• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Adrijan Sarajlija - Ogledalo za vampira (2012)

Started by TBG, 06-03-2012, 01:37:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

lilit

dokad ćemo da čekamo na recenziju knjige, mislim, pravu & objektivnu, a ne ove privatne momente?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

...u to skroz digresivno ime - Meho Krljiću, ova pesma je samo za tebe, uz silne pozdrave i WWA poljupce koje ti ovim putem šalje tvoja Libe. Ojha!!!

Oh, nisam čitao ovaj topik u svom bezumlju pa ne videh ovu simpatičnu želju, čestitku i pozdrav. Zahvaljujem!!!

Takođe, sad ću da pročitam Ghoulov rivju part 1. Koliko ja kasnim za svetom! Kad ću odrasti?

lilit

ja ne bih da odrastem, al me zanima kad će part 2.

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 28-05-2012, 14:31:16
Kad ću odrasti?

Nema potrebe da odrastaš više, Meho. Ti si odrastao u onom domenu koji je najvažniji, a to je kultura ophođenja sa drugima. :)

Ghoul

Oh, nisam čitao ovaj topik u svom bezumlju ... sad ću da pročitam Ghoulov rivju part 1. Koliko ja kasnim za svetom! Kad ću odrasti?

meho, koliko ćeš tek biti srećan kad vidiš da si citiran u drugom delu mog rivjua, koji izlazi sutra!
xcheers

mada, teško da bilo šta može da se uporedi sa srećom kada ti takva ekspertkinja po pitanju ophođenja sa drugima kao što je D. udeli kompliment u toj disciplini.  xrotaeye xrofl

Josephine

Mešaš iskrenost i direktnost (imanentno meni) sa prostaklukom (imanentno tebi).

Meho Krljic

Sad bih ja natuknuo da bih više voleo da sam odrastao u nekom drugom domenu, nadž nadž vink vink, a lako ćemo za kulturu ophođenja, ali to na stranu, da ne kvarim topik, mene je cela ova rasprava morbidno zainteresovala za Sarajlijinu knjigu i samo me činjenica da imam desetak klasičnih proznih dela naređanih jedno na drugo koje je mnogo prioritetnije pročitati sprečava da mu posvetim nekoliko sati svog vremena. Ali, zanimljivo je videti kako miniskandal ume da bude motivator!!!

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 28-05-2012, 14:50:07
Mešaš iskrenost i direktnost (imanentno meni) sa prostaklukom (imanentno tebi).

Танке везивне нити са стварношћу полако пуцају, једна по једна...  xrofl

Али зато, што се увлачења тиче, више није актуелан Бобо, него Мехо.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Meho Krljic

Ne pitajte šta Meho može da učini za vas nego šta vi možete da učinite za Mehoa!!!!!

I sad se stvarno izvinjavam na direjlovanju ovog topika, evo odlazim!!!!!!!!!!!!!!

crippled_avenger

Meho, prvi topici se mogu naći kod neandertalaca. :)
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Josephine

Pričajte vi šta hoćete, ali Meho je retko osvešćen muškarac (namerno koristim taj termin; žene su, mahom, osvešćene i zrele) i ja ga duboko poštujem zbog toga.

Melkor

Ja se samo plasim sta ce biti ako postane gusto osvešćen muškarac...
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Pa, biće... gusto.

Ali nemojmo o meni. Čekajmo Gulov rivju part 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U kome će me citirati. Ali šta? ja knjigu nisam ni pročitao!!!!!!!!!!!1

angel011

We're all mad here.

Meho Krljic

U kamenom dobu se topičilo kako dolikuje!!!!

Ali dosta, dosta, pričajte nešto o knjizi, o vampirima, o ogledalima!!!!!!!!!!!!!!!!

Josephine

Quote from: Melkor on 28-05-2012, 18:25:37
Ja se samo plasim sta ce biti ako postane gusto osvešćen muškarac...

Ljubomoran much?  :lol:

Melkor

Quote from: Meho Krljic on 28-05-2012, 18:31:33
U kome će me citirati. Ali šta? ja knjigu nisam ni pročitao!!!!!!!!!!!1

Sto te, naravno, nije sprecilo da ucestvujes u diskusiji o knjizi. Ali, kada je to ikoga sprecilo?  :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Oh, ne, ja sam samo polemisao sa nekim sasvim marginalnim elementima iste (ono o slikarstvu i stripu). Nadam se da mi se ne može pripisati presudno destruktivna uloga u ekonomiji destrukcije ovog topika!!!!!!!!!!!!!!!!

lilit

Melkor

Jasno je da svojom kulturom ophodjenja narusavas ekvilibrijum, sto lilit kaze, ne samo ovog topika. Krajnje je vreme da se konformises k'o sav pristojan svet  :shock:

lilit

i nemoj da misliš da melkor i ja ne volimo da te čitamo! ali ovo radimo zbog sagite! ne pitajući šta bi ona uradila za nas!!!

Josephine

Quote from: Melkor on 28-05-2012, 18:51:38
Jasno je da svojom kulturom ophodjenja narusavas ekvilibrijum, sto lilit kaze, ne samo ovog topika. Krajnje je vreme da se konformises k'o sav pristojan svet  :shock:

:lol:

Ne verujem da bi mi Meho, ničim izazvan, onako odbrusio u sali DO. Pa se ti sad pitaj...

Melkor

Quote from: lilit_depp on 28-05-2012, 18:53:45
i nemoj da misliš da melkor i ja ne volimo da te čitamo! ali ovo radimo zbog sagite! ne pitajući šta bi ona uradila za nas!!!

Ih, citamo...gledamo, pipamo... (mislim da je vreme da se povucem - zbog sagite, naravno - i sacuvam poslednje mrvice dostojanstva)  :?:

lilit

ah melkore,

da li je ovo momenat u kome tvoja dugosuprimirana ličnost napokon prestaje da bude zarobljena????? xrofl

Mme Chauchat

To je na njega oslobađajuće delovalo prepoznavanje u Zosku...

lilit

krajnje vreme da se ghoul smiluje i postavi die hard no.2....

Melkor

Ne, ne, samo nisam osvescen dovoljno da bih uspesno razdvojio duhovno od telesnog, a i previse sam plitak da bi u meni bilo sta bilo dugo zabasureno.

@Jevtropijevicka

mislis na objekat neskrivene falusne imanentnosti u zoskovim rukama? Tu ima simbolike u kojoj bih se pronasao, da citiram Trumana.

Josephine

Quote from: Melkor on 28-05-2012, 19:07:14
Ne, ne, samo nisam osvescen dovoljno da bih uspesno razdvojio duhovno od telesnog, a i previse sam plitak da bi u meni bilo sta bilo dugo zabasureno.

Ali ti si se sam javio, ja te nisam pomenula? Vidiš kako nisi fer.

Meho Krljic

Čekajte, jel' ovo sad počela neka seksualna orgija na ovom topiku?  :-?

lilit

melkor je najgori od sve dece, al post no. 428 je hilarious!

Mme Chauchat

Quote from: Meho Krljic on 28-05-2012, 19:12:47
Pa treba nečim opravdati njegovo postojanje! a #428... sve se slažem, nema igračke kao što je neki pošteni blekendeker!

lilit

Meho Krljic

Quote from: Jevtropijevićka on 28-05-2012, 19:16:03
Quote from: Meho Krljic on 28-05-2012, 19:12:47
Pa treba nečim opravdati njegovo postojanje! a #428... sve se slažem, nema igračke kao što je neki pošteni blekendeker!

Ja retko pocrvenim od Jevtropijevićkinih postova, ali sad je ta retka situacija.  :lol:

Mme Chauchat

Honi soit qui mal y pense! naravno da sam mislila čisto na frojdovsko-metaforički aspekt te slike (i naravno da sam citat pokupila s vikipedije).

Ghoul

Quote from: lilit_depp on 28-05-2012, 19:05:46
krajnje vreme da se ghoul smiluje i postavi die hard no.2....

potpuno razumem tvoju nestrpljivost - drugi deo je i obimniji i sadržajniji i zabavniji od ovog prvog, koji tek postavlja temelje za nadgradnju - ALI:
1) pustiću vas prvo da se izduvate sa ovim grozomornim oftopičarenjem
2) moram prvo da ispoštujem jedan značajan jubilej, odnosno 90 godina kristofera lija, kojim povodom exkluzivno na blog kačim moj prošlogodišnji opširan intervju - a sarajlija će odma posle toga.

http://ljudska_splacina.com/2012/05/kristofer-li-ekskluzivni-intervju.html

PTY

Oh, nisam čitao ovaj topik u svom bezumlju pa ne videh ovu simpatičnu želju, čestitku i pozdrav. Zahvaljujem!!!

Ma, nema na čemu, znaš ti kakva već osećanja negujem za tebe, meni je nuthin' 2 good 4 U!!!!1!  xremyb

nego, kad već ovde imamo taj naš moment, reci mi onako iskreno, koje to veze cimaš kad provaljuješ u naloge? dal one "dobrotvorne" poslovne ili neke leve gikovske gejmerske? (ne da ću na odgovoru ikako da keširam, majnd ju, nego eto, zanima me the hair of the dog pa to ti je...  :lol: )

Meho Krljic

Ne znam o čemu pričaš!!!!!!!!!!! Ni u bukvalnom ni u prenesenom značenju!!!!!!!!!!!! Mislim, to za provaljivanje u naloge. Ako se iko ovde ponaša out of character, ja za to nisam direktno zaslužan!!!!!!!

PTY

ma naravno, naravno, ne padaj u vatru, nisam ja baš tolika lujka da ovde budem Rupert fakin Bond tvom R. Clayton "Clay" Davis Sheeeeeeeitu!!!  :evil:  al bašbaš me kopka što li je nestalo samo tvojih 14 mejlova, pored svih drugih...  :shock:  mada, hej, čovek i ne zna šta mu sve fali dok mu ne zafali, jelda?  :shock: :shock: :-? :-x

plus atačmenti što su nestali. to PLUS.

Meho, meho, ti kanda imaš gadno nečistu savest kad takvim merama bez razloga pribegavaš... a šta li bi tek radio u onom drugom slučaju???  :-?

mwhahahaha.

Meho Krljic

The what??? Ako te dobro razumem nestalo ti je 14 mejlova (zar smo mi razmenili toliko???) iz tvog email inboxa čiji sam autor ja?

Bizar šit. Dobro, ako je potrebno, lako ću ti forvardovati sve te mejlove, al ja stvarno nemam veze sa tim.

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

Usul

Forumski inbox je najnesigurnije mesto za cuvanje bilo cega. Kome treba arhiva nek kopira na sopstveni racunar. Dovoljan je upgrade na najnoviju verziju i sve moze da nestane.
God created Arrakis to train the faithful.

Meho Krljic

Koliko se ja razabiram, Libeat govori o imejl prepisci, ne o dopisivanju putom Sagite.

Ghoul

poslovično je teško dokučiti o čemu libeat uopšte govori, kome , i zašto.

Meho Krljic

I poslovično je teško dočekati drugi deo tvog prikaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislim, Kristofer Li, lep čovek, poštujemo, ali AJDE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Джон Рейнольдс

Видим да Мехо данас пада на нос од посла.  :evil:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Meho Krljic

Kuvam prebranac, kad već moram da se razotkrivam. A to su intenzivni periodi aktivnosti presecani dugim periodima čekanja!!! Nešto kao lov na tigrove!!!

Джон Рейнольдс

Добро, кад се већ исповедамо, и ја сам се улоговао на форум кад сам видео Гулов пост на овој теми, а оно - нека прозивка упућена Либ.  :cry:

#Τζούτσε