• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Časopis - Serije +

Started by Alex, 22-11-2011, 23:36:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alex

Na kioscima se pojavio časopis o tv serijama. Uzeo sam ga, fino deluje.

Još kad bih mogao da postavim naslovnu, ali opcija paste mi ne radi na Sagiti, u zadnje vreme.

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Alex

Sad hoće u Quickreplay-u, a neće u običnom :-x

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Truba

uuu izgleda i dolazi kod nas...
na šta liči je li vrijedi para?
odavno nema ništa slično na kioscima
poželio sam kupovinu novina  :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Alex

Quote from: Black swan on 23-11-2011, 00:12:05
uuu izgleda i dolazi kod nas...
na šta liči je li vrijedi para?
odavno nema ništa slično na kioscima
poželio sam kupovinu novina  :cry:

Časopis ima vrlo prihvatljivu cenu i za te pare je vrlo solidan i ima dosta toga da se pročita. Koga zanimaju serije (o kojima se na ZS uglavnom piše) neće se pokajati, mislim.

Agota

Quote from: Alex on 23-11-2011, 15:00:38

Časopis ima vrlo prihvatljivu cenu i za te pare je vrlo solidan i ima dosta toga da se pročita. Koga zanimaju serije (o kojima se na ZS uglavnom piše) neće se pokajati, mislim.

Pa bas i nema sta da se procita ,bolje da sam kupila crunch (stvarno sam prase),al me zato zabavio intervju sa Milanom Stankovicem

Da li trenutno pratis neku seriju i koju?
Trenutno ne pratim,ali mnogi iz mog okruzenja odusevljeni su serijom Sopranovi,pa cu ako mi obaveze dozvole ,skoknuti do video kluba  i pogledati je. :lol: :lol: :lol:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Truba

kod nas ne dolazi
ne kupujem zbog "kvaliteta" časopisa nego zbog želje da o nečemu čitam i gledam NA PAPIRU

već sam pisao o tome... pratim desetak filmskih blogova... barem dva bloga pišu djeca...

vrijedi podržati projekt... dosta mi je šuplje priče: šta će ti sve to kad ima na interentu  :idea:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Alex

Quote from: Agota on 25-11-2011, 00:21:30
Quote from: Alex on 23-11-2011, 15:00:38

Pa bas i nema sta da se procita ,bolje da sam kupila crunch (stvarno sam prase),al me zato zabavio intervju sa Milanom Stankovicem

Da li trenutno pratis neku seriju i koju?
Trenutno ne pratim,ali mnogi iz mog okruzenja odusevljeni su serijom Sopranovi,pa cu ako mi obaveze dozvole ,skoknuti do video kluba  i pogledati je. :lol: :lol: :lol:

To je promašaj broja. Našli su da intervjuišu o serijama čoveka koji ne gleda serije. :shock:

Alex

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Barbarin

Ovo uopste nisam primetio na trafici, moracu sutra da potrazim malo bolje.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

DušMan

Čini mi se da su ugasili kiosk izdanje i prešli isključivo na online formu.

edit:
Besplatni online magazin o primetime TV serijama •
Izlazi jednom mesečno • http://issuu.com/serijeplus
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Barbarin

Hvala na linku.
Casopis deluje zanimljivo, ima lepih slika, ima dosta da se procita. Samo sto mi je isti osecaj citanja na ekranu i uzivo, mozda da imam iPad bi bilo drugacije.
Jeremy Clarkson:

pokojni Steva

Prelistao.

Quote from: Barbarin on 15-03-2012, 12:51:48
ima lepih slika

Stoji. Fotošop je čudo.

Quote from: Barbarin on 15-03-2012, 12:51:48
ima dosta da se procita

Što jes jes, ima i slova.

Bre ljudi, počesto mi se čini da se vi slatko zajebavate, a mrtvi ozbiljni. Pa ovo liči na Dnevnikov vikend magazin, samo fali još "iskroji i odeni malog Miću" (izvini Mico) i neki napis o "zdravoj TV kujni". Lažni Štreberi i... i ona iritantna iz Kostiju i... i Mitbasteri (čekaj, to su oni što su tražili iglu u plastu sena bacačem plamena i nedokazivali Arhimedovo spaljivanje rimskih barki?! Njih bi trebalo na robiju što (uglavnom) lažu decu) i... Čekaj bre, niđe CSI?! Bruka...
Naleteo sam i na one frikove što vataju somove golim rukama, e to je već nešto - al ja sam ih odavno gledao, u nekom prošlom serijalu, pre barem 5-6 godina.

Sve u svemu, 
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Agota

xrofl

nije bouns  iritantna  xtwak

ovo je najbolji broj do sada   xukliam

pokojni Steva

Dobijaš od njih neke keke? Ložiš remitendu?  :-x
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Alex

Ovo ne može da se daunloduje?

Barbarin

Čini mi se da ne može, jedino da se slika svaka strana posebno pa da se napravi pdf.
Jeremy Clarkson: