• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dokazana zločinačka politika Hrvatske

Started by Anomander Rejk, 15-04-2011, 13:07:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Anomander Rejk

Donete prvostepene presude hrvatskim generalima.
Gotovina- 24 godine.
Markač- 18 godina.
Čermak- oslobođen.
Jasno su navedeni zločini, pljačke civila,  namerno granatiranje civilnih objekata. Udruženi zločinački poduhvat obuhvata i pokojnog Njofru, Gojka Šuška, Bobetka. Jasno je kazano da je hrvatski vojni i politički vrh imao plan za proterivanje Srba.
Dakle više nema ono ,, mi se branili, pa počinili poneki zločin tu i tamo ''. Crno na belo, sada je dokazan zločinački karakter i cilj hrvatske politike.
Srbija treba ponovo da aktivira tužbu protiv Hrvatske.
Sad očekujem naricanje i pištanje Purde, Tromblona i ostalih.

Dodao bih da je Hrvatska učestvovala u stvaranju Haškog suda, prema tome, to je Sud koji su sami želeli.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Meho Krljic

Unapred se radujem svađi koja će nastupiti kad se Zosko pojavi  :lol:

Anomander Rejk

Može da šeni koliko hoće, sad je sve dokazano. Istina boli...

Meho Krljic

Dobro, znači sad nam je zvanični stav da je Međunarodni sud za zločine protiv čovečnosti u bivšoj Jugoslaviji okej i da utvrđuje istinu? Samo proveravam, zbog budućih rasprava.

Meho Krljic

Evo inače zvanične vesti da se olakša priča:

http://www.tanjug.rs/vest.asp?id=11538

QuoteHAG, 15.04.2011
Gotovini 24 godine za 'Oluju'
Hrvatski general Ante Gotovina osuđen je danas pred Haškim sudom na 24 godine zatvora zbog ratnih zločina protiv srpskog stanovništva počinjenog u operaciji "Oluja" u avgustu 1995. godine.

General Mladen Markač osuđen je na 18 godina zatvora, dok je general Ivan Čermak oslobođen odgovornosti.

Kako je u presudi naveo sudija Alfons Ori, Gotovina je bio učesnik udruženog zločinačkog poduhvata, koji je predvodio tadašnji hrvatski predsednik Franjo Tuđman.

Cilj tog projekta je bio prisilno i trajno iseljavanje srpskog stanovništva iz Krajine, i naseljavanje tih prostora Hrvatima, naveo je sudija.

General Gotovina je osuđen za krivična dela ubistva kao zločina protiv čovečnosti, progona, deportacija, pljačke javne i privatne imovine, bezobzirnog razaranja krajiških gradova i nečovečnih dela i okrutnog postupanja.

Oslobođen je odgovornosti po tački tri optužnice - nečovečna dela i prislino premeštanje. Sud je kao otežavajuću okolnost izneo težinu krivičnih dela i zloupotrebu položaja vlasti koju je imao, dok je olakšavajuća okolonost ponašanje u pritvoru i sudnici.

Sudija Ori je za Mladena Markača, nekadašnjeg pomoćnika ministra unutrašnjih poslova Hrvatske, koji je osuđen na 18 godina zatvora, rekao da nije preduzeo nikakve korake da se otkriju počinioci krivičnih dela u "Oluji" i protiv njih pokrene dalji postupak.

Veće je zaključilo da je Markač stvorio atmosferu nekažnjivosti što je ohrabrivalo izvršenje zločina nad krajiškim Srbima. Markač je takođe bio član udruženog zločinačkog poduhvata.

Krivične odgovonosti je oslobođen nekadašnji komandant hrvatskih snaga u Kninu Ivan Čermak.

Skup podrške u Zagrebu

U Hrvatskoj se s nestrpljenjem očekivala presuda Haškog tribunala trojici svojih generala, Anti Gotovini, Mladenu Markaču i Ivanu Čermaku.

Na centralnom zagrebačkom trgu bana Jelačića već je u jutarnjim časovima počeo skup podrške generalima na kome se diretno prenosilo izricanje presude i na kome će govoriti i veteranski aktivisti.

Među njima biće i ratni ministar unutrašnjih poslova Ivan Vekić i  šef Pokreta Stop progonu hrvatskih branilaca Zvonimir Trusić.

Najavljeno je da će glumac Božidar Alić recitovati prikladnu pesmu. Ako padne oslobađajuća presuda biće to "Sloboda" Ivana Gundulića, a ako bude osuđujuća, "Hrvatska 1909." Antuna Gustava Matoša u kojoj se pominje Hrvatska na vešalima.

Na bini su transparenti sa likovima tri generala,  Branimira Glavaša i Mirka Norca, osuđenih za ratne zločine i  Tomislava Merčepa, osumnjičenog za ratne zločine, kao i rukovodioca bosanskih Hrvata Daria Kordića, koji su označeni kao ponos Hrvatske.

Izdajnicima je nazvano aktuelno, ali i strao rukovodstvo Hrvatske- predsednik Ivo Josipović, premijerka Jadranka Kosor i nejihovi prethodnici Ivo Sanader i Ivica Račan, kao i političari Vesna Pusić i Vladimir Šeks.

U Makarskoj se pojavio veliki plakat podrške Gotovini, a u Zadru transparent "Generale, čekamo tvoje naređenje", dok su kninski veterani noćas na kninskoj tvrđavi u crkvi sv. Barbare održali bdenje za generale.

Mediji su izvestili da poslanici Hrvatskog sabora sednicu završavaju u 10.30, što je obrazloženo nastojanjem da u slučaju presude izbegnu negativne rekacije i susrete s veteranima.

U HDZ-u su objasnili da, pošto je dnevni red sednice poduži, ne bi bilo u redu da poslanici raspravljaju dok se generalima čita presuda, dok su u opozicionoj Socijaldemokratskoj partiji rekli da će ostati u zgradi i nakon službenog kraja sednice.

Predsednik Ivo Josipović je rekao ranije da smatra da haška presuda hrvatskim generalima ne može uticati na hrvatsko sudstvo i da presudu generalima ne treba prejudicirati.

"Kakva god presuda bude, Hrvatska će je morati s dostojanstvom poštovati. I drugo što je važno je službeni stav svih državnih organa. Ja ne mislim da će se svet srušiti i da će se bilo šta desiti što nije u skladu s hrvatskom pozicijom poštovanja pravnog poretka", rekao je Josipović.

Premijerka Hrvatske Jadranka Kosor  i predstavnici 18 veteranskih i udruženja žrtava na državnom nivou postigli su nedavno dogovor da presude hrvatskim kao i status veterana u hrvatskom društvu neće biti razlog za proteste.

Bivši pripadnici hrvatske specijalne policije, gardijskih jedinica, dobrovoljci i oni koji su stradali u ratu najavili su danas poslepodne defile Zagrebom i nakon toga odlazak u zagrebačku katedralu na misu za sve hrvatske generale.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

varvarin

Juuhuuu! Gde si? xyxy
Odnosno, pitanje je: Da li je ovo Srbija potplatila one smradove od sudija u Hagu???

džin tonik

u prvom redu beskrajno mi je žao hrvatskih generala.
u drugu ruku, ova presuda nije losa prilika kako bi hrvati odstranili udruzene jugofile i velikosrbe koji su se inflitrirali u sve pore hrvatskog politickog zivota i medija. moguce kako je ovim cinom ostvarena potrebna kriticna masa za likvidaciju srbsko-udbaskih struktura sa pantovcaka.

varvarin

Znači, do mraka da očekujemo vešanje po ulicama Zagreba??
Žao mi samo onih što su postili...

lilit

Sad treba i Hrvate (posle Srba & Albanaca) slušati kako je ovaj sud nepravedan.  :cry: :cry: :cry:
Ne mogu više.  xfoht

:lol:

Anomander Rejk

Quote from: Meho Krljic on 15-04-2011, 13:21:24
Dobro, znači sad nam je zvanični stav da je Međunarodni sud za zločine protiv čovečnosti u bivšoj Jugoslaviji okej i da utvrđuje istinu? Samo proveravam, zbog budućih rasprava.
Pa Hrvatska, je između ostalih tražila osnivanje tog suda. Taj sud je Srbima delio debele kazne. Teško da iko može tvrditi da je naklonjen Srbima. Ako ni takav sud nije mogao zaobići dokaze...?
Šta ovde nije jasno ? Dokazano je ono što je svako mogao videti golim okom- 250 000 ljudi proteranih iz Krajine, stotine ubijenih, spaljena sela i gradovi. Zašto je Hr krila topničke dnevnike ? Postoje transkripti, gde se jasno čuje šta Tuđman i vojni vrh želi.
Sad treba videti kakve sve mogućnosti ovo otvara. Možda i privatne tužbe proteranih protiv Hrvatske.

Meho Krljic

Quote from: lilit_depp on 15-04-2011, 13:34:48
Sad treba i Hrvate (posle Srba & Albanaca) slušati kako je ovaj sud nepravedan.  :cry: :cry: :cry:
Ne mogu više.  xfoht

Ma pričali su to Hrvati odavno, nije ovo sad nikakva novost. Ne verujem da je ikada iko rekao nešto lepo o sudu na kome se sudilo njemu ali ne i drugome (mislim, ovo je sud samo za Ex-Yu narode).

Quote from: Anomander Rejk on 15-04-2011, 13:35:10
Pa Hrvatska, je između ostalih tražila osnivanje tog suda. Taj sud je Srbima delio debele kazne. Teško da iko može tvrditi da je naklonjen Srbima. Ako ni takav sud nije mogao zaobići dokaze...?
Šta ovde nije jasno ? Dokazano je ono što je svako mogao videti golim okom- 250 000 ljudi proteranih iz Krajine, stotine ubijenih, spaljena sela i gradovi. Zašto je Hr krila topničke dnevnike ? Postoje transkripti, gde se jasno čuje šta Tuđman i vojni vrh želi.
Sad treba videti kakve sve mogućnosti ovo otvara. Možda i privatne tužbe proteranih protiv Hrvatske.

Ma ja samo da raščistimo koji nam je sad stav. Ako smatramo da je ovaj sud OK, onda podržavamo i proces protv Karadžića, Mladića itd.

džin tonik

Quote from: varvarin on 15-04-2011, 13:34:13
Znači, do mraka da očekujemo vešanje po ulicama Zagreba??

ovo ti uopce nije losa ideja. ja sam za vjesanje cijele vlade, predsjednistva, novinara. bez iznimke, jedan lijepi rez, pa da poslije vidimo tko je bio nevin, tko kriv.

Vampirella

Ne mogu više.  xfoht

A sto mislis kako je meni. Ja sam u zizi dogadjanja...  :x  :cry:
Satan my master.

Anomander Rejk

Već trućaju o britanskoj zaveri... MI6 i ostalo...  :!:

džin tonik

Quote from: Anomander Rejk on 15-04-2011, 13:35:10...

aha, mozda se usrecite. mozda nesto izvucete... kunu-dvije.

varvarin

Quote from: Meho Krljic on 15-04-2011, 13:37:59
Ma ja samo da raščistimo koji nam je sad stav. Ako smatramo da je ovaj sud OK, onda podržavamo i proces protv Karadžića, Mladića itd.

I dalje svako ima svoj stav.  Nego, zašto samo Zosko da se zabavlja?

Anomander Rejk

Ne, nego bankrot tvorevine nastale udruženim zločinačkim poduhvatom  :).

džin tonik

Quote from: Anomander Rejk on 15-04-2011, 13:43:40
Ne, nego bankrot tvorevine nastale udruženim zločinačkim poduhvatom  :).

jednom da se slozimo. i ja sam uvjeren kako poslije ove presude postoji realna opasnost za srbe da izgube takozvanu republiku srbsku.

Meho Krljic

Quote from: varvarin on 15-04-2011, 13:43:26

I dalje svako ima svoj stav.  Nego, zašto samo Zosko da se zabavlja?

Ma zabavljajte se, bre, samo da se ne zaigrate  :lol: :lol:

Anomander Rejk

jednom da se slozimo. i ja sam uvjeren kako poslije ove presude postoji realna opasnost za srbe da izgube takozvanu republiku srbsku.
[/quote]
Ja sam mislio na Hrvatsku. I predsednik iste je pomenut kao deo zločinačkog poduhvata. Šteta što je riknuo pre vremena, mogo je jedno 30 godina prosediti u
Hagu.
Sad će Tromblonova plačna faca, britansko-srbsko-jugokomunističke zavere... :!:

angel011

Sad treba i Hrvate (posle Srba & Albanaca) slušati kako je ovaj sud nepravedan.  :cry: :cry: :cry:
Ne mogu više.  xfoht

Ma pričali su to Hrvati odavno, nije ovo sad nikakva novost. Ne verujem da je ikada iko rekao nešto lepo o sudu na kome se sudilo njemu ali ne i drugome (mislim, ovo je sud samo za Ex-Yu narode).

