• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Komiko na Sajmu knjiga 2011.

Started by marlowe, 17-10-2011, 23:43:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Poštovani čitaoci,
obaveštavamo Vas da će Komiko i ove godine učestvovati na beogradskom Sajmu knjiga, ovog puta na dva štanda, u Hali 1 i Hali 4. Ispod se nalaze nacrti obe hale sa ubeleženom lokacijom naših štandova. U Hali 1 delomi štand sa Besnom kobilom, Rendeom, Kornetom i Red Box-om, a u Hali 4, na galeriji, sa Klubom obožavalaca stripa iz Novog Sada. Samim tim, očekujte mnoga zanimljiva izdanja na ovim štandovima, kako nova tako i antikvarna. Tokom Sajma sva naša izdanja prodavaće se po posebnim sajamskim cenama. O svim novostima i aktivnostima tokom Sajma obaveštavaćemo Vas ovde, a ovim putem Vas sve pozivamo da nas posetite na ovogodišnjem Sajmu.

HALA 1

HALA 4 - GALERIJA

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

marlowe

Poštovani čitaoci,
za ovogodišnji Sajam knjiga iz štampe je izlazi knjiga sa avanturama kultnog Gosn. Prirodnog, još jednog alter-ega kultnog Roberta Kramba. Knjiga je na 96 strana, štampana na najkvalitetnijem matiranom kunzdruk papiru, u tvrdom povezu i sa zaštitnim omotom.
Kao i prethodna knjiga edicije Stripovi Roberta Krambam, i Knjiga mudrosti Gosn. Prirodnog dolazi u izvanrednom prevodu Miodraga Markovića i Flavija Rigonata koji, verujemo da ćete se složiti, daju ovom ostvarenju dodatnu dimenziju. Za dizajn logoa naslova zaslužan je naš poznati (još uvek) mladi autor Uroš Begović.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Agota

Sjajno.  :lol:    Sajamska cena je?
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

marlowe

Tehnički podaci:

Naslov: Knjiga mudrosti Gosn. Prirodnog
Autor: Robert Kramb
Izdavač: Komiko, Novi Sad
Prevod: Miodrag Marković i Flavio Rigonat
Strana: 96
Povez: tvrdi (sa zaštitnim omotom)
Format: 18x25 cm
Štampa: crno-belo
Tiraž: 500 primeraka

Sajamska cena: 800 din
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Agota

Zahvaljujem na odgovoru.
Vidimo se. xcheers
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...