• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Uhapšen Ratko Mladić?

Started by Alexdelarge, 26-05-2011, 13:20:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hobit

E, sada su ga najebali oni u Hagu....

Naravno da je otišao u odelu
Šta je trebalo - da mu donesu i kalašnjikov, da ga kompletiraju....
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Cornelius

Ma, jok. Trebalo je da ga okite svim onim parama za koje si ga ti provalio. Ja mislim da je Mladić tek najebao kada bude protiv njega svedočio stari gerilac Hobit.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Hobit

E moj Cornelije, pa ti ništa ne znaš.
Dragi naš Francuzu, zaboravio si ''psihologiju Srba''...
Nije on najebao od hobita. Hobit ga nikada nije voleo, nije mu PRIJATELJ.
Najebao je on od.... pa, sad... samo ti se kaže

Cornelius

Ah, da! Znači, Hobit se borio da na vlast dodju ovi što danas zavijaju Srbiju u crno. Jebiga, Hobite, još jedan razlog više da svedočiš protiv Mladića. Tvoji su ga dali zarad izbornog majmunisanja. Ako ostanete na vlasti, moći ćete da dokusurite Srbiju, onako kako ni Milošević nije uspeo, mada je zapinjao iz sve snage.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Hobit

Opet ništa nisi shvatio, siroti Cornelije.
Sve si pobrkao.
Dođeš ovde, malo trčiš - i zbrišeš
Razgovaraj malo sa ljudima... ne sa onima koji se se sećaju samo Tita... nađi još nekoga....
Ne znaš ti za šta se hobit borio...
A, ko će svedočiti protiv Mladića.... živi bili (a neki se i iznenadili)... ne brigaj, hobit neće

scallop

Zna Cornelius. Sve sam ga ja informisao. A da Čedu navodiš kao referencu, video je i sam.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

džin tonik

upravo cujem da se mladic poziva na antifasizam.

Cornelius

Quote from: Hobit on 02-06-2011, 16:22:37
Ne znaš ti za šta se hobit borio...

Borio se, borio i u kiselog populističkog hobita pretvorio...

varvarin

Ja sam jedan moron donekle sličan Lazanskom.
Mislim da čovek koji je bio ratna ikona (a bio je), i koji je držao Bošnjake i Hrvate gde im je mesto, sve skoro do kraja  (a držao je, bez obzira šta peni zavidljivi Lj. Stojadinović)... mislim da taj i takav čovek ne treba da bude međed za pokazivanje u Hagu.
Pozivam se na svoje demokratsko pravo da budem moron ove  vrste.
A imam valjda to pravo, jer nigde nisam zbrisao kad su počela sranja, bio sam u redu za ovo i ono, bio sam tu i kad su padala druga sranja...bio sam razočaran kad su mi rekli da sam mator za nešto konkretnije... pa mi valjda sve to daje za pravo da ovako  mislim.
Još uvek.

Hobit

Quote from: scallop on 02-06-2011, 17:15:49
Zna Cornelius. Sve sam ga ja informisao. A da Čedu navodiš kao referencu, video je i sam.
Scallope, i brine me to što si ga ti informisao
Siroti jednostrano informisabi Cornelije
Pomisliće da je Tito živ
... da ga je Rex spasio
... da škola u Kumrovcu još izbacuje kadrove....

varvarin

Reko isto njegov advokat pre dva dana, na srpskom. I doneo papire.

sekta

Hobit

Cornelius

Evo, prvi rezultati za Srbiju od izručivanja Mladića Haškom tribunalu. Srbija je dobila dozvolu da iz svog budžeta garantuje Fijatu 200 miliona evra. Eto, baš lepo da i mi imamodozvolu da hranimo masne guske. Hvala Tadiću i njegovoj mafiji!

Srbija | četvrtak 2.06.2011 | 18:44
Vlada garant za 200 mil. EUR Fijatu
Izvor: Beta

Beograd -- Vlada Srbije je usvojila predloge zakona o potvrđivanju ugovora o garanciji dva kredita vredna 200 miliona evra za proširenje kapaciteta Fijatove fabrike.

džin tonik

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

lilit

dobro je dok je donekle.  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

varvarin

Ljiljana Smajlović u jutrošnjem TV dnevniku (TVB1):
"...nezvanično saznajemo da Mladić, od kada je stigao u zatvor, nije napuštao zatvorsku ambulantu i još uvek je tamo..."

Cornelius

Haški tribunal ne daje obaveštenja o zdravlju zatvorenika, tako da su sve vesti nezvanične. Medjutim, poznato je da Mladić ima probleme sa zdravljem i to ne baš male. Takodje, prilikom hapšenja, jedna od prvih stvari bila je da traži lekara.

varvarin

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/engleski-ministarke-malovic-vruca-tema-na-internetu/3492.phtml

Engleski ministarke Malović vruća tema na internetu
Autor: M. Pejić02.06.2011. - 21:38Komentara (2)

Govor kojim se Snežana Malović, srpska ministarka pravde, obratila stranim novinarima u Vladi Srbije povodom hapšenja i izručenja Ratka Mladića Hagu, izazvao je brojne kontroverzne komentare na Internetu. Razlog nije sadržaj ministarkine izjave, već kvalitet njenog engleskog jezika.

PAPIR SA KOGA JE MINISTARKA MALOVIĆ NAVODNO ČITALA GOVOR:
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/engleski-ministarke-malovic-vruca-tema-na-internetu/3492.phtml

Da li je ministarka pravde čitala sa ovog papira ili ne, tek sadržaj pisane izjave se poklapa sa tonskim zapisom, koji je takođe veoma komentarisan na sajtu "Jutjub" zbog kvaliteta izgovora Snežane Malović. Poslušajte...

Josephine

varvarin

Šta, bre, OMG... ?!  :evil:

To nije saksonski engleski, nije ni normanski... to je fonetski engleski!   :|

Josephine

Father Jape

Hm, ako bih je ja kontaktirao i kao strucnjak ponudio svoje usluge accent reductiona... pa jos ako bi se moje ime proculo po srpskom ekvivalentu Vajthola...
There's good money to be made there. :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Quote from: varvarin on 02-06-2011, 17:37:28
Mislim da čovek koji je bio ratna ikona (a bio je), i koji je držao Bošnjake i Hrvate gde im je mesto, sve skoro do kraja  (a držao je, bez obzira šta peni zavidljivi Lj. Stojadinović)... mislim da taj i takav čovek ne treba da bude međed za pokazivanje u Hagu.
A imam valjda to pravo, jer nigde nisam zbrisao kad su počela sranja, bio sam u redu za ovo i ono, bio sam tu i kad su padala druga sranja...bio sam razočaran kad su mi rekli da sam mator za nešto konkretnije... pa mi valjda sve to daje za pravo da ovako  mislim.
Još uvek.

:lol: :lol: :lol:

Ali šta ako je odgovoran za sistematsko ubistvo nekoliko hiljada zarobljenika? Mislim, međed, pokazivanje itd., ali da li je baš ljucki da se prebriše ova odgovornost (koju treba dokazati) na ime toga što je "držao Bošnjake i Hrvate gde im je mesto" - prezjumabli na nišanu?

varvarin

Pinokijev tatko, znaš gde da turiš srpski ekvivalent Vajthola ??  :mrgreen:

varvarin

Za Mehu:
Razumeo si ti mene.
Ne negiram par hiljada iz Srebrenice. Odgovoran je po vertikali.
Ali i tada - ne treba da bude međed u cirkusu. Bilo je načina, čini mi se. Zato žalim. Zbog ikone.

Ali što jedan pametni Francuz davno reče: Stil- to je čovek sam.

Lord Kufer

Ja mislim da je glavni problem što su sudije isti oni koji su čitav Balkan držali i sada ga drže na nišanu, organizovali masovno ubistvo i prevaru na Markalama i sl. događaje, propustili ubice (ko zna koje?) u Srebrenicu i odobrili pokolj (što je svima više nego jasno). Pa ipak, svi se prave da je sada ovo sve po "pravdi i zakonu".

A hoćemo li mi ikad saznati imena onih snajperista, s obe strane, koji su se siti naubijali ljudi, žena i dece, ili će za to biti odgovorni nekakav Mladić ili Izetbegović? Kakva glupost i bezumlje! Sve te ubice su po defoltu očišćene od grehova zbog tog usranog "lanca komandovanja" koji iznad svega štiti i njih i naredbodavce čija su naređenja ovi veselo izvršavali.

Hobit

Quote from: Meho Krljic on 03-06-2011, 11:18:17
Quote from: varvarin on 02-06-2011, 17:37:28
Još uvek.

:lol: :lol: :lol:

Ali šta ako je odgovoran za sistematsko ubistvo nekoliko hiljada zarobljenika? Mislim, međed, pokazivanje itd., ali da li je baš ljucki da se prebriše ova odgovornost (koju treba dokazati) na ime toga što je "držao Bošnjake i Hrvate gde im je mesto" - prezjumabli na nišanu?

To je suština, Meho

Odavno sam ''snimio'' da si ti jedini koji ima mozga ovde (osim mene, naravno)  :)

varvarin

LORDE, JASNO TI JE DA SE SLAŽEM BEZ OSTATKA.

Nego... kako ti se čini engleski?

Stipan

Ah, i ovde se raspravlja o mozgu - ko ga ima a ko ga nema, ko je glavat, a ko ganglijast itd...

Lord Kufer

Što rekli seljaci, "Ako zna da čita, nema veze da li drži naopako" ;)

lilit

varvarine,
šta znači "mator za nešto konkretnije"? u bosnu su dolazili i matoriji od tebe, ako si na to mislio. a možda i nisi, te se unapred izvinjavam.
a šta znači: "bilo je načina"?

možda je mladić nakon svih ovi godina napokon ponovo došao do pameti i setio se onog mladića koji je seljačinama od karadžića i krajišnika rekao još 1992. da to što oni hoće znači genocid. što ih tad nije šutnuo i danas uživao s porodicom (do koje mu je očito jako stalo), pita se danas verovatno i sam.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

scallop

Quote from: Hobit on 03-06-2011, 11:28:01
To je suština, Meho

Odavno sam ''snimio'' da si ti jedini koji ima mozga ovde (osim mene, naravno)  :)

Meho, a jel' ti "titra" kad se Hobit poredi sa tobom? Ja sam se odma' o'ladio i rastitrao. :(
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Hobit

Quote from: lilit_depp on 03-06-2011, 11:32:12
varvarine,
šta znači "mator za nešto konkretnije"? u bosnu su dolazili i matoriji od tebe, ako si na to mislio. a možda i nisi, te se unapred izvinjavam.
a šta znači: "bilo je načina"?

možda je mladić nakon svih ovi godina napokon ponovo došao do pameti i setio se onog mladića koji je seljačinama od karadžića i krajišnika rekao još 1992. da to što oni hoće znači genocid. što ih tad nije šutnuo i danas uživao s porodicom (do koje mu je očito jako stalo), pita se danas verovatno i sam.

Tačno Lilit
Sorry
I ti ideš ''uz Mehu''   :)

Hobit

Quote from: scallop on 03-06-2011, 11:37:37
Quote from: Hobit on 03-06-2011, 11:28:01
To je suština, Meho

Odavno sam ''snimio'' da si ti jedini koji ima mozga ovde (osim mene, naravno)  :)

Meho, a jel' ti "titra" kad se Hobit poredi sa tobom? Ja sam se odma' o'ladio i rastitrao. :(

Ti ''ne ideš''
Kumrovec ''probija''   :(

varvarin

Lilit, vidim da sam te zainteresovao.  :)  :lol:
Vojska Srbije i Crne Gore odredila je tada da budem trećepozivac. Čuvanje raskrsnica i magacina, po potrebi... U paravojnu jedinicu nisam hteo. Pa misli šta hoćeš.  Isto beše i devedeset devete.
A "bilo je načina" ?  Ne mogu čoveku da sugerišem da se ubije. Ili preda, u paradnoj uniformi, zato što je lepše... Tek , bio je legenda, sve sa Srebrenicom, pa misli šta hoćeš.
Sad je samo starac koga šetaju cirkuskom arenom, i pokazuju deci. Naravno, ako je sam birao, OK.
Kažem samo, šteta. Za ikonu.

Josephine

Ovaj, "ratna" ikona (ako takvo nešto uopšte postoji), je onaj vojnik koji u toku ratovanja nije kršio konvencije i povelje UN i Ženevske konvencije.

varvarin

Da stanem i ja u red: ne pravi se sad... naivna.

scallop

Quote from: Hobit on 03-06-2011, 11:39:21
Ti ''ne ideš''
Kumrovec ''probija''   :(

Ma, naravno. Za mene je Meho napisao da mu "titra", a ti "titraš" Mehi, pa sad i Lillit, e da vas je više. Ja više "titram" Varvarinu. On mi, nekako, ima stav, svoju tintaru, a ne linkove.

Josephine

Čast je surova kategorija. Ili je imaš ili je (češće) nemaš.

Lord Kufer

Rat je najgora stvar i u delo ga sprovode najgori ljudi. Treba li to zaista dokazivati? Oni koji pokušavaju da nas ubede kako postoji "zakon" koji reguliše ratne događaje, prvi treba da vise.

Hobit

Stašno

Čudi me da pored jagoda i posete ministra zdravlja i predsednice skupštine nije tražio i ikonopisca - da ga ovekoveči...

varvarin

Scallope, nemoj nikom da titraš, nego dođi u ponedeljak u klub, dolazim.
Imaš od mene knjigu, APOKALIPSU... xcheers

Hobit

Quote from: scallop on 03-06-2011, 11:46:23
Quote from: Hobit on 03-06-2011, 11:39:21
Ti ''ne ideš''
Kumrovec ''probija''   :(

Ma, naravno. Za mene je Meho napisao da mu "titra", a ti "titraš" Mehi, pa sad i Lillit, e da vas je više. Ja više "titram" Varvarinu. On mi, nekako, ima stav, svoju tintaru, a ne linkove.

Ma nemoj...

Josephine

Quote from: Lord Kufer on 03-06-2011, 11:47:06
Rat je najgora stvar i u delo ga sprovode najgori ljudi. Treba li to zaista dokazivati? Oni koji pokušavaju da nas ubede kako postoji "zakon" koji reguliše ratne događaje, prvi treba da vise.

Ne postoji zakon koji "reguliše" ratne događaje. Postoji onaj koji ih brani (UN) i onaj koji štiti civile i ugrožene kategorije (infrastrukturu, kulturne institucije itd.) od ratnih razaranja (Ženevske konvencije).

A kada se rat desi, onda taj zakon služi da sankcioniše krivce.

varvarin

Dobro. A ministarkin engleski?   :!: