• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kosarka

Started by Petronije, 31-08-2011, 20:20:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Petronije

A evo kako su srdačno dočekani u Moskvi.

Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Baćuške!!! 8-)
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Petronije

Arm the Homeless

Truman

Supendovaše nas za EP 2017. Eh, živote skote...Smak evro košarke je u toku.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Tex Murphy

Quote from: Petronije on 16-04-2016, 06:27:19
Znači majstor.

http://youtu.be/CkftlVJrEok

Губили су 6 разлике минуту пред крај, дошли до продужетака и поред таквог преокрета на крају изгубе. Идиоти. А играо сам на њих и још Радуљицу поена и скокова преко :-(
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Petronije

Ja na njh ove sezone ne bih smeo da igram. Eventualno Raduljicu poene.
Arm the Homeless

Petronije

Srušio me Perpeoglu za 6 soma. Uhvatim fenera i laboral dvojke, i još par igrača ali je Stratos dao čak pola koša za pola utakmice koliko je igrao. Prognoziram šetnju fenera kroz F4, kao što su se šetali i kroz prve dve faze.
Arm the Homeless

Filaret

Дајем сто јевреја на Локо, знам да сам локо али волео бих да их испраши ко будале

Petronije

Pa nije nemoguće. Da nije bilo sumnjivog faula nad Tomićem i majstorije Navara, Loko bi ih dobila i bez produžetaka. Barselona nije mogla da se sastavi celu 4. četvrtinu, Lokosi su odigrali ubistvenu odbranu. A treba uzeti u obzir da je Barsa i prošle godine ispala od Olimpijakosa u petoj utakmici u gostima.
Arm the Homeless

Filaret

Да, тачно, сећам се, али физички је Барса јача, једина на нивоу ЦСКА, дужа клупа, овамо јачи фаул на Рендолфу и ћао, али имам неки локо предосећај... Видећемо, у сваком случају биће супер утакмица. Можда би ваљало пробати и са минус кошева, а опет Локоси морају у првом полувремену да направе разлику... А мора једном и код куће да их крене шут... Свашта може да буде.

Petronije

Quote from: Filaret on 24-04-2016, 14:43:48
Свашта може да буде.

Tako je, nije baš zahvalna utakmica za klađenje, više je samo za gledanje i uživanje :lol:
Arm the Homeless

Petronije

I, jel bilo para? Isto kao i u prošloj, lokosi dali gas u četvrtoj, ali ovog puta su završili posao na vreme.
Arm the Homeless

Filaret

Јесте, али смо се богами кум и ја посрали, па га једва наговорих да уплатимо по 20...  :)

Нема везе, баш ми је мило да је Локо прошла. Иначе, чудна утакмица. Очекивао сам да ће бити слична оној против Фенера која се завршила са мање од 110 кошева укупно, а дадоше им 50 у првом. Већ сам почео да проклињем Рендолфа који је невероватне глупости правио, али Синглтон и добри Руси извадише ствар. На крају 14 разлике је превише, али и они га излупаше у четвртој.

Сад чекамо Берлин.  :)

Petronije

Berlin bi trebalo da bude samo formalnost...mada je lepo gledati final4 bez Rudija Fernandeza :lol:
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Мени тикет локо, србија ватерполо и сити кец

Све против Шпанаца

Filaret

Што, Руди је баш фин и фер играч...  8)

Бато, гледам фудбал на неком лошем стриму и ови рапаљи из Ситија га вала неће дати до сутра.

Petronije

Nemoj gledati loše strimove, već smo to objašnjavali. Sopcast player instaliraš i onda otvaraš sopcast linkove sa livetv.ru, ima liga šampiona uvek u HD, perfektna slika.
Arm the Homeless

Filaret

Ево сад сам га инсталирао и пробам детаље са МС - Реал и слика супер. Ако је и у преносу овако и не кочи, свака част и хвала ти много. Човек се учи док је жив... 

Aco Popara Zver

Повриједио се Силва, мада су и с њим очајни били...јбт шансу нису имали, једну једину, а ни Реал

Filaret

Реал неку пречку, али полушанса, да ми Петроније не рече за овај плејер, не бих ни видео ко човек. Ко да гледам другу утакмицу...

Реално, сумњам да би Сити прошао и ПСЖ са Матом и Луисом, али ето...

Petronije

Quote from: Filaret on 26-04-2016, 23:56:37
Ево сад сам га инсталирао и пробам детаље са МС - Реал и слика супер. Ако је и у преносу овако и не кочи, свака част и хвала ти много. Човек се учи док је жив...
Nema kočenja jer sopcast bufferuje prenos, tj. prikazuje ti sliku koja kasni nekoliko desetina sekundi ali gledaš ko čovek, nema seckanja. Samo kad su neke jače utakmice gledaj da jedno 5-10-15 minuta ranije "zauzmeš" prenos, jer hoće da bude gužva pa nekad ne možeš da pustiš. Nemoj samo minimizirati sliku, primetio sam da plejer zna kad je sklonjen i dobiješ šut kartu, pogotovo ako je navala. Još jedna korisna stvar je gledanje preko externog plejera, ima u podešavanjima da izabereš neki koji ti je instaliran na računaru i koristiš ga za filmove. Prednost je ta što sopcast ne podržava DXVA (direct x video acceleretion) pa ti sav posao radi procesor, bučniji je računar, greje se više itd...ovako sve ide preko video karte. Nije da je preterano bitno ali može biti korisno, ja tako gledam. Uživaj.
Arm the Homeless

Filaret

Quote from: Petronije on 27-04-2016, 00:07:49
Quote from: Filaret on 26-04-2016, 23:56:37
Nema kočenja jer sopcast bufferuje prenos, tj. prikazuje ti sliku koja kasni nekoliko desetina sekundi ali gledaš ko čovek, nema seckanja. Samo kad su neke jače utakmice gledaj da jedno 5-10-15 minuta ranije "zauzmeš" prenos, jer hoće da bude gužva pa nekad ne možeš da pustiš. Nemoj samo minimizirati sliku, primetio sam da plejer zna kad je sklonjen i dobiješ šut kartu, pogotovo ako je navala. Još jedna korisna stvar je gledanje preko externog plejera, ima u podešavanjima da izabereš neki koji ti je instaliran na računaru i koristiš ga za filmove. Prednost je ta što sopcast ne podržava DXVA (direct x video acceleretion) pa ti sav posao radi procesor, bučniji je računar, greje se više itd...ovako sve ide preko video karte. Nije da je preterano bitno ali može biti korisno, ja tako gledam. Uživaj.

Сад иду неки Парагвајци, шта ли су, све ради ок, само да те још питам треба ли да се региструјем и на ком спољњем плејеру ти гледаш?

Petronije

Ja gledam na POT playeru, možeš i MPCHC (media player classic home cinema), taj sam ranije koristio. Nisam se nikad registrovao.
Arm the Homeless

Dybuk

Limož veruje u Vujoševića

QuotePredsednik Limoža Frederik Forte veruje da će Duško Vujošević vratiti njegov tim na vrh u Francuskoj.
Limož je ostao bez plej-ofa, kao dvostruki uzastopni šampion, pa se doveo u pitanje status našeg stručnjaka koji je pre četiri meseca preuzeo bivšeg prvaka Evrope.

"Potrebno je vreme. Vujošević je posvećen trener, želi najbolje mlade igrače koji će doneti rezultat sledeće sezone. Sećam se kada je Boža Maljković došao u klub (1992), prilagođavali smo se, nismo odmah postali šampioni", rekao je Forte.

Francuski mediji ističu da Vujoševićeve "generalske" metode nisu donele rezultat osim u dve velike pobede protiv Valensije u Evrokupu.

Najviše mu zameraju što ne zna francuski jezik, pa smatraju da se njegove poruke igračima "gube u prevodu", što ne pomaže timu sa budžetom od 7,6 miliona evra (2,4 miliona plate).

Hmm, u CSK nisu imali toliko strpljenja.

Aco Popara Zver

Зато ће руси поново диздувају!

Један је Дуле

Тада није одрадио припреме с тимом, јер је водио репку ЦГ, ту се зајебо, јер код њега су важне припреме, и сад у Лиможу је дошао на пола сезоне

Једино што не капирам што га мрзи да учи језик, нема нимало трумановске воље

Dybuk

Dje za pola sezone da nauci francuski? :lol:

Makar engleski da zna, nego ni to Francuzima ne znaci mnogo!

Truman

Dule je duduk za jezike. A internacionalni košarkaši svi znaju engleski, barem osnovne komande.

Dybuk

Istina, ne mozes da radis u inostranstvu a da ne znas engleski.
On valjda govori - sluzi se (?) italijanskim i spanskim?

Truman

Što se mene tiče i to je pod znakom pitanja...

Filaret

Данас причам са једним нашим тренером и убеђен је да ће ЦСКА опет да испуши. Сигуран је да не могу да добију и Локосе и Фенербахче (ако њих већ упишемо у финале). Како, бре, па Курбанов може све да их на леђима носи, питам. Може, али то је једна утакмица, а ту ЦСКА пуца. Терет фаворита који по његовом мишљењу они још не могу да поднесу.
Хммм... Мислим да ће им теже бити да прођу Локомотиву, а ако прођу лако ће добити Фенер, чак и уз очекивану судијску помоћ Турцима.

Tex Murphy

ЦСКА осваја. Ал биће баш гураво против Турака у финалу.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Filaret

Више им леже Турци него Локо. У оној њиховој аба лиги Локо се прилично сачувала. Тако да не бих Локосе тако олако отписао.

Petronije

Žoc će da ih presliša sve. Bogdan i Kalinari uzimaju titulu koju Teo verovatno nikad neće osvojiti. Možda negde kao drugi plej.
Arm the Homeless

Filaret

Руска екипа која уђе у финале побеђује Турке са бар 15 разлике. Волео бих да то буду лудаци, али ближе је овом Харвијевом.

Petronije

Dakle večeras počinje Final 4 evrolige.

19h CSKA - Lokomotiva
21h Fenerbahce - Laboral

Inače je noćas Greg Popovič kapitulirao i valjda najzad shvatio da su Đinobili, Parker i Dankan zreli za penziju. OKC ih je oprao 4:2 i zakazao finale konferencije sa GSW. Na drugoj strani, vrlo ubedljivi CLE čeka rasplet MIA - TOR. Cenim da CLE osvaja ove godine, mada bih voleo da OKC iznenadi.
Arm the Homeless

Petronije

Ispravka, 18h CSKA - Lokomotiva

Zeznuo me flashscore
Arm the Homeless

Filaret

Вала сам навијао да им Фенер узме скалп као Кучи кад су у стању овако нешто да дозволе у финалу. Јесте трећа била сулуда, али ушли су у четврту са +16, Тео прави два непотребна фаула и игра са 4 личне, са још оном двојицом као да немају одбрану... Јесу мало судије ломиле на турску страну, јесте Диксон шутао ко блесав, али као да су им се и руке и ноге одсекле у другом. Свака част и Фенеру и Итутису како се лепо сетио Обрадовића на крају.

Petronije

Loš je bio fener ceo final4. Centri su podbacili totalno u finalu, Hajns ih je uništio. Bio sam ubeđen da će osvojiti, loša procena.
Arm the Homeless

Ultras

Posle fudbala, ajd da overimo i basket.
+31, prštalo je na sve strane, prvi korak ka odbrani titule je napravljen.

Ovi moji sledbenici crnobelih (Franjinih) boja sinoć ne stigoše ni da mi čestitaju pobedu. Te žurim kući, žena/deca, te radim ujutru, da je bio Dule... Ccc, ajde bre, kao nisu se navikli ovih godina. Imaju vremena do nedelje da se plaknu pa opet na rende kod mene =D

Ni ovde nije bolja situacija... Muk, a? Niko da se oglasi.
Bobane, zaključaj topik!

Petronije

Što da zaključa?
Arm the Homeless

Truman

Da li iko ovde prati NBA ili se samo gleda ( usporena ) evropska košarka. Navijam u ovom finalu za GSW, pokazali su u prvom meču da imaju daleko više oružja na raspolaganju od Karija i Tompsona.

Petronije

Prati. Ne navijam ni za GSW ni za CLE ali mislim da CLE dobija. Inače se pored Srbije igraju i finalne/polufinalne serije širom evrope. Rusija, Turska, Španija, Italija...Grčka je gotova i tu je Vili d kid poslao Dijamantidisa u penziju. Nekako mi je jedino Španija neizvesna koliko - toliko, ovo je sve uglavnom očekivano, najbogatiji i najmoćniji osvajaju domaća prvenstva. Čeka se rasplet ULEB/FIBA spora.
Arm the Homeless

Ultras

Ultras

Petronije

Reče mi kolega da je naslov na mozzartu stajao dugo posle utakmice. Sreća nemam arene pa ni slučajno ne mogu da prebacim dok traje ova neverovatno zanimljiva i neizvesna finalna serija. Kad smo mi bili 5 puta jači (ne i bogatiji) isto sam ovako pratio rezultate, nije mi ni tad bilo zanimljivo, al' kapiram kompleks. Čovićeva armija iz predgrađa gazi! :mrgreen:
Arm the Homeless

Truman

Golden Stejt opet razbucao Klivlend, ovog puta neverovatnih 33 razlike. Stvarno sramota za finale!

Petronije

Sramota! Na početku sezone sam prognozirao da Klivlend osvaja NBA a Fener EL, i jedni i drugi dođoše do finala ali izgleda da ipak ništa neću pogoditi.
Arm the Homeless

Ultras

Quote from: Petronije on 06-06-2016, 13:14:26
... Sreća nemam arene pa ni slučajno ne mogu da prebacim dok traje ova neverovatno zanimljiva i neizvesna finalna serija. Kad smo mi bili 5 puta jači (ne i bogatiji) isto sam ovako pratio rezultate, nije mi ni tad bilo zanimljivo, al' kapiram kompleks. 

Ma, verujem ti da ne pratiš, nije frka. A i što bi, jel da? Institucija igra, ništa važno.
A ono jes kompleks kada gledaš svoj tim kada igra ili pratiš njegove rezultate  xrofl
Učinilo mi se, na početku ove strane topika, da pratiš Evroligu, ali sam te verovatno pomešao sa nekim...  :evil:

Ultras

Quote from: Truman on 06-06-2016, 13:36:18
Golden Stejt opet razbucao Klivlend, ovog puta neverovatnih 33 razlike. Stvarno sramota za finale!

JBT, čak više nego Zvezda Partizana u prvoj utakmici! Stvarno sramota, na šta li je to ličilo?!

Petronije

Napisao sam poduži post ali sam obrisao. Kontam da je svakome čast da igra i pobedi jedan takav klub kao što je KK Partizan, pa makar on bio u ovako jadnom i bednom stanju. Srećan sam dok Peković hvali Vučića javno ali nam makar ostane pib, ime, adresa, i ne zajaše nas Nebojša Čović. Uživaj sine Nebojša, nadam se da nećeš još dugo :lol:
Arm the Homeless