• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mac

Farming Simulator 19 je besplatan na Epicu.

Igra koja je nešto malo manje bespotrebna od Totally Accurate Battle Simulatora. Ali zato uskoro stižu Carcassone i Ticket to Ride...

Meho Krljic

Lords of Midnight je besplatan na GoG-u u ovom trenutku:

https://www.gog.com/game/the_lords_of_midnight?pp=44a1b665cceda52001aa6fa3bb69d2cfefc0a91c

Naravno, jedine dve osobe na ovom forumu koje bi to zanimalo već imaju igru, ali eto, možda se još neko zainteresuje, Harvester je svakako imao zabavan dnevnik igranja.

mac

Meho Krljic

Meho Krljic

Samo podsećanje da su trenutno na Epic Game Storeu besplatne dve igre:

Aztez: (Aztez is a unique hybrid of beat 'em up and turn-based strategy, set in the world of the Aztec Empire. Highly technical, real-time, beat-em-up combat events resolve ongoing conflicts in your expanding empire.)

Ali i Kingdom Come: Deliverance. Sad kad sam kupio novu grafičku, pravi je trenutak da besplatno poigram ovaj Skyrim Killer  :| :| :|

Meho Krljic

Ako slučajno do sada niste igrali Dishonored ili Wolfenstein igre, sada su one dostupne na GoG-u i to, čisto da bude lepše, u ovom momentu sa popustima od 70%. Da ih nemam, odmah bih ih kupio.

Meho Krljic

Na Epic Games Storeu trenutno fraj Faeria i Assassin's Creed: Syndicate (ali za ovo drugo morate da imate i "Ubisoft Login" pa se bolje podsetite pasvorda...).

Calavera

za syndicate bi oni morali meni da plate da ga instaliram  :lol:

mac

InnerSpace je besplatan na Epicu. Kažu lepa grafika i muzika, ružne kontrole, a i nije prava igra, nego samo istražuješ okolinu.

Calavera

ove nedelje offworld trading company (pitaj đavola koliko mi je ovo u backlogu, valjda ću ga probati ove godine) i nešto po imenu gonner, a sledeće 1 spektakl: a short hike, mutazione i anodyne 2.

Meho Krljic

Nije Gonner loš - akcioni platformski roguelike sa pucanjem. Ja sam ga kupo na GoGu pre bar pet godina, posle je bio priličan hit u pprvoj godini Switcha itd. Solidan je.

Calavera

previše je zasićen roguelike market, nema se više vremena za solidne igre, a ionako bih to pre igrao na