• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Truman show

Started by Truman, 13-05-2011, 00:30:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Truman

"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Dybuk

Nasla sam samo ovde

Mada, prevod je problematican, em los, em nema titla nego se simultano prevodi (audio), jedan glas. Toliko sam shvatila, posto mi ruski nije najbolji. Ne znam da li ti je ovo od pomoci, ali eto, skini pa proveri. :)

mozda neko u medjuvremenu uleti sa boljom opcijom..

Krsta Klatić Klaja

Сигуран сам да је Ласт ман он еартх боље од овога!

А пошто је Дибук индамуд, могла би да нађе и Демона, скинуо сам 6% за 7 дана на пиратовом торенту :(
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Dybuk

Vele da je ovaj Trukijev neformalni "rimejk" The Quiet Earth

Rusi se zale na perevod (fan dab) ne znam moze li to cudo da se iskljuci kad se film skine, ne verujem.

Bato, potrazicu, mada, ako ti nisi nasao...slaba vajda. Poljski?

Krsta Klatić Klaja

Мислио да можда већ не знаш неку локацију. Немој ништа, можда ово проради у неком тренутку.

Dybuk

Bilo na extratorrentu rahmetli kikesu nekad, nasla na rarbg ali opet 1 sider+bez engl titla...

Truman

Quote from: Dybuk on 04-11-2016, 14:19:29
Nasla sam samo ovde

Mada, prevod je problematican, em los, em nema titla nego se simultano prevodi (audio), jedan glas. Toliko sam shvatila, posto mi ruski nije najbolji. Ne znam da li ti je ovo od pomoci, ali eto, skini pa proveri. :)

mozda neko u medjuvremenu uleti sa boljom opcijom..

Hvala dibučice, ruski ne podnosim pa se nadam da taj glas može da se ukine.

Truman

Čestitke Magnusu Karlsenu na trećoj tituli svetskog prvaka. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati ga kroz 12+4 partije protiv onog dosadnog Rusa.

Truman

Na neki bizaran način mi nedostaju Ghoul i D. Sa njima bi na oom forumu barem bilo zabavnije.

Truman

Krsta Klatić Klaja

Daj bre, Trumane, objasni kako možeš biti njuejdžer kome je Čopra serator, moram da znam!

Truman

Dybuk

Nadam se da ce neki sad malo pauzirati sa demonizacijom ove zene...

Truman

Da, ni meni nije jasno zašto je narod toliko pljuje u komentarima. Deluje sasvim pristojno. valjda ne vole taj tip uspešnih žena kao Jelena Đoković, Anđelina Džouli isl.

Petronije

Quote from: Dybuk on 12-02-2017, 00:24:32
Nadam se da ce neki sad malo pauzirati sa demonizacijom ove zene...
https://mobile.twitter.com/mixaynwa/status/830567736304685057?s=08

[emoji13] [emoji23]

Truman

Miroljub je kao vino...što je stariji to je bolji.

Dybuk

Poslusah. Ko je taj buzdovan?

tomat

Imao emisiju o kreacionizmu svojevremeno na Palmi, gde je pokušavao da stvari iz Biblije potkrepi "naučnim" dokazima. Zbog toga mu nisu dozvolili da magistrira. Posle hteo da ruši brane u Holandiji ako se iz zatvora ne puste Šešelj, Mladić i Karadžić. Kad su ga uhapsili reko da se šalio. Dveri pravile neke tribine sa njim i bivšom ministarkom prisvete koja je izjednačila Darvina i kreacionizam. Veliki štivalac lika i dela dr Šešelja.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dybuk

:shock: Ok, hvala tomat!

Ugly MF

Ma da, naslušao se i ja svojevremeno njegovijeh klipova, tip je ono, Kozerva Monteniger, zato bi žene preko zuba kad mlate gluposti.
Bio mi je ok glede kreacionizma, ali mi deluje ko Jevrejska poltrončina jer sve se Crnogorski u grudi busa ali starozavetno, ič ne spominje Ortodoxiju,.....
.....a ni FlatEarth, pa ga treba promatrati sa rezervom.

Dybuk

Njega treba preko zuba kad mlati gluposti, junacinu. A moze i preventivno.

Truman

Po govoru tela se dosta vidi ko je i šta je...

Truman

http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1229849

Malo psiho(pato)logije...u dobrom delu komentara može se pročitati kako je Meril Strip loša glumica i kako se samo šlihta establišmentu da bi dobila Oskara. Dakle, ljudi reaguju na nivou emocija, a ne činjenica. To što je MS jedna od najboljih glumica sveta potpuno je irelevantno ako se njeni politički stavovi ne podudaraju sa mišljenjem uvaženih građana. Izgleda da je preko noći zaboravila da glumi. :) Slično je bilo i sa Anđelinom Džouli, od onog neslavnog filma odjednom je postala netalentovana glumica.

Truman

http://mondo.rs/a987408/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Dzejmi-Foks-kod-Bogoljuba-Karica.html

Ово је толико бизарно да сам размишљао да отворим и посебну тему.

