• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kosarka

Started by Petronije, 31-08-2011, 20:20:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Truman

Potpuno ga razumem, bezobrazni navijači su ga iritirali zastavom posle meča, on je čovek ionako bio nervozan i pocepao ju je bez mnogo razmišljanja. U istoj situaciji mislim da ni ja ne bih drugačije postupio. Nadam se da neće dobiti nikakvu kaznu.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Albedo 0

nači kad se Truman naljuti da sklonimo sve tkanine i lomljive stvari, i spasavaj se ko može! 8-)

inače, meni je ovo Mirotićevo objašnjenje još gore, ono da je neki srbomrzac pa da je namjerno sve učinio i nekako da shvatim, nego nije ni vidio šta je uhvatio, znači agresivan je i neurotičan generalno :)

prosto mi je bolesnije njegovo opravdanje, nego da je bio ljut što su mu možda munuli par lakata po rebrima ili da mu Srbi nisu nikad bili simpatični

možda paradoksalno zvuči, ali ovo drugo mi zvuči normalnije :)

Petronije

Ma to sam natrcao pa okacio bezveze, debilno je nabijati coveku zastavu u facu, a i prozivali su ga celu utakmicu. Mene vise nerviraju spanski cigani koji namestaju sebi trece mesto da bi izbegli francuze do finala. Ako prodjemo u polufinale i mi i oni igracemo jedni protiv drugih, oni racunaju da ce lakse nas proci nego njih. Sve bih dao da ih izbacimo u 1/2.

Truman

Ajde de, jes nekad igrao basket? Izgubiš ga, uhvati te nervoza, adrenalin drma, odvalio bi pesnicom prvog koji naiđe...Nema ovo veze s politikom.

Albedo 0

Truki, počinješ da me plašiš!

Truman

To je trebalo mnogo ranije da se desi...

Petronije

Quote from: Red John on 09-09-2015, 13:56:34
Ajde de, jes nekad igrao basket? Izgubiš ga, uhvati te nervoza, adrenalin drma, odvalio bi pesnicom prvog koji naiđe...Nema ovo veze s politikom.
Pa to sam i mislio, bio je iznerviran, da su mu nabili zastavu zimbabvea isto bi bilo.

Truman

Moj komentar se odnosio na Batu, a ne na tebe. U isto vreme smo objavili postove.

Petronije

Ja tek sad videh Batin post. :lol:

Tex Murphy

Играо сам ја и никад ме није хватала агресија кад изгубим, нарочито не од неког ко је 10 пута бољи.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Quote from: Petronije on 09-09-2015, 13:55:51
Ma to sam natrcao pa okacio bezveze, debilno je nabijati coveku zastavu u facu, a i prozivali su ga celu utakmicu. Mene vise nerviraju spanski cigani koji namestaju sebi trece mesto da bi izbegli francuze do finala. Ako prodjemo u polufinale i mi i oni igracemo jedni protiv drugih, oni racunaju da ce lakse nas proci nego njih. Sve bih dao da ih izbacimo u 1/2.

Ма нема ни Шпанаца ни Француза у полуфиналу.
Genetski četnik

Truman

Quote from: Harvester on 09-09-2015, 14:42:09

Играо сам ја и никад ме није хватала агресија кад изгубим, нарочито не од неког ко је 10 пута бољи.

A mi smo kao 10x bolji od Španaca? Ako se budemo našli s njima u polufinalu i ako budemo ''raspoloženi'' za igru kao protiv Nemaca odraće nas...

tomat

Quote from: Red John on 09-09-2015, 14:47:45

A mi smo kao 10x bolji od Španaca? Ako se budemo našli s njima u polufinalu i ako budemo ''raspoloženi'' za igru kao protiv Nemaca odraće nas...

kako sad, pa prognoza ti je bila da bez problema osvajamo prvenstvo?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Osvajamo ako budemo na nivou, ako ne Španci mogu da nas pobede. Pobediti njih dva puta na istom šampionatu je jako teško. Lakše bi nam bilo protiv Francuza.

Albedo 0

Quote from: Red John on 09-09-2015, 14:06:07
To je trebalo mnogo ranije da se desi...

Trumane, gledo si opet brutalne Francuze!

tomat

ima li đe lajv strim, a da mi ne otvara 100000 popap prozora i reklama za kladionice?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

tomat

fala Rosmane!

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Truman

Lagana pobeda protiv slabašnih Turaka. Očekujem malo teži meč protiv Talijana ( usput, za koga u tom meču da navijam?) jer smo se malo izduvali, a posle ćemo da vidimo šta i kako. Možda ne bi bilo loše da nas u poslednjem meču u grupi potera maler sa šutem da se to ne bi desilo kasnije.
I kao što sam predviđao, iživljavanje Raduljice na nejakim protivnicima. Kad zagusti opet ga neće biti. Teodosić sjajan sa 12 asistencija.

Petronije

Idealno bi bilo da Nemci pobede zabare i mi onda odmorimo i izgubimo tu jednu utakmicu a ostanemo prvi. Trebalo bi bar jednu u grupnoj fazi da izgubimo.

Truman

Da, ne pamtim kad je ekipa koja je pobeđivala sve u grupnoj fazi osvojila šampionat...

Petronije

Mozda nekad spanci kad su bili dominantni, mi smo uvek gubili po jednu, to su radili i Ivkovic i Obradovic.

Truman

Problem je što i ako izvede drugu petorku mi verovatno dobijamo...Uf, muka živa!

Petronije

Pa ovi jadni italijani igraju sa 7 igraca.

Tex Murphy

Quote from: Red John on 09-09-2015, 14:47:45

Да, познато правило да не можеш да побиједиш двапут исту репрезентацију у овом случају је против нас, али Шпанци неће догурати до полуфинала.
Genetski četnik

Petronije

Moš' se desi da idemo na Hrvate u 1/4 ako prođemo i mi i oni 1/8. S obzirom kakvo suđenje imaju, to uopšte neće biti dobro, dok se španci bukvalno šetaju do 1/2. Serem im se i u grupe i u sistem takmičenja.

Petronije

Inace, da smo na neutralnom terenu sa zadovoljstvom bih iscekivao taj duel. Gledao sam ih par utakmica, kosarka koju Perasovic forsira je spora, poziciona, potpuna suprotnost brzoj, modernoj igri koju mi igramo. Ali zato u odbrani igraju prljavo jer im se dozvoljava i konstantno vrse pritisak na sudije.

Petronije

Diže se tenzija polako, ko bi drugi nego ustaški mediji. Ako, ako, samo neka nabijaju pritisak svojim i ovako psihički slabašnim dečkima. Sad sam siguran da im ni sudije neće pomoći, iscepaćemo ih. Kad vide Saleta ima gaće same da spadaju.

mac

Meni totalno ima smisla da se u sport ne unose nasilne poruke. Ratko Mladić je general vojske. Kakve on veze ima sa sportom i košarkom? Ovo "svaki turčin zna" takođe u sebi nosi poruku ubijanja osmanskog vladara, pa time i nasilja. Šta nam to treba?

Dybuk

Da, cula sam nesto od tog navijanja, i stvarno, wtf.

@Petronije izgleda ce se ipak igrati na neutralnom terenu, kaze moj izvor. :)

E da, krivo mi je sto Rusi izgubise od Francuza, a bas su se borili. :(

Albedo 0

Quote from: mac on 10-09-2015, 11:41:13
Meni totalno ima smisla da se u sport ne unose nasilne poruke. Ratko Mladić je general vojske. Kakve on veze ima sa sportom i košarkom? Ovo "svaki turčin zna" takođe u sebi nosi poruku ubijanja osmanskog vladara, pa time i nasilja. Šta nam to treba?

kakve to veze ima s Hrvatima?

mislim, jasno je da nemaju ti fazoni šta da traže, ali neka se žale Bošnjaci, imaju purgeri valjda i svojih problema, kukaste prirode

SIMERIJANAC

Tex Murphy

Quote from: Dybuk on 10-09-2015, 11:44:09

Ко им је крив кад су потпуно неспособни за кошарку.

Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Petronije on 10-09-2015, 10:33:13
Diže se tenzija polako, ko bi drugi nego ustaški mediji. Ako, ako, samo neka nabijaju pritisak svojim i ovako psihički slabašnim dečkima. Sad sam siguran da im ni sudije neće pomoći, iscepaćemo ih. Kad vide Saleta ima gaće same da spadaju.

Ма они испадају у осмини финала, а и да прођу ми смо толико бољи од њих да уопште не могу да замислим какву би количину судијске помоћи морали да имају па да одиграју егал с нама. Камоли да нас побиједе.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Petronije on 09-09-2015, 22:59:20
Moš' se desi da idemo na Hrvate u 1/4 ako prođemo i mi i oni 1/8. S obzirom kakvo suđenje imaju, to uopšte neće biti dobro, dok se španci bukvalno šetaju do 1/2. Serem im se i u grupe i u sistem takmičenja.

Али Шпанци испадају ако вечерас изгубе од Нијемаца? Или сам погрешно сконтао?
Genetski četnik

Dybuk

Quote from: Harvester on 10-09-2015, 13:12:59
Quote from: Dybuk on 10-09-2015, 11:44:09

Ко им је крив кад су потпуно неспособни за кошарку.
:cry:

Albedo 0

Rusi vodili a Francuzi ih za 3 minuta pospremili, jbg, braćo, mante se votke!

Petronije

Quote from: Harvester on 10-09-2015, 13:18:57
Quote from: Petronije on 09-09-2015, 22:59:20

Али Шпанци испадају ако вечерас изгубе од Нијемаца? Или сам погрешно сконтао?

Trebalo bi, izjednačili bi se po skoru a Nemci bi imali bolji međusobni susret.

@Dybuk U pravu si, kompletna nokaut faza se igra u Lilu, tako da, dajte ustaše da se igramo.

Što se tiče onih debilnih anti turskih parola, ja sam potpuno protiv toga, pogotovo u tom najprimitivnijem obliku, kao i ono retardirano navijanje "ko ne skače tej je turčin" i slično. Isto važi i za nabijanje zastave Mirotiću na glavu. Turci su u košarci 3 klase ispod nas, pa naši treneri im treniraju najbolje timove a igrači pored amera su zvezde i nosioci igre, još ih oderemo 20 razlike, 'de ćeš gore, nema potrebe za seljačenjem, makar to bilo i protiv šljama kakvi su turci. Ali, što reče Bata, kakve to veze ima sa hrvatima??? Opet ispadaju glupi, i kao i svaki put kad treba da igraju sa nama oni dižu tenziju i odmažu svojim igračima, koji i ovako ne znaju gde biju kad igraju protiv ozbiljnijih ekipa, a pogotovo protiv srba koje moraju da pobede uvek i svuda. Slepci. Odraćemo ih.

Petronije

Igramo sa Finskom u 1/8.

eddie coyle

Al' se provukose Spanci...

Petronije

Ma đavola, dobili bi nemce u produžetku. Nemci su ovde mogli da pobede samo nekim izmišljenim šutom Novickog u poslednjoj sekundi, bolje da su išli na hvatanje odbitka. Ali stoji da se Španci ili previše kockaju ili stvarno nemaju pojma. Videćemo u nokaut fazi.

Tex Murphy

Quote from: Petronije on 10-09-2015, 20:57:49
Ma đavola, dobili bi nemce u produžetku. Nemci su ovde mogli da pobede samo nekim izmišljenim šutom Novickog u poslednjoj sekundi, bolje da su išli na hvatanje odbitka. Ali stoji da se Španci ili previše kockaju ili stvarno nemaju pojma. Videćemo u nokaut fazi.

Па реално, фали им пет играча, од ових који играју најбољи им је на средини четврте деценије живота. Мислим да они играју најбоље што могу и да неће далеко с тим.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Petronije on 10-09-2015, 18:29:12
Igramo sa Finskom u 1/8.

Биће гураво! :-)
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Petronije on 10-09-2015, 15:18:19
Slepci. Odraćemo ih.

Хехехехееееееее, реакција нашег кошаркашког тима биће језива :-)
Genetski četnik

Albedo 0

da nisu tolki Indijanci izbacili bi Špance, koji igraju kao da su Rakoč i Jarić dobili državljanstvo 8-)

Truman

zabrinut sam što nam je predobro išlo u meču s Italijanima, nadam se da neće biti naš dan protiv Finaca ( pošto ćemo ih u svakom slučaju pobediti zbog razlike u kvalitetu ) pa da onda krenemo opet da deljeno od četvrtine finala.

Petronije

Eto šta je Mare doživeo, da ga zajebavaju ceo život jer je sa Ćorom tikve sadio...