• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Trenutno na Limundu

Started by Boban, 22-09-2011, 21:50:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Ghoul

mora da je suvin sa sobom doneo u bg stare primerke koji mu ne trebaju i počeo da ih pedluje po limundu!
ili neko stvarno misli da je ova lavina suvina, baš sada - slučajnost?  :shock:
https://ljudska_splacina.com/

sivka

Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

Konačno prekinuta aukcija na Papir A4

Poslednji komentar:

Pitanje člana
Aj mi objasni molim te u cemu je fora sa ovim

Odgovor prodavca
12.05.2012. u 00:49
Ovako, nema fore, postavljen je List A4 kao aukcija, posle par duhovitih odgovora, nekom se to svidelo i ljudi su licitirali, sve je bilo normalno dok nisu poceli da lupau cene bez ikakvog reda, mislim onako nenormalno, i onda su je ukinuli jer nije imalo logike ni smisla da neko ponudi 100 000 000 000 000 (ako nisam zaboravio neku nulu) dinara.
Ideja je bila odlicna. Hvala svima koji su pratili aukciju, i onima koji su licitirali u normalnim granicama.

Pozdrav
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Truba

http://www.pik.ba/profil/dragbantos/#s=2

nije limundo ali bilo je dosta polarisa...
pokupovao sam dosta naslova koje po 15 godina tražim  :!:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

zanimljiva ponuda. nudi kaputt od malapartea, roman na koji se mnogi kratke pameti pozivaju.
da sam ubosni svakako bih kupio. ovo se ne nalazi svaki dan. obavezno procitati.

Barbarin

Jeremy Clarkson:

cepa87

nije sa limunda, spada u oglase i mnogo je smesno...http://www.knjizara.com/antikvarnica/osoba/STIVEN+KING   
zasto bi bilo ko za 3 dela mracne kule dao 6000 hiljda....ili za zamku za snove 2200

HAL

knjizara.com је за гастосе и оне са дубоким џепом и врло необавештеним о ценама. Власник је извалио велику куповну моћ ових првих и зато су цене астрономске.

Father Jape

Pa... to možda jeste tačno načelno, ali onih par stvari koj sam ja kupio preko njih nisam uspeo naći u knjižarama, a cene su bile regularne.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

HAL

Што би наши рекли, част изузецима, којих наравно има на том сајту, али су то нажалост ретке прилике.

cepa87

ma kakvi izuzeci ovo je preskupoooooo
jos jednom
http://www.limundo.com/kupovina/Knjige/Fantastika/majkl-krajton-michael-crichton-SFERA/5256349
uskoro istice...
ja vec imam dve pa ne bih mada za ove pre i hocu ako ostane toliko

HAL

Шта ће ти трећа, јел то хоћеш од своје деце да правиш колекционаре? : )

cepa87

ha ha pa mogli bi da budu jer je knjiga extra...upravo sam licitirao....pa zato sto po meni 133 dinara vredi a i mnogo vise

zakk

http://www.limundo.com/kupovina/Knjige/Fantastika/Emitor-posvecen-Ursuli-Legvin/5291657

Nije 'posvećen' Legvinovoj već ima intervju sa njom koji je radio Darko Tuševljaković. Ima još 3-4 komada u Beopolisu.

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Barbarin

Jeremy Clarkson:

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Barbarin

Jeremy Clarkson:

scallop

Kad ne znam koji mi sve fale, jer mi je sve sa Siriusima čvrsto zapakovano. :cry:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Truba

čij zapakovano... pa sirius se treba redovito citati  8-)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Barbarin

Jeremy Clarkson:

zakk

Dacko

Ako te ne mrzi, molim te pojasni ovo s 'omiljenom knjigom svih vremena'.  :)

Mica Milovanovic

Ja ću da ti kažem!

Kao što nikome danas nije jasno kako je ovakav treš kao Iron Sky dospeo u redovan bioskopski repertoar u Srbiji, tako nam u vreme izlaska ove knjige nije bilo jasno kako je nekom palo na pamet da ovaj roman, koji je bio poprilično izvan normalnih tokova naučne fantastike, objavi u bivšoj Jugoslaviji.

Evo jedne liste 10 najčudnijih SF romana koji su ikada objavljeni, na kojoj Amanda zauzima visoko treće mesto.
Kladim se da ni za jedan od ostalih nikada niste čuli.

Ovo je pod moranje, za svakog pravog SF zaluđenika...

http://io9.com/5888835/10-weirdest-science-fiction-novels-that-youve-never-read

The Eleven Million Mile High Dancer by Carol Hill (1996)[/color]From the official synopsis: "A brilliant, philosophical, and athletic physicist, Amanda Jaworski is in training to be the first person to journey to Mars. With her magic cat, Schrodinger, Amanda goes on the ultimate space odyssey. She finds herself in a battle for her life and her planet with the greatest seductress of all, The Eleven Million Mile High Dancer, a being from forty million light years away." Oh, and apparently the magic cat learns to order off a Chinese menu. And apparently Heisenberg's Uncertainty Principle is put to unexpected tests, in a storyline that combines physics and silliness. Eventually, according to Amazon reviewers, Amanda ends up meeting red and blue robots, a creature named Ooze, a "smelly overlord" and omniscient computers...
[/size][/font]
Mica

Dacko

Kao devojčici koja još ne uči fiziku pa prvi put čuje za Šredingera i ostalo, knjiga mi je bila uzbudljiva, Amanda očaravajuća, mačka preslatka, muški likovi stereotipni taman koliko treba za taj uzrast, tako da mi ništa nije smetalo to što je treš niti sam tad to uspela da uvidim (mada su srca zakrpljena slovom H bila žestoko sumnjiva, priznajem :oops: ). Meni su i loše knjige dobre ako posluže kao navlakuše za čitanje kvalitetnijih dela iz tog žanra, ali ova mi ima i onako sentimentalnu vrednost, kao kad gledam slike sa male mature gde smo se sve bile našminkale kao tetke, živi užas, ali smo opet mnogo slatke u toj naivnosti. Eto, možda je i urednik Mladosti imao kćerku šiparicu, pa je knjigu namenio njoj.  :)

Mica Milovanovic

Argh. Pa ti čitala? Kako onda imaš obraza da pitaš tako nešto?  :)
Mica

Dacko

Pa obraz mi i ne dâ da sad opljunem po Sumrak sagi mog poznog detinjstva, nego sam htela da saznam otkud Zak zna za nju i je li moguće da ju je i pročitao.  :lol:

zakk

Čitao davno, uredno iz biblioteke, sećam se samo da mi ništa nije bilo jasno.

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Barbarin

Jeremy Clarkson:

zakk

Duh koji hoda podijelio ovaj biser od čoveka:

http://www.limundo.com/Clan/MAGmilacic/SpisakAukcija

ja sam malko bez teksta...

zakk

Dr00d

http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Antikviteti/Figure/KASIKA-I-VILJUSKA-ZA-SIROMAHE-PA-KO-ZNA-KUPI-CE/5371776

xrofl

Dobar je, nema šta.

Quotesaljem odmah robu po uplati na moj racun u komercijalnoj banci br 205-9001016750599-17 kontakt zelim sto brži posle pobede na licitaciji da bi se sto pre sve zavrsilo postarinu uvek placa kupac ne šaljem u inostranstvo i samo pod ovim uslovima licitirajte jer ni pod kojim drugačijim uslovima nešaljem robu pa ako vam nešto od ovog navedenog neodgovara vi molim vas nemojte ni licitirati molim vas nelicitirajte ako tražite da vam pošaljem predmet licitacije bilo kojom drugom službom osim posteksspresom nešaljem robu pouzećem nikako i ni po kojim uslovima nešaljem još jednom da naglasim u inostranstvo tako da nebi posle licitacije uvodili svoje uslove koje nemogo da ispunim pročitajte pa ako vam uslovi neodgovaraju molim vas nemojte kod mene licitirati jer dolazimo do nesporazuma ne mojom krivicom još jednom šaljem isključivo i jedino postekspressom i nikako drugačije posle uplate na moj žiro račun i lično preuzimanje na mojoj adresi stanovanja sve najbolje vam želi milačić
:x
There's no saint like a reformed sinner.

zakk