• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Truman show

Started by Truman, 13-05-2011, 00:30:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

lilit

Quote from: scallop on 26-12-2015, 21:54:33
Zosko ne može da bude nepravedno optužen.

ako neko ima tonu materijala na ovu temu, onda sam to ja :cry:  :lol:
međutim, za ovu, konkretnu, situaciju, ne mislim da je odgovoran.

obi-wan je tako rekao a ti skalope proceed kako god misliš da treba  xremyb
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Truman

ko je optužio zoskoa da je menjao vikipediju?
Što se mene tiče on jedno sarkastično i tek na trenutke duhovito smetalo za koje ne pamtim kada je napisao bilo šta korisno iz čega mogu da naučim nešto o toj temi...otprilike kao Karl Rosmar samo talentovaniji.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Dybuk

Na deponiju. Pa tamo mogu nadugo i nasiroko o tome koliko smo zao, zavidan, iskvaren narod. Ne, stvarno. To je...pa, porazavajuce.

Lilit, hvala :)

Truman

kakav sad narod?

Dybuk

Intelektualan. To je najtuznije od svega. Trebali bismo da znamo bolje, bar neki od nas.

Albedo 0

Quote from: Truman on 26-12-2015, 22:02:17
zosko...otprilike kao Karl Rosmar samo talentovaniji.

SVE TE JEBLO!!!

:) :) :)

Truman

Quote from: Dybuk on 26-12-2015, 22:06:04
Intelektualan. To je najtuznije od svega. Trebali bismo da znamo bolje, bar neki od nas.

Da, tužno šta sve intelektualci i dr nauka sebi dopuštaju...

Albedo 0

lilit parti puper

Karl Rosman

Quote from: Pizzobatto on 26-12-2015, 22:06:40
zosko...otprilike kao Karl Rosmar samo talentovaniji.

SVE TE JEBLO!!!

:) :) :)

Ako me jos jednom spomene leti na moju "meho-meho-kako-se-ono-zove" listu!!!!1!
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Truman

menažerija upotpunjena. :) Samo zašto baš na mojoj temi, sam sam kriv što sam dobronamerno postavio skalopovu biografiju. :cry:

kin

First of all, Dybuk izvini što sam bila oštra, gruba i nepravedna prema tebi ranije, nisam bila sva svoja. :)

Second of all, ne znam što ste se toliko uzbunili oko jedne benigne izmene Vikipedije. Ja sam je menjala, da ne optužujemo zoska za sve. Doduše, od njega sam to naučila nekom drugom prilikom.  :evil:

Treće i najmanje bitno - moram da priznam da najmorbidnije izjave ljubavi dobijam od Gula. Ostavljam bistroj Jevtropijevićki da mu kaže da se detinji po forumu onda kada napada unsuspected žrtve iz žbunja, umesto da mi jednostavno izjavi ljubav. Biće odbijen, naravno. Gruba ljubav me ne zanima.  xfuck5

Lilita, opšte je poznato da Obi-Wan baš i nema smisla za humor, pa i nije adekvatni sudija.  :lol: A Boban vrlo moderiše ovo mesto.

D.

Truman

D, meni su naprosto genijalni ovi tvoji nikovi kad na početno slovo dodaješ neki interpukcijski znak i to svaki put drugačiji! Pitam se pitam koji li će biti naredni...

kin

Stay tuned. ;) Prvo da srušim gulov blog, pa se vraćam.  8-)

Truman

Biće od tebe dobar programer...samo nastavi da učiš.

klem

D voli da puši cigare

kin

Quote from: Truman on 26-12-2015, 22:50:39
Biće od tebe dobar programer...samo nastavi da učiš.

