• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

LETO 2012

Started by Hobit, 27-09-2011, 12:57:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hobit

Već sam odlučio... sledeće godine - Sicilija. Ne bih da menjam plan...
Ali, avaj...

Čim budem saznao kada je moj termin za letovanje na ovom mestu - obavestiću scallopa, i ustupiću mu ga

:lol: :lol: :lol:

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Otpor-dobio-ostrvo-na-Maldivima.sr.html
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

scallop

Ja još verujem da ću izboksovati Holiday Season u Tulsi.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Hobit

OK
Nije ni to loše

scallop

Jeste, jer moja žena prvi put daje prednost čuvanju unuke. A ja nigde ne idem sam.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Hobit

Lepo!

To se skroz OK   :)

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Джон Рейнольдс

Лепа хладовина, баш како треба.  :lol: Али где?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Melkor

Podsetio sam se sada zasto izbegavam da se vozim autobusom, 20 sati u jednom pravcu je vise nego dovoljno. :-(

Ono je pogled s moje terase, slikano pred sumrak, tabletom. Nisam jos stigao da otpakujem novi aparat,al nadam se da ce biti boljih slika. Evo jos jedne, isti ugao, al pod jutarnjim suncem :-)

Ovo je inace odlicno mesto ako se ide sa malom decom. Ko je zeljan izlazaka i provoda stvarno nema sta da trazi ovde, sve se zatvara oko pola 12 :-)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Irena Adler

A baš sam htela da pitam kako ste stigli do tamo. :) S tim što...20 sati u jednom pravcu (autobusom) je sa moje tačke gledišta definitivno previše. Ali pogled s terase je divan...

Джон Рейнольдс

1.016 километара од моје улице. Прорачун је да би колима овај пут трајао 12 сати, али с поштовањем ограничења брзине и без икаквих стајања. Дакле, може се прећи у две етапе. Занимљиво место, сад нешто гледам. Само сам једном летовао на Јонском мору, на Крфу, који ми се није свидео. Али ова континентална месташца делују занимљиво.

Окачи још коју фотку, Мелкоре, свега ти. Ја сам и ове године у Вурвури, али овога пута не на обали него у шумовитом брду изнад. Видећу како изгледа бити на мору и планини истовремено.

Чак се носим мишљу да једном возим до Мармариса и пређем трајектом на Родос, који ми је омиљено острво. Али о том потом.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

lilit

melkore,

daj još fotki.
i objašnjenje kako si se odlučio na 20h putovanja.
najgori sam roditelj,  još se premišljam da li da skoknemo do mora pošto znam da će mi to teško biti odmor. :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Irena Adler

Quote from: Джон Рейнольдс on 17-07-2012, 11:09:19
1.016 километара од моје улице. Прорачун је да би колима овај пут трајао 12 сати, али с поштовањем ограничења брзине и без икаквих стајања. Дакле, може се прећи у две етапе.

To je već meni prihvatljivija varijanta (mi i na Sitoniju idemo u dve etape, nazad se sjurimo odjednom).

Father Jape

Buduću da sam dvaput išao busem u Grčku, mišljenja sam da... put do tamo od 20h bi se nekako i dao preživeti, uz određene pripreme, jer kao... posle toga te bar čeka nekakva uslovno rečeno nagrada, to letovanje jelte.
Ono što je užasno je podjednako agonizirajuć put nazad posle koga ne dobiješ ništa osim povratka u Srbiju.  :(

Drugim rečima, sve bi bilo okej kada bi postojao teleport nazad. -.-
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Irena Adler

Джон Рейнольдс

Не испада исто. С Мелкоровим линком излази Google Maps приказ, само путеви итд. С твојим линком је детаљнији, Google Earth приказ.

#Τζούτσε

Melkor

Zao mi je zbog linka, ali u odredjeno vreme (pre i posle kupanja :-)) svi se zakace na wi-fi...

20 sati je zbog uskladjivanja godisnjih odmora, klinci su kolima otisli par dana ranije, i to iz dve etape, sa spavanjem u planinama oko Janjine gde su temperature mnogo prijatnije. Mi, onako porodicno, vise volimo Jonsko more i jos samo na Kefaloniji nismo boravili, od ostrva na kojima vredi boraviti. Sa Krfa bas imam lepe uspomene :-) Mada vidim i da je kopneni deo postao popularan, pola autobusa je izaslo u Pargi, a znam i jos neke ljude koji su se tamo zaputili.

Kao i svuda najvise zavisi gde ste smesteni. Ja sam dosao u sopstvenom aranzmanu a video sam da na Lefkadi sve agencije imaju smestaj u Nidriju koji je pun kafica i restorana i ljudi (sto je i najveci problem :-)). Bez kola ili rent a car/bike-a nema smisla uopste dolaziti. Ovo moje mesto je malo bogu iza tregera i nije velika guzva sem vikendom. Bice jos slika, samo mi se ne vucara tablet na plazu :-)

Melkor

Kliknuh sad na macov link, hvala mac. Ja nisam u onom delu gde je A, vec levo. Cak su oznaceni Rouda Bey apartmani :-)

Melkor

Onaj hlad iz drugog ugla

I malo plaze

pokojni Steva

Quote from: Melkor on 21-07-2012, 01:51:39
Onaj hlad iz drugog ugla

Ne bojiš se majmuna, veverica... lovokradica?!  :shock:
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Melkor

Ne, ima jedan brkati lovocuvar zaostao jos od Turaka koji redovno patrolira premisom :-)

lilit

ovo izgleda kao raj na zemlji, al mi je predaleko. :cry:

džin tonik

bah, pogledaj koliko ljudi na plazi i svi pisaju u vodu.
a tek onaj sto sjedi u ceki na drugoj slici...
a bilje je skroz kicasto.

Melkor

Quote from: lilit_depp on 21-07-2012, 14:03:35
ovo izgleda kao raj na zemlji, al mi je predaleko. :cry:

Mislim da iz Beca imas lowcost letove do vecine aerodroma u Grckoj, te i do jednog koji je relativno blizu. S druge strane, ako ti to odgovara, drz se ti all inclusiva, toga ovde nema :-)

lilit

ma u grčkoj, ni bilo gde drugo, nigde nemaš ol inkluziva kao u turskoj, al u nigde nemaš ni more kao u grčkoj. javlja mi se da ću ove godine izbeći letovanje. uživaj! :)

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!