• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Bizaran problem sa Cinemageddonom

Started by Tex Murphy, 25-03-2011, 23:32:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Kad pokušam da odem na cinemageddon.net, dobijam eror HTTP 403 Forbidden.
What the heck?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Vampirella

Satan my master.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Melkor

To je zato sto imas legalan softver.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Tex Murphy

Znam da problem nije do Cinemageddona, u pitanju je sigurno neko retardirano podešavanje u Windowsu, ali pojma nemam šta konkretno. Problem se inače javlja i sa IEom i sa Firefoxom, tako da nije do browsera.
Genetski četnik

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Stvar se iz nekog razloga popravila sama od sebe.
Genetski četnik

Tex Murphy

Genetski četnik

Tex Murphy

Genetski četnik

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Genetski četnik

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Son of Man

E raja, ima neko ideju kako se registrovati na stanoviti Karagarga treker ?

http://karagarga.net/

Truba

Son of Man

Ima ih ovde par registrovanih...

HAL

Koliki vam je protok za upload kada pucate na Karagargu?

shrike

nisu ista pravila za upload dvd i divx filmova. divx možemo i s našim uploadom. za dvd (ili hd) se traži veća brzina ili seedbox.

edit: cinemageddon i kg imaju mnogo zajedničkih filmova. ovaj prvi je više okrenut exploitationu.
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Son of Man

E, imam ja pitanje za KG,

Naime, jos nisam ispunio onih pocetnih 3 GB uploada, a kako vidim niko nista ne skida od mene iako sam skino brdo torenta otalen, pa jel ima neka forica da se to sredi, npr. da skinem neki film (pokuso sam da nadjem takav al ga nema) koji svi skidaju pa da nabudzim tih 3 GB pa da posle mogu da nastavim sa mojim uploadom ?

Inace sta mu dodje ono MoM ?  :shock:

Truba

pa moras imati neki film koji svi zele :D isto kao i na drugim sajtovima
nadji neki koji ima malo seedova

HAL

To je veliki problem sa KG-om i sličnim trekerima, tipa What.cd za muziku. Gomila ljudi ima gadan problem da održava ratio i većina se boji da skida ono što ih zanima. Za sada ti preporučujem da parcijalno siduješ(valjda znaš šta ovo znači) neki novi torrent, i jednostavno pratiš trend kako bi uvideo najbrži način za ispunjenje kvote. Sve ovo zavisi od tvoje brzine upload-a što je i najbitnije pitanje koje sam gore postavio.
Pročitaj FAQ, i prelistaj forum za sticky teme o savetima kako preživeti tamo : ))
MoM = Masters of the Month

Son of Man

Ma meni je u principu cilj da prelistam onih 13.000 dokumentaraca i da palim (stigo sam do 3 soma) jer mi se nimalo ne svidja kako je KG koncipiran, mnogo mi je jaci Cinemagedon, i estetski i u svakom smislu + na cinema imam svoj fanpage Charles Manson a jaran ima Serial Killers  :!:

HAL

Za tebe je ovaj mama onda
http://concen.org/tracker/torrents.php
Ljudi stalno leechuju, vrlo lak za održavanje, a zanimljivog materijala pregršt.

Son of Man

To mi reci jaro, moj jarane.  :!:

HAL

Cinemageddon тренутно има freeleech поводом петогодишњице постојања! Увелико вучем неке занимљиве наслове, а бацио сам око и на неке колекције, као што је:
Russian Fantastika Collection  xcheers