• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Rasprodaja na GoGu je BRUTALNA .Imate Weird West za samo deset Evra, a CEO Yakuza serijal (ili bar sve igre objavljene na PC-ju a to je većina sržnih naslova) za samo 28. Ko TO propusti lud je.

Calavera

jesi stigao da probaš weird west? ja se mučio s njim nekih 4-5 sati, onda pre par nedelja malo počeo hitmana 2 čisto da vidim kako je i sad nema nazad  :lol:  weird west je neudoban za igranje, mislim da je to morala biti ili prava potezna igra ili rtwp kao desperadosi...

Meho Krljic

Samo sam umočio prstić, tek da vidim na šta liče kontrole i interfejs, tako da sam video da ima mnogo čitanja pa sam ga odložio za neko bolje vreme kad, jelte, dovršim Armored Core i tako to.

Onaj stari Sendmen

Taman imaš vremena da ga dovršiš do februara, kad izlazi Shadow of the Erdtree. Čuvaj prstić!! :lol:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Calavera

Quote from: Meho Krljic on 30-12-2023, 13:06:34
Samo sam umočio prstić, tek da vidim na šta liče kontrole i interfejs, tako da sam video da ima mnogo čitanja pa sam ga odložio za neko bolje vreme kad, jelte, dovršim Armored Core i tako to.

nema baš toliko čitanja, to samo na početku malo razjašnjavaju lore, što zapravo i jeste najbolji deo igre

Meho Krljic

Quote from: Calavera on 30-12-2023, 13:38:25
na početku malo razjašnjavaju lore, što zapravo i jeste najbolji deo igre[/size]

You lost me at hello ovde, ali ipak imam nameru da se malo vratim ovoj igri.

mac

Vi se raspisali pa ja propustio da kažem.

Na Epiku do danas u 17h besplatan Saints Row

mac

mac

mac

mac

Na Epiku do sutra ponovo besplatan A Plague Tale: Innocence

mac

Vratili su se na nedeljne akcije. Na Epiku besplatan Marvel's Guardians of the Galaxy

mac

Na Epiku besplatni Lost Castle i Doki Doki Literature Club Plus!

mac

mac

mac

mac

Na Steamu za promenu besplatan Space Crew: Legendary Edition

mac

Na Epiku besplatni Deus Ex: Mankind Divided i, ponovo, The Bridge

Meho Krljic

Na Steamovoj trenutnoj rasprodaji je rimejk System Shocka spušten na 50%, tj. 20 evra. Ja uzeo!!!!!!!!!!!!!!

mac

Na Epiku besplatni Call of the Wild: The Angler™ i Invincible Presents: Atom Eve

Meho Krljic

Elder Scrolls Online je svega pet evra na Steamu (i EGS-u) trenutno, pa eto...

mac

Na Epiku besplatni Thief i, ponovo, The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition

Meho Krljic

mac

Rado bismo uzeli kada bismo mogli, ali ne možemo jer to već imamo u biblioteci..

Meho Krljic

Haha, dobro, jeste, već je bio deljen ranije. Al vredi, pa ja da ukažem.

Calavera

ja baš igram ghostrunnera preko geforce now (radi epicova verzija), samo što sam i dalje na free tieru koji ti daje sat vremena igre pre nego što moraš da restartuješ... juče mi naravno isteklo vreme u trenutku kad sam već pobio sve na nivou i samo je trebalo da se dogegam do cilja, danas je li moram sve ispočetka  :lol:

Meho Krljic

Abrate, piratuj ga, nećemo te osuditi.  :lol: :lol: :lol:  Doduše, to ne može preko Geforce Now onda....

Calavera

pa ne može, ja i forsiram taj geforce now jer ova moja krntija ne može da potera ništa zahtevnije od balatra  :lol:  ako ništa, geforce now tera ghostrunnera za sve pare, sve na epic settingsima i ni da štucne...

Meho Krljic

Na Steamu je u toku Steam FPS Fest, a koji podrazumeva popuste na MNOGO FPS igara, pa ako ste kao ja, proverite. Ja sam upravio kupio sedam komada....

Edit: Ups, osam...  :oops: :oops: :oops:

mac

Na Epiku besplatni The Big Con i Town of Salem 2 (koji je i inače besplatan, pa ne znam što ga promovišu; možda dobiješ neke kozmetike ako ga preuzmeš ove nedelje)

Meho Krljic

Da odmenim malo Maca, Lisa danas na Epic Game Storeu besplatna pa do iduće nedelje. Ljudi koji znaju tvrde da treba.

mac

Pored LISA: The Definitive Edition (u koji ulaze LISA: The Painful i LISA: The Joyful) na Epiku je besplatan i INDUSTRIA

Calavera

Quote from: Meho Krljic on 25-04-2024, 18:06:25
Ljudi koji znaju tvrde da treba.

+1  :lol:  doduše, nisam igrao lisu the joyful jer sam mislio da to nije radio austin jorgensen nego je više kao neki fanfiction, što... nije istina??? moraće se overiti kad-tad...

mac

mac

Na Epiku besplatan Circus Electrique kao i nekakvi dodaci za nekakvu igru koja je inače besplatna.

Meho Krljic

E, da, Marathon je besplatan na Steamu, originalni naravno. Dakle, ako vas zanima kako je Bungie pravio FPS pre Haloa, kako je FPS izgledao na Meku u eri Dooma, uzmite.

mac

Na Epiku besplatan Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition

Meho Krljic

Ali pretpostasvljam da Electronic Arts i dalje očekuje da instaliraš njihov ko-zna-kako-se-sad-zove klijent...

mac

mac

Na Steamu za promenu sledećih pet dana besplatan Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War

Tex Murphy

Да ми је неко реко да ћу узет нешто што се зове Фарминг Симулатор... ал ем је бесплатно, ем изгледа прилично симпатично.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Petronije

Mnogo je kompleksan taj farming simulator, ako nemaš ekstremnu želju da se baviš obradom zemlje, garantujem da ćeš se smoriti. Najjača simulacija farme ikad je legendarni simfarm.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Arm the Homeless