• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

D., reaguj!

Started by Alexdelarge, 07-12-2011, 18:46:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anomander Rejk

Mislite da zezam, al zaista je istinit događaj.
U zemlju da propadneš, ceo bus bulji u tebe, pogotovo njegov stariji deo. Fino je ona izgledala, ali je bila u ofsajdu i jedva sam dočekao da izađe, što ruši D-teoriju o razjarenim belim medvedima  :idea:.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Josephine

To le lordova teorija.

Biki

Quote from: Anomander Rejk on 23-09-2012, 21:59:36
Mislite da zezam, al zaista je istinit događaj.
U zemlju da propadneš, ceo bus bulji u tebe, pogotovo njegov stariji deo. Fino je ona izgledala, ali je bila u ofsajdu i jedva sam dočekao da izađe, što ruši D-teoriju o razjarenim belim medvedima  :idea:.
Ma mogu i zene da budu navalentne,  razjarene medvedice  :).

Franz Xaver von Baader

D.
ajde priznaj da ne bi bilo nikakve tvoje "priče" da je tebi tako neki dječak dok si reko keks slomio granu. biki je imala to presudno iskustvo, a ti ne. i tu je čitava tvoja "priča". drugim riječima, nema "tvoje priče", nego si određena izvana - nisi doživjela da muškarac graciozno i silovito potrga granu (a to nije mala stvar).
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

lilit

@anomander,
uopste ne mislim da se zezas, jedino mislim da nije lepo sto je u tom stanju nisi otpratio kuci. nije u redu.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Джон Рейнольдс

Јес, па да после трпи хистерију како је смислио да кресне одваљену рибу.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: PingvinPatuljak on 23-09-2012, 22:02:49
D.
ajde priznaj da ne bi bilo nikakve tvoje "priče" da je tebi tako neki dječak dok si reko keks slomio granu. biki je imala to presudno iskustvo, a ti ne. i tu je čitava tvoja "priča". drugim riječima, nema "tvoje priče", nego si određena izvana - nisi doživjela da muškarac graciozno i silovito potrga granu (a to nije mala stvar).

U stvari, meni su muškarci lomili grane na kojima sedim.  :)  Ja sam ipak malo drugačija i ne umem da trepćem.

Biki

Ili da te vozi na bicikli  :lol: , kao u onom filmu, zaboravila sam kako se zove bese.

Josephine

Pa da, ali eto - ja ne umem samo da ćutim. Ja bih se bunila što lomi živu granu samo da bi me kresnuo, a dovoljno je da pita (pa da dobije odmah odgovor).

Da se razumemo, ne lomi on granu zbog mene, nego zbog sebe.

Lord Kufer

Žena je skočila u bazen da se okupa s lepim malim mecama...
Šta tu nije jasno?

Polar bear attacks woman who jumps in cage at Berlin Zoo

Josephine

Pa da, lorde, ali kakvo je to viđenje stvari? Žena je kriva jer su (neki) muškarci razjareni medvedi? Jer je ulica ili voz njihov kavez? Uopšte ne razumem šta govorite.

Джон Рейнольдс

Мучно је гледати како сурово бију ове медведе.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Biki

Quote from: D. on 23-09-2012, 22:06:54
Pa da, ali eto - ja ne umem samo da ćutim. Ja bih se bunila što lomi živu granu samo da bi me kresnuo, a dovoljno je da pita (pa da dobije odmah odgovor).

:)

Well interesantno ali nismo se kresnuli, u to vreme sam jos bila mlada i zelena (citaj virgo intacta), ali je ta igra udvaranja, flerta, romanse jako lepa. Meni bar. Ne mora tu obavezno da dodje to coitusa D :wink:

lilit

D.

od presudne važnosti je ipak da li je ta grana bila stara ili mlada, grančica ili gromada od grane, etc. pa onda da prosudjujemo.
biki, reaguj!!! daj dodatni info!

Josephine

(Gotovo) svako lomi grane zbog sebe, ne zbog drugog. Drugi je, najčešće, laž u ljubavnim odnosima.

lilit

gde je ova plut???

Джон Рейнольдс

Д. је (опет) љубоморна.  xrofl

#Τζούτσε

Franz Xaver von Baader

Quote from: D. on 23-09-2012, 22:06:54

oh, pa to je nesporazum. tvoj je problem što ne shvaćaš čitavu stvar. ti bi sve nešto odmah, izravno, a previđaš presudnu ulogu fantazmatskog scenarija. stoga je bikina priča vrlo poučna za tebe, jer je tu uprizoren čitav scenarij: ovaj lomi granu, odmjerenim i sigurnim pokretima, pliva delfin... ti ne shvaćaš da je to sastavni dio čitave stvari i ako ukloniš taj dio, uklonila si cijelu stvar.

Josephine

On je važan samo samom sebi. Tako skoro uvek ispada na kraju...

U stvari, ja volim da se igram. Samo drugačije. Tako da se vidimo dok se gledamo. :)

Biki

Quote from: lilit_depp on 23-09-2012, 22:15:49
D.

od presudne važnosti je ipak da li je ta grana bila stara ili mlada, grančica ili gromada od grane, etc. pa onda da prosudjujemo.
biki, reaguj!!! daj dodatni info!
Pojma nemam kakva je bila grana, u secanju mi je ostao samo njegov nastup. I macho ali i ocajnicki/smotan u isto vreme. Tako iskren i sladak. Da se tu samo motao i cutao verovatno ga ne bih ni primetila, ili ako i bih ga primetila ne bih znala kako da ja njemu pridjem. Hmm nije bas da ne bih znala, ali vise volim kad je situacija obrnuta, kada je muskarac taj koji "osvaja".

džin tonik

Quote from: PingvinPatuljak on 23-09-2012, 21:52:09
biki shvaća muško-ženske stvari. d. će s vremenom.

skoro sam se vec obrusio na nju, ali spasio je momenat "ne smeta mi grana".

Biki

Biki

Nego kad ste vec tu :wink: , jel zna neko od filmofila koji je bese ono film kad on nju vozi na bicikli kroz neke vocnjake ili tome slicno. Radi se o poznatom filmu, ali meni je mozak totalno stao  :oops: . Zanela sam se u svojim uspomenama  xrofl

Milosh

Quote from: Biki on 23-09-2012, 22:30:55
Nego kad ste vec tu :wink: , jel zna neko od filmofila koji je bese ono film kad on nju vozi na bicikli kroz neke vocnjake ili tome slicno. Radi se o poznatom filmu, ali meni je mozak totalno stao  :oops: . Zanela sam se u svojim uspomenama  xrofl

Rain Drops keep falling on my head
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Franz Xaver von Baader

motiv vožnje na biciklu sigurno ima u gomili filmova. mislim da od poznatijih ima u butchu cassidyju, možda na to misliš.

edit: eto već je stavljeno.

džin tonik

pustite film. bicikl, bus, sta ima veze! bitna je spika i poanta! "gledaj draga, sve ovo ce biti tvoje! i kupit cu ti mercedesa! e, nemoj se dici, cek, jos samo malo!"

Biki

Quote from: Milosh on 23-09-2012, 22:34:24
Quote from: Biki on 23-09-2012, 22:30:55

Rain Drops keep falling on my head
:!: :-D
taj je
hvala

mac

S tim što u Buč Kasidiju i Sandens Kidu na biciklu se voze učiteljica i Buč, ali učiteljica je u vezi sa Kidom.

Lord Kufer

Nije sve tako crno, evo primera suprotnog onom s medvedima

Lion reunion in Columbia

Plut

Quote from: lilit_depp on 23-09-2012, 22:18:06
gde je ova plut???
Službenica pokorna. Prijavljujem se!

lilit

pa sad, komentar očekujem. ima dosta materijala!

Plut

Toliko je toga, ne znam prosto odakle bih krenula, ali samo jedno za početak, zbog mene su, bre, drveće čupali!

lilit

uh jbt. zbog mene niko nikad ništa. mozda treba da se zabrinem?

Plut

To je zato što samo buljiš u ljubljeni Apple, dok drveta padaju za tobom.
A mogla bi i da se pijana uvališ nekome u krilo! To bi valjda primetila.

angel011

Quote from: lilit_depp on 23-09-2012, 23:30:41
uh jbt. zbog mene niko nikad ništa. mozda treba da se zabrinem?

Treba. Jedan je šestarom urezao moje ime sebi na ruku.

Nemoguće da je baš nikad ništa.
We're all mad here.

Plut

Jedan zabio nož jednom u nogu zbog mene. Ha!

lilit

well, kao što je zole već lepo zapazio, moja pijanstva su pomračenje svesti, odvedu me kući, smeste u krevet i pokriju. čak i sat naviju da ne zakasnim na posao!!!

angel011

Zbog mene se nisu tukli. Ni drveće čupali. Ni grane lomili.  :cry:

Meni drago. Biće da nisam normalna.  :lol:
We're all mad here.

lilit

ali to s granama i grančicama definitivno ima neku erotsku komponentu u sebi. biki, zavidim!!!!

Biki

Kako se folirate Plut i Lilit  :) . Pravite se lazno skromne.  A verovatno je neki zbog vas " tucao kamen"

OLIVER MANDIĆ - ZBOG TEBE BIH TUCAO KAMEN (1982)

džin tonik

Quote from: lilit_depp on 23-09-2012, 23:42:58
ali to s granama i grančicama definitivno ima neku erotsku komponentu u sebi. biki, zavidim!!!!

biki? grancice? mozes zaviditi jedino plut! ljudi cupali klade, to je vec sasvim druga liga!

lilit

joj biki,
to šta bih ti sad odgovorila nije za konzervativno puritansku sagitu! :lol:
xremyb

lilit

zole, ne ubacuj se gde ti nije mesto!!!

Biki

Quote from: festus on 23-09-2012, 23:51:11
Quote from: lilit_depp on 23-09-2012, 23:42:58

biki? grancice? mozes zaviditi jedino plut! ljudi cupali klade, to je vec sasvim druga liga!
Oni platani po Beogradu odose zbog Plut  :-? xrofl  ?
Ne zezaj?!

Biki

Quote from: lilit_depp on 23-09-2012, 23:51:59
joj biki,
to šta bih ti sad odgovorila nije za konzervativno puritansku sagitu! :lol:
xremyb
posalji na pp
ja sam ultra liberalna levicarka   xwink2

džin tonik

ovaj, d. reagiraj!

Josephine

ta šta da napišem, zosko. ne sećam se šta je ko radio "zbog mene", jer sam uvek otpisivala takve postupke kao sebične ili budalaste. :)

dobro, ima tu ponekog zaštitnika. ali sagita, već su rekli, nije mesto za takvu ispoved. :)

džin tonik

ma daj skresi ove kokosi! tvoj je topic! gle sta rade, pa tu nije ostalo ni z od zenskog dostojanstva! pogledaj samo bikicu!

Josephine

haha :) neka ih, svako ima slobodu, što kaže lord, da misli i oseća se kako želi. :) žene, na ovom topiku, pogotovo. :) razočaran?  :lol:

Biki