• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

neomedjeni

Đejp je priznao da je površan!!! Nema igara za njega!!!!  :evil:

ridiculus

Dok ima smrti, ima i nade.

neomedjeni

Ali šta ako ga i one dotuku? Smemo li na sebe da preuzmemo toliku odgovornost?  :lol:

Petronije

Zahvaljujem kolegi Ridiculusu na kodu za Starbound.  xcheers 
Arm the Homeless

Berserker

ridiculus

Nema na čemu.  xcheers

Igre su podeljene, ali poklanjanje još traje na Čikovom patreonu, pa uvek imam šansu da dobijem još nešto. Mada je suludo očekivati tako nešto... Sinoć sam prvi put svesno propustio da se prijavim, zato što nisam hteo da "trošim" sreću na 4 igre koje me ne interesuju posebno. Superhot kao peta je bio izuzetak, ali...ne može se sve imati.  xdrinka

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Perin

Novi Humble bundle nam dsje za 15 dolara sve igre od Telltale.

E sad, pošto imam sve osim Mimecraft: story mode a da dajem 15 dolara samo za tu igru, bezze je, reko dojaviću narodu ovde pa neka uzimaju ove bandlove sa manje para :)

Sent from my Huawei P9

дејан

...barcode never lies
FLA

neomedjeni

Na GOG-u je fenomenalna rasprodaja RPGova. U ponudi su sa popustima od preko 50% D:OS, PoE, Wastlenad 2, Age of Decadence, Shadowrun igre (badava, greota ne uzeti), a dočekasmo i prvi veliki popust za Tyranny. Čak sam bio u iskušenju da je uzmem za 19 evra, ali biće na zimu sa DLCovima i manje.

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

ridiculus

Drugačiji po mnogo čemu.  :)  Uskoro kreće posebna tema.

neomedjeni

Vrlo izvanredan. I poprilično težak, ako pokušavaš da pređeš igru sa fighterom, a ne sa talkerom. Nejveća draž igre je što, u zavisnosti sa kojom klasom započeneš AoD, doživiš sasvim drugačiju pustolovinu.

neomedjeni

Quote from: ridiculus on 22-07-2017, 19:59:12
Drugačiji po mnogo čemu.  :)  Uskoro kreće posebna tema.

Ovo će biti interesantno.  :)

Perin

Evo dva ključa za igre na Steamu, pa ko prvi devojci, njegova devojka:

Puzzle Agent 2: D7AJI-8CPFI-3JYLG

Hector: Badge of Carnage GVJL2-GKN9F-LAPYZ

Valjda rade :lol:

Tex Murphy

На ГОГ-у тренутно истовремено у току неколико различитих акција. Између осталог, ту је гомила Интерплејевих наслова по смијешним цијенама (углавном 2.4 долара по комаду), па ако вам у ризници фале класици као што су Dragon Wars, Earthworm Jim, MDK, Lost Eden, Battle Chess, Giants: Citizen Kabuto, Stonekeep и мнооооооооги други, сад је вријеме да ускочите.
Genetski četnik

Berserker

Quote from: Perin on 29-07-2017, 14:12:03
Evo dva ključa za igre na Steamu, pa ko prvi devojci, njegova devojka:

Puzzle Agent 2: D7AJI-8CPFI-3JYLG

Hector: Badge of Carnage GVJL2-GKN9F-LAPYZ

Valjda rade :lol:

Rade, hvala lepo  :) Pogotovo zanimljivo deluje ovaj Puzzle agent.

Tex Murphy

Много сладак овај ГОГ - поклонили су нам некакав ДЕАДЛИГХТ, који изгледа забавно :-) Понуда важи мислим још два дана, па налетите ако је неко заинтересован.

Елем, почео је некакав Пињата Маднес! Искрено, ја не знам шта је пињата у стварности, но у сваком случају купите пињату за три долара и унутра се налази нека од игара, чија се вриједност креће од 5.99$ па све до оних најскупљих игара типа Пиларс оф Етернити и сл. Сад одох да купим пињату, на Скрилу ми је остало таман за један комад, па вам јавим шта сам добио. Пратите овај простор, пошто увијек постоји могућност да добијем нешто што већ имам, у ком случају ћу код за дотичну игру да прослиједим заинтересованима овде.
Genetski četnik

Tex Murphy

Океј, добио сам некакав KYN, личи на некакав шарени акциони РПГ или рил тајм стратегију. Наравно, надао сам се да ће ме запасти неки од "тешкаша" као нпр. Њичер 3 или нешто слично, али добро, ни ово није лоше.
Genetski četnik

neomedjeni

Hvala za dojavu za Deadlight, što je džabe i bogu je milo.

Tex Murphy

Игра изгледа супер, ваљда је 2Д платформа са зомбијима, али оцјена је слаба. Колико сам успио да видим из неколико летимично прегледаних коментара, то је због велике краткоће игре, али мени је то плус.
Genetski četnik

Meho Krljic

Deadlight nije loš ali nije ni izvrstan. Nastao je pod velikim uticajem igre Limbo, ali nema Limbovu skoro savršenu dinamiku. Svojevremno sam napisao:

QuoteNo, to na stranu, Deadlight je jako kratka igra neujednačenog gejmpleja, čiji su autori izgleda mislili da platformski elementi prekopirani iz Limba/ HoD nisu dovoljni da zadrže pažnju njihovoj projektovanoj publici pa je na njih nakalemljena borba sa zombijima koja, hajde, na nekim mestima zaista doprinosi uzbuđenju, kada morate da aktivirate nekakav mehanizam a beštije krenule da nasrću, no, na drugim mestima je samo trošenje vašeg vremena i ostavlja utisak da je čitav borbeni sistem neiskorišćen. Mislim, primera radi, u prvoj trećini igre na jednom mestu dobijate pištolj koji, razume se, za zombije predstavlja peniclin, ali pošto ste vi stara i iskusna kajla, rešavate da štekujete municiju i da se sa većinom zlotvora obračunavate kao i do tada – vatrogasnom sekirom. A onda odjednom! Igra vam oduzima pištolj i baca vas u kanalizaciju gde vas neki polubunovni matoran tera da prođete kroz komplet sve složenijih zamki koje je postavio za slučaj da ga neprijatelj napadne na spavanju i ne vidite ni jednog zombija sledećih 45 minuta. Gah!

