• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Javne ličnosti na koje se ( u potaji ) ložimo

Started by Truman, 23-11-2011, 13:35:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truman

Počinjem sa glumicom po imenu Melinda Clarke, malo je starija al nije za bacanje.

Uploaded with ImageShack.us

p.s. mogu da budu i neke stare zvezde, iz vremena vaše mladosti. 8)
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

lilit

koliko je tebi godina kad je melinda matora koka?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Agota

ne znam ,meni je to malo kretenski,stvarno nemam te momente........ kao lozim se na javnu licnost ........ CEMU???
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

lilit

cemu?
mnogo razloga koje shvatamo samo mi mizantropi i asocijalna bica.
evo ja se lozim na dzonija depa godinama i imamo odlicnu vezu, sto se mene tice.

Meho Krljic

To je zato, Agota jer nisi spoznala prave kvalitete Danijele Pantić. Vegetarijanke. Autorke Internet romana u nastavcima. Divne žene i prijatnog javnog lica javnog servisa Srbije.

(Jedino što moje loženje na nju nije previše potajno)

Meho Krljic

I odmah da uravnotežim polni balans, ja se jednako ložim i na Zorana. Da sam majka, želeo bih ga za zeta, pa makar imao samo mušku decu. Da sam devojka, želeo bih ga za ljubavnika.

lilit

joj mehoooooooooooo. ne mogu da te slusam. :lol:

Agota

Nisam ni znala ko je ovaj Zoran ,sad mi rece koleginica da vodi neku emisiju ''oko'' bzv ...ne znam ,da bar znam kak zvuci , a  nema  ni bradu , ni  brkove ,mislim sto je muskarac bez brkova  :mrgreen:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Istina. Ali Zoran je jedan od onih ljudi koji uspevaju da lice bez brkova nateraju da funkcioniše. Ma šta funkcioniše - da zavodi!!!! Ja bih tom čoveku obezbedio toplu postelju i podgrejanu supu svakog dana kada se vrati sa posla i ne bih zauzvrat čak ni tražio da ima snošaje sa mnom.

Agota

Da ovakva faca ne bi trebala da se pojavljuje pred damu neobrijan.
Pitanje je sta bi on meni obezbedio ????I ja imam potrebe !!!

Meho Krljic

Ako raj postoji na zemlji, verujem da se on nalazi u krugu od nekoliko metara oko Zorana.

Truman

Quote from: lilit_depp on 23-11-2011, 14:19:50
koliko je tebi godina kad je melinda matora koka?

Nije bitno, a što se tiče loženja - u smislu da vam je prijatno da gledate i slušate tu osobu...Opustite se, neće niko pomisliti da ste frikovi bez svog života ako postavite neku fotku. :mrgreen:

M.M

Ja ću samo napisati Liz Harli, ali neću postovati sliku.
Nijedan poraz nije konačan.

Truman

tomat

šta je sa ovim Trumanom? "malo je starija", "u svoje vreme"?! aj min, rili!
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Plut

Quote from: lilit_depp on 23-11-2011, 14:40:40
evo ja se lozim na dzonija depa godinama i imamo odlicnu vezu, sto se mene tice.

Kako da ti kažem, i Džonijeva i moja veza je dugovečna i, naprosto, fantastična. Ali, ne mari, sloboda je majka sreće.

Milosh

A je l' se to 'loženje' odnosi na nečiju sveukupnu pojavu, ili može da se odnosi samo na nečiju glumu, glas i tako to?

Ako govorimo o čitavoj pojavi, s akcentom na fizički izgled, onda je to Rachael Leigh Cook. Osim što je na oko prelepa nije tako loša ni glumica (ukoliko se ograničimo na indi komedije i slične, ne toliko ambiciozne, filmove, da li može više od toga tek treba da pokaže). Inače, to što se lepo snalazi u komedijama (čak i lošim) joj je dodatni plus, pošto nalazim još privlačnijim žene kojima prirodno stoje tzv. smešne situacije. E, i ja vala hoću da okačim neke slike...

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

lilit

miloshe,

e nek si mu ga dao na dozivljaju! :lol:

M.M

lilit

btw, ja se lozim vise na ove starije- truman cice.

Usul

Charlize je bomba :)  :-| :-| :-| Zivela Juzna Afrika!
God created Arrakis to train the faithful.

Plut

M.M

Uh, Lilit, bravo, a ja bih još pored Čarliz dodao i Nikol Kidman, Kejt Bekinsejl, Naomi Vots, Lindu Fjorentino...

Truman

Šarliz Teron mi je fantastična, a Uma mi nekako nikad nije bila ženstvena. Nemojte da se ljutite, stvar ukusa. xjap

Milosh, da ti odgovorim na pitanje - odnosi se na ono na šta se ti ložiš. :evil: Dakle, ako su ti fetiš, primera radi, debele kineskinje onda postaviš neku debelu Kineskinju. I da napomenem - niko nema pravo da se podsmeva tuđem ukusu!

lilit

Truman

Zato što je to nepristojno! Ako ste na mojoj temi ponašajte se onako kako otvarač to traži, a ne traži bogzna koliko. I moliću manje džangrizanja, a više slika! U skladu s tim:

Mlado meso - Mila Kunis!

Josephine

Miloshe, ova devojka savršena je za tebe.

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Ygg

Truman

Quote from: D. on 23-11-2011, 21:45:39
Miloshe, ova devojka savršena je za tebe.

Slažem se da je ona savršena za mene, ali nešto mi se čini da ja nisam savršen za nju. :mrgreen:

Meho Krljic

Al nekako nije zanimljivo kada stavljamo fotke stranaca & strankinja. Trebalo bi podići uloge na ovom topiku i kačiti slike ljudi - propraćene strastvenim opisima - koje možemo da sretnemo na ulici. Jer onda srce brže zakuca, kolena klecnu, onda se prepoznaje to loženje o kome pričamo.

Na primer: Lidija Marković

Još jedna od RTSovih prezenterki koja manje-više samo čita prognozu i povremeno povede neku emisiju na drugom programu ali to radi sa mnogo šarma i ljubavi. Ove dve slike su najviše na gugl imidž srču a mesto na kome se nalaze je moj blog i raduje me kada vidim da mnogo ljudi pretražuje Internet u potrazi za Lidijom koja svojom elegancijom, dobrim raspoloženjem i interesantnom fizionomijom sugeriše karakter kakav nedostaje mnogoj mlađoj televizijskoj pojavi.

lilit

ako se ubijem jednog dana.... xrofl

ygg,
ovo je moja omiljena fotka izvesne osobe. xrofl

tomat

kada bih je sreo, srce bi mi sigurno brže zakucalo a kolena klecnula

Maria Grazia Cucinotta sa svoje divne 43 godine

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Vidim da ja ovde jedini branim domaće boje.

Ovaj čovek drži ruku na pulsu domaće valute i siguran sam da valuti od toga srce brže kuca. Mnogo se osećam sigurnije od kada je Dejan Šoškić na čelu NBS. A i prelep je:

Mme Chauchat

Meho... znaš... sviđaju se i meni neki ružni muškarci... ali ja bar imam herca da priznam da su ružni.
A "loženje u potaji" mogu da vežem samo za "loženje na oženjenog kolegu", "loženje na nezainteresovanog poznanika" i tako dalje jer ga inače neizostavno proklamujem na sav glas kao, ko što se vidi, i ostali članovi kulta Monike Beluči. Potajnost bi morala da uključuje i da nas je nekako blam, makar malo, tek toliko da ne obnarodujemo svoju privrženost na Sagiti.

lilit

uh jevtro,
ubi i ti s metafizikom. :lol:

evo nesto i za nas sa jeftinijim kartama :lol:

Anomander Rejk

Simpatija iz mlađih dana...  :)

Tajno pišem zbirke po kućama...

Meho Krljic

Quote from: Jevtropijevićka on 23-11-2011, 23:38:50
Meho... znaš... sviđaju se i meni neki ružni muškarci... ali ja bar imam herca da priznam da su ružni.

Poštujem ali kakve veze sa tim imaju Stanojević i Šoškić?

Savajat Erp

Мало ти се слика узјебала :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Albedo 0

Savajat Erp

Јок. Ко је? Уби ме радозналост.  :)

Milosh

Ni meni ne radi... ALI ako se rifrešuje stranica i onda brzo klikne na sliku koja pokušava da se učita i klikne na view picture, otvori se stranica sa fotkama izvesne crvenokose glumice koja je mogla biti mnogo bolji izbor svojevremeno za Meri Džejn, dok su u paketu mogli da kastuju i njenog partnera iz popularne im serije u ulozi Pitera Parkera i to bi svakako bilo bolje od onog što smo dobili, dakle, sve sam rekao.  :lol:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Savajat Erp

То превазилази моју брзину...:)

lilit

prepon, laura prepon. :lol:

ovi mladi su bas bezukusni.

pokojni Steva

Zbog Mehe bi trebalo osmisliti posebnu stavku kaznenog zakonika.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Savajat Erp

Plut

Ako se ne varam, dama je iz Veselih 70-ih. Simpa je na ovim fotkama.