од нас?  :lol:

Pa, recimo da sam poslepodne dremnuo, pa sam raspoložen da vas zamajavam i razbijam nervoze do okončanja roka za slanje priča.

D., evo, D. popraviću se D. Sad mi liči na Sintetika.

Josephine

Quote from: scallop on 02-04-2011, 00:23:02
D., evo, D. popraviću se D. Sad mi liči na Sintetika.

Ma ne, samo mi vi stavljajte dve tačke. Mislila sam da postoji razlog... :)

Josephine

O, da - i dalje podržavam predlog da sa pričom ide i pol autora/ke. Moja priča prva ne mora da implicira pol pisca; a u pitanju je osnovni kriterijum za vrednovanje ispunjenosti zadatka, tako da mi se obeležavanje priče polom čini kao neophodan potez u ovom krugu