• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Stojan Popibara

Started by Truba, 08-12-2003, 17:37:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Truba

je...

kto

jel ta osoba postoji kao šarmantni Litvanac ili jebizovni Petar Severina
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Lurd

Dakle, druže, stvarno...Ne samo da iz prve nisi shvatio ko je to (sa svojim petim nikom), nego se još pitaš da li je prava osoba. C,c,c...

Šta je da je, preselo mi je...
My trees...They have withered and died just like me.

Lurd

Hm. Evo sada sam bio na pederskom forumu i jako je zanimljivo da jedan "diskutant" tamo kao avatar koristi smanjenu sličicu naslovne strane OVOG sajta. Aman, ne mogu da opišem koliko mi je muka. Ima ona poslovica o popuštanju.
My trees...They have withered and died just like me.

sandman

QuoteNe samo da iz prve nisi shvatio ko je to (sa svojim petim nikom)

a ti kao ZNAS i NE PRIJAVLJUJES!  :?

zar nisi gledao RAISING CAIN? child abuse -> personality splits -> multiple homicide!!!!

QuoteEvo sada sam bio na pederskom forumu i jako je zanimljivo da jedan "diskutant" tamo kao avatar koristi smanjenu sličicu naslovne strane OVOG sajta

hahahaha.... vidi stvarno!  :lol:
ajde ajde. kogod bio nek se sam javi, necemo mu nista...  :wink:

sandman

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"Aman, ne mogu da opišem koliko mi je muka. Ima ona poslovica o popuštanju.

inace, pricao sam o korektnosti a ne temi. ono malo sto sam procitao fasiniralo me je visokim nivoom tolerancije prema sagovorniku koji postoji tamo (bez obzira na pol, seksualnu opredeljenost) a koji sam sretao jos samo na nesrpskim sajtovima...

Ghoul

hm, da, i ja sam zapazio tog sa bobovom bebicom= ko li bi bio tako glup da  ostavi tako uocljiv trag?

sand?
https://ljudska_splacina.com/

sandman

Quote from: "ghoul"
sand?

u wish, pervernjace matori!  :roll:

evo, imas icq broj i ostale licne podatke. deckic ima 22, cini mi se taman da zadovolji tvoju pedofilsku zicu ;)

http://www.gay-serbia.com/forum/member.php?action=viewpro&member=agayJesus

oh boy oh boy oh boy.  obrti bre ko kod Agathe Christie... da sam juce umro ne bih znao da imamo i dva closeted homica ovdek...  :evil:

Ghoul

Quote from: "SANdMAN"oh boy oh boy oh boy.  obrti bre ko kod Agathe Christie... da sam juce umro ne bih znao da imamo i dva closeted homica ovdek...  :evil:

ako se ova gay referenca odnosi na mene, bojim da si isto tako precizno pogodio kao i po pitanju identiteta g. popivode.

zabavljaju me naivna nagadjanja oko nj. realnosti/virtuelnosti, jer znam coveka.

sandman

ne nisam mislio na tebe. pa ti si vec godinama out of the closet, right?  :D ;)
aGayJesus(tip sa slikom), JEDAN i Popivoda, DVA, right?

ne da ne znam ko je Popivoda nego me takve stvari iz principa ne zanimaju, dok se ljudi sami ne predstave...

Ghoul

malo ces sacekati da se popivoda predstavi.
=not that his identity really matters: jedino dokoni komi i Mrsimudami mogu da ulazu toliko radoznalosti, gadjenja, muchnine i dr. emocija oko u sustini sasvim nebitne stvari.

mislim, sta kog briga ko je ko/sta/gde/kako/zasto?

mozda je popivoda moj klon, mozda sam ja kojak, mozda je kojak gay, mozda je petar severni nepostojeci lik, mozda popivoda ima 5 nickova ovde a mozda i ne, mozda send voli malu decu, mozda komiju ne drhte ruke...

toliko 'mozda', a samo 1 odgovor:
ovo je net, i dok ne vidis coveka uzivo, ne znas NISTA o njemu. NISTA. i sto je on pametniji/duhovitiji, to manje znas.
i sto si ograniceniji, neduhovitiji, naivniji, to ces lakse biti zrtvom nekog pranka.

mislis da taj decko sa bobebom ima 22 godine samo zato sto je to negde NAPISAO???!!!

Black Mamba

Quote from: "ghoul"malo ces sacekati da se popivoda predstavi.
=not that his identity really matters: jedino dokoni komi i Mrsimudami mogu da ulazu toliko radoznalosti, gadjenja, muchnine i dr. emocija oko u sustini sasvim nebitne stvari.

mozda je popivoda moj klon, mozda sam ja kojak, mozda je kojak gay, mozda je petar severni nepostojeci lik, mozda popivoda ima 5 nickova ovde a mozda i ne, mozda send voli malu decu, mozda komiju ne drhte ruke...

toliko 'mozda', a samo 1 odgovor:
ovo je net, i dok ne vidis coveka uzivo, ne znas NISTA o njemu. NISTA. i sto je on pametniji/duhovitiji, to manje znas.
i sto si ograniceniji, neduhovitiji, naivniji, to ces lakse biti zrtvom nekog pranka.

mislis da taj decko sa bobebom ima 22 godine samo zato sto je to negde NAPISAO???!!!

potpisujem!

sandman

na internetu ne postoji zasto. na netu nije potrebno imati stvarno dobar razlog da nesto ucinis posto sve sto se na netu napise u beskrajno velikom procentu slucajeva ni na koji nacin ne utice na realan zivot

drugo, laz je previse laka. u zivotu mozes da crvenis i da mucas ali na netu ces biti baron minhauzen, na netu svaka jada glumi kao al pacino jer ljudi, bez obzira koliko malo nekog poznaju, gotovo uvek ce mu poverovati u sve sto kaze. idiotski zvuci, i uvek me zmarci podidju kad se tako nesto desi ali jednostavno tako je

trece, ozbiljne razgovore je besmisleno voditi na netu. ret batler i skarlet o'hara se ne mogu raspraviti ni preko telefona, kamoli preko neta. it's useless even to try. a opet, ne znam dal sam u stvarnom zivotu prisustvovo takvim ogavnim i bespotrebnim raspravama koje se na kraju svedu samo na medjusobne optuzivanja, vredjanja, potcenjivanja. a da niko, gotovo ni u jednom trenutku ne pomisli koliko bi se takva jedna stvar rasprela u stvarnom zivotu, na ovaj ili onaj nacin. u cetiri oka, kad pogledas coveka u oci i on tebe, kad vidis, mozes da procenis koliko mu je stalo i sta zaista misli o tebi, kad nema drugih ucesnika sa strane samo da zapetljavaju svojim ubacivanjima i preslikavaju svoj odnos sa likovima na sukob.

cetvrto, ne postoji jedna strogo definisana net kultura a ako i postoji ona je postavljenja kroz previse idealizovano simuliranje odnosa iz realnog zivota i mehanizam diskriminacije koji je vise zastrasujuci za onog ko ga primenjuje nego za onog na koga se odnosi, posto ovaj ne trpi nista. da li ja smem da dozvolim popivodi da me tek tako ubedi kako je on jedna haoticna, nemoralna, beskrupulozna osoba? ja mislim da ne, jer u tom slucaju popivoda postaje gospodar mog straha, a on je verujem dovoljno inteligentan da me vodi stazom sopstvene paranoicnosti
daleko smo mi jos od prave, humane komunikacije na netu, ovo je jos pionirsko doba...

Plavi Skaut

Uf, ni vama nije lako sa tolikim nepovjerenjem u ljude, pitam se ako bas  toliko nevjerujete u likove kakav onda smisao ima vasa komunikacija sa istim na internetu. Ja vjerujem da je sustina ljudi sa kojim komuniciram i koje citam ista u RL  kao i na netu.
The Four Winds

Truba

Quote from: "ghoul"jedino dokoni komi i Mrsimudami mogu da ulazu toliko radoznalosti, gadjenja, muchnine i dr. emocija oko u sustini sasvim nebitne stvari.

dabogda ti bio dokon kao jaž

evo sada sam pretovario skoro tonu starog papira :x  :x  :x

sa mene kaplje znoj...

prvo od mene napraviše gospodina dadoše mi titulu
mladi gosp.  i dadoše mi lopatu u ruke :(  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

Quote from: "komunjara"dabogda ti bio dokon kao ja

prvo od mene napraviše gospodina dadoše mi titulu
mladi gosp.  i dadoše mi lopatu u ruke :(  :cry:

well, sorry to hear THAT.

this Young Gentleman here is on a paid vacation till September 2004...

a zar ti nisi mladi skojevac, voljan radnih akcija i drugog drustveno-korisnog rada?

e, komi, komi, vise je kontradikcija u tebi no u poznom kapitalizmu!

Truba

voljan sam ja radnih akcija
ali NE ZA PRIVATNIKA
i ne s titulom GOSPODINA :cry:

osim toga dobro plaćaju :lol:

Ghoul

onda ne kukaj, nego podvij rukave, pa - hoo-ruk: zaradjuj te pare!

za sta te covek placa? da dangubis ovde po raznim forumima?

Truba

za sta te covek placa? da dangubis ovde po raznim forumima?

ma to me svi pitaju...
na drugim forumima imam i po 5000 postića... :lol:

ne znam kako i sam uspijem sve to...

evo baš sam sada s nekim krkanom utovario onu tonu u kamion

ZAMALO OLUK DA ODVALIMO kada se izvlačio iz slijepe ulice :x
jednom sam tako navigatorskim poslom razvalio neki novi OPEL :x

sandman

Quote from: "Freja"Ja vjerujem da je sustina ljudi sa kojim komuniciram i koje citam ista u RL  kao i na netu.

pa i ja.. kad ih upoznam u RL
nikad ono sto se vidi na netu nije zaista vece, zanimljivije, zavodljivije, ludje nego sve ono sto se moze videti u RL

Black Mamba

ja sam imala frenda pedera, ni jedna mi nije bila tako dobra frendica kao sto je to bio on! ali on je bio nesto stvarno izuzetno, nista ni nalik tim tamo pederima na tom gay sajtu, mislim svaka cast - ni jedan forum nije uspeo za tako kratku setnju da mi se toliko zgadi

sandman

to me podseca na one antagonizme iz vremena bivse jugoslavije: ma volim ja hvate (srbe/muslimane/shiptare/slovence/upisi sam), neki od mojih najboljih drugova su hrvati, samo ne mogu ocima da ih gledam...

sandman

Quote from: "Stojan Popivoda"
Vi ste ovde svi nekako str8, ali ne u seksualnom smislu, naravno.

meni tek pocinje biti muka... ajde mani se tih cinizama i dvosmislenosti odmah sa vrata, molim te, kogod bio....

Black Mamba

Quote from: "Stojan Popivoda"Pa jeste, gadno je tamo, ali u tome je izazov. Vi ste ovde svi nekako str8, ali ne u seksualnom smislu, naravno.

ma daj yebote, pazi u tome je izazov! u cemu je izazov keve ti???...mada, vec si rekao gadno je ..pa mislim skroz si u pravu, izazov je gadan ..pridev mu je jos i dobar kakav bi mu ja nakacila

F I L A

Evo nakon ghola i Stojana Popivode i mene kao treceg ucesnika foruma koji posecuje i sajt Gay Serbia kao i ovaj sajt.

Moram da odbranim sve gejeve i lezbejke sa sajta Gay serbia i da kažem da su vecina potpuno ok.

Black Mambi moram da odgovorim da nismo svi mi, koji smo u fazonu FRENDICE i možda je to ono što ti se ne svidja kod nas.

Mnogi od nas nemaju ni F od feminiziranosti.
Cak smo i meta veoma dobrih riba koje nas još ne znaju (a skupo bi nas platile)

Protiv sam ženskog odnosa prema gejeva koji je istakla Blek Mamba, koje gotive gejeve ako su '' frendice'' i feminizirani a ostale smatraju za folirante.

Moja bivša drugarica oduvek se družila sa fem gejevima ali kad je za mene u koga je bila zaljubljena i koji nisam fem, pocela je da me mrzi i da mi se sveti jer konacno je i ona izvisila.

sandman

Quote from: "F I L A"Evo nakon ghola i Stojana Popivode i mene kao treceg ucesnika foruma koji posecuje i sajt Gay Serbia kao i ovaj sajt.

ghole ghole....  :roll:  :?  :?  :?  :P  :P  :evil:  :evil:  :oops:  :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

Ghoul

Quote from: "SANdMAN"
Quote from: "F I L A"Evo nakon ghola i Stojana Popivode i mene kao treceg ucesnika foruma koji posecuje i sajt Gay Serbia kao i ovaj sajt.
ghole ghole....  :roll:  :?  :?  :?  :P  :P  :evil:  :evil:  :oops:  :D  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

sta je- krivo ti sto tvoje prisustvo na gay serbiji niko ne uzima u racunicu ?[iako si prvi izasao iz klozeta, jos sa onim linkom ka gay muppetima, od koga sam se iskidao od smeha] :twisted:

Ghoul

usput, moram da zapazim da ne vidim bitniju razliku u otvorenosti uma, opstoj kulturi i svezini nazora iskazanih na forumima gay serbije i 7 kontinenta - jedina razlika je u tome sto na gay srbiji imate mediokritete i budale cija sexualna orijentacija, sto bi rekao Homer, "is not *usual*'.

na zalost, svi ostali njihovi nazori potpuno su 'usual', i ja se divim popibarinom vremenu i trudu ulozenom na tom sajtu.

ja tamo imam samo 1 kratak post [pitanje], i krivo mi sto sam protracio super nick za to.
mozda ga upotrebim ovde u nekoj narednoj inkarnaciji... :twisted:

Black Mamba

fila decko, moj frend peder nije ni F od feminiziranosti, bas kako si mislio....dakle ili si me pogresno skontao ili vrlo jeftino branis te vase stavove

and once more....
Quote from: "ghoul"usput, moram da zapazim da ne vidim bitniju razliku u otvorenosti uma, opstoj kulturi i svezini nazora iskazanih na forumima gay serbije i 7 kontinenta - jedina razlika je u tome sto na gay srbiji imate mediokritete i budale cija sexualna orijentacija, sto bi rekao Homer, "is not *usual*'.

na zalost, svi ostali njihovi nazori potpuno su 'usual', i ja se divim popibarinom vremenu i trudu ulozenom na tom sajtu.

ja tamo imam samo 1 kratak post [pitanje], i krivo mi sto sam protracio super nick za to.
mozda ga upotrebim ovde u nekoj narednoj inkarnaciji... :twisted:
potpisujem!..brate svaku rec!....meni se prva i jedina inkarnacija s ovim mojim super nickom desila upravo na ovom forumu :roll:

Ghoul

draga mambo, ljubiteljice mojih reci [i dela], kad smo vec kod potpisivanja= zaradila si makar da i ja tebi nesto potpisem. :lol:

moju knjigu... :evil:

gips... :P

deo tela... :!:

samo reci.

Black Mamba

heh, a pazi kad sam kontala da kupim tu tvoju knjigu pre neki dan, i tako.. nekako mi se nikako nije dalo :roll:

odo bre da spavam...pretvorila sam se u pravu vampiricu...kupicu ja tvoju knjigu vec ghoul-e...za potpis cemo lako :lol:

Truba

Ghoul pederčina?ne mogu da vjerujem

Ghoul

komi, kao i obično, ništa nisi shvatio. :P  :x  :x

ali to niko ne bi ni očekivao od tebe. :roll:

Truba

nije prolovo da razmišlja neg da radi :(  :cry:  :idea:

Boban

Takav je zivot.
Svojevremeno sam cuo savrseno objasnjenje za homoseksualizam bar kod dela ljudi.
Naime, osoba (vise nije ziva) koja je inace bila prilicno neugledna i ruzna, izjavila je: "Zar neko ko izgleda kao ja u potrazi za neznoscu sme da se liši polovine covecanstva..."

U skladu s tim, verovatno ima i onih koji posezu za opravdanjem tipa: "... zar mogu da se lisim svih zivih bica..."

I tako.  Inace, svojevremeno sam negde procitao da je naucno dokazano da je pederima u proseku kurac manji od 10 cm i da je zapravo nedostatak prave alatke glavni pokretac za preobracenje.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truba

Quote from: "Boban"
Inace, svojevremeno sam negde procitao da je naucno dokazano da je pederima u proseku kurac manji od 10 cm i da je zapravo nedostatak prave alatke glavni pokretac za preobracenje.

x-10=y

sandman

zapravo, x-10<0

komi, si u (ne)jednacini?

Truba

x'2 -2x -10 =  Y

Y -10 = X

sendmene kako matematika

sandman

slabo, zaboravilo se... u caught me proleterko, ne znam vise kako se traze koreni funkcije  :x

Plavi Skaut

Nadam se da ovo nece postati pederski sajt :mrgreen:

Ako moze Ghoul da demantuje ove glasine bilo bi mi drago, ne volim pedere. Dok mi lezbejke ne smetaju ni najmanje (ovo se zove dupli moral)  :?
The Four Winds

sandman

Quote from: "Freja"Ako moze Ghoul da demantuje ove glasine bilo bi mi drago, ne volim pedere

dzaba sad da demantuje, sto vise demantuje to je sumnjiviji... ja predlazem mali test: posaljemo mu mailom komija u bespovratnoj posiljci, sve sa pionirskom maramom i u tesnoj skolskoj keceljici pa da vidimo dal ce moci da se suzdrzi...  :wink:

iNCUBUs

Quote from: "Freja"

Ako moze Ghoul da demantuje ove glasine bilo bi mi drago, ne volim pedere. Dok mi lezbejke ne smetaju ni najmanje (ovo se zove dupli moral)  :?

Ovo prvi put cujem od zenske osobe :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Plavi Skaut

Quote from: "iNCUBUs"
Quote from: "Freja"

Ovo prvi put cujem od zenske osobe :)

Meni mnogo ljepse izgledaju lezbejke kada ih vidim zagrljene, zaljubljene kako idu gradom ili kada ih susretnem negdje (ovo je stvarno postalo trend, ako nisi lezbejka nisi kul), mozda zato sto nisam do sada vidjela neku ruznu ni u zivotu a ni na filmu, fotografijama (vidjeti Mulholland drive) Vrlo cesto vidim dvadesetogodisnje decke kako se vode za ruke sa tipovima 40+, 50+..sto mi je totalno bljak.
The Four Winds

sandman

Quote from: "Freja"mozda zato sto nisam do sada vidjela neku ruznu ni u zivotu a ni na filmu, fotografijama

a u spotu?

Truba

meni su lezbe sasvim oK

dapače i ja bi volio biti lezba 8)

Ghoul

Quote from: "SANdMAN"dzaba sad da demantuje, sto vise demantuje to je sumnjiviji... ja predlazem mali test: posaljemo mu mailom komija u bespovratnoj posiljci, sve sa pionirskom maramom i u tesnoj skolskoj keceljici pa da vidimo dal ce moci da se suzdrzi...  :wink:

niti sam u godinama kada se pubertetlije, sa lenjirom ili metrom u ruci, igraju "show me yours - I'll show you mine", niti mi principi dozvoljavaju da ovde bilo kome dokazujem ili demantujem svoju pripadnost ovoj ili onoj partijskoj liniji.

...a ne bih ni da bilo kakvim decidiranim stavom oteram bilo koju veliku grupu potencijalnih citalaca. :wink:

najbolji nacin da ghoulovu pravovernost proverite [ako vas stvarno takve tricharije zanimaju] jeste da ga startujete uzivo, i vidite sta ce biti.

a to, za komija i pionirske marame, mogu samo da kazem ovo:
radije bih bio ruzicast nego crven! :x

[srecom, niko me i ne stavlja pred taj izbor...]

sandman

...a ne bih ni da bilo kakvim decidiranim stavom oteram bilo koju veliku grupu potencijalnih citalaca. :wink:

totally gay...  :wink:  :evil:  :wink:

Black Mamba

Freja, slazem se s tobom :) ...mada, cesto u tom trendu ima jedan mali trik za muskarce... evo kako vidim, komunjara bi tu mogao da bude jedna vrlo laka mala zrtva...do duse, verujem da mu uopste ne bi smetalo :lol:

btw, te Ruskinje nisu ni L od lezbejki.....a i bez obzira, fazon im je totalno fuj

Truba

radije bih bio ruzicast nego crven! :x

PINKI

PEDER

LJUDI IMAMO RUZICASTOG DJECAKA NA FORUMU   :(  :cry:  :lol:

Ghoul

komi, j**acu te u d*pe za ovo!  :twisted:  :roll:  :x

Truba

A HEMEROIDI

ILITI ŠULJEVI