• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Roberto Diso na Salonu stripa

Started by goksi, 05-09-2011, 01:00:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

goksi

Pored svih već najavljenih gostiju, evo još jednog koji će doći na ovogodišnji Salon stripa.

Roberto Diso bi trebalo da bude na Salonu 30. septembra i 1. oktobra u organizaciji izdavačke kuće Phoenix Press.

Šta je sve nacrtao za Bonelli može da se vidi ovde

http://www.ubcfumetti.com/ubcdb/?pe=Roberto%20Diso

Uglavnom, poznat je po mnogo radova na serijalima Mister No, Teks Viler i jednoj epizodi mini-serijala Skriveno Lice. Međutim, dolazi da predstavi nešto drugo.

Bonellijev one-shot

Mohikanac

scenariste Paola Moralesa
uz crtež i naslovnu stranu Roberto Diso

p.s. nisam član Phoenix Pressa, samo vam prenosim novosti  :)

zoskoz

diso mi je omiljeni crtac mister no-a. bilo bi zgodno da potpise desetak 'mohikanaca' koji bi se mogli naruciti. nije ni on vise najmladji.

Tex Murphy

Ohoho, super, legenda dolazi! :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

fuzbaler

Nažalost, ne dolazi:

Phoenix Press Danas je potvrđeno da Roberto Diso neće doći na Salon stripa, zbog smrti svog bliskog prijatelja Serđa Bonelija. Svima nam je žao, ali se nadamo da će u bližoj budućnosti biti prilike da se upoznamo sa ovim cenjenim umetnikom.

Alexdelarge

i taj boneli, zar nije mogao da se suzdrži, pa da umre jednu sedmicu kasnije?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

zakk

Aj što je umro, nego što su organizatori nešli za shodno da Bojan Đukić peva. Meni bilo neprijatno. Čovek je multitalentovan, piše, crta, svira... al da ne peva.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zoskoz

fali mu samo harfa i vatrica u pozadini. i svi da pljescu.