:lol: xremyb

Quote from: Cedo Medo on 26-12-2015, 22:51:09
D voli da puši cigare

Šta je bilo, medice, ne možeš da nađeš fotku neke tinejdžerke sa cigaretom na netu, pa se kačiš ovde? Neka, neka, Sagita je majka svima, i perverznjacima i ludacima.  :!:

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

džin tonik

ko je optužio zoskoa da je menjao vikipediju?
Što se mene tiče on jedno sarkastično i tek na trenutke duhovito smetalo za koje ne pamtim kada je napisao bilo šta korisno iz čega mogu da naučim nešto o toj temi...otprilike kao Karl Rosmar samo talentovaniji.

truki, ovo je najljepsi opis moje licnosti i doprinosa koji sam ikad dobio. bez zezancije. svidja mi se. ti uvijek sve ispravno vidis.
naprosto ne razumijem zasto me mnogi prozivaju, prizivaju i optuzuju za sve i svasta. skalopu bih bez sumnje bio kriv i kad bi se zemlja stala okretati, on ima krivca, ko talijani vladu...

Dybuk

Quote from: DFirst of all, Dybuk izvini što sam bila oštra, gruba i nepravedna prema tebi ranije, nisam bila sva svoja. :)

:) Svi imamo zute minute, razumem. Vec sam izbacila tu svadju iz sistema, tako da, u redu je. Nisam ni ja tebi ostala duzna :lol:

scallop

Quote from: zosko on 26-12-2015, 23:43:08
skalopu bih bez sumnje bio kriv i kad bi se zemlja stala okretati, on ima krivca, ko talijani vladu...

Nemoj da se praviš blesav. Imam uredno posložene sve tvoje uvrede na račun moje porodice, mog života i mene lično. Mogu ja to da prikažem u nastavcima, jer je stanovništvo ZS naivno i ništa ne primećuje.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Linkin

kin

Quote from: Dybuk on 26-12-2015, 23:44:14
:) Svi imamo zute minute, razumem. Vec sam izbacila tu svadju iz sistema, tako da, u redu je. Nisam ni ja tebi ostala duzna :lol:

Izvinila bih ti se i ranije, ali nisam imala nalog. Samo ti nastavi da pišeš lepo sročene i precizne prikaze i utiske, volela bih i da nastavim da se družim sa tobom, ali Boban će uskoro da me banuje, a mene to smara. Ima i lepših mesta od Sagite. :) Ipak, čuvam ti leđa, ako zatreba.

Kao što rekoh, ja sam editovala Vikipediju. Naravno da IP adresa može da se "lažira", ali ostavila sam je namerno, da se vidi da je izmena došla iz Vršca, kako ne biste optužili krivu osobu za izmene.

Truman

Quote from: scallop on 26-12-2015, 23:55:31
Quote from: zosko on 26-12-2015, 23:43:08
skalopu bih bez sumnje bio kriv i kad bi se zemlja stala okretati, on ima krivca, ko talijani vladu...

Nemoj da se praviš blesav. Imam uredno posložene sve tvoje uvrede na račun moje porodice, mog života i mene lično. Mogu ja to da prikažem u nastavcima, jer je stanovništvo ZS naivno i ništa ne primećuje.

koga je beše sve "naivni" zosko vređao? Skalopa, lilit...?

Dybuk

džin tonik

gula...

Quote from: Truman on 27-12-2015, 00:15:32
koga je beše sve "naivni" zosko vređao? ...

sta je sad ovo?! il' sam ko karl ili nisam!
svasta. ali mnogo mi je za tipkati, morali bi to uz neke jaslice i sijeno... :roll:

kin

I dok imam nalog, samo još da konstatujem za zapisnik da je ovo bio gulov najjadniji ispad ikad. Još mu preostaje da na smrt išutira novorođene mačiće kraj kontejnera, pa da prevaziđe sebe.

Ghoul

Quote from: lilit on 26-12-2015, 21:49:50
kad čujem doprinos i forum u istoj rečenici, sloši mi se

gule, ne fali me.

ja tebe nekad negde falio?
koješta!
kao da je to potrebno za nekoga čiji doprinos forumu, po meho-metru, mora da iznosi najmanje 6/10!
https://ljudska_splacina.com/

Stipan

Quote from: Ghoul on 26-12-2015, 07:51:19
vršcu, gde naša D.lupača sad obitava...

D se vratila? Jebte, pa ja sam totalno van toka!

Ghoul

nisi svestan kakve nove nivoe jadnosti propuštaš!
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Quote from: Ghoul on 27-12-2015, 01:21:05
Quote from: lilit on 26-12-2015, 21:49:50
kad čujem doprinos i forum u istoj rečenici, sloši mi se

gule, ne fali me.

ja tebe nekad negde falio?
koješta!
kao da je to potrebno za nekoga čiji doprinos forumu, po meho-metru, mora da iznosi najmanje 6/10!

I više on a good day :lol:

Dybuk

Quote from: Trumanotprilike kao Karl Rosmar samo talentovaniji.

Oh, ovo sam propustila!!! :lol:

Siroti Rosmar! :cry:

Truman

Zašto? Zar nisi do nedavno iskazivala divljenje prema zoskovoj inteligenciji i šarmantnom cinizmu? Ovaj drugi s njim ipak ne može da se poredi.

Dybuk

Ne :)

Meni je Rosman simpa jos od ratnih dana na TD temi, iskreno ne vidim puno slicnosti izmedju njih dvojice.

Truman

Meni obrnuto, čak i imam određene simpatije za zoska zbog njegovog dara koliko god da je beskoristan strogo gledano. Ali dobro, to su te različite impresije.

Dybuk

Dobro, duhovit je zosko katkad, ne uporedjujem nego samo kazem da su drugaciji.

Karl Rosman

Quote from: Truman on 27-12-2015, 17:47:34
Zašto? Zar nisi do nedavno iskazivala divljenje prema zoskovoj inteligenciji i šarmantnom cinizmu? Ovaj drugi s njim ipak ne može da se poredi.

Cekaj, nije ti dovoljno sto si dostigao nivo ogavnosti posle kog sam izgubio volju da te zajebavam?

Nedostaje ti paznje, i sad bi malo po guzi?

Neverovatno... Skidam kapu.  xjap
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Dybuk

Eto, umesto  xtwak ti dobio  xjap Trumane. Rosman! 8-)

Truman

Quote from: Dybuk on 27-12-2015, 19:25:16
Eto, umesto  xtwak ti dobio  xjap Trumane. Rosman! 8-)

:( Pogrešno si shvatila...

Dybuk

Karl Rosman

džin tonik

Quote from: Dybuk on 27-12-2015, 17:48:46
Ne :)
Meni je Rosman simpa jos od ratnih dana na TD temi, iskreno ne vidim puno slicnosti izmedju njih dvojice.

eto, dovoljan je jedan trenutak slabosti, popustanja osjecaju spram zgodnog muskarca, pruzanja blage podrske istom, da bi covjek sa pedigreom poput mene, otjelovljenje razuma, blagoglagoljivosti, mira (itd. itd.) pao u nemilost.

kad se vec morao oglasiti, trebao sam pokusati nekom gluposcu vasu diskusiju usmjeriti u saljivom pravcu. onako, ah, gul sad snimio skalopa glumca, pa se u (poznatoj) blagoj zavisti skupila ekipa i pruzila nam predstavu da vidimo kako gul bolji glumac.
pa svi kazu, hahaha, naravno da se zezamo. :cry:

Truman

Obaveštavam javnost da se i Nightflier našao na mojoj listi zaslužnih forumaša i time sebe svrstao u elitu ovog foruma. Razlog - njegova nesebična pomoć prilikom mog traženja knjiga u elektronskom formatu.

tomat

Trumane

imaš u KC Grad-u ciklus italijanskog filma, možda ima nešto što te zanima

http://www.gradbeograd.eu/clanak_program.php?id=1617
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Hvala. Bitno je da je ulaz besplatan!

Petronije

Trumane čitaš li na srpskom/hrvatskom ili i na engleskom jeziku?

Truman

Čitam i na engleskom, dakako. Why?

Petronije

Pa onako, da razmenimo e - knjige. Ali ja ne čitam eng.

Truman

Aha, pa ja kad čitam na kindlu to su po pravilu knjige na engleskom...

Truman

Od sutra idem na mod max dve poruke dnevno, a ako neko nešto ima da me pita može na pp, tu neću praviti ograničenja. Recimo, neka bude ovako naredna tri meseca zaključno sa martom. Ako se neko pita zašto ovo objavljujem umesto da samo "budem muško" to je zato da bi me ova objava obavezala da ne kršim pravilo koje sam javno postavio.

mac

Što od sutra, poslednjeg dana decembra, a ne od prvog dana sledeće godine, koji je već prekosutra?