Quote from: Anomander Rejk on 15-04-2011, 13:35:10

A, ne, ne, pravi Srbin neće podržati procese protiv Karadžića, Mladića i sl, to je anti-srpski sud, ovde se samo radi o tome da su zločini tih Hrvata toliko užasni i toliko očigledni da ni taj sud kome je cilj ponižavanje i istrebljenje Srba nije mogao to da porekne. :lol:
We're all mad here.

Anomander Rejk

Ovde se samo radi o tome...
Od ovog dela potpisujem ,Angel.
Zar nisu očigledni ?

džin tonik

zar nije zanimljivo kako je sud dobro procijenio srbsko herojstvo. palo nekoliko granata na knin i kazu razbjezalo se 20000 srba od straha. a mi mislili vi neki ratni narod.
da smo znali gadjali bi vas, sta ja znam, corcima, raketama protiv tuce.

evo:
"Vijeće smatra da je granatiranje Knina stvorilo strah od nasilja, stvorilo je klimu kod ljudi da nemaju drugog izbora nego da odu. Navode jednog svjedoka koji je rekao da su granate koje su padale u Kninu imale za cilj zastrašiti stanovništvo."

Anomander Rejk

Nije lako sad biti Hrvat u Njemačkoj, toliki Nemci sad čuli da je Hrvatska nastala na zločinu...

džin tonik

Quote from: Anomander Rejk on 15-04-2011, 14:08:26
Nije lako sad biti Hrvat u Njemačkoj, toliki Nemci sad čuli da je Hrvatska nastala na zločinu...

tja, sta bi nam falilo da smo vam po srbskom receptu svima redom smjestili metak u glavu? ista presuda... no dobro, treca sreca.

Meho Krljic

Quote from: Josipovitch Broznjev on 15-04-2011, 14:02:48
zar nije zanimljivo kako je sud dobro procijenio srbsko herojstvo. palo nekoliko granata na knin i kazu razbjezalo se 20000 srba od straha. a mi mislili vi neki ratni narod.
da smo znali gadjali bi vas, sta ja znam, corcima, raketama protiv tuce.

evo:
"Vijeće smatra da je granatiranje Knina stvorilo strah od nasilja, stvorilo je klimu kod ljudi da nemaju drugog izbora nego da odu. Navode jednog svjedoka koji je rekao da su granate koje su padale u Kninu imale za cilj zastrašiti stanovništvo."

Pa, da, granatiranje civilnih ciljeva i stanovništva je tema za zajebanciju  :lol:

varvarin

DIRLJIVO:

HRT: Presuda dočekana sa zvižducima i negodovanjem

"...Povicima nezadovoljstva i psovkama sudionici skupa na Trgu bana Jelačića dočekali su presude generalima. Za vrijeme čitanja presude sudionici skupa su u tišini i često u nevjerici pratili riječi suca koji je obrazlagao presudu. U jednom trenutku čak je i isključen službeni prijevod Haškog suda uz obrazloženje ne želimo slušati ovu srpštinu. (!!!) Nakon izricanja presude sudionici skupa na pozornicu su iznijeli veliki transparent na kojem je pisalo Hrvatski izdajnici: Mesić, Sanader, Pusić, Josipović, Kosor, Šeks, Bajić, Račan te veliki portret generala Gotovine.

Posljednji zapovjednik obrane Branko Borković Mladi Jastreb pozvao je građane na dostojanstvo. Ako nam je ikada trebalo jedinstvo nakon 90-ih, onda je to danas, rekao je. Istaknuo je da je ovo bila presuda hrvatskoj državi."...

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 15-04-2011, 14:11:51Pa, da, granatiranje civilnih ciljeva i stanovništva je tema za zajebanciju  :lol:

pa lijepo vam kazem, ja bih sa srbima postupio isto kao sto su srbi sa vukovarom, osijekom, zadrom, dubrovnikom, sarajevom i srebrenicom. potpuno identicno. ne bi ostao ni kamen na kamenu, pa nek' sude...
a ne tu cmizdre zbog desetak granata.

Meho Krljic

Čekaj, tebi je žao što nije pobijeno više ljudi, porušeno više objekata, napravljeno više štete??? Kako bi to ikome pomoglo?