Truman

Evo jedan kritican tekst o filmu Tezina lanaca>http://www.noviplamen.net/glavna/tezina-lazi-borisa-malagurskog-deo-hiljadugodisnji-kosovski-boj/

Mozda nekog bude zanimalo. Takodje, ako vec postoji tema o Malagurskom i njegovom radu dajte da i tu nakacim.

Truman

Ajme me! Maznuše mi noćas u kinoteci mobilni i to tokom/nakon projekcije STALKERA. Dobro se sećam da sam ugasio ton, vratio telefon u džep. Kad se film završio izađoh u hol kad ono prazan džep. Vratih se da proverim nema...
Ko bi rekao da će u hramu kulture ovo da se desi.

Truman

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Scordisk

ja ne znam šta očekuješ među ljubiteljima tarkovskog, to su sve neki smušeni tipovi, kleptomani :D

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Truman on 12-04-2017, 02:05:21
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jel to vibrira? 8-)

Nesam stručan, al valjda policija, to jest telekom, ako može da prati tel ne prati ga po broju kartice, koja mož se izvadi no po nekim drugim pokazateljima, pa možda i može da ti nađe.

A možda sam to i pogrešno načuo... U stvari ja samo lupetam dok ne dođu sagitaški inženjeri.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Scordisk on 12-04-2017, 02:09:19
ja ne znam šta očekuješ među ljubiteljima tarkovskog, to su sve neki smušeni tipovi, kleptomani :D
Ovo je neki stalker, ušo u zonu i ne vraća se bez plijena!

Scordisk

mac

Možeš da prijaviš policiji, ali to mora da uradiš u policijskoj stanici koja je zadužena za reon u kom se desila krađa.

Problem je što policija gleda samo "prave" krađe, to jest mora ruka da ti zađe u džep da bi to postalo krađa. Ako ti je telefon ispao, pa ga posle nisi našao (jer ga je neko u međuvremenu pokupio) onda to za njih nije prava krađa. Ovo se meni desilo u Malti. Policija je budno slušala moju priču o nestanku telefona, ali kad su čuli da mi je telefon ispao iz džepa dok sam sedeo, i da ga 5 minuta kasnije više nisam našao, tu su već odustali od potere.

U međuvremenu nadam se da si prijavio krađu svom operateru, da ponište ukradenu karticu i da dobiješ svoj broj nazad, što je bitno za postpejd, ali možda ima neki benefit od prijave i za pripejd korisnike.

Truman

Да, одмах сам звао. Блокирали су картицу. Сутра идем да тражим да ми изваде нову.
Сад се баш ломим да ли да одем до полиције. Нисам чуо случај да су нашли фон кад је неком украден. А и сад ме ти још више одвуче од те идеје, јер ми јесте испао из џепа 99% кад сам га враћао након што сам искључио звук.

Scordisk

Čuj, da nađu telefon :D Kad su meni maznuli bicikl iz garaže, ja zvao policiju, ovi vrištali od smeha. Posle se još sprdali, pitali me koje je boje bio.

Truman

ОМГ. А бицикл је ипак кабастија и озбиљнија ствар за мазнути. Онда дефинитивно нећу да идем да пријавим.

Scordisk

Da sam na tvom mestu, ja bih prijavio, čisto reda radi, nikada ne znaš da li će ti se posrećiti, samo, nemoj se previše uzdati u red i zakon, i iskopaj neki matori samsung da ti posluži kao prva pomoć :)

Truman

Већ сам пикирао један јефтин од 50ак евра.

Krsta Klatić Klaja

Truman

хехе, баш неко написа да у Старом граду инспектори не раде на крађама телефона. А злочин се десио у том рејону.

Krsta Klatić Klaja

Truman

Ајде скинућу те с игнор листе чисто зато што ми је више глупо према самом себи да ти отварам поруку сваки пут кад ме копка. Ал мишљење о твојој форумској персони нисам променио!

Krsta Klatić Klaja

Učini to zbog Radula!

tomat

kaže se "zažmuri i misli na Radula".
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Truman

Обавештавам јавност да сам пазарио извесни ОУКТЕЛ Ц2. То је марка за коју никад нисам чуо, а била је најјефтинија у радњи...

Truman

http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/dejvid-ajk-u-srbiji-beograd-sava-centar-934881/performance.html
Дејвид Ајк гостује у Београду, а ја не могу никог да наватам да ми прави друштво...Не знају људи шта пропуштају.

Krsta Klatić Klaja

onaj protiv reptilijanaca?

Truman

Да, борац за правду и истину!

Krsta Klatić Klaja

Zar nije Radul radio za reptilijance u SAD?  :)

Truman

Не знам, морам прво да одем на Ајково предавање да бих сазнао и то...ал не даје ми се 40е. Ал ми се с друге стране слуша. Била би то добра забава. Ушао сам у фан групу ајка на фејсу на нашем језику и неки Хрват рече да је код њих скоро гостовао и да је било невероватно.