• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

TV Slagalica - pazite šta želite može vam se i ostvariti

Started by Truman, 13-07-2011, 13:58:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

Iz neke dosade prijavih se za Slagalicu i na moje čuđenje posle deset dana su me pozvali i sutra imam snimanje. :oops: Ne znam da l sam srećan ili tužan, pre bi rekao da me je već uhvatila prpa. xnerd. Valjda se neću osramotiti...
Elem, je l gledate Slagalicu? To je verovatno jedini kviz na našim televizijama koji mi se dopada, valjda zbog tog takmičarskog momenta. Bilo je u prošlosti nekih fantastičnih takmičara, mada u poslednje vreme nisam pratio...I je l bio neko od vas u Slagalici?
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truman

Ti bi baš da me izmalerišeš- :evil: Pretraživač mi nije ništa izbacio na temu slagalica valjda zbog retardiranog naziva teme. :mrgreen:

Third Eye

I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Truman

Ja sam više ljubitelj Marije. :)
Hvala u svakom slučaju.

Meho Krljic

Danijela je i moj favorit. Mislim, draga je Marija, ali kada bih se ja prijavio i ispalo da u toj jednoj emisiji u kojoj ću ispasti dobijam Mariju umesto Danijele, osećao bih se prevareno. Danijela ipak piše onlajn roman!!!

Truman

Plut

Ma da, Mehi je neizrecivo stalo do njenog romana.

Truman

Puk'o sam ubedljivo od nekog razbijača, al nema veze...dobio sam lepu knjigu i što je najbitnije - upoznao Milku Canić!

Gaff

Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Plut

Truman

nesto su je naljutili iz rezije zbog neprofesionalnosti, al zena je suvo zlato...super je.

Third Eye

I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Truman

Ne secam se tacno, prvo su pred pocetak snimanja ovi iz rezije pricali kao da su klinci pa su je kasnije zezali dajuci joj neke seksualne aluzije pa onda opet prekid snimanja...

Third Eye

Meho Krljic

Truman

Voditeljka je bila Danijela. Izuzetno je zgodna! Iznenadio sam se jer preko TV-a bolje izgleda Marija. Najvise sam pukao na Ko zna zna. A inace od ovog ciklusa umesto Spojnica uvode novu igru detektivskog tipa - daju ti neke recenice i ti treba da zakljucis o kom pojmu je rec. To sam znao. Dobra je igra...

Meho Krljic

Third Eye

QuoteVoditeljka je bila Danijela. Izuzetno je zgodna! Iznenadio sam se jer preko TV-a bolje izgleda Marija.

Pa, ne. Preko tv-a Danijela mi je  :oops:

Truman

Marija vise privlaci licem, A Danijela je prava bomba!

Джон Рейнольдс

Quote from: Meho Krljic on 14-07-2011, 19:01:45
Ti si ispunio moj san  :lol:

Mogu da nađem ko je organizator, pa da te preko veze ubacim kod Danijele? Mogao bi da se okušaš u Slagalici.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Plut

Quote from: Truman on 14-07-2011, 19:22:03
Marija vise privlaci licem, A Danijela je prava bomba!

I tako znači... puk'o si. Pitam se pitam...  xrotaeye xrofl

Albedo 0

Meho Krljic

Quote from: John Reynolds on 15-07-2011, 02:12:39
Quote from: Meho Krljic on 14-07-2011, 19:01:45
Ti si ispunio moj san  :lol:

Mogu da nađem ko je organizator, pa da te preko veze ubacim kod Danijele? Mogao bi da se okušaš u Slagalici.

Oooooh, miruj srce moje!!!

Father Jape

Sta zelimo? Meha u Slagalici!
Kada ga zelimo? ODMAH!1!1 
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

lilit

ako može da se snimi i postavi na youtube, bitte, za nas sa inostranim kartama.  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Father Jape

Vidi, Mehmete, jedno je pisati erotske price sedeći pred ekranom u sobi sa spuštenim roletnama, a sasvim drugo imati vreli višecasovni snošaj.
Ja to znam, ti to znaš. Milka Canić to zna.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Možda ti i Milka to znate. Kada ja jednom budem imao vreli višečasovni snošaj možda ću biti ubrojan u taj ekskluzivni klub!!!

Truman

Savajat Erp

Ми?! За шта нас ти сматраш?! Немој одговорити на ово питање....:)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Albedo 0

ma kakvi, gled'o sam ja one monstrume u Slagalici, ja ne bih ni smio da se prijavim

a sad daj termin emitovanja 8-)

дејан

...barcode never lies
FLA

DušMan

Zagor nije nazvao Čika ortakom u 347. izdanju.  xnerd
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.