• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Truman show

Started by Truman, 13-05-2011, 00:30:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mac

Crnci smeju drugima da gažu "crnjo". Meho čeneluje svog unutrašnjeg crnca. I to ponekad može da bude od milošte, mada je češće kao uvreda. Sve zavisi od konteksta. Ovde je dobrodošlica u pitanju, pa je kontekst pozitivan. Osim ako to kaže s pištoljem uperenim u tebe, onda je loše. Osim ako onda zapaše pištolj, pa te zagrli. Onda je ipak dobro...

Truman

Ah, sad mi je jasnije. Dobro onda.  xcheers
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truba

Ja se identificiram kao crnjo pogotovo dolje kod gaca pa smijem takodjer
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Onaj stari Sendmen

Quote from: Truman on 02-06-2026, 00:36:33Peščani čoveče, sasvim si u pravu. To dovoljno govori o mom (slabom) karakteru. Možda mi zato i ne ide skroz dobro u životu iako se stanje poboljšalo nakon smanjivanja doza sagite.

Sagita je nebitna. Samo ga nemoj drkat' mnogo Trumane. Već ga čuvaj za neku devojčicu koja će da izludi za tobom.

E, to je pravi životni challenge druže!! :|
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Meho Krljic

Mac po običaju prožima!!!!!!!!!!

zoskoz

uz sve formalne dobrodoslice, red je ponuditi i nesto sto covjeku moze biti stvarno i korisno, sad kad ima curu.
https://youtu.be/kXN_Hj8oI8E

znaci, hraniti, hraniti i hraniti, sta god drugi rekli.

zoskoz

i kad tako ispunis obaveze na tavanu (ili u podrumu, nebitno), nahranis, onda ovako:
https://youtu.be/tjSnrDikc4M

Truman

https://www.youtube.com/watch?v=SQ_ZCudr1qM

Evo malo pozitivnog afirmacionog vajba. Slušam ovakvu muziku od juče i već primećujem razliku.  :|

Onaj stari Sendmen

Eto, slušao si afirmativnu muziku i dobre stvari dođoše tebi odmah: Welcome back to Sagita!!   nas-rofl  xcheers

Što reče pesma: You're exactly where you need to be!  :evil:  :cry:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Meho Krljic

Joj, sačuvaj bože, AI muzika  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Truman

Želeo sam da podelim nešto dobro sa sagitašima, ali naravno pokazalo se da je to besmisleno. Svako narod ima vlast koju zaslužuje, svaki forum ima forumaše kakve zaslužuje. Ovde sunce ne sija i trava ne raste. Nije ni čudo što su sve žene pobegle.

Meho Krljic

Bolje da si rekao da si ušao u SNS zbog penzije nego što si objavio da namerno i svesno slušaš AI muziku  :lol:  :lol:  :lol:

Ali naravno, slušaj šta ti prija, uvek.

Truman

Quote from: Meho Krljic on 10-06-2026, 22:23:41Ali naravno, slušaj šta ti prija, uvek.

Naravno. Ono gde se nikad neću prodati su knjige, nema šanse da čitam one od strane AI napisane. A slično mislim i za filmove.

Petronije

Ja sam se navukao na ovo, odlično je za bajs.

https://youtu.be/f7ZajKbJzy0?si=qF3s7Pvwsyx-IqUk?t=42m34s

Trumane tebi beše ovih dana rođendan? Čini mi se da smo Lilit, ti i ja u 3 dana juna rođeni.
Arm the Homeless

Truman

Quote from: Petronije on 10-06-2026, 22:55:37Trumane tebi beše ovih dana rođendan? Čini mi se da smo Lilit, ti i ja u 3 dana juna rođeni.

Da, da. Za dva dana. Inače, zanimljivo da mi je 11-12. jun jedan zanimljiv tranzit na nebu. Videćemo šta će da donese.

Truba

jedini tranzit ti je na znak sagite

okreni se pravoslavlju idi za devičinim pojasom
sredit će ti se život batali sranja
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Meho Krljic

Struka se slaže: bolje i časni pojas presvete bogorodice nego AI muzika.

Truman

Quote from: Meho Krljic on 11-06-2026, 12:36:35Struka se slaže: bolje i časni pojas presvete bogorodice nego AI muzika.

Ne, bolje AI mouzika. Ako je dobra od nje dobiješ harmoniju duše i inspiraciju duha, a od tih relikvija nikakve vajde.

zoskoz

i kad tako jednom "dobijes harmoniju duse i inspiraciju duha", bitno je samo da si tad ponavljas: slucajni prolaznici nisu nista krivi.
zapisi si na ruku ako ne mozes zapamtiti.

Petronije

Arm the Homeless

Truba

truki vrijeme je da se zamonšiš
 xcheers  al samo dok ne nadjes koku
trebe lete na bradate nabildane duhovnjake

Truman

zoskoz

lijepo je amorth u svojoj knjizi "uspomene egzorciste" zakljucio da su budizam i maometanizam u milosti sotone. s tim sto do danas nitko nije dokucio sta je maometanizam konkretno. je li tipfeler ili nesto stvarno. hm.

Truba

"Sacred" Healing Music xrofl

Truba

zaboli me glava
iako slusam ovu glazbu
npr grupa Suduaya

Truman

Truman

Suduaya...solidan psihotrans mada ovakve stvari sam hiljadu puta već čuo.

Meho Krljic

Truman

Quote from: Meho Krljic on Yesterday at 16:08:21Šamani ćute, gledaju u pod.

Mi to ne možemo. Uveren sam da bi im se svidela!! :|

Meho Krljic

Prosto ne mogu da zamislim da bi neko kome je muzika način komunikacije sa bogovima rekao da mu se dopada imitacija te muzike od strane mašine ali, evo, pitaćemo kad naletimo.

Truman

Quote from: Meho Krljic on Yesterday at 17:24:29Prosto ne mogu da zamislim da bi neko kome je muzika način komunikacije sa bogovima rekao da mu se dopada imitacija te muzike od strane mašine ali, evo, pitaćemo kad naletimo.

Šaman se pojavi kad je učenik spreman.  xcheers

klem

pa zar već ne postoji u grindcore-u ona ritam mašina što menja bubanj, dakle može se praviti i grindcore uz pomoću ai-a ali samo ako je pomesana sa ljudskim deonicama

mac

Quote from: Truman on Yesterday at 17:32:20
Quote from: Meho Krljic on Yesterday at 17:24:29Prosto ne mogu da zamislim da bi neko kome je muzika način komunikacije sa bogovima rekao da mu se dopada imitacija te muzike od strane mašine ali, evo, pitaćemo kad naletimo.

Ili se Inženjer probudi iz hibernacije kada mu dođu oni koje je i inače planirao da satre.

Meho Krljic

Evo ne znam kakav učenik sad??? Učenici Šamana su uglavnom njihova deca tako da, hm...

Enivej, AI muzika je smeće u jednom, jelte, ontološkom smislu, a posebno je smeće kada imitira duhovnu muziku tako da....

Truman

Quote from: mac on Yesterday at 18:15:32
Quote from: Truman on Yesterday at 17:32:20

Ili se Inženjer probudi iz hibernacije kada mu dođu oni koje je i inače planirao da satre.

Inženjeri nisu takvi. Inženjeri stvaraju, ne razaraju.  :evil:

Meho, u ontološkom smislu si možda u pravu ali moj duh ne ide tako duboko.

Truman

Inače sam u poslednjih mesec-dva odgledao pregršt dobrih što starijih što novijih stvari ali više moje crtice neću deliti sa vama. Ovaj forum to ne zaslužuje.