• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Tex Murphy

ГОГ дијели бесплатно некакав Беаутифул Исолатион, па ето... Али иначе је тамо у току голема акција у којој многе квалитетне наслове можете да пазарите будзашто.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

mac

Na Epiku besplatni Car Mechanic Simulator 2018 i A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition

Calavera

besplatan je i fall guys, pa ko još nije isprobao a zanima ga...

mac

Na Epiku besplatni Iratus: Lord of the Dead, Geneforge 1: Mutagen, i Hood: Outlaws & Legends.

Samo ovaj treći izgleda pristojno, ali čini se da se tu naplaćuju nekakve sezone, pa nisam 100% siguran ni da može  da se igra samo sa besplatnim delom.

mac

Na Epiku besplatni Ancient Enemy, i (ponovo) Killing Floor 2.

Puno ima generičkih RPG igara sa kartama. Verovatno zato što se lako prave.

mac

Na Epiku besplatni Wonder Boy: The Dragon's Trap i (ponovo) Idle Champions of the Forgotten Realms

milan

Zna li neko šta se dešava sa Zavvi-jem, pošto sam pokušao da poručim neke filmove i više nema Srbije u spisku zemalja u checkoutu... I ako je to tako, odakle dalje da naručujem filmove?

Meho Krljic

Ima dve godine otkad nas je Zavvi izbrisao, avaj. Ispostavilo se da su kreativno tumačili naplatu PDV-a...

Za ovo drugo... oh... nažalost ne znam...

milan

Quote from: Meho Krljic on 20-07-2022, 05:46:27
Ima dve godine otkad nas je Zavvi izbrisao, avaj. Ispostavilo se da su kreativno tumačili naplatu PDV-a...

Za ovo drugo... oh... nažalost ne znam...
Ali ja sam preko Zavvija naručivao pre jedno tri, četiri meseca, zato sam se sad iznenadio.

Meho Krljic

Onda mora da sam ih ja izmešao sa Baseom. Od Zavvija nisam naručivao bar 3-4 godine i jebiga...

mac

Na Epiku besplatni Tannenberg i nekakav "Exclusive Giveaway Package" za Shop Titans, koji je inače free to play.

Tex Murphy

Никад чуо ни за једно од тога. Узимам.
Genetski četnik

mac

Ja sam do sada sve uzimao sa Epika. Imam verovatno nekih 150 naslova. Jedino što ne uzimam su paketi za free-to-play igre, poput ovog za Shop Titans.

Tex Murphy

Таман кад помислиш да не постоји ништа досадније од пецања или вођења фарме, Епик понуди џаба симулатор - кошења траве. Lawn Mowing Simulator је извјесно игра која ће да заголица машту сваког правог гејмера, тако да пожурите да покупите ово капитално дјело прије него што се врати на стандардну приступачну цијену од 20 шушкавих новчаница.
Genetski četnik

Petronije

Pecanje i vođenje farme su simulatori koji postoje skoro koliko i kompjuterske igre. Mojne da se vređamo.  :mrgreen:

mac

mac

Na Epiku je besplatan Cook, Serve, Delicious! 3?!

Sve je deo naslova. Nekakav cooking manager simulator.

Petronije

Počeli su da nam uvaljuju krš igre. Treba da se bunimo!!!

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Petronije

Na epicu Doom64 i još neka igra.

Meho Krljic

Ko ne uzme Doom 64 nek briše sam svoj profil sa Sagite da mu ja ne dolazim.

Tex Murphy

Доом 64?!?!?!?!??! Знам да сам пропустио неке наставке након тројке, али појма нисам имао да их је толико!
Genetski četnik

Petronije

Harvestere, ne brukaj se, kakvih 64 nastavaka!?! I vrapci na grani znaju da je u pitanju šesdesčetvorobitni doom. Duplo bolji od trijesdvobitnog!!!

mac

Na Epiku besplatni Ring of Pain (neka kartaška igra) i Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack (dodatak za inače besplatnu igru).

Izgleda da je došlo do zamora materijala.

mac

Na Epiku besplatni Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (ponovo), Submerged: Hidden Depths, kao i nekakav Armazillo Bundle za free-to-play igru Knockout City.

mac

Na Epiku besplatni Hundred Days - Winemaking Simulator i nekakav dodatak za neku besplatnu igru

mac

mac

Na Epiku besplatni Gloomhaven i (ponovo) ARK: Survival Evolved

Berserker

Quote from: mac on 22-09-2022, 22:57:48
Na Epiku besplatni Gloomhaven i (ponovo) ARK: Survival Evolved
Gloomhaven je po meni jak naslov. Čitao sam odlične stvari o njemu, već ga isprobavam.

mac

Na Epiku besplatni Runbow i The Drone Racing League Simulator

mac

Na Epiku besplatni Slain: Back From Hell i Rising Hell. Oba su platformske igre sa imenicom Hell u naslovu i heavy metal muzikom u pozadini.

A Humble Bundle ima jak RPG bundle sledećih 25 dana. Ovo dobijate za minimum 10 evra:

Baldur's Gate: Enhanced Edition
Baldur's Gate: Siege of Dragonspear
Baldur's Gate: Faces of Good and Evil
Baldur's Gate II: Enhanced Edition
Planescape: Torment: Enhanced Edition
Icewind Dale: Enhanced Edition
Neverwinter Nights: Complete Adventures

Petronije

Taj Slain baš moćno deluje na trejleru.

mac

Na Epiku besplatni ToeJam & Earl: Back in the Groove! i Darkwood, međutim nešto ne radi kad kliknem na dugme Get.
EDIT kad sam se ponovo ulogovao mogao sam da preuzmem licence.

mac

Na Epiku beplatni Fallout 3: Game of the Year Edition i Evoland Legendary Edition. Ovo drugo su u stvari dve igre, "Evoland: A Short Story of Adventure Video Games Evolution" i "Evoland II: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder". A ovo prvo ima svih pet add-onova, "Operation: Anchorage", "The Pitt", "Broken Steel", "Point Lookout", "Mothership Zeta".

Meho Krljic

Pa to je stvarno dobar dil. Fallout 3 je i dalje priličan klasik.

mac

Na Epiku besplatni Saturnalia i Warhammer 40,000: Mechanicus

Calavera

saturnalia je nov naslov koji izgleda valja, na eurogameru i rpsu su se vrlo pohvalno izrazili o njoj

mac

Na Epiku besplatni Filament i (ponovo) Rising Storm 2: Vietnam

mac

Na Epiku besplatni Alba - A Wildlife Adventure, i (ponovo) Shadow Tactics

Calavera

još 1 podsetnik da je shadow tactics zakon i da uzme ko nije

mac

Na Epiku besplatni Dark Deity i Evil Dead: The Game, kao i nekakav cheerleader pack za nekakvu glupost.

mac

mac

Na Epiku besplatni Fort Triumph, kao i RPG in a Box, koji nije igra nego softver za kreiranje igara.

mac

Na Epiku besplatni Wildcat Gun Machine i Saints Row IV Re-Elected