Prema kraju igre Tequila Works počinju da preteruju sa skrivenim zamkama i ubijanjem igrača samo zato što nije vidovit. Ovo je povremeno radio i Limbo ali ta igra je uspevala da to provuče kao neku vrstu metafore za nepravednost sveta u kome se protagonista nalazio – ovde mi to deluje samo zamorno i podlo. Pored toga, nepreciznost skokova koje glavni junak izvodi povremeno je veoma frustrirajuća, pogotovo kada morate da se odbijete od zida da biste dosegli neku višu tačku a mrski se bradonja non-stop zakucava u cigle. Platformske igre bi morale da imaju besprekorne kontrole ako misle da nam podmeću ovakve izazove.
Deadlight nije rđava igra i, zapravo, to što je jako kratka čak i pomaže da njene navedene slabije strane ne zasmetaju previše. Moćan vizuelni dizajn i odlična animacija na kraju uspevaju da je iznesu, zajedno sa uglavnom solidnim platformskim elementima.

Tex Murphy

Ох, ово са непрецизним скоковима звучи прилично обесхрабрујуће. Но, у сваком случају, пошто игра тренутно може да се добије потпуно бесплатно, питање исплативости се уопште не поставља :-)
Genetski četnik

Meho Krljic

Tex Murphy

Је ли неко од вас купио пињату? Ја ћу можда да узмем још једну пињату. Лопурде из ГОГ-а знају како да ти узму паре из џепа и још да те натјерају да се радујеш због тога.
Genetski četnik

Tex Murphy

Океј, моја друга (и посљедња) пињата садржала је некакву игру БРОТХЕРС: А ТАЛЕ ОФ ТЊО СОНС. Појма немам шта је ово, али чини ми се да сам мооооооооооооооожда некад давно давно чуо за ту игру или сам можда прочитао опис у СК (ако га је било), но у сваком случају није ми се учинила довољно интригантном да је турим на списак. Е па сад је имам, па ће добити својих пет минута, кад за то дође вријеме. Графика изгледа солидно.
Genetski četnik

Calavera

moguce da si procitao i moje (prilicno negativne) utiske na "sta igramo" topicu pre par meseci  :lol:

Tex Murphy

Genetski četnik

Perin

Na Originu On the House ima igra besplatno.

Koju neću igrati jer mi crkla grafika pre tri dana. :(

Sent from my Huawei P9

Meho Krljic

Perin

Quote from: Meho Krljic on 06-09-2017, 13:57:50
Bedak.... I meni se to desilo zimus... Užas.

Najgore što mi se to desilo taman kad sam kupio stan, potrošio pare na notara i otišao u minus 500e za kojekakve troškove. Ali snađoh se, prelazna varijanta u vidu GForce GT 740.

A u to ime, evo i ključ za Walking Dead: Season One , pa ko nema na Steamu neka iskoristi, valjda je ključ ispravan:

6B426-5RJR5-PTIKN

дејан

...barcode never lies
FLA

Aleksa Topuzić

Pesnik nesvrstavanja i samoupravljanja.

Meho Krljic

Meni se PayPal trenutno ni ne nudi kao opcija na Steamu.

Aleksa Topuzić

Isti slučaj, ja sam mislio da je problem kod mene, da ne znam da namestim tu opciju; inače kupujem na GOG, Humblebundle i slično, a oni primaju Paypal bez problema.
Pesnik nesvrstavanja i samoupravljanja.

Perin

Perin

neomedjeni

Drugovi, na steamu, još danas, orginalni Fallout džabe. Dvadeseta godišnjica i tako to.

mac

Kako da dođem do toga? Na Steamovoj stranici mi traži $10. Možda se akcija već završila. Piše Release Date: 30 Sep, 1997, pa je to verovatno juče bilo.

neomedjeni

Jebiga, onda sam uhvatio u zadnjem trenutku. Preuzeo sam igru par minuta pre nego što sam ovde postovao. Verovatno neka zajebancija sa vremenskim zonama.

neomedjeni

Upravo sam dobio poruku da je Grim Dawn na 70% popusta na Steamu, iliti samo 7,5 jevra, što bi trebalo da je najniže što su spustili cenu u istoriji. Po meni i dalje previše za h&s, ali znam da ima ljudi kojima se svidela, pa...  :lol:

Tex Murphy

Иста игра је на попусту и на ГОГ-у, са свим додацима/наставцима/ђаволима.
Genetski četnik

neomedjeni

Izgleda da je ladno tamo nisam višlistovo. Kakav danak neiskustvu.

A izgleda i da je ovo tematski h&s nedelja, pošto su žešća sniženja doživela i oba Torchlighta, Titan Quest i Sacred 2. Na GOG-u, barem.

Tex Murphy

Е, да. Ја имам доста тога, понешто ми фали, али сачекаћу са набавком. Сад само жељно чекам да се на неком попусту појаве Лордс оф Миднигхт, пошто ми је то сљедеће на ретро-листи.
Genetski četnik