• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Flash Forward na RTS1

Started by zakk, 21-03-2011, 01:13:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

ko je sad urednik na RTSu i zašto me nervira?
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Alex

Što?
Ja pogledo prvu epizodu i nastaviću da je pratim.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Will-O'-The-Wisp

Uh, ta serija se raspada nakon 6-7 epizoda. Postaje negledljiva.
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

lilit

ta serija se raspada u drugoj epizodi.  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

scallop

Meni je to jako dobar predložak za TV seriju. Gledao sam par epizoda i video da nešto škripi. Čini mi se da je to trebalo praviti kao dramu, a ne kao jurnjavu. Ne razumem se mnogo u stručnu terminologiju, ali je pozicija nekako pogrešno odabrana. Karakteri koji treba da nose seriju su loše postavljeni i gledaoca ne zanima šta se njima događa. Patologija znane sudbine je opako dobra osnova i trebalo je posmatrati žrtve. Jeste li se ikada zapitali da li biste otišli kod vračare koja pouzdano vidi vašu budućnost?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

HAL

Meni se svidela. Mora da su je kupili zato što je otkazana, pa samim tim verovatno i jeftinija.

Truba

il su je dobili u paketu s nekom drugom džaba :D
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

zakk

@Scallop

Dobar je bio predložak, i na nivou koncepta, sinopsisa i trejlera, to je bilo obećavalo. NU, već prva epizoda pokaza da to nema nekoga smisla i vodeće zamisli, nego i ono što je imalo pogubi u brzoj smeni slika i haraktera.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

scallop

Nisam i nameravao da komentarišem realizaciju. Meni svaka realizacija pomalo nije po volji. Ni sopstvena.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

zakk

DeHickok

Quote from: zakk on 22-03-2011, 12:16:14
Sad čujem da su uzeli Kapičića da glumi, biće da su zato kupili  :o

http://www.nadlanu.com/Dynamic/Clanci,intCategoryID,621,intItemID,194801.html

Uzeli su ga za seriju "The Event" ali to je jos jedna koja gotovo sigurno nece preziveti prvu sezonu
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

zakk

Ugly MF

Ja sam ispratio FF odavno..phih.. da su imali zanimljive likove, pa bi i bilo gledljivo, ideja interesantna, prva epizoda vredi ostalo komercijala...

Event je solidan, ne dave ga mnogo sa subplotovima, kao u FF...ali opet, od zanimljivih likova nijedan....cak i Zeljko Ivanek nije tolko ni negativac ni manijakalan, sto mi vrlo smeta....misliiiim, on kao pozitivac.....pffffffffff
A da, sta mislite, kad ce Ameri u serijama da stave nekog Japanca za prezidenta Amerike?
Sad posle ove ujdurme sa cunamijima i nuklearkama?

HAL

Ja sam za to da sledeći američki predsednik bude njihov indijanac, amerikano oriđinale. Crnac kao podpredsednik, a glavna opozicija Japanci, čisto kao fin gest zbog katastrofe koja ih je zadesila. Toliko zaslužuju.

Ugly MF

Quote from: HAL on 24-03-2011, 22:58:12
Ja sam za to da sledeći američki predsednik bude njihov indijanac, amerikano oriđinale. Crnac kao podpredsednik, a glavna opozicija Japanci, čisto kao fin gest zbog katastrofe koja ih je zadesila. Toliko zaslužuju.
A mehikanac ?
Ka'ace mehikanac?
Prvo u teksasu, jel? Pa posle u e-sa-deu?

HAL

O da, kako sam njih zaboravio. Ombre će da bude glavni za nacionalnu bezbednost, desna ruka prvog čoveka Amerike.