• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Tex Murphy

Ја ништа не знам шта је то, ал све купим :-)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

mac

Na Epiku besplatan Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure

Petronije

Svratite do epic radnje, dele 3 naslova.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

mac

I to Guild of Dungeoneering, Never Alone (Kisima Ingitchuna), i KID A MNESIA EXHIBITION

Petronije

Treba li da obratimo posebnu pažnju na neki od pobrojanih, ili samo da pokupimo jer je DŽ i nikad ne odigramo?

Calavera

prve dve su dobile prosečne ocene od kritičara a treća je neka vrsta interaktivnog muzeja za radiohead fanove, tako da... ne treba  :lol:  ja svakako neću uzimati ovo jer ne vidim poentu zatrpavanja epic biblioteke igrama za koje znam da ih neću igrati, uzimam samo one koje su mi bar donekle zanimljive.

Petronije

Vidiš, tu si u pravu, i ja sam primetio da mi je biblioteka toliko narasla da mi je snalaženje i pronalaženje igara znatno otežano. Ali opet...

Tex Murphy

Ја бих ипак све то покупио, тј. већ јесам. Критичарима се може вјеровати само донекле, а ионако човјек никад не зна кад ће му се нешто играти.
Genetski četnik

mac

Na Epiku besplatni Antstream - Epic Welcome Pack i theHunter: Call of the Wild™

Ovaj prvi je u suštini već besplatan, ali ti trebaju dragulji da bi bilo šta igrao od tih vintidž igara. Na Epiku je dostupno 1090 dragulja. Jedna igra košta 30 dragulja. Ono što mi nije jasno je da li sam sa tih 30 dragulja zauvek otključao igru, ili ću morati da platim 30 dragulja svaki put kad hoću da je igram. Jer, ako je ovo drugo, onda je to prljava prevara.

mac

Na Epiku besplatni Dead by Daylight i while True: learn ()

Prvi je multiplayer, i reklamni video im je uputstvo za upotrebu. Not a good sign. Ali zato ovaj drugi izgleda kao da je napravljen za mene. Ima nekakvog vizuelnog programiranja.

Perin

Na Steamu, Dragon Age: Inquisition GOTY je trenutno 4.80 evra.

Послато са Samsung Galaxy S10 помоћу Тапатока

mac

Na Epiku besplatni Godfall Challenger Edition i Prison Architect

Calavera

shenmue 3 džabe na epicu, morali bi oni meni da plate da me nateraju da ga i zaigram  :lol:   sad izgleda ide isti praznični sistem ko i ranijih godina, jedna igra za dž dnevno.

uzgred, bacite pogled na praznične popuste, u kombinaciji s onim beskonačno obnavljajućim kuponom od $10 imaju neke brutalno dobre dilove. imate inscryption za $6, hades za $6.24, disco elysium za $8!!! (i to ovaj novi final cut s dodatnim sadržajem i glasovnom glumom), rimejk tony hawka za $10 i još svašta nešto.

Meho Krljic

Ja još ništa nisam kupio kod njih ali ovo su stvarno dobri dilovi...

Calavera

ja uzeh malopre druidstone za $5 (bez kupona  :lol: ) nakon lepih reči koje su ispisane o njemu na ovom forumu + disco elysium koji neću opet igrati, ali da ispoštujemo dobrog čoveka tima sweeneya. dosta sporo radi epic sad, mora da je ozbiljna navala...

Meho Krljic

Da, ja sam tek malopre uspeo da uzmem Shenmue. Baš navalilo, ali ajde, to je i normalno... Naravno, sad su rasprodaje bukvalno svuda pa je i svuda navala...

Tex Murphy

Пропустио сам прилику да комплетирам СХЕНМУЕ серијал, захваљујући лошем сајту Епик Стора :-(
Genetski četnik

Tex Murphy

Журим да нагласим да тај Схенмуе звучи као нешто што ми не би дошло на ред за играње прије 2130. године, али лијепо је имати комплет.
Genetski četnik

Meho Krljic

Kad kažeš "komplet", nadam se da si svestan da Ju Suzuki planira da ovo ima bar jedno 7-8 delova. Mislim, realno, on će umreti pre nas sem ako nas ne odnese neka nesreća, ali sigurno će stići da napravi bar još 2-3 nastavka do tada.

Calavera

ja zaista ne vidim ko će njemu dati bilo kakve pare za shenmue 4. trebalo mu je dvaes godina da isposluje shenmue 3 i umesto da iskoristi tu retku priliku i isporuči nešto prikladno modernom dobu, on napravio igru koja ne samo što deluje kao da je izrađena po shematicima iz 2002. nego i dalje tvrdoglavo forsira taj plan o sedam nastavaka umesto da makar ponudi nekakvu konkluziju dok ima šanse za to. ja kapiram da su shenmue 1 i 2 za svoje vreme bile zanimljive igre, ali ponuditi bukvalno isto to 20 godina kasnije je ozbiljna prevara.

enivej, danas je neon abyss za dž, čujem da je pristojan roguelike na tragu gungeona.

neomedjeni

Heheh, na Epicu su veci gadovi od mene.  :lol:

Video sam da je Jedi: Fallen Order na popustu i taman sam pomislio da iskoristim kupon da je kupim za 5-6 evra, kad skapirah da su je stavili na 14,78 evra. Taman da ne moze da se iskoristi kupon. Nista, onda Hades ili Outher Worlds.

Meho Krljic

Hades je izvrstan, ali kažu da je i Outer Worlds solidan ko voli nove Folaute tako da... treba imati na umu da je Hades vrlo "milenijalski" intoniran u svom narativu (glavni junak je "disaster bisexual" itd.) ali je gejmplej jebeno odličan.

Što se tiče Shenmue, sve stoji što je drug Calavera rekao. Ja čak nisam trojku ni kupio računajući da ću je jednom ovako dobiti za dž. I eto...

neomedjeni

Ja postujem na Sagiti, disaster bisexual nema sanse da me sokira.  :lol:

Ali u igru je usao i Wasteland 3 koji je bezobrazno jeftin. Odluke odluke odluke...

Berserker

Epic polako ali sigurno preko naših polupraznih novčanika nalazi put do naših srca. Za razliku od prošle godine kada sam prvi put ispucao taj famozni kupon, ove godine mi je wishlista puna, za početak tu su inscryption i hades, ali i dungeons of naheulbek, iron harvest i disco elysium. Osim toga, premišljam se da pazarim Druidstone jer je bednih $5 a kao guilty pleasure svakog mech warriora ostaje mi Phantom brigade koji je u early accessu i nije snižen, ali mu sve teže odoljevam.

Meho Krljic

Ja Inscryption uzeo sinoć na GoGu... A sad je na Epicu free Remnant: From the Ashes, igra koju su znali da opišu i kao Dark Souls sa pucanjem...

Father Jape

I ja sam prvi put dao Epicu svoje teško zarađene prosvetarske novce.

Konkretno, iskoristio sam kupon i doplatio petnaestak evra za Darkest Dungeon 2, koji je i dalje Epic exclusive.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Danas se Ethan Carter daje na EGS-u, pa ko nije do sada, može.

Calavera

danas loop hero, koji možda nije ispunio moja (pozamašna) očekivanja, no radi se o zaista unikatnom naslovu koji po ovoj ceni više nego vredi isprobati.

Meho Krljic

Vrlo lepo. Gledao sam ga pre par dana na Switchu, merkao, ali ga nisam uzeo. Odlično je što je ovde ovako darežljivo podat.

Calavera

uh, ovo bi bilo izvrsno, 1 od najboljih igara prošle decenije (prey), solidna varijacija na xcom (mutant year zero) i dve navodno nesavršene ali ipak zamamne igre koje još nisam overio ali bih mogao (vampir i pathfinder). ako daju ovo, za ostatak se ne moraju ni cimati...

neomedjeni

Pathfinder: Kingmaker je nakon što je godinu dana pečovan izvrsna igra, minuse mu verovatno daju ljudi kojima je teško da popamte sve mehanike i pravila, pošto ih stvarno ima podosta, ili da uspešno kombinuju avanturističke ekspedicije sa upravljaljem kraljevstvom. Igra je dobila i turn based mod koji mi je nakon što sam ga probao postao draži od izvornog RTwPa. Igra kažnjava loše igrače, jer je rešavanje mnogih kvestova vremenski ograničeno, ali uvek je na raspolaganju dovoljno vremena za njihovo rešavanje. Nikad ništa nisam završavao u poslednji čas.

Mislim, ne pokušavam nikoga da ubedi da kupi, deli se za džabe  :cry: , ali sve preporuke za igranje. Ko se onih 12-13 sati koliko traje instalacija lepo obavesti o igri imaće vrlo prijatno iskustvo. [size=78%] [/size]

Meho Krljic

Kakva je to instalacija od 12 sati??? Vi ste na dial up modemu, druže Neomeđeni ili šta?
Inače se i ja radujem Kingmakeru mada ga objektivno nikad neću završiti.

Petronije

Quote from: Meho Krljic on 21-12-2021, 15:33:00

Otprilike sudbina 99% igara koje imam na Epiku [emoji16]

neomedjeni

Quote from: Meho Krljic on 21-12-2021, 15:33:00
Kakva je to instalacija od 12 sati??? Vi ste na dial up modemu, druže Neomeđeni ili šta?

Jok, ali igra jede preko 40 giga prostora na hardu. Verovatno sam malo prećerao, ali potraje download sa steama sigurno 7-8 časova.
Ih, pa mislim da će vas ščepati dovoljno čvrsto da se manete objektivnosti i isterate ga do kraja, druže Meho, samo da pregurate drugo poglavlje.

Meho Krljic

U budućnosti ćemo o njemu govoriti kao o drugom poglavlju koje je slomilo Mehmetovu kičmu.

40 gigabajta ja skinem za pola sata sa Steama ali videćemo koliko se Tim Sweeney isprsio za propusnu moć sa svog servera...

neomedjeni

Quote from: Meho Krljic on 21-12-2021, 17:33:37
40 gigabajta ja skinem za pola sata sa Steama ali videćemo koliko se Tim Sweeney isprsio za propusnu moć sa svog servera...

xjap xjap xjap

Calavera

danas second extinction, a hint za sutra je samostrel koji dosta nalikuje onom koji patak drži u mutant year zero, tako da... hajp!

Meho Krljic

Ovaj Second Extinction je FPS? Liči, bar po ovom trejleru, malo na Overwatch, ali očekujem da nije baš tako dobar...

Calavera

ja sam stigao do reči "cooperative" i tu batalio dalje čitanje  :lol:

Meho Krljic

Dobro, i Overwatch je koop igra, ali je, šokantno, meni odlična.

Meho Krljic

Aleksa Topuzić

Uspeo sam nekako da propustim Mutant Year Zero, bravo za mene.

Trenutno je za dž Vampyr.
Pesnik nesvrstavanja i samoupravljanja.

Meho Krljic

Da utešimo, GoG trenutno za dž daje staru avanturu I have no mouth and I must scream.

Meho Krljic

Da podsetimo da je danas na EGS-u Kingmaker, tako da, uzmite igru u koju se drug Neomeđeni kune već godinama.

Petronije

I dva besplatna DLCa.

QuoteSee All Editions and Add-Ons>SEE MORE
Besplatni su dodaci: Arcane Unleashed, Bloody mess