• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dokazana zločinačka politika Hrvatske

Started by Anomander Rejk, 15-04-2011, 13:07:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

bah, koliko god, nekad su jedva cekali da u kontejnere naidje srbin koji bi im pokazao ljepote okolisa. no sad ih bolje cuvaju...

Anomander Rejk

Čekaj, sad ćeš nakon one devojčice opravdati i ubistvo ovo dvoje staraca ?
Ma da, u pravu si, s kim ja uopšte diskutujem. Čovek je pobio 300 Hrvata u Zadru, onda naišli neki što im pogino ujak, pa se osvetili. Jesi sad zadovoljan ?
Tajno pišem zbirke po kućama...

Boban

Zosko; bio si gospodin dok je Srbija rastrzana za ratne zločine; a u ovom teškom času za Hrvatsku malo dostojanstva ne bi bilo na odmet.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Albedo 0

a kakve veze ima gdje je sin bio? Ne odgovaraju njegovi roditelji za punoljetnog sina, no tvoj austaška logika objašnjava i presudu suda.

Anomander Rejk

Pa to je njegova logika, zločin se mora opravdati po bilo koju cenu, jer ako prevali preko usta osudu, onda se valjda oseća manjim Hrvatom.

džin tonik

ova presuda je najbolje sto se hrvatskoj moglo desiti.

Savajat Erp

Оде Јожа да хејтује по Дарквуду...:)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

džin tonik

ma nema sanse, sad kad me tihi prestao ignorirati.
ontopic, kako god, ovo je prvostupanjska presuda i nema smisla trositi rijeci na nju.

Albedo 0

pa ovo je topik o toj presudi, zato si se povampirio na forumu

Kad ćeš da shvatiš - ubijanje je krivično djelo, makar ubio i Srbina.

džin tonik

sve je to u redu, samo, ne odbacujem mogucnost kako je drug jovan djelovao kao istaknuti srbski fasista. pa se netko mozda svetio. mozda je u pitanju pljacka. no nikako organizirani drzavni zlocinacki pothvat.

Джон Рейнольдс

Tačno, drugostepeno se kazna može drastično smanjiti. Na kraju krajeva, možda sugar daddyji Hrvatske opet odrade posao. Ali i tad, sama činjenica da Hrvatska od svog postanka '41 ima sugar daddyje govori da je Hrvatska samo jedno.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Boban

Hrvati mi liče na dečaka koji veruje da je njegova majka devica i da nije radila one stvari sa muškarcima, pa kada najzad otkrije da to nije tako, jednostavno ne može verovati.

varvarin

http://www.politika.rs/rubrike/region/Advokatima-32-miliona-evra-Gotovini-24-godine-zatvora.sr.html

Адвокатима 32 милиона евра, Готовини 24 године затвора
Шеф генераловог бранитељског тима Лука Мишетић на удару критика због ,,најскупљег адвокатског промашаја"...

:lol: :mrgreen:

džin tonik

smijesno, ako ne mozete uvaziti moje objektivno misljene liberalnog ljevicara, kako bi reagirali na neku hrvatinu!

Джон Рейнольдс

Quote from: Boban on 20-04-2011, 06:14:01
Hrvati mi liče na dečaka koji veruje da je njegova majka devica i da nije radila one stvari sa muškarcima, pa kada najzad otkrije da to nije tako, jednostavno ne može verovati.

Ili, što (otprilike) reče Radovan: "Mislio sam da nema rupe na telu, a ona - bušna ko sito."
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

varvarin

http://www.tinolovka-news.com/vijesti/3365-luka-misetic-zalbu-na-presudu-gotovini-pripremat-ce-u-floridskoj-vili

Luka Mišetić žalbu na presudu Gotovini pripremat će u floridskoj vili

"...U svakom slučaju, Gotovininim braniteljima, ako žele oboriti nepravomoćnu presudu, trebat će ne samo angažmana na predmetu nego i kopernikanski obrt..."

Lord Kufer

Tako ti je to, u ova moderna vremena bolje je prezivati se - Ček!

džin tonik

ti odvjetnici po partijskoj duznosti nist koristi. mislim, nist koristi za istinu i pravdu, za partiju ok.
svidja mi se ovaj osvrt:
druze tito, mi ti se kunemo

Anomander Rejk

Stipe se vratio, a dočekalo ga...
Split je danas dobio Trg Ante Gotovine, u centru grada. Ponosni Splićani tako sad imaju trajno sećanje na osuđenog ratnog zločinca.

Truba

molim promijeniti naslov
presuda nije pravomoćna
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Albedo 0

Ko je čitao Politiku danas, piše da je Hrvatska na odbranu generala potrošila 32 miliona EVRA, a Srbija ove godine 19 miliona DINARA.

Anomander Rejk

Slutim da će se sad svako drugo novorođenče muškog pola , tamo zvati Ante... :idea:
Stadioni i trgovi, takođe...A u junu stiže presuda za Herceg-Bosnu, Prljić, Ćorić i društvo, sa takođe kvalifikacijom UZP... Kako će tek pučanstvu objasniti da nisu branili Bosnu, već osvajali i takođe etnički čistili...

Truba

Quote from: Bata konezdrav on 22-04-2011, 02:05:46
Ko je čitao Politiku danas, piše da je Hrvatska na odbranu generala potrošila 32 miliona EVRA, a Srbija ove godine 19 miliona DINARA.
koliko ste na Ganića potrošili? :D
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Mark

Quote from: Anomander Rejk on 22-04-2011, 01:56:26
Stipe se vratio, a dočekalo ga...

Video sam ovo u novinama jutros i zapitao se koliko su glupi ti ljudi, pa zar ne shvataju da je upravo Mesic legalizovao i legitimizovao skoro sve sto je Tudjman pocinio ...
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Boban

Truba

sad valja :D a kad je rušio jugu i "slao" rodbinu pod staljingrad tad nije valjao :D

varvarin

Ma ni sad ne valja ni za kurac!
Al u Hrvatskoj je bitno TKO JE JAVIO HAGU,  a ne TKO JE ČINIO BEDASTOĆE!?

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/Region/880438/Srpska+sela+paljena+u+tri+smene.html

petak, 22. apr 2011.

Srpska sela paljena u tri smene
"Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio da je bio prisutan kada su referisali Franji Tuđmanu da se srpska sela pale u tri smene. Hrvatsku trese pitanje ko je Brionske transkripte poslao u Hag. Jadranka Kosor traži odgovore, Mesić i Karamarko tvrde da nisu.

Haški sud nam je bio potreban, jer u Hrvatskoj nije bilo političke volje da sami procesuiramo ratne zločine koji su se nedvosmisleno dogodili na našoj strani, izjavio je bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić..."

džin tonik

pih, kao da ce te imati neke koristi od ovog placenog lazova stevana...

varvarin

Ne. Ali sad smo seli u hladovinu, i gledamo pučki igrokaz, preko granice.  :lol:

džin tonik

a dobro, i zasluzili ste pored tih hrvatskih majmuncina.

Boban

Da li je moguće da baš svi lažu koji govore protiv Hrvatske?

Mesić jeste gnjida, poslednji predsednik Jugoslavije, JNA je trebalo da ga uhapsi i strelja zbog izdaje države na čijem čelu je bio.

džin tonik

Quote from: Anomander Rejk on 22-04-2011, 01:56:26Stipe se vratio, a dočekalo ga...
...

lice tog majmuna krasi krov takozvanog starog hotela u virovitici. ako se slucajno nadjes tamo obvezno svrati na najbolje kolace koje si ikad probao.

džin tonik

Quote from: Boban on 22-04-2011, 18:15:56Da li je moguće da baš svi lažu koji govore protiv Hrvatske?

Mesić jeste gnjida, poslednji predsednik Jugoslavije, JNA je trebalo da ga uhapsi i strelja zbog izdaje države na čijem čelu je bio.

mesic je politicki placenik. tko vise plati za toga laze.

Albedo 0

Mesić plaćeni lažov? brate, postoji sajt Slobodna Evropa, intervjuisali su sve ex-yu političare oko sukoba u SFRJ, Mesić je ustaša i to onaj najgori.

I on zna da kriminalizacija Oluje ne može da ospori pravo Hrvata na sopstvenu državu, eventualno može da se pokrene pitanje odštete, ali ne i prava na državu koju im niko ne može oduzeti.

Pa i Njemci su počinili holokaust pa im niko nije državu ukinuo, stoga ne lupetaj toliko.

džin tonik

Quote from: Bata konezdrav on 22-04-2011, 18:27:23... intervjuisali su sve ex-yu političare oko sukoba u SFRJ, Mesić je ustaša i to onaj najgori. ...

hm, a jesu li radili intervju i povodom srbske agresije na hrvatsku?

Albedo 0

Koje srpske agresije na Hrvatsku?

S jedne strane je stajala JNA, s druge ustaški teroristi. Dakle, tu niti je Srba niti je Hrvatske bilo.

džin tonik

Anomander Rejk

Quote from: Josipovitch Broznjev on 22-04-2011, 18:20:30
Quote from: Boban on 22-04-2011, 18:15:56Da li je moguće da baš svi lažu koji govore protiv Hrvatske?

mesic je politicki placenik. tko vise plati za toga laze.
Zajebo si se. Pokojni Franjo je sprečio Gotovinu da da iskaz Hagu. Onda je mast krenula u propast- dotični je zbrisao, artiljerijski dnevnici se krili, i isplivali na površinu transkripti. Sad treba naći nekog krivca da ga se linčuje, a iz više razloga Stipe je najbolji za ulogu žrtvenog jarca.

Albedo 0

nikad, šta će nama virovitica, mi bi vam i Sarajevo poklonili.

džin tonik

@tihi: djelomicno si u pravu. nisu nista bolji od stevana ni ovi na vlasti. ista skola iz kumrovca.

džin tonik

bas me zanima kad ce prvi od ovih guzicara, lopova, izdajnika poput mesica, josipovica, kosorice, milanovica, seksa, hebranga, kajina, pusicke, djapica itd. itsl.  da bi spasio glavu uperiti prstom u srbe.

Albedo 0

ma pusti sad to, nego šta misliš za Sarajevo? Mi vam poklonimo pola Bosne i muslimane pride, vi dobijete vaše Hrvate iz Herceg-Bosne + hrvatsko cvijeće, a mi Republiku Srpsku ujedinimo sa Srbijom?

Джон Рейнольдс

Republika Srpska nema veze s Hrvatskom, oni se tu ništa ne pitaju.

Mada, što se mene tiče, mogu odmah da se ujedine s Federacijom, neka im i Turci i Sarajevo. A oko Krajine ćemo pregovarati kad Italija pokrene pitanje Istre.

#Τζούτσε

Albedo 0

Ma eto im i Krajina, ebala ih ona. Samo da isplate svu imovinu Srba na toj teritoriji.

Naravno da je suludo da se Jasenovac nalazi u Hrvatskoj kada se ni Aušvic ne nalazi u Njemačkoj, ali i preko toga bih prešao kad bi mi se skinuli s grbače.

džin tonik

svasta, kakva bi to velika srbija bila bez "krajine". a sta kaze "vlada u izbjeglistvu"?

Джон Рейнольдс

Čuj, sa Srbijom oko Krajine još i možete da pregovarate, ali šta ćete sa Istrom? Kako s Italijanima, crni majci?

#Τζούτσε