• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Potreban savet

Started by Hobit, 23-06-2011, 14:58:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hobit

Da li je neko bio na Sitoniji, mesto Sarti, i da li neka normalna agencija u Beogradu može da mi rezerviše apartman tamo?
Gde god sam pitao - gledaju me kao telići, prodaju samo Kasandru i ona mesta gde se osećaš kao u Knez Mihajlovoj...
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

lilit

ja bila, ali sam rezervisala apartman preko interenta. mislim, rekli su mi da je dobar, itd.

btw, znam da je pre nekoliko godina perla tours radio rezervacije u sartiju, možda to rade i dalje.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Hobit

Hvala Lilit, pokušaću preko njih
Šibnuo sam ''upite'' direktno vlasnicima, preko neta... videću da li će neko da odgovori

lilit

to ti i jeste najbolja varijanta.
meni je sarti bio lep, ali previse vetrovit. more nije bilo mirno 2 nedelje koliko sam bila tamo.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Hobit

Ma, šta znam.... deluje mi jako čisto, bar na fotkama, i plaže su predivne, nije sve šugavi pesak, ima i malo stenja i kamenja... mislim da je mesto lepo za ''punjenje baterija''   :lol:

Hobit

E, da, proverio, Perla turs ne radi više Satoniju   :(

scallop

Magic Tours, Majke Jevrosime ?, tel. 33 42 220.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Hobit

Hvala scallope, ali, rešio sam da kontaktiram direktno vlasnika, čovek odmah odgovorio, idem da mu uplatim avans, odgovara mi i mesto i vreme i cifra...
Odoh ja u Sarti, na Sitoniju... jebeš ga... pa šta bude...   xcheers

scallop

To ti je najskuplja varijanta. Ali, mene ito raduje. :mrgreen:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Hobit

Hobit

Sarti je sjajan gradić
Ako Bog da, možda se ''nacrtam'' tamo i u septembru, na desetak dana...   :!:

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Stipan

Zavidiš Belogradskoj revolucionarno uzdignutoj gospodi, a?
Sram te bilo seljačino Vošanska!

Hobit

Ne brinem ja za Stevu, zavaliće on vagončić kukuruza... i eto mora   :idea:

Stipan

Kanarska ostrva, mesec dana, Baćo.
Da ne divanimo puno o bogatstvima što se sticadu po meteru kuruza...

M.M

Ih, za desetak dana Miljan ode u Reggio Di Calabria na dve nedelje. :|
Nijedan poraz nije konačan.

Stipan

A Stipan ode da metne noge u lavor, a na stolu kregla Apatinskog...   xyxy

Hobit

Uuuu, to je dobro... i to je bilo u opticaju ove godine, drumom do Bara, pa trajekt, pa.... ideooooo     :!:  ... jebiga....
''Odvozaću'' to sledećeg leta...  8-)

M.M

Moje putešestvije će izgledati ovako: letimo avionom do Rima, noćimo u Rimu, a sutradan 'vatamo voz za Ređo. :!:

Hobit

Hm....
Avioni... ako baš mora... ali, ne volim ja ta gvožđa što lete po nebu, još manje volim da me drugi voze...  :(

Moj auto, ''moja slobodica''... stanem gde volim, skrenem gde mi se sviđa... možda je seljački, jebiga, ali... obišao sam automobilima, puno toga... 34 godine vozam  se sam, oko 2 miliona kilometara raznih drumova ''u nogama''...

A, to je i način da odjebeš agencije i njihove maloumne vodiče: ''sa vaše leve strane je vaša leva strana.........''   xfoht

Agota

probaj preko

http://www.cmc.rs/destinacije/92-sitonija

moje kolege  letuju  preko ove agencije godinama

ja vecito idem preko argusa u tursku i prosle godine egipat,a ove godine tesko da cu ici na more kostace me budimpesta i brisel o ho ho  tako da ...mozda van sezone ili last minut nesto upadne 8-)

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Hobit

Ma, bio i vratio se     :cry: :cry: :cry:
Pusti agencije... to su moroni...

tomat

Quote from: Miljan Markovic on 22-07-2011, 14:20:27
Moje putešestvije će izgledati ovako: letimo avionom do Rima, noćimo u Rimu, a sutradan 'vatamo voz za Ređo. :!:

znaš li otprilike koliko traje to putovanje vozom?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

M.M

Quote from: Hobit on 22-07-2011, 14:42:25
Hm....
Avioni... ako baš mora... ali, ne volim ja ta gvožđa što lete po nebu, još manje volim da me drugi voze...  :(

Potpuno se slažem sa tobom. I ja volim da vozim i to je bila jedna od opcija, ali... ako je za utehu, izbegao sam da mi agencija organizuje letovanje.

Quote from: tomat on 22-07-2011, 15:11:43
Quote from: Miljan Markovic on 22-07-2011, 14:20:27

znaš li otprilike koliko traje to putovanje vozom?

Trebalo bi da put vozom, Rim-Ređo, ne traje duže od 6-7h. Potvrdiću ovu informaciju kada se budem vratio. Ako su lagali mene i ja lažem vas :).

M.M

Putovanje vozom Rim - Ređo Kalabria traje oko 7,5h.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Джон Рейнольдс

Tek sad otvorih ovu temu i shvatih da sam u proteklih mesec dana dvaput svraćao do Sartija. 8-) Ništa posebno, bolje ali ne i drastično bolje od popularnih mesta po Kasandri. Sreli smo jednog mladog paga po imenu Zoro.

Vlasnica me je zabavila ozbiljnim pitanjem da li muškom pagu ako se ne pari tokom života otpadnu uši.  :!:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!