• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica 4 - april 2011 - ĆASKANJE

Started by Boban, 02-04-2011, 12:49:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Savajat Erp

Quote from: D. on 05-04-2011, 03:52:53
A ti, Savajate, nije da nemaš osobine raka...

Као на пример? И како то изгледа у комбинацији са мојим правим знаком - Кантар? Под условом да сам стварно у подзнаку рак...неко ми је то израчунао једном приликом пре стотињак година, па нисам баш сигуран да јесам.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Josephine

Vaga/rak? Nesrećniče...  :mrgreen:

Meni se činiš mekan, osećajan (naravno, u muškim granicama, nemo se vređaš odma:)) Nisi zlopamtilo, nisi mizantrop. Voliš da se družiš, duhovit si, pozitivan.

Savajat Erp

Да, да...осим што у принципу јесам полумизантроп. :)

Josephine

Quote from: Savajat Erp on 05-04-2011, 17:20:26
Да, да...осим што у принципу јесам полумизантроп. :)

Moraš da budeš. Inače nikada ne bi završio na ovom forumu...   :evil:

SuperSynthetic

- Sve vam je dato. Samo nije dato uzeti. - Rekao je Sveti Sava Rumunima kad su mu tražili kintu.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Savajat Erp

А ево шта каже Џонов Црни хороскоп о веселим вагама :)

Since it is the symbol of Libra, the very word "Balance" makes you feel sorry to be born under this sign. Having an ordinary object to represent your sign must not feel too flattering, indeed. In addition, you don't know how to assert yourself. Because solitude is your phobia, you line up with people who are the strongest ones since you are convinced that they will not let you down. You don't really have a private life. You live for others and according to what they think of you. You strive to please, which implies that you are hypocritical and hesitant about everything you say... You probably constantly feel that you are on the razor's edge: not a single word missing, or in excess, not a single mistake. Otherwise war will break out, and this... No need to add more! Your self-proclaimed artistic bent is nothing but vapidity and mawkishness. In truth, you are too intellectual and cold. A calculator with a charming smile is the description that fits you best.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Savajat Erp

Ми увек одлично прођемо!  :lol: :lol:

Aли не лези враже! Испоставило се да сам у подзнаку близанац, ако је веровати интернету (а коме другом?!) :)

lilit

Stipan

Hah! Još jedan blizanac! Makar i polovnjača.

Savajat Erp

Боље и то него клупко шкорпија :) и прво сам Вага, а тек онда Близанац...а онда Србин. :)

angel011

We're all mad here.

Stipan

Quote from: Savajat Erp on 05-04-2011, 18:38:21
а онда Србин. :)

Niko nije savršen, brate Savajate. Ne treba odmah padati u očaj.

Quote from: angel011 on 05-04-2011, 18:50:33
Šta fali škorpijama?

Crta humanizma?

Savajat Erp

Quote from: Stipan on 05-04-2011, 18:58:11

Припази, момче...не могу те увек бранити. :)

Džek

Quote from: Stipan on 05-04-2011, 18:58:11

Quote from: angel011 on 05-04-2011, 18:50:33
Šta fali škorpijama?

Crta humanizma?

Ne.
Škorpijama fali da sve ostale ispale sa ove planete, pa da žive srećno i u harmoniji...
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Stipan

Mizantropi i infantilci sa prikrivenom strašću da sve ostale ispale sa ove planete. Jebote, gori ste od Dart Vejdera.

Džek

scallop

...A posle su nastali Savajati i mi ostali (ovdašnji).
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Savajat Erp

Ха! Смешна људска бића...Савајат је вечан. Алфа и омега. Почетак и крај.

Stipan

Mims

Kad smo već kod onog horoskopa, prva rečenica za škorpije:

QuoteThere is little that could be added to your bad reputation.
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

angel011

Quote from: Mims on 05-04-2011, 19:53:31

:|
We're all mad here.

Džek

Quote from: Mims on 05-04-2011, 19:53:31

How yes no....

SuperSynthetic

Uvek se primim na te ženske škorpije iako nisu moj tip. Onda se pitam - Šta sam? Gde sam? - Nema sa njima trajne veze. Bar meni. Možda mi je to životni zadatak od Boga dat? Da naučim kako da budem sa ženom rođenom u ovome znaku.
Sećam se jedne sisate, 186 visoka. Sem toga najobičnija. Ali kad je tu, onda je tu. Ništa izgovoreno ne bi bilo tako izgovoreno da ona nije tu. Ne namešta se ništa posebno, ali džaba klinkama što poziraju pored nje. Ovoj je dovoljno samo da se popjavi. A tek kad progovori. Nije tu sadržaj toliko bitan, koliko boja glasa i način na koji to ona saopšti. Toliko aseksualno da ti se diže dok imaš utisak da kad nju kresneš, kresnućeš ceo svet baš takav kakav je. E onda kad te pipne skapiraš da je ona jedina na istom tom svetu koju ne možeš tek tako da kresneš. Mirjana se zove.
Ne možeš da je šarmiraš non stop sa novim stvarima, jer moraš i da je ubediš. - Da - nikada ne izgovara.  
Neodoljivo zrači kada je zaljubljena ali šta oseća, to bih jako voleo da znam. U tom grmu leži zec. Nikad ne znaš dal se igra ili je ozbiljna. Kao da razdvaja maximalno emocije od realnosti i na prvo mesto stavlja praktične potrebe.
Čini mi se da bi htela ali neće. Ma plašim je se. Priznajem. Plus je višlja 6 cm. + i male štikle pa opet. To se vidi. A vidi se i kolki sam ja malograđanin nesiguran u sebe. Jbg. Zato patim i jurcam se sa vodolijama koje nekako uvek i izgledaju kao da su moj tip.
Zove se Mirjana i tačno znam da me čeka. I ja mene čekam. Ovo između što se događa je život.

Stipan

A šta bi sa devicama? Ma, svejedno, drži se samo ti dalje od škorpija!

lilit

Ej Sintetik, dobra ti ova minijatura.  :)

SuperSynthetic

Mirjana

p.s stvrdla mi se pizza u rerni dok sam pisao. Sad žvaćem drvo koje sam platio 300 din.
Kad me jednoga dana ne bude više ovde na forumu, znajte da sam umro ili sam sa Mirjanom pa ću uskoro da vam javim da je sve ok.
Pitam se zašto me ne zovne i kaže šta misli? Skoro sam joj slao poruku u kojoj sam je kratko pitao da se vidimo. Odgovorila je kratko da je ne smaram. Zašto me decidirano nije oterala? Dal sam lud? Ne stvarno? Jel' jesam?
Sav se ispoliva jogurtom dok jedem ovo drvo.  

pokojni Steva

Ne da je dobra ova od 186, neg' je pravo dobra!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Gudeja

Quote from: SuperSynthetic on 05-04-2011, 21:13:12

Pitam se zašto me ne zovne i kaže šta misli? Skoro sam joj slao poruku u kojoj sam je kratko pitao da se vidimo. Odgovorila je kratko da je ne smaram. Zašto me decidirano nije oterala? Dal sam lud? Ne stvarno? Jel' jesam?

Nema ti pomoći, bojim se... :(

Inače dobra priča. Pošalji je Mirjani... :)
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Plut

Da već malo ne sumnjam u svoju čistu svest, mogla bih se zakleti da je pizza, do skoro, koštala 500 dinara. :shock:

SuperSynthetic

Preračunao sam se. Ostalo mi je delimično materijala za još jednu. Samo da dodam onaj krug i kačkavalj.
Ne, Mira je mnogo fina. Nije ni čudo da se i vama sviđa. Radili smo zajedno na tv. Bila mi je realizator. Sećam se kad kaže - ne još -  a posle par trenutaka doda - sad može -. Kao da u krevetu realizuje. Baš sam skot. Al stvarno je tako.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Josephine

Quote from: Plut on 05-04-2011, 12:22:41
a sve škorpije ću lako izgaziti svojim nalakiranim papcima.

Zanimljiva misao...  :)

Josephine

Jedva sam odlučila za koje ću priče da glasam.
One koje su dobro napisane uglavnom su omašile karakterizaciju. Zato sam glasala za priče čije sam likove zapamtila nakon čitanja - što znači da imaju dobro opisane i snažnije junakinje i junake.

SuperSynthetic

U ovome krugu ni slučajno ne mogu da prokomentarišem priče kao prošli put.
Sviđaju mi se priče za koje i sam vidim da nisu baš uredno napisane.

scallop

Dobro jutro, Astroiđani. Vidim da se polako prisećate Kla Radionice i pitam se koliko je ljudi pročitalo priče i već šibnulo svoje cenjeno mišljenje na april2011. Kome je u horoskopu pisalo da će pročitati i glasati ti će i glasati, a ostali će neglasati. Sinoć sam još prepoređavao priče i izgleda da je i kod mene dojam nadmašio preciznost. Kako biste vi zaključili - podznak je nadmašio znak. Mada je kod mene to isto, i znak i podznak. Za "uredno" ima vremena i tokom komentarisanja.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Dobro jutro Scallope!
Pa, evo, da razrešim bar jedno pitanje - ja šibnuo.

scallop

Sigurno. Ako želimo tuđa mišljenja moramo imati i svoja. Sad se držim za laptop, jer mi sleduje pranje prozora. Bezbedan sam sve dok Ona veruje da radim nešto važno.

Mica Milovanovic

Evo i ja glasao. Prvi put. Ccc... Kako se čovek lako odvikne od žiriranja...
Nikad mi nije bilo teže.
Mica

Stipan

Plut

Ja sam se žešće namučila glasajući. Kao da mi je u prošlom krugu bilo lakše. Čini mi se da su mi i priče bile lepše. A možda ću isto misliti i u sledećem krugu.

scallop

Stipane, čudo su One. Ja da, unapred, sklonim sve sa prozora i dignem roletne, a Ona će: "Ne diži mi roletne, moram da ih pređem peruškom!" Jebote, perem, pereš, peruška... Eno je, perja.

Stipan

Plut

Stipan

Sve su One u stvari srculenca malena... Dok ne porastu.

Plut

scallop

A, Vi držite bič.  :x Vratite nam naša prava!
Nego, očekivao sam ovakvu radionicu. Na prvi pogled, oni koji usvajaju ponešto - smiruju svoje priče, ali su precizni. Oni koji fino divljaju su zanimljiviji, ali nijedna od tih priča ne može da prođe bez dorade. Ima ih koji ne ispunjavaju zadatak nimalo - ti će imati problem kad budu našli ko će da ih objavi. Ja se nadam da će mirni naslediti svet. Kad nauče kako da pišu ništa im neće smetati da odlično napišu ono što žele da pišu.

Stipan

Pobogu Plutice! Kao što sam već jednom rekao - ženska logika je nešto što nikada neću shvatiti.

lilit

A šta je to ženska logika?

Btw, danas ću glasati. Imam 4 priče koje su mi baš lepe, 5. ću odabrati na eci, peci, pec.

Plut

Oh Stipane, ali onda bi ti bilo dosadno.

@lilit, da on zna, ne bi pokušavao da je shvati. 8-)