• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Truman show

Started by Truman, 13-05-2011, 00:30:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krsta Klatić Klaja

prso si labude, kake časne sestre, kaki popovi, čak i da se potkralo nešto jel moguće da misliš da ću da zažmurim na ko zna koje desetine hiljada fašista koji su bili primarni cilj

Stepinac svetac fazon

jbt, jel znaš kad počneš tako da drviš da odmah pomislim da čak ni Šešelj ne bi smio tako da opravdava četnike niti da kudi komuniste do tog nivoa, kao što ti mutiš vodu sada

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Truba

vama su svi domoljubi fašisti osim četalja
oni su rehabilitirani

dođeš ko stranac u španjolsku i ubijaš civile ==> u čemu je razlika od islamske države al kaide i belgijanaca pod staljingradom? nikakva osim ideologije ==> zločinci

mislim da je pobijenim civilima svejedno jesu li primarni sekundarni ili tercijarni cilj
kad te zakolju svejedno ti je
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Krsta Klatić Klaja

kojim vama? Komunisti nisu rehabilitovali četnike niti ustaše. Oni su sami sebe rehabilitovali, onda kad su vas prevarili da je par popova i sestara bitnije od ideologije.

Španija je procvjetala pod Frankom. Ti vidim jedeš govna u demokraciji. U svakom pogledu sve više napreduete.

u periodu 1914-1945, što se inače zove veliki svecki rat, poginulo je 100 miliona ljudi

od tih 100 miliona 90 miliona su pobili fašisti

i mi se sada raspravljamo oko tri časne sestre

Budalaštine

Truba

Ok
Ako ti kažeš onda je tako
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Krsta Klatić Klaja

dokaži suprotno braćala

najgore bi bilo da pratim te tvoje gluposti pa povadim djecu po logorima što su popovi raznijeh vjera blagosiljali

i onda postavim pitanje jel trebalo jahat

ALEKSIJE D.

Demokratija, komunizam, fašizam, sve ti je to vladavina manjine nad većinom pod drugim nazivom i manje ili više nasilnim metodama.
Zato je anarhija mama.
Pusti zakone, daj svakome po batinu i najjači neka prežive.
Što se popova i časnih sestara tiče... Ne idu dve vere zajedno: komunizam i hrišćanstvo ili islam.

mac

Ali anarhija ne traje doveka, jer se ljudi organizuju u grupe da se odbrane od siledžija. Onda se i siledžije organizuju u grupe, pa obično pobedi grupa koja je veća, a to je obično ona koja je bolje organizovana, a to obično nije grupa u kojoj su siledžije.

ALEKSIJE D.

Ti polaziš od društvenog zakona. Pođi od prirodnog, gledaj čopor majmuna. I on je organizovan, ali uvek imaš mlade majmune koji hoeće da zauzmu mesto glavnog. Kada ojačaju, to im uspeva. Svedi čoveka na majmuna i na osnovne potrebe, ukini mu sve moguće oblike komunikacije i dobićeš anarhiju.
Ili vladavinu SNS-a.

Petronije

Ova mafijaška vladavina je daleko od anarhije.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Krsta Klatić Klaja

Vladavina sns je neoliberalizam 8-)

Truman

Наравно да није. Владавина СНС-а је школски пример буразерске економије.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

mac

Šimpanze i gorile ne umeju da se efikasno udružuju. Bonobo majmuni su bolji u tome, i gle čuda, miroljubiviji su i inteligentniji.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Truman on 27-11-2018, 22:04:17
Наравно да није. Владавина СНС-а је школски пример буразерске економије.

to sam i reko!

Krsta Klatić Klaja

Truba

Krsta Klatić Klaja

kralj si, ozbiljno, tolika djeca pomrla i tebi je to normalno ma gdje god da su pomrla

inače, ponavljao sam trista puta, ali nije zgoreg reći npr da nijedno od šestoro članova moje familije, svi poklani od strane ustaša, nisu ni na kakvom spisku Jasenovca

tako da možete vi zvati to jasenovački mit i šta god hoćete, činjenica je da je broj ubijenih ljudi u NDH, na teritoriji NDH, veći od spiska iz Jasenovca

ove tehnikalije dal ih je i pod kojim okolnostima neko zapisao u nekoj matici pravoslavnoj i tu za vrijeme vladavine Pavelića, vrijede šta? Taj dokument vrijedi šta? :)

Nisi čitav, majke mi.

Što je najgore, tako i srpske ubice počinju da se ponašaju, samo da prikriju tragove. Nadam se samo da nećemo prsnuti kao ti. Iskreno se nadam.

Krsta Klatić Klaja

eto jedne dobre ideje, da se prosto sjebu sve te ubice. Bez gluparanja s Kosovom, Tačijem, srbskom zastavom u Predsjedništvu BiH i ostalim sranjima. No lijepo popis žrtava, zna svako selo i svaka familija ko je kada upao u selo, ko je vezivao ljude i odvodio ih, pa to zna moja familija decenijama, ime i prezime ustaškog satnika koji je predvodio operaciju (inače musliman, čisto radi informacije)...

i onda isto i za ove dalabu iz Srebrenice

a ne da smaraju o taksama, zastavama i zavnobih

najlaganiji popis ikad bi bio, realno

al poslije toga više ne bi imali čime da manipulišu. Ne bi dobili 700.000, al ne bi ni 80. I ne bi se proseravali više razni labudovi.

Truba

ne imputiraj mi riječi...meni je tetak ante bio u jasenovci sigurno je i on srpska žrtva ustaškog pokolja

srpske vojne formacije nisu imale problema s djecom kad im ubiju roditelje
jer su ubijala svakog dječaka koji bio veći od talijanske kratke puške, ostala nejač sama umre od zime i gladi

https://ramski-vjesnik.ba/clanak/8-listopada-1942-pokolj-u-rami-cetnici-ubili-svakog-djecaka-koji-je-bio-veci-od-talijanske-kratke-puske/109649/

ponavljam ti te laži koje citiraš su bile bitne do 1995. više nemaju važnost sada su hrvatska i bih slobodne i neovisne države a propao je projekt velike srbije

pozdrav od našeg vizionara i blaženika

Krsta Klatić Klaja

pa šta ja imputiram, ovdje si ladno izjavio da vjeruješ bilo kojem dokumentu napisanom u periodu NDH vladavine. To si reko. Dakle, piše nešto u dokumentu matice 1942-3, to znači nisu umrli u logoru. Naravno da ne znači :)

ovaj link sa četničkim zločinima pojma nemam zašto mi šalješ, jesam li negirao negdje četničke zločine?

Ko ovdje nešto negira?

Oćeš pomoć za to pitanje? Ne negiram ja :)

Pitaj Stepinca ko šta negira :)

Dybuk

Truman je sigurno oduševljen ovom raspravom na svom topiku.

BS, postovi su ti bolesni.

Krsta Klatić Klaja

Truman je tvrd orah, stoički trpi naša ludila

a i u Trumanovom šou svi su dio šoua!

Truba

s prijezirom odbacujem vašu četničko-komunističku povijest i sve laži koje su proizašle iz nje na štetu hrvata i hrvatske države danas

napuštam ovaj topik s gađenjem na sljedbenike velikosrpske politike i svih laži koje se i u 2018. proturaju ne znam s kojim ciljem,

jasno je da ste se od 1945- do 1990 osvetili za sve zločine koje su hrvati napravili ubijajući i sudeći sve koji su imali vese s režimom ndh i ne znam što hoćete više

i ispričavam se trumanu što sam mu zagadio topik ali sam je počeo sa staljinom ja sam mu samo htio pokazati kakav je bio i prema svojm revolucionarima u španjolskoj

Truman

Quote from: Гражданка Шульц on 28-11-2018, 14:48:13
Truman je sigurno oduševljen ovom raspravom na svom topiku.

Не баш, отупео сам. Можда не би ни било лоше да направим паузу на овом форуму ради менталне хигијене.

Krsta Klatić Klaja

koja fraza četničko-komunističke haha

prelomio si mozak labude!

inače, jel istina da je na HRT radiju 1991. išla misa nedjeljom, i da je svećenik rekao "Nije grijeh ubiti ako je za domovinu"?

Truman

Мислим да ћу од сутра да направим паузу од форума...превише ми је бескористан.
Тако да видимо се на пролеће највероватније.

Krsta Klatić Klaja

Trumane, zar sad kacam počo da ti objašnjavam da te gugl zaglupljuje?

slušaj Trampa!

Truman

Трамп је глуп и без гугла. Ај уздравље!
Пишемо се на оном другом месту.

tomat

Trumane, evo ti ga Velja kod Marića, pa to ne može da bude loše :lol:
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Не гледам ту продану душу Марића!! Тако да колико год да ми је Веља драг прескочићу јутјуб снимак овог пута. А има Веље доста по алтернативним каналима, не морам да бринем за духовну храну. Мада морам признати, не слажем са свим што збори. Баш данас гледах видео где тврди да је пут на Месец лажиран.

Biki

"If you believed they put a man on the moon, man on the moon
If you believe there's nothing up his sleeve, then nothing is cool
Moses went walking with the staff of wood (yeah, yeah, yeah, yeah)
Newton got beaned by the apple good (yeah, yeah, yeah, yeah)" -REM

Truman

Хвала, мада нам се музички укуси разликују.
Ево нешто од мене:
https://www.youtube.com/watch?v=thUQr7Q1vCY

Biki

Truman

Truman

Зашто ми пише Hello Brock Landers на почетној страници форума уз његов аватар?
Сад је све нормално, али ме мистерија и даље пецка.

Krsta Klatić Klaja

Bato, jesi ti!?!?

Truman

Тко је заправо Brock Landers?
Броку Ландерсу јави се!

Petronije

Truman

Хвала.

Неки баг вероватно, препадох се његовога лика.

Krsta Klatić Klaja

tko god se trenutačno nalazi u Trumanu nek se izlogira i ponovno logira

to bi kaj trebalo riješit problem

Truman

Сад видех на оној МајСкјуел теми да се људи жале на замену идентитета. Заиста се стресох кад је мени испао Харвестер.

džin tonik

sori truki, ne nalazim topik o ishrani, a otkrio sam idealnu kavu koju moram podijeliti:
crna kao prsti koji je ubrase, jaka poput ruke nadzornika...

Truman

Хвала, не пијем кафу.

Truman

Недостаје ли некоме Труман или вам је драго што ређе пишем?

Meho Krljic

Mica Milovanovic

Pa, ako ćemo pošteno...  :)
Mica

Truman

Quote from: Meho Krljic on 08-08-2019, 05:45:42
Nedostaje!
xcheers Нажалост, овај форум се ближи свом крају...

Meho Krljic

Pa, bliže se svi, pa tako i ovaj  :lol: Internet se menja.

Truman

Не, посебно овај се ближи крају. Опстаће форуми који имају традицију и квалитет...

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Truman

Јесте. Само бих волео да знам зашто си ставила на моју тему ( почаствован сам што си ме се сетила! ). Је л зато што сам фан Бред Пита или зато што си ти његов фан или зато што си фан Тимотија Олифанта? Да разрешимо ту мистерију прво.