• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Najpametniji topik EVER

Started by Tex Murphy, 05-07-2011, 21:09:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Tex Murphy

Primijetio sam da u posljednje vrijeme na ovom forumu dominira velika količina gluposti i bezvezarija. Ono malo pametnih stvari što neko kaže vrlo brzo bude zatrpano raznoraznim besmislicama i zauvijek izgubljeno. Zato predlažem da sve pametno što imate da kažete, bez obzira o kojoj temi se radi, postavite upravo u ovaj topik. Na taj način ne samo da ćemo imati topik koji će biti koncentrovana genijalnost, već će pametne stvari koje ljudi budu pisali biti pregledno smještene na jedno mjesto i sačuvane od zaborava.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Josephine

Quote from: Harvester on 05-07-2011, 21:09:22
Primijetio sam da u posljednje vrijeme na ovom forumu dominira velika količina gluposti i bezvezarija.

Ti si, svakako, dao svoj doprinos ovoj činjenici.

Albedo 0

Harvi, ti si genije.

Post iznad treba izbrisati, pa pretpostavljam da bi se Harviju mogla dati privilegija da na ovoj temi briše glupe postove.

Josephine

Izvinjavam se i jednom i drugom genijalcu, ali Mims vas je odavno pretekla svojom istinskom genijalnošću.

http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=10066.0

Stipan

Čekaj malo...
Opet si u svađi sa Harvijem?

Albedo 0

Quote from: D. on 05-07-2011, 21:34:21Mims vas je odavno pretekla svojom istinskom genijalnošću

genijalne su joj obe

Stipan

Ej Bato, sad već preteruješ! Šta ti je Mimsica skrivila?

Josephine

Jesu, osim što su joj genijalne obe, genijalna je i ona.

Evo dve mudrosti za vas. Jedna je da vi ništa novo niste smislili i pohvalili što već jedna žena nije pre vas, ali je, zahvaljujući istinitosti Bobanove tvrdnje u vezi sa relevantnošću ženskog mišljenja u muškom svetu, ostala skrajnuta. Ja neću dozvoliti da se to desi.

Druga je ova, i zapamtite je dobro:

Quote from: Stipan on 05-07-2011, 21:38:00
Čekaj malo...
Opet si u svađi sa Harvijem?

Nisam nikada ni bila. Ali svako treba da preuzme svoj deo odgovornosti za ono za šta optužuje druge.

Stipan

Ma dobro to, ali ne razumem zašto se toliko okomio na Mims.
Prvo je počeo da je ismeva uzimanjem njene fotke za avatar, sad počinje da komentariše njen izgled.
Meni sve to deluje prilično uvredljivo, ne znam za ostale.

Джон Рейнольдс

Odlična ideja, Harvi. Nažalost, paćenica je uspela da shvati poentu (mora da joj je ovo jedan od onih boljih dana), pa se potrudila da topik odmah učini nepametnim.

Mimsin... Pardon, Batin predlog je dobar - Harvi bi trebalo da obavlja selekciju.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: John Reynolds on 05-07-2011, 22:00:18
Odlična ideja, Harvi. Nažalost, paćenica je uspela da shvati poentu (mora da joj je ovo jedan od onih boljih dana), pa se potrudila da topik odmah učini nepametnim.

Mimsin... Pardon, Batin predlog je dobar - Harvi bi trebalo da obavlja selekciju.

Evo i treće mudrosti za one koji ne razumeju svet oko sebe - koristiće vam: ako tražite slobodu za sebe, ispadate jadni, nedosledni i neinteligentni kada u javnosti pokušavate da je ograničite drugima.

ridiculus

Zašto sam znao da je Harvester pokrenuo topik čim sam video naziv?

:idea:

Zato... što sam i ja na najpametnijem topiku pametniji!
Dok ima smrti, ima i nade.

Josephine

Mogao si i na "mudrostima" da budeš pametniji, priliku si odavno dobio. Ne znam šta te je dosad sprečavalo da to budeš.

ridiculus

Na "mudrostima" mogu da budem samo mudriji.

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 05-07-2011, 22:03:50
Quote from: John Reynolds on 05-07-2011, 22:00:18

Evo i treće mudrosti za one koji ne razumeju svet oko sebe - koristiće vam: ako tražite slobodu za sebe, ispadate jadni, nedosledni i neinteligentni kada u javnosti pokušavate da je ograničite drugima.

Trebalo bi konačno da shvatiš (ali teško to ide, vidim) da zagađivanje nije sloboda nego izuzetna privilegija.

Npr, da se poserem nasred Trga, priveli bi me i kaznili. Međutim, da sam mezimica kakvog uticajnog političara ili gazde ili neka slična sponzoruša, prošao bih bez posledica. Jasnije?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

Niko ovdje ne oduzima Mimsin topik o mudrostima, ali ovo je Najpametniji topik ever, šta da se radi...

Quote from: Stipan on 05-07-2011, 22:00:07
Ma dobro to, ali ne razumem zašto se toliko okomio na Mims.
Prvo je počeo da je ismeva uzimanjem njene fotke za avatar

?

Josephine

Quote from: John Reynolds on 05-07-2011, 22:10:48
Trebalo bi konačno da shvatiš (ali teško to ide, vidim) da zagađivanje nije sloboda nego izuzetna privilegija.

Npr, da se poserem nasred Trga, priveli bi me i kaznili. Međutim, da sam mezimica kakvog uticajnog političara ili gazde ili neka slična sponzoruša, prošao bih bez posledica. Jasnije?

Zapravo, evo razloga zašto prvo treba da posetiš topik Mudrosti, da bi mogao da učestvuješ na ovom. Nisi razumeo mudrosti koje sam ti poručila.

Quote from: D. on 05-07-2011, 22:03:50

Drugim rečima: kada zagađuješ i kenjaš ti, i drugi imaju istu slobodu.

Znam, komplikovane su te mudrosti. No kad tad ćeš ih skapirati, samo polako...

Джон Рейнольдс

Ne ide ti baš na ovom najpametnijem topiku, a?

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: John Reynolds on 05-07-2011, 22:16:58
Ne ide ti baš na ovom najpametnijem topiku, a?

Ništa strašno. Bar mi ide bolje nego tebi.

Pročitaj opet, biće ti jasno, garantujem ti. Nisi ti toliko glup koliko se glupim predstavljaš.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Tex Murphy

Ovaj forum je postao smrtno dosadan.
Genetski četnik

Josephine

Učini ga zanimljivim. Promene počinju od pojedinca.

Tex Murphy

Genetski četnik

Mark

Da se ja nesto pitam, ja bi zabranio cover bendove koji sviraju hard rock. A da bi sprecio neminovno formiranje andergraund mreze osnovao bih specijalnu policiju koja bi sacinila spiskove i drzala pod nadzorom sve gitariste sklone obradjivanju hard rock klasika, dok bi onim najzagrizenijim lomila prste leve ruke...   xuzi
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Tex Murphy

Promašio si topik, Gluposti su dole niže.
Genetski četnik

Josephine

ridiculus

Zar nije trebalo da se ovaj topik zove "pametnosti"?

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Tex Murphy

Genetski četnik

Savajat Erp

Па, очигледно...али је и добро.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Tex Murphy

Pa, ne onoliko dobro koliko bi bilo da je autentično.
Kao onaj spiker što se smije dok intervjuiše lika kome su stradale glasne žice.
Genetski četnik

Ygg

Quote from: Harvester on 16-08-2011, 23:20:52

Moram da te razočaram, i to je fejk. :lol:

EDIT: Našao sam i link: http://en.wikipedia.org/wiki/In_De_Gloria
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Truba

danas je sve fejk
pa i ovaj topik :D

sve sem crnog labuda je fejk
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Quote from: Ygg on 16-08-2011, 23:44:39
Quote from: Harvester on 16-08-2011, 23:20:52

Moram da te razočaram, i to je fejk. :lol:

EDIT: Našao sam i link: http://en.wikipedia.org/wiki/In_De_Gloria

:x :x :x :x :x

Crna nesrećo, nadam se da je tvoje pogrešno razumijevanje posta od dva reda posljedica zamora od predanog rada na diplomskom.
Naravno da je i Belgijanac fejk (to se zna već godinama) i reko sam da bi i on bio smješniji da je autentičan.
Genetski četnik