• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

tražim tušera za rad na USA projektu

Started by milandj3, 12-01-2012, 22:06:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

milandj3

Narode, potreban mi je neko ko je raspoložen da istušira strip, ukupno 21 strana, sve same krupne slike a ponegde i po jedna na strani. Ništa komplikovano.

Ja sam dobio posao olovkara i svoj deo posla sam uradio a tip koji je odredjen da radi tuš je krenuo da izvrdava a sad se više i ne javlja. Kako ne bi gubili vreme, scenarista Chris i ja smo se dogovorili da svako u svom ataru traži novog tušera.

Projekat se zove Temporal Law, zasad samo znam da se radi o nekom panduru iz Kentakija koji sticajem okolnosti zaglavi u praistoriji. Biće tu dinosaurusa, pterodaktila i još koječega.
Kompletno uradjenu olovku možete videti na http://milandj3.deviantart.com/gallery/34090123

Onaj ko prihvati posao moraće da se snalazi pošto nisam koristio hamer papir već sam crtao na običnom fotokopir papiru računajući da će tamo neki amerikanac to već digitalizovati ali avaj, ima leka i za to.

Što se tiče kinte, o tome nisam ni ja razgovarao sa Chrisom. U principu, na početku je naveo da se možemo o svemu dogovarati ali meni je u tom trenutku bilo bitno da radim. Koliko vidim, on je ozbiljno rešio da izgura tu priču tako da što pre odradimo posao pre će strip i moći da se pojavi u nekoj prodaji. Na kraju lanca se nalazi Veronika zvana Roni koja treba da radi kolor. Ona mi već ne deluje kao neko ko će izvrdavati.

Kako bilo, ovakav jedan posao dobro dodje kao stavka u portfoliu a složićete se da može i da otvori mnoga vrata na USA tržištu.

Svi zainteresovani mogu da se jave na milandj3@beotel.net ili milandj32@yahoo.co.uk pa izvolite

Milan Andjelković

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

milandj3

Tušer pronadjen! Zahvaljujem svima koji su se javili.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.