Truba

opet samo nevini srbi u hagu sjede i gule kazne za koje nisu krivi

udruženi svet protiv srpskog roda  xrofl
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 15-04-2011, 14:19:44
Čekaj, tebi je žao što nije pobijeno više ljudi, porušeno više objekata, napravljeno više štete??? Kako bi to ikome pomoglo?

mehane, sto se pod cizmom gubi se cizmom i vraca. nema druge. fasisticka srbija nije porazena i dok god hrvatska to ne shvati nema joj opstanka.

lilit

Pa to nam je i cilj - to neshvaĆanje. Zato smo i postavili Josipovića za predsJednika.  :lol:

angel011

Quote from: Josipovitch Broznjev on 15-04-2011, 14:14:41
Quote from: Meho Krljic on 15-04-2011, 14:11:51Pa, da, granatiranje civilnih ciljeva i stanovništva je tema za zajebanciju  :lol:

pa lijepo vam kazem, ja bih sa srbima postupio isto kao sto su srbi sa vukovarom, osijekom, zadrom, dubrovnikom, sarajevom i srebrenicom. potpuno identicno. ne bi ostao ni kamen na kamenu, pa nek' sude...
a ne tu cmizdre zbog desetak granata.

Od Vukovara, Osijeka, Zadra, Dubrovnika, Sarajeva i Srebrenice nije ostao ni kamen na kamenu?
We're all mad here.

varvarin

IZ PRESUDE:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/gotovini-24-markacu-18-godina-zatvora-cermak-oslobodzen.html

"...General Gotovina je imao svijest da se zločini trebaju izvršiti, sudjelovao je u zločinačkom pothvatu i namjeravao je da njegova djela doprinesu tom pothvatu', obrazložilo je sudsko vijeće govoreći o generalu Gotovini...

...Niz promatrača i krajinskih Srba koji su bili u Benkovcu, Kninu, Gračacu i Obrovcu svjedočili su o udarima projektila. Vijeće je pažljivo usporedilo mjesto udara projektila s mjestima potencijalnih vojnih ciljeva. Na temelju toga vijeće je zaključilo da hrvatske snage nisu namjerno gađale samo ranije utvrđene ciljeve nego i dijelove u kojima nije bilo vojnih ciljeva. Shodno tome zaključeno je da su hrvatske snage gradove u cjelini smatrale artiljerijskim ciljevima', stoji u sažetku zaključka vijeća, u kojem se dodaje i da su ti napadi bili neselektivni..."

Суба

Ма да, српштина, српска завера, србо-комунистичке структуре. Опет су Срби криви. Стварно људи, бити Хрват је дијагноза,

džin tonik

Quote from: angel011 on 15-04-2011, 14:29:59Od Vukovara, Osijeka, Zadra, Dubrovnika, Sarajeva i Srebrenice nije ostao ni kamen na kamenu?

sta nisi dosla devedestih pa vidjela svoje junacine na djelu? srbija je stvarno najveca napast koju jedna zemlja moze imati u susjedstvu. apsolutno odurno.

Meho Krljic

Quote from: Josipovitch Broznjev on 15-04-2011, 14:21:39
Quote from: Meho Krljic on 15-04-2011, 14:19:44

mehane, sto se pod cizmom gubi se cizmom i vraca. nema druge. fasisticka srbija nije porazena i dok god hrvatska to ne shvati nema joj opstanka.

O Tadiću sam svašta čuo, mada ne da je fašista, ali kako već rekoh, društva bi trebalo da se bore za vrednosti a ne za reciprocitet u akcijama. To jest, mi, kao najrpivilegovaniji članovi tih društava bi trebalo da se borimo za vrednosti.

varvarin

Ova razočarana dama samo malo bolje uspeva da kaže ono što boli Jozu:

http://dalje.com/hr-hrvatska/gotovina-markac-i-cermak-nece-biti-oslobodjeni-a-hrvatska-ce-biti-osudjena/351679

11. TRAVNJA 2011.
Gotovina, Markač i Čermak neće biti oslobođeni, a Hrvatska će biti osuđena

AUTOR: Mladenka Šarić

"...Izricanje presuda generalima bit će i izricanje presude Hrvatskoj. I baš kao u slučaju trojice generala, tako je i u slučaju države malo vjerojatno da će presuda biti oslobađajuća. Prihvati li Haaški sud tužiteljevu tezu da je čitav hrvatski državni vrh, predvođen prvim hrvatskim predsjednikom Franjom Tuđmanom,  bio uključen u organiziranje zločinačkog poduhvata radi protjerivanja Srba iz Hrvatske, neće to biti tek usputni pokušaj revizije povijesti. Bit će to konačno izjednačavanje krvnika i žrtve...
... Notorna je činjenica da je Hrvatska pobijedila u ratu i uspjela opstati unatoč svemu. Da to možda i nije trebalo biti tako može se zaključiti iz poraza koji joj se pakira u miru, i to pred vratima EU koja samo što joj se nisu otvorila. Konstatira li Haaški sud da je u Hrvatskoj bio na djelu udruženi zločinački poduhvat bit će  to taj poraz smišljen u bjelosvjetskim kuhinjama zato što pobjednici ne smiju biti pobjednici, niti poraženi smiju biti poraženi."

VAAUUU!!
Kad je zadnji put ovde neko nešto ovako dirljivo napisao? Kod nas niču samo likovi kao Sonja Biserko...  :x

Meho Krljic

Pa ovo je sasvim na Vuković-Antonić liniji, nije da kod nas ne pišu ovakve stvari.

Anomander Rejk

Kome još nije jasno, evo iz obrazloženja presude, ukratko, sa hr vesti :
Franjo Tuđman bio je ključni sudionik u udruženom zločinačkom poduhvatu.
Dio tog poduhvata bili su i Gojko Šušak, Zvonimir Červenko, a cilj je bio trajno ukloniti
srpsko stanovništvo iz Krajine.
Dakle te tvrdnje o odbrambeno-oslobodilačkom ratu mogu služiti za festivale crnokošuljaša u Čavoglavama, za lokalnu upotrebu, za svet više ne. Jasno i glasno je rečeno, i presuđeno- da je Hrvatski vojni i politički vrh imao za cilj UKLANJANJE, PROTERIVANJE srpskog stanovništva.
Nakon ovoga, očekujem reviziju dogovora Tadić-Josipović. Srbija treba istrajati u tužbi, takođe pokrenuti i privatne tužbe protiv Hrvatske.
Ne Suba, na HRT kažu da su krivi Britanci i obaveštajne strukture. Do Srba će stići kasnije, dok drmnu koju ljutu...

Nightflier

Verovatno su sasvim u pravu kada kažu da su za sve krivi Britanci i njihove obaveštajne strukture. Na kraju krajeva, Čerčil je direktno doveo do ulaska Kraljevine Jugoslavije u rat, pa samim tim i do stvaranja NDH, a Britanci su do pred kraj rata snabdevali četnike.

A kada smo kod tužbi, mislim da je sada najrealnije da će doći do nekog poravnjavanja ili povlačenja tužbi.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

kikec

jedino dobro što u svemu ovome, za sada, vidim je vrlo vjerovatni konačni pad i kolaps hadezea na sljedečim izborima... sve ove optužbe, sve te presude i sav taj den hag... je živi cirkus i lakrdija. našoj sirotoj bjeloglavoj kokoši se pička tresla na brzopoteznoj izvanrednoj konferenciji za novinare, i to naravno zbog vlastitog položaja, a ne zbog zabrinutosti za osuđene generale. jadno...
signature

Anomander Rejk

A evo i reakcija ...

angel011

Quote from: Josipovitch Broznjev on 15-04-2011, 14:36:32
Quote from: angel011 on 15-04-2011, 14:29:59Od Vukovara, Osijeka, Zadra, Dubrovnika, Sarajeva i Srebrenice nije ostao ni kamen na kamenu?

sta nisi dosla devedestih pa vidjela svoje junacine na djelu? srbija je stvarno najveca napast koju jedna zemlja moze imati u susjedstvu. apsolutno odurno.

Koje moje junačine?

Uzgred, pitam za kamen na kamenu, koliko sam videla fotografije, ipak je nešto više od tih gradova ostalo.
We're all mad here.

džin tonik

hajde izbroji pa se opet javi i izrazi malo detaljnije, recimo u postocima.

džin tonik

Quote from: Anomander Rejk on 15-04-2011, 16:11:18
A evo i reakcija ...

a svasta. on se sakati a smrdljivi stanimirovic sjedi u saboru.

angel011

Quote from: Josipovitch Broznjev on 15-04-2011, 16:24:58
hajde izbroji pa se opet javi i izrazi malo detaljnije, recimo u postocima.

Ja kamen na kamenu shvatam prilično bukvalno. Eventualno kao ostaci Artemidinog hrama u Efesu, gde su ostali kamen na kamenu i još jedan kamen sa strane.

Tako da ti je izjava neprecizna. xfrog
We're all mad here.

džin tonik

ja bas nemam osjecaja za bukvaliste u ovoj situaciji. sve ne mogu vjerovati kako hrvatima ne ce preostati nista drugo do poceti skidati "svoje" politicare sa pozicija likvidacijama.