• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Betmen: Ubistveni vic

Started by DušMan, 16-06-2011, 10:19:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DušMan

U prodaji tokom jula.
Drugo srpsko Betmen izdanje ove godine, uz "Odmazdu mračnog viteza".
Nikad više Betmena u Srbiji.

http://www.phoenixpress.rs/

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Meho Krljic

Super. Mislim, naravno da ga ja imam na engleskom (ono anniversary izdanje koje je Bolland doterivao) ali, super. Iako Moore priča sve najgore o ovom stripu ipak je to vredno čitanja i posedovanja. Bolland je posle ovog stripa prestao da crta stripove i odlučio da radi samo ilustracije jer, kako sam kaže, šta ima više da radi kada je radio sa najboljim  :lol:

Pisao sam ja opširnije o KJ ovde.

DušMan

Nemaš hrvatsko izdanje koje je Macan prevodio? Lejm.
Naravno, slažemo se da je super pojava ovog izdanja (iako ga imamo na engleskom), i nadam se da je ovo samo početak učestalijeg objavljivanja Betmenovih avantura. Iako sam maltene siguran da nije baš to po sredi.

Boban

Opet ta priča da je sve lako nabavivo na engleskom.
Zapravo nema smisla išta prevedeno izdavati jer sve već postoji na engleskom, zar ne?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

DušMan

Pa za par gikova ne, ali sva sreća da je nas/njih samo dvocifren broj.
Eno, po stripadžijskim forumima ljudi se masovno oduševljavaju ovim izdanjem za koje su nekad negde čuli, ali nisu do sada imali prilike da ga čitaju. To je publika, ona koja je do juče čitala isključivo Boneli stripove i sada jedva čeka da širi vidike.
Naravno, nemoj zameriti Mehi i meni. Mi ćemo sigurno kupiti i ovo izdanje.  :)

Meho Krljic

Eto, DušMan sve objasnio. Mi ionako kupujemo i domaća izdanja stripova koje već imamo na neprijateljskim jezicima. Ali smo korisni da potpalimo masu. Zato sam i okačio ovde link za svoj opširni ekspoze o KJ, nadajući se da podbodem ljude na kupovinu.

Alex

Ma šta kupujete vas dvojica hvalisavaca? - ja imam Macanovo izdanje, ali dobro je da će biti i ovo!
Dole vlada! Živeo Betmen!
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Giovanni Larsson

Za koji kolor su se odlučili, stari neurotično-trešerski ili ovaj novi šminkerski?

Meho Krljic

Quote from: Alex on 16-06-2011, 16:49:27
Ma šta kupujete vas dvojica hvalisavaca? - ja imam Macanovo izdanje, ali dobro je da će biti i ovo!
Dole vlada! Živeo Betmen!

Sve kupujemo.  :lol: :lol: A ja bih stvarno mogao da kupim i to Macanovo. Oće neko da proda?

goksi

64 strane, unutra se nalazi i epizoda "Nedužni tip".

boss52

marlowe

Novi kolor mi se jako svidja!
Odlican potez Feniksovaca.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

goksi

Pretpostavljam uskoro u Alan Fordu kod čika Miroslava. Veličina identična Beloputnim Betmenima.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.