• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Truman show

Started by Truman, 13-05-2011, 00:30:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Dybuk

Ah, napadaju se moj izgled i godine, i to od samih Bred Pitova, kako originalno. Skrhana sam. Hvala za slikovitu potvrdu onoga što sam napisala.

Quote from: Meho Krljic on Today at 08:03:18Ja da pozdravim drugaricu Dibučicu i da kažem da su anti-trans i antifeministički sentimenti koje ovde čitamo nedobrodošli u mom svetonazoru, ali pošto nisam moderator Sagite, onda ne mogu ništa da učinim sem da pozivam na empatiju, solidarnost i uvažavanje.

Takođe, generalno da se više uvažavamo i sve pet.
Lepe želje Meho kao i vazda, moglo je to za moda da se završi odavno, ali sad nema ni poente. Srdačan pozdrav i tebi.

@Petronije, gledaću malo fudbalice, srećno komšijama Bosancima i od mene. xcheers

@Truki, život tak i tak, jako lepih stvari ali i nekih koje ne vredi deliti u hostilnoj i mizoginoj atmosferi. Sve najbolje i puno uspeha ti želim. :)

Onaj stari Sendmen

Suza suzu stiže.

Napadnuta Dybuk, koja je samo htela da se pozdravi sa drugarima, a eto, zli ljudi joj nedadoše da ispusti svoje toksine i žuč o nekoj davno zaboravljenoj raspravi koju je izgubila.

Ne okreći se sine. I napusti više forum jubilarni 50-ti put. Ko da neko mari za tvoje drame i valunge.  :roll:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

klem

dybuk mrzi muškarce

Petronije

Quote from: Petronije on Today at 09:21:33Kako očekuješ da se više uvažavamo, kad nas Truman svaki put namaže govnima ako se ne složimo sa bilo čime što podeli sa nama? Gde je tu solidarnost i uvažavanje pitam ja? Jel treba svi da razmišljamo kao jedan (vođa) da bi nam bilo lepo? Nisam siguran da su osnivači ZS tako zamišljali ovo mesto.
Quote from: Meho Krljic on Today at 12:22:11Dobro, sad, teško da je Truman baš problem ovog foruma  :lol:

Taman posla, Truman je dobar dečko, ali deli kritike čim mu nešto nije po volji a izdaje se za visoko tolerantnu osobu. Kako tek mi ostali koji smo generalno obična stoka trebamo da se ponašamo?
Arm the Homeless

Onaj stari Sendmen

Pa dobro.

Ako neko nije "običan" član Sagite, to znači da je narcis. Narcisi mogu biti grandiozni i ranjivi, tj. prikriveni narcisi.

Truman deluje kao prikriveni, tj. ranjivi narcis. Onda to što se izdaje za visoko tolerantnu osobu, a baš i nije i nije toliko čudno, već je zapravo vrlo uopbičajeno ponašanje kod narcisa.

Mi ostali smo empate, tj. razumemo pa više ili manje trpimo. Kod nas nema tih izdavanja za bilo šta, zato što se i ne foliramo da smo nešto što nismo.

Dybuk

QuoteMi ostali smo empate

Da, ti si baš odličan primer empate, jbt doteraš do 6 banki i ne znaš ništa o sebi. Nego mora tatica sa podkasta da ti objašnjava kako treba da spremiš svoju sobu  :(
Sve što si napisao o narcizmu bukvalno se odnosi na tebe samog i ostale incele sa foruma. Eto ti, jedna besplatna psihološka evaluacija.

klem

dybuk mrzi muškarce koji nisu seskualno akritvni kao da je to greh

Onaj stari Sendmen

Quote from: Dybuk on Today at 16:40:17
QuoteMi ostali smo empate

Da, ti si baš odličan primer empate, jbt doteraš do 6 banki i ne znaš ništa o sebi. Nego mora tatica sa podkasta da ti objašnjava kako treba da spremiš svoju sobu  :(
Sve što si napisao o narcizmu bukvalno se odnosi na tebe samog i ostale incele sa foruma. Eto ti, jedna besplatna psihološka evaluacija.

Kad bukvalno ni jedno jedino napisano slovo nije tačno. Da si bar malo empata, znala bi i bez da ti ovo moram da napišem.

A sad ćao, javi nam kad si otišla sa foruma, da se može disati čist vazduh ponovo. xyxy

Onaj stari Sendmen

Quote from: klem on Today at 16:42:57dybuk mrzi muškarce koji nisu seskualno akritvni kao da je to greh

Zašto onda mrzi mene?  :?

Eto, ni to njeno da sam incel uopšte nije tačno.

Moja devojka bi verovatno mrzela Dybuk i oči bi joj iskopala što me dira, kada bi to za bilo šta uopšte bilo bitno, pošto i ne zna da ovaj forum postoji.

mac

Da li bi iskopala oči tebi, jer kriješ od nje ovaj izvor istine o sebi?

zoskoz

iako ovaj gordijski cvor djeluje komplicirano, rjesenje je zapravo vrlo jednostavno i vodi do harmonije: truman bi sad trebao slati dibuk svoje crtice na privat. tako jedno dva-tri tjedna, idealno mjesec dana.

Truman

Nisam primetio da Dybuk ima problema sa izgledom. Takođe, da je "baba" optužuju je osobe njenih godina ili starije od nje. Besmisleno.

Svoju toleranciju ću potvrditi time što poštujem vaše mišljenje da sam prikriveni narcis.  8-)
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truba

Ja sam musko
Meni samo pare fale [milijuni eura]
Ona je baba jer je 18x2 36
S 36 joj se kcer mogla porodit

Novac ima sposobnost da amortizuje sve nedostatke muskarca ako ne lici na majmuna...i majmun s parama bi nasao dzejn

Muskarcu reci da je deda nema nekog efekta
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truman

Trubo, poštujem tvoje pravo na mišljenje koliko god da je to mišljenje sumanuto. Neka cveta hiljadu cvetova.
Ja da valjam ne bih bio ovde.