• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SATANIZAM

Started by Ghoul, 08-12-2003, 17:07:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

cujem bre, ima tamo neki... satanizam.. ili tako nesto... mozda je neko cuo.

sta je to?

da li je ovo satanizam:

GLUMILA ŽRTVU SATANISTA

Maloletna A.T. (16) iz Beograda, ciji je nestanak prijavljen SUP-u, 18.novembra a koja je dva dana kasnije nadjena živa na Adi Ciganliji, nije bila žrtva silovanja ni žrtva satanistickog obreda koji su to neki ranije objavili. A.T. izjavila je da pobegla od kuce zbog nedostatka roditeljske pažnje da roditelje povredi i kazni. Nekoliko dana kasnije A.T. kupila je crnu jaknu, crni lak i zakazala tetoviranje. Posle dva dana lutanja po Beogradu i Novom Sadu došla je na Adu. Tamo se izgrebala makazama po telu namazala nokte crnim lakom, isekla pramen kose i bez odela, samo u crnoj jakni izašla vrištajuci ispred radnika obezbedjenja. Kako je rekla da ne može da govori prebacena je u Urgentni Centar.

ILI JE *OVO* SATANIZAM?

SPC: Honorarni saradnik TV Crne Gore zapalio crkvu | 12:54 | Izvor: SRNA

Podgorica -- Miloš Pušonjiæ, honorarni saradnik televizije Crne Gore, koji je zapalio crkvu Svetog Ðorða u Podgorci 11. novembra, pušten je na slobodu pošto je pred nadležnim sudskim organima dao izjavu i vraæen je na posao na državnoj televiziji, rekao je u utorak starešina crkve Sveti Ðorðe Dragan Stanišiæ. On je naveo da je Pušonjiæ, osim što je izazvao požar, skrnavio i grobove u okolini crkve, ispisujuæi svoje inicijale i satanistièke poruke po grobovima. "Pušonjiæ je i voða satanistièke sekte u Podgorci, koja ima svoj sajt na Internetu. Udarna vest na tom sajtu bila je informacija iz MUP o pokušaju paljenja crkve", rekao je Stanišiæ.

ILI NESTO SASVIM DRUGO?

moze li neko da mi ovo malo pojasni?
https://ljudska_splacina.com/

sandman

Stojan Popivoda - sa foruma GAY-SERBIA:

Satanisti u akciji

Slucaj devojke na Adi

Slucaj nesretne devojke od pre neki dan zaintrigirao me je da se ozbiljno pozabavim time. Kao prvo, zelim da izjavim kako JA NEMAM NIKAKVE VEZE SA TIM, sto, s druge strane mene niposto ne cini ravnodusnim.
Kako se navodi devojka nije pretrpela teske telesne povrede i nije silovana. Pronadjena je u stanju nekog cudnog delirijuma, preplasena i nesposobna za komunikaciju. Par dan pre toga pobegla je od kuce. Godina 16. Dakle?
Kao prvo zeleo bih da izrazim iskreno divljenje prema pociniocu, odnosno pociniocima koji su ocigledno imali jasnu ideju i neprikosnovenu nameru u svom naumu. Uspeli su da se uzdrze i na krajnje efektan nacin su upotrebili fizicko nasilje u cilju postizanja efektnijeg rezultata na njenu psihu. Sustina maltretmana bila je psihicke prirode. Fizicko nasilje bilo je u sluzbi mentalnog nasilja, sto znaci da je bilo dozirano, umesno, vesto, izuzetno. Slomili su je a bez da su je silovali ili teze povredili. Zaista se divim takvom talentu.
Medjutim, ono sto me je razocaralo jeste, kako navode mediji, da je devojka na ledjima imala prilicno kicerajsku tetovazu koja na kreatore celog dogadjaja baca lose svetlo. Ukoliko su oni idejni ili prakticni tvorci tetovaze. Naime, motiv je kako holivudizovani Satana u narucju drzi neku devojke. Kakav peh! Pravi znalci ce znati da devojka uvek i svuda JASE ZVER. Zena jase Zver! Jedino je tako ispravno, sa svim fizickim i metafizickim implikacijama... Love is the Law, Love under Will

Fantom Tenej (1492-2003)

Mogu ti ja pojasniti al' sam morao po ovaj savet kod prijatelja laika u tom pogledu koji mi je iz rukava istresao definiciju satanizma, ja koliko se sjećam rekao je glasi: teizam sa objektom čaščenja đavola, nešto što prakticiraju neki američki rock bendovi i dragdileri, nešto poput antistaljinizma. Bah, loš primjer rekao sam ja rock'n'roller po duši. Bolji primjer je ova adolescentikinja pobegla od kuče. Satanizam je zlo. Ali da bi shvatili tu društvenu pojavu trebali ste čuti za zajebantizam, po definiciji jednog druga moga kaže čovik to ti je laganje s ukusom, a ovaj drugi primjer još je više za crnu kroniku, šta je taj pomenuti Miloš radio, crtao pentagram (ili petokrake, kako hoćete) po nadgrobnim spomenicima?

Ghoul

send, da li stvarno mislis da je ispravno, i po miran san pozeljno, citirati tudje postove sa drugih sajtova?

taj popivoda se, cini se, dobro razume u neke magijske radnje...

you don't wanna wake up and find a shape next to your bed, STARING at you with burning eyes...

sandman

taj popivoda je neki tezak zajebant, koliko vidim po reakcijama drugih tamo (opisuju ga kao otkrovljenje foruma, coveka nadljuske duhovitosti)... razumece... a ako ne, znas vec onaj svoj screaming planet quotation...

Ghoul

Quote from: "fantom"iz rukava istresao definiciju satanizma, nešto što prakticiraju neki američki rock bendovi :P  i dragdileri :shock: , nešto poput antistaljinizma :?  :x  :x .

zar je stvarno *OVO* taj Satanizam?

ko bi reko...

Stojan Popivoda

Ja ne znam tacno sta je satanizam, niti me zanima, ali znam da neki vulgarni aspekti tog kulta izazivaju abnormalno nadimanje prostate. Pa ko voli...

taurus-jor

Teško mi je da zamislim tipove u crnom koji idu po grobljima, hvataju mačke, kolju ih da bi pili njihovu krv. Mislim, smešno mi je sve to. Podseća me na staru dobru foru:

- Smešno je kada poljubiš žabu koju si uhvatio i ona se pretvori u lepu princezu.
- Još smešnije je kad poljubiš lepu princezu i ona se pretvori u žabu.
- Najsmešnije je kad po poljani jurcaš za žabama, ne bi li ih ljubakao.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Ghoul

Quote from: "Stojan Popivoda"znam da neki vulgarni aspekti tog kulta izazivaju abnormalno nadimanje prostate.

da, ali mene ne zanimaju vulgarni aspekti!

ima li tu neka filozofija, ideologija, neka dublja pozadina...?

ili je ovaj forum sastavljen od sve samih malih djokica :twisted:  :roll: , koji na pomen reci ' :evil: Satanizam :evil: ' zamisljaju samo te imbecile sto kolju macke :cry:  i kuchice :oops:  po grobljima :x ?

najveci uspeh Djavola jeste da vas natera da u njega ne verujete :twisted: .

najveci uspeh Satanista jeste da vas nateraju da ih zamisljate kao gomilu pijanih narkomana koji se glupiraju 'skrnaveci' simbole davno mrtve religije :evil:

Fantom Tenej (1492-2003)

Baš sam oni dan čitao neki engleski tabloid koji piše o satanizmu. Ako ne brojim film Rosmeri's baby to bi bilo drugi put da sam čuo za taj pojav. Ali za film ne znam, da nije to što je prikazano kako neka sekta siluje Rosemary koja kasnije porodi kosookog crnomagijskog žutog đavola samo fikcija i režiserova mašta? U slučaju tabloida opet je po mome mišljenju etiketiranje bendova satanističnim, zato što u svoje snimke nasnimavaju backward snimljene vokale, plod novinarske mašte. Stvari su mnogo jednostavnije, imaš dobro imaš zlo. Ako je satanizam ono drugo što je onda ono prvo? Kako prepoznati satanistu, kladim se da ima tetovažu lobanje?

Ghoul

Quote from: "fantom"Baš sam oni dan čitao neki engleski tabloid koji piše o satanizmu.
=SUPER. TABLOIDI SU PRAVO MESTO ZA INFORMISANJE O OVAKVIM POJAVAMA.

Ako ne brojim film Rosmeri's baby to bi bilo drugi put da sam čuo za taj pojav.
=O, PA TI SI BAS UPUCEN.

Ali za film ne znam, da nije to što je prikazano kako neka sekta siluje
=SILUJE?

Rosemary koja kasnije porodi kosookog=KOSOOKOG? crnomagijskog žutog đavola =STA, IMA I BELOMAGIJSKI DJAVO?

samo fikcija i režiserova mašta? U slučaju tabloida :x  :x  :x  opet je po mome mišljenju etiketiranje bendova satanističnim, zato što u svoje snimke nasnimavaju backward snimljene vokale, plod novinarske mašte. Stvari su mnogo jednostavnije, imaš dobro imaš zlo.
=SAD VIDIM ZASTO TI JE ZAGOR AVATAR.
DA, DA... DOBRO.. ZLO... NISTA PROSTIJE OD TOGA... :roll:

Ako je satanizam ono drugo što je onda ono prvo?
=A STA AKO NIJE ONO DRUGO? I STA AKO NIJE NI JEDNO NI DRUGO?

Kako prepoznati satanistu, kladim se da ima tetovažu lobanje?
=DA, ILI 666 ISPOD KOSE.
PO TVOJOJ LOGICI I PIRATI SU BILI SATANISTI. TJ, KO SVE NIJE. :x  :x

EH, ZIVOTE, LUTALICO... :roll:

Fantom Tenej (1492-2003)

Pa da, dobro i zlo, trust me on this one, ovako se stvari polarizuju, ok, mogu napraviti i kompromis pa reči dobro i loše ako ti je draže. A ako je nešto između, nisam protiv nijedne teorije, onda mora da se radi o  šoubiznisu.

phuzzy

Ne postoji dobro i zlo, postoje nasi i njihovi.

Ghoul

mda, za razliku od fantomove fantomske [apstraktne] 'definicije' fazijeva pragmaticna je vec nesto upotrebljivija.

Fantom Tenej (1492-2003)

Znači kad upisujete svoje djete u neki klub, a djete naprimer nema visinu pa nemožete u košarkarski klub, nema sluh pa nemože u hor i napokon nakon dužeg vremena odlučujete da ga učlanite u ovaj klub satanista, šta čete prvo imati na umu, da je klub dobar ili loš ili dali su u klubu naši ili njihovi? :roll:

sandman

Quote from: "fantom"šta čete prvo imati na umu, da je klub dobar ili loš ili dali su u klubu naši ili njihovi? :roll:

duzinu penisa, naravno... samo u slucaju da je manji od 10 cm mozemo upisati djecarca u ugledni homo-satanisticki klub!  :x

Fantom Tenej (1492-2003)

Ja svoju kćerku nikad ne bi upisao u nešto poput kluba đavofila a i članarina je jeftinija kod đavofoba. :roll:

sandman

mozda... startni troskovi jesu veci ali kad dete nauci da leti na metli ustedis na prevozu...  :lol:

Plavi Skaut

Po meni je Satanizam ropstvo kao uostalom i vecina drugih vjerovanja/religija itd. Jedan od puteva koji je vec odavno neko drugi smislio za lakovjerne. :(
The Four Winds

Fantom Tenej (1492-2003)

Ne bi bilo loše sve devijantne pojave spaliti na lomači, tek onako, za svaki slučaj, mada opet, to je prevazidjeno, modernija je električna stolica. Ali največi robovlasnici modernog doba trgovci belim blagom i dalje slobodno šetaju okolo, i meni se to ne dopada. :roll:

Ghoul

da se ja pitam, ja bih fantoma spalio na lomaci, ZA SVAKI SLUCAJ.

mislim, mozda on i ne misli stvarno sve ovo, mozda on ne misli uopste, ali ipak, za svaki slucaj...

sandman

ja bi' fantoma spalio TEK ONAKO. mozda lepo plane

a i ti trgovci belim blagom... ne znam koji su al zvuce k'o dobri neki satanisti. nasi, bre!  :wink:

Ghoul

to se u modernoj termitologiji zove 'pre-emptive strike'.

zgazi ga za svaki slucaj, mozda i ne smrdi mnogo, ali stapkano sa zemljom sigurno ce smrdeti jos manje.

a i ocigledno je da nije 'nas'.

dakle, "Razvaljuj!" :evil:

sandman

jadnicak mali. na kraju mi ga je zaaao....  :cry:
naposletku, kakve je stvarne sanse imao on protiv 'nas'?
nikakve, eto kakve!

:idea:
znam! ukrascu neko fino vestacko cvece za njegov grob!   :!:

Ghoul

Quote from: "SANdMAN"naposletku, kakve je stvarne sanse imao on protiv 'nas'?
nikakve, eto kakve!

nisam bas ubedjen.

fantom mi deluje kao jedan od 'nedodirljivih'.

njima ne mozes nista, jer sve ovo prolazi iznad njih.

sandman

da upotrebim ja onu dedinu staru: ko zna zbog cega je to dobro!  :roll:

phuzzy

Quote from: "fantom"šta čete prvo imati na umu, da je klub dobar ili loš ili dali su u klubu naši ili njihovi? :roll:

Hm, zamena teza. Odnos dobar/loš (u ovom kontekstu) nije isto što i odnos dobar/zao.

Fantom Tenej (1492-2003)

Zamjena teza nije bila namjerna, radi se o jednoj mojoj uobičajenoj gramatičkoj greški (syntax error na engleskom) koju nehotice pravim. Za vašu informaciju pokazalo se da je fantom (ne ja nego onaj originalni fantom prema kome nosim nickname) tokom svoga 500 godišnjeg života bio otporan na vatru, pa i na vodu, i na elektricitet, samo možda na alkohol nije bio, ali to nije dokazano. Jednom prilikom ni 10 giga elektron volti fantomu nije naudilo. Sjećam se čitao sam negdje, išo fantom u posjetu prijatelju u zatvor koji je bio osuđen na električnu stolicu jednom. Ajde sjedni malo, rekao mu je osuđenik pokazavši na željeznu stolicu spojenu na električne kablove, prevalio si 1000 milja pješice odmori malo svoje noge. Nesrečnim slučajem dželat je baš kad je fantom sjeo uzeo da testira stolicu spustivši napon na nju. Fantomu nije bilo ništa malo su mu se oči zacaklile samo. Ovo pričam samo tek onako, da znate po kakvom liku nosim nadimak. Btw, kad je fantom udario šakom kriminalca, ovome je na mestu udarca ostao znak mrtvačke lobanje. :?

sandman

Quote from: "fantom"Za vašu informaciju pokazalo se da je fantom (ne ja nego onaj originalni fantom prema kome nosim nickname) tokom svoga 500 godišnjeg života bio otporan na vatru, pa i na vodu, i na elektricitet, samo možda na alkohol nije bio, ali to nije dokazano. Jednom prilikom ni 10 giga elektron volti fantomu nije naudilo. Sjećam se čitao sam negdje, išo fantom u posjetu prijatelju u zatvor koji je bio osuđen na električnu stolicu jednom. Ajde sjedni malo, rekao mu je osuđenik pokazavši na željeznu stolicu spojenu na električne kablove, prevalio si 1000 milja pješice odmori malo svoje noge. Nesrečnim slučajem dželat je baš kad je fantom sjeo uzeo da testira stolicu spustivši napon na nju. Fantomu nije bilo ništa malo su mu se oči zacaklile samo

fantomcichu,

da si citao genesis epizode lika po kome nick nosis mozda bi ti doslo u glavu koliku si sada sumanutost napisao! (a shtono ghoul rece, verovatnije da ipak ne...)

EJ BRE COVECE, TAJNA FANTOMOVE BESMRTNOSTI (I VECNE MLADOSTI) JE U TOME STO TO NIJE JEDAN LIK, VEC PORODICICNO STABLO RAZGRANATO SVOM U 500-GODISNJEM POSTOJANJU! ZNACI, KAD SE FANTOM PRZI NA VATRICI(ILI , KAO U ZAJEBU NA ELEKTRICNOJ STOLICI KOJI SI SAM SLIKOVITO OPISAO, SVE SA ZACAKLENIM OKICAMA) ON JE STVARNO RES KO ROSE BEEF, KAD SE UDAVI POSTANE NABUBRELA MESINA TRULOG MESA, KAD PROVEDE GODINE POD ZEMLJOM U GROBU OSTANU SAMO TRULE SMRDLJIVE KOSTI.... NA NJEGOVO MESTO ONDA DOLAZI NJEGOV SIN, SESTRIC, UNUK, BRAT OD SESTRINE SNAJE ILI BRATUCEDOV UJAK I LEGENDA O DUHU KOJI HODA SE NASTAVLJA...

znas, bilo bi lepo poverovati ce neslavne smrti tvog lika na ovom forumu kroz generacije umirujucih potomaka imati neku posebnu car...
ali tesko, brate tesko, sudeci po 'vak'om originalu...  :evil:

taurus-jor

Zeleni Zuba sve vas posmatra :mrgreen: Manitua mi.
Zagore što glumiš da si Fantom, beware of the real Fantom, koji nastupa uvek u društvu Betmena i Mandraka.
Zeleni Zuba najviše posmatra tebe.

sandman

Quote from: "taurus-jor"beware of the real Fantom, koji nastupa uvek u društvu Betmena i Mandraka.

he, a ja pomislio u drustvu Flash Gordona i Mandraka... bar je tako sa onim raspadajucim tvdokoricenim izdanjima Decjih Novina uvek bilo!  :D

Fantom Tenej (1492-2003)

Hmmm, nemoj apsolutno vjerovati u to što je napisano u genesis epizodama jer radi se o engleskoj interpretaciji u kojoj je tajna fantomove besmrtnosti totalno pogrešno objašnjena. The real Fantom. Kao prvo fantom je stvarno živeo 500 godina i to je utvrđeno. To je bilo utvrđeno tačno u 17 ili 18 stolječu, kad su naučnici Majer i Kriger pronašli fantomske kosti u Indiji, koje su tačno pripisali fantomu. Kasnije su kod otkrivanja starosti tih kostiju metodom oksidacije utvdili da se radi čak od kostiju starijih od 500 godina. Al nema veze, ima i druga teorija.  :lol:

Ghoul

jao bre, sendmene, dokle ces vise da ispadas glup u drustvu? :o

vidis da je fantom ziveo 500 godina, i da je to NAUCNO dokazano?

ili mozda naucni dokazi nisu dovoljno dobri za tebe, i verujes onome sto si citao u stripovima? :shock:

ala te je zajebo ovaj fantom. :oops:

lepo ti ja kazem da mu ne mozemo nista - jaci je od sudbine! 8)

taurus-jor

Zeleni Zuba, nadahnut duhovima ( :lol: ) PRAVOG Fantoma, Betmena i Mandraka (i tajno Gulasha Fordona - pozdrav Čovjeku Peščanome :lol: ), na teške je muke stavio Superoperatera i Superridžu. So, dear "Fantom", beware of the big, bad, ugly slimy green beach ball. :mrgreen:

Fantom Tenej (1492-2003)

Ja se smijem  :lol: ajmo svirka

NIJE DOBAR PRAVI FANTOM NISU DOBRI MANDRAK I OVI
ŠTA JE DOBRO ŠTA NAM TREBA
FANTOM FANTOM FANTOM NOVI
:lol:

I tako dok svi pjevaju...

Ghoul

REGISTROVAN PRVI SATANISTA
Izvor: SRNA

London -- Britanske oružane snage zvanično su registrovale prvog satanistu, piše britanski "Sandej telegraf".

Kapetan bojnog broda "HMS Kamberlend", ukotvljenog u pomorskoj bazi "Devenport" u Plimutu, dao je dozvolu za registraciju vojnopomorskog tehničara Krisa Kranmera, sataniste po verskom opredeljenju. Kranmeru će biti dozvoljeno da obavlja satanističke rituale na brodu.

List piše da je Kranmer shvatio da je satanista pre devet godina, kada je našao "Satansku bibliju", koju je napisao osnivač "Satanske crkve" Anton Šandor Lavej. Kranmer sada lobira kod britanskog Ministarstva odbrane da u vojsci registruje satanizam kao religiju.

Portparol Kraljevske mornarice kaže da mornarica prilikom zapošljavanja daje iste šanse svima i da nikoga ne sprečava da sprovodi svoje verske obrede.

"Satanina crkva" ustanovljena je 1966. u San Francisku.

zakk

a ovo si vec postovao negde. na weird?
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Bilja

Quote from: "Ghoul"
... Kako je rekla da ne može da govori prebacena je u Urgentni Centar.
...

KAko je to REKLA da NE MOZE da govori?  :lol:  :lol:
Bilja
----------------------------------------@

Mark

Satanisti su napabircena skupina napusenih slinavaca u poredjenju sa PENTAKOSTALNOM CRKVOM koja praktikuje one dugotrajne repetitivne i dramaticne rituale sa padanjem u trans i govorenjem raznih cudnih jezika...A to su ljudi koje vidjate svaki dan i svi odreda su cestiti i posteni - kad ono nedeljom se valjaju po podu crkve u nekom manijakalnom osecanju bliskosti sa Bogom... A neki praktikuju one radnje sa zmijama otrovnicama ...

:lol:

A koji su Vam omiljeni filmski satanisti?!

Oni iz Devete Kapije
Iz Rozmarine Bebe
ili...

:)
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/