Author Topic: RADIONICA: kako je počelo, gde smo sada i šta će biti sa svima nama...  (Read 255580 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Boban

• 3
Ja sam objavljivao horor pričice pre nego što je Gul pošao u osnovnu školu.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
možda drugi padaju na tvoje zamene teza, ali ja odavno ne.
Moj intervju nema veze sa radionicom, samo ilustruje da se srpska sf &f scena toliko usitnila da nema načina da se skoncentriše kvalitet na jednom mestu.

ovde je sve rečeno, da se ne ponavljam: https://kovalska.rs/2021/10/spava-li-domaca-fantastika/

Sad, kome Bobanu da verujemo, onom koji tvrdi da je intervju "samo ilustruje" i da nema veze sa radionicom ili onom koji je sam okačio na radionici nešto što nema veze s radionicom i tvrdi da je tu "sve rečeno" i jadan neće da melje dalje ni slovca, kamo li da objasni kontekst u kome je okačio link?
I ja sam još u prošlom veku oguglao na tvoje samopromocije i gerila marketing, stalna štancovanja izdanjca od po 1000 strana samo da ne ostaneš nedorečen, pogrešno shvaćen i druge drame. Mislim da je nerazumevanje tebe doseglo tolike razmere da je vreme za gigantsku monografiju o radionici gde ćeš podeliti sa nama celu istinu. :roll:
"Koga briga šta govore, ako nemaju muda da kažu u lice?" - Toni Soprano

"Ako bismo ljudima oduzeli iluzije, koje zadovoljstvo bi im ostalo?" - Volter

Boban

• 3
rečeno je sve o odnosu mladih prema savetima, ne traže ih, ne žele, zanimaju ih amo pozitivni stavovi. to je direktno razlog što niko ne šalje radove na ovakvu radionicu gde će biti viviseciran i ponižavan.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
Istina je da su ljudi su voleli radionicu i želeli da učestvuju na njoj, uprkos tome što su bili vivisecirani i ponižavani. Više su to doživljavali kao vežbu i druženje.

A da ti nisi umeo da se izboriš sa njegovim pozitivnim stavom, pa si na kraju potpuno bez dovoljno dobrog razloga ukinuo radionicu, čisto da bi im preselo to što nisi uspeo da ih u zadovoljavajućem obimu kinjiš.  8-)  xyxy
"Koga briga šta govore, ako nemaju muda da kažu u lice?" - Toni Soprano

"Ako bismo ljudima oduzeli iluzije, koje zadovoljstvo bi im ostalo?" - Volter

D.S.B.

• 3
  • D.S.B.
Ko je rekao Radionica!?  :| xcheers

ALEKSIJE D.

• 3
Radionica nije imala svoju svrhu. Davanje teme je glupo. Bolje samo dajte da bude do određenog broja karaktera i tema slobodna. Ko dobije najviše dobrih kritika, objavi ga Boban u ZS. To mu je nagrada i motivacioja. Ovako, nema svrhe.

D.S.B.

• 3
  • D.S.B.
Radionica nije imala svoju svrhu. Davanje teme je glupo. Bolje samo dajte da bude do određenog broja karaktera i tema slobodna. Ko dobije najviše dobrih kritika, objavi ga Boban u ZS. To mu je nagrada i motivacioja. Ovako, nema svrhe.

Poštovani prijatelju Aleksije, niko od nas nema svrhu u ovom univerzumu, kao što reče Rasti Kol cela ljudska rasa je neuspeo experiment evolucije i treba da izvršimo kolektivno samoubistvo ali dok se to ne desi, ja bih da se Boba smiluje na nas i da nam po jednu radionicu svake prestupne godine  xcheers

mac

• 3
    • http://www.facebook.com/mihajlo.cvetanovic
Evolucija ne pravi eksperimente i nema u svom rečniku pojmove uspeh i neuspeh. Evolucija je prosto nešto što se desi. Rasti Kol nema pojma, ko god da je.

Petronije

• 4
  • 3
Nije to naučna teza već lični stav fiktivnog lika iz serije Mače, opusti se. I nije Rasti nego Rast.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Meho Krljic

• 5
  • 3
To je onaj što kaže da je vreme "ravan krug". KAO DA KRUG MOŽE DA BUDE IŠTA DRUGO DO RAVAN. DA NIJE RAVAN BIO BI SFERA, JEBEM MU.

Labudan

• 4
  • 3
neko još nije pogledao najbolju seriju svih vremena cccc
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

mac

• 3
    • http://www.facebook.com/mihajlo.cvetanovic
Gledao. Zaboravio mu ime. Možda mu ime i nije vredno pamćenja?

Labudan

• 4
  • 3
maci, izgleda nisi upamtio ni Gulovu kuknjavu kako je Rast na kraju izdo i Ničea i Ligotija
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

D.S.B.

• 3
  • D.S.B.
Gledao. Zaboravio mu ime. Možda mu ime i nije vredno pamćenja?

Ko je gledao starog Rastija jednom ne zaboravlja ga nikada  8)