• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Goran Klemenc - Nekromanser (2011)

Started by Mica Milovanovic, 16-11-2011, 20:07:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mica Milovanovic

Ako mislite da u XXI veku čovek može da izda knjigu u uglednoj izdavačkoj kući, da je promovišu na Sajmu knjiga, da vam pisac potpiše knjigu, ali da posle mesec dana od izlaska knjige ta knjiga ne bude pomenuta nigde, ali nigde na internetu, uključujući i sajt matične izdavačke kuće, grdno se varate.

Evo dokaza:
Mica

Boban

I dalje nismo saznali o kojoj uglednoj izdavačkoj kući se radi.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Agota

Svasta,aj nemarna izdavacka kuca,al sam pisac da se nije angazovao po tom pitanju....
Ne osudjujem ga, naravno.
Mnogo mi je vise uznemirujruca cinjenica opcigledne skromnosti Klemenca u XXl veku nego li propusta maticne kuce  .
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

Možda je ovo deo reklamne kampanje? Produbiti misteriju. Sve kreće sa ovim postom na Sagiti, ljudi se zainteresuju, krenu da traže knjigu u prodavnicama... :)
"zombi je mali žuti cvet"

Plut

...pa se i izdavači zainteresuju, padnu u žešću frku i utrkivanje ko će obezbediti prava za nastavak, i on konačno dobije svoju prvu objavljenu knjigu.

Mica Milovanovic

Mica

Boban

Mica Milovanovic

Pa, dobro, nije Alnari, a nije ni Laguna. Izdali su odličnog Rusa Prilepina, Belu Hamvaša, Vladetu Jerotića, imaju dosta knjiga u nekoliko edicija. Imam bar pet njihovih knjiga, što se ne može reći za neke druge izdavačke kuće...

http://www.draslar-partner.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=9&Itemid=7
Mica

Boban

Belu Hamvaša izdaju piratski... verovatno i ovo ostalo.
Krajem prošlog veka prevario nekog mog poznanika za 40000 DEM.

Mica Milovanovic

Dobro, korigovaću se, naizgled ugledna izdavačka kuća...
Mica

Boban

Opštepoznat hohštapler; nije ni čudo što niko neće da prikaže nijedno njegovo izdanje.

Mica Milovanovic

Kako to misliš?

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=272&yyyy=2011&mm=06&dd=06&nav_id=517046

Ima još dosta toga... B92 možda malo preteruje, ali ovaj Rus je dobar pisac...
Mica

sivka

Quote from: Boban on 16-11-2011, 23:00:07
Belu Hamvaša izdaju piratski... verovatno i ovo ostalo.
Krajem prošlog veka prevario nekog mog poznanika za 40000 DEM.

Da, baš tako. I tome niko ne može da stane na put jer... je skupo i dugotrajno da se tužiš i sudiš.
I da dodam: na vuka povika, a lisice meso jedu.
Ko razume shvatiće.

Ha, ugledna izdavačka kuća. Ha!
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Mica Milovanovic

Mica