• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

BATADOR FEST

Started by Albedo 0, 16-07-2011, 01:20:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Albedo 0

Batina demokratska opoziciona radionica zvanično je otvorena. Primam konstruktivne i kreativne, i nadasve edukativne teme, a nakon demokratske rasprave tema će biti postavljena u sljedeća dva dana  8-)

Джон Рейнольдс

Ako ubediš Harvija da piše za Severnu Koreju Radionicu, pisaću i ja.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Albedo 0

a da mu ponudim mjesto predsjednika žirija (koji ne odlučuje ni o čemu)?  8-)

Harvi neka odredi temu.

Third Eye

Ja sam sa vama! Dole Diktatura!
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Boban

Samo vas gledam...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Albedo 0

Bobane, već sam ti jednu ministarku oteo 8-)

možeš i ti da učestvuješ, po drugačijim pravilima, naravno 8-)

Third Eye

I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Savajat Erp

Где, бре, ти налазиш те смајлије?!
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Hrundi V. Bakshi

Revolucija ili evolucija?
Da li imamo kvorum?

Savajat Erp

Кворум за шта?

Hrundi V. Bakshi

Za početak rada skupštine radionice.

Boban

Pazite se kad D. baci kletvu na vas.

Savajat Erp

Д. је мршавија од ове.  :mrgreen:

Josephine

D. je drago i ona podražava svaku opoziciju i kritiku zvanične radionice.

Kletvu je odavno bacila.

Savajat Erp

Ах, зато мени све иде низбрдо ових дана?!

Boban

Nije mršavija; malo se podgojila ovih dana; izgleda upravo kao na crtežu.

Stipan

Ja ionako za zvaničnu radionicu napišem priču prebrzo.
Sad će Boban i Princeza da me napucaju, ali ako Bata istera svoje - ima i moju priču...

Boban

Ja se čudim kako već nisi zbrzao ovu Љ-zajebanciju...

Stipan

Uh, ovo "Lj" je malo zajebanije nego obično...

Джон Рейнольдс

Stormi je bolja riba od D. a i ne baca kletve, nego munje. Bobo se zezno.

A što se radionice tiče, ovde nema umetničarenja. Takve će priče, kao i njihovi autori, biti ismevane na zabavniji i čitljivji način nego što su same (umetničarske) priče. Nadam se da se oko toga slažemo.  :twisted:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Stipan

Josephine

Sigurno da je bolja riba od D.
D. uopšte nije riba.

Stipan

Opet se petljaš.
Možeš da pričaš šta hoćeš, za Stipana si riba i po. Doduše zubata i opaka...

Джон Рейнольдс

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Stipan on 16-07-2011, 11:09:25
Možeš da pričaš šta hoćeš, za Stipana si riba i po. Doduše zubata i opaka...

Pa dobro, ako ćemo tom logikom, onda je i Džon majmun i po.

No, da se ne nazivamo po životinjama.

Stipan

O bože, pa stvarno si nemoguća. Što ti sad smeta ovo što sam rekao.
Većini žena koje poznajem prija kad muškarci primete njihovu lepotu.
Ne misliš valjda da sam bio sarkastičan?

Josephine

Više si mi poslužio da Džonu poručim da ni on ne sija od lepote.

Джон Рейнольдс

Jao, ne! Pašću u depresiju!  :cry:

Bolje ti je da se baviš pravilnom upotrebom reči, da ne moram opet da te ispravljam. Neće te ozbiljno shvatiti kao piškinju.

#Τζούτσε

Josephine

Ne brini, naučno je dokazano da majmuni lakše podnose depresije.

Stipan

Mene zanima zašto LiBeat ne govori koja je ona druga priča koja joj se dopala. Jedna je Batina.
Da nije onu drugu napisala slučajno D.? 

Josephine

Nije i kakve to veze ima sa ovom sprdnjom?

Stipan

Kakve to veze ima sa sprdnjom?
Mora da se šališ, ili baš naprotiv, nemaš nos za dobar štos.

PTY

Quote from: Stipan on 16-07-2011, 11:30:14
Mene zanima zašto LiBeat ne govori koja je ona druga priča koja joj se dopala. Jedna je Batina.
Da nije onu drugu napisala slučajno D.? 

Autor druge priče je NDZodiak i odgovoreno joj je na sva pitanja u privatno.
mada je, očigledno, značenje privatnosti krajnje relativno u svesti novijih ženskih članova ovog foruma...  :mrgreen:

Stipan

Izvini Lidija, nisam znao da si se već izjasnila. Stvarno me je zanimalo tvoje mišljenje.
Ženski članovi, ni noviji ni stariji, nemaju veze sa mojom radoznalošću.  :)

PTY

Quote from: Stipan on 16-07-2011, 12:17:18
Izvini Lidija, nisam znao da si se već izjasnila. Stvarno me je zanimalo tvoje mišljenje.
Ženski članovi, ni noviji ni stariji, nemaju veze sa mojom radoznalošću.  :)

Nema potrebe za izvinjavanjem, tvoje pitanje je sasvim na mestu a na tvoju učtivost ionako nikad nisam imala zamerki.   :)  No, pošto za samu priču nisam imala ništa pozitivno da kažem, učinilo mi se da je odgovor na pitanje postavljeno u privatno ipak najbolja varijanta. No dobro, s obzirom da je ta prepiska očigledno manje privatna no što je pretendovala da bude, recimo ovde da sam zanemarila sve manjkavosti same priče - nejmli, neoriginalnost teme, naivnost pristupa i nenačitanost samog autora - u korist autorove neskrivene želje i namere da se sadržaj priče isporuči preko neposrednih aktivnosti, umesto preko posrednog i dosadnog prepričavanja. Meni je to bio dovoljan razlog da priču izdvojim kao drugu od onih 6 koje sam uspela da dočitam.

Albedo 0

vidim da se opoziciona diskusija razbuktala, ali niko ne nudi temu za avgust

moramo Harvija da pronađemo

Third Eye

Pa Bato ti si glavni kao što je Boban onamo. TI treba da predložiš. Ajde!

Boban

da, tako je; hajde predloži, da te ismevamo malo i razvlačimo okolo.
Mnogo je lakše sedeti u svom brlogu i pljuckati na ono što ti upadne u doseg nego izaći na čistinu i povesti bilo koga bilo kuda.

Stipan

You asked for it...

Third Eye

Quote from: Boban on 16-07-2011, 13:24:42
da, tako je; hajde predloži, da te ismevamo malo i razvlačimo okolo.
Mnogo je lakše sedeti u svom brlogu i pljuckati na ono što ti upadne u doseg nego izaći na čistinu i povesti bilo koga bilo kuda.

I dalje stoji da ti samo misliš da su tvoji predlozi...pardon, to ni nisu predlozi nego zadaci koje nam čizmom nabijaš u usta, fenomenalni a zapravo si, tako reći, sam sebi u svom diktatorskom, opijenom od moći, dupetu. Jbg...može ti se.

Albedo 0

pa ovo je demokratska radionica, tu se, za razliku od Bobanove džamahirije, prvo dozvoli rasprava a onda ako se ne postigne dogovor Bata pravedno odlučuje - sutra 8-)

Stipane, daj jedan predlog patetike 8-)

NdZodiac

Zar privatne poruke ne služe za to da se sačuva privatnost  :oops:?

Stipan

Trenutno učestvujem u oba projekta i na nekoliko konkursa, pa sam prilično pretrpan.
Zbog toga baš i nemam nekakvu prihvatljivu ideju.

Zasad ću da priložim priču u znak podrške.

Albedo 0

Ako ne budeš predložio neku temu na kraju ću postaviti ''Antički boj tikvica i pogačica'' 8-)

Quote from: NdZodiac on 16-07-2011, 13:32:22
Zar privatne poruke ne služe za to da se sačuva privatnost  :oops:?

hahahahahahahahahaha.... ne baš.... hahahahahahahahahaa 8-)

Third Eye

Bolje nego ono naučno-fantastično љ. Samo da razjasnimo, jel moraju tikvice i i pogačice baš biti to što inače jesu ili mogu biti neke apstraktne forme antropomorfnih personifikacija istih?

PTY

Quote from: NdZodiac on 16-07-2011, 13:32:22
Zar privatne poruke ne služe za to da se sačuva privatnost  :oops:?

pa ti mi to reci, dušo draga... jer kako onda neki... hm... uslovno humanoidi znaju koja to jeste a koja to ipak nije druga priča za koju sam glasala? Osim tebi lično, nisam nikome drugom to rekla.

Stipan

Dobro, ali ismejaćete me.

Budućnost. Nafta je nenadano nestala, metereologija je podivljala, masovne komunikacije su maštarije iz starih priča, električna energija retka i sporadična pojava.

Gradovi egzistiraju, ali liče na sve drugo, samo ne na ovo što su sada.

Dvoje ljudi (zaljubljeni, dašta) beže od užasa iz divljine i stižu u jedan od tih i takvih gradova da bi se sreli sa...

Dalje smislite i napišite priče.

Stipan

Polako Lidija. Ja NISAM znao, a ja sam bio taj koji je pitao.

Third Eye

Quote from: Stipan on 16-07-2011, 13:48:26
Dobro, ali ismejaćete me.

Budućnost. Nafta je nenadano nestala, metereologija je podivljala, masovne komunikacije su maštarije iz starih priča, električna energija retka i sporadična pojava.

Gradovi egzistiraju, ali liče na sve drugo, samo ne na ovo što su sada.

Dvoje ljudi (zaljubljeni, dašta) beže od užasa iz divljine i stižu u jedan od tih i takvih gradova da bi se sreli sa...

:P

Albedo 0

Molim da se razmotri Stipanova doza patetike za avgustovski Batador  8-)

Quote from: Third Eye on 16-07-2011, 13:42:21
Bolje nego ono naučno-fantastično љ. Samo da razjasnimo, jel moraju tikvice i i pogačice baš biti to što inače jesu ili mogu biti neke apstraktne forme antropomorfnih personifikacija istih?

ako to bude tema, a nadam se da neće hehe, carstvo tikvica i njegovi vitezovi moraju biti bar djelimično vezani za tu biljku, a dozvoljen je i antropomorfizam, invazija pogačica iz svemira, pogačice mogu biti sa sirom, paštetom, zeljem, a što ne i, u ultimativnom viševjekovnom ratu - punjene tikvicama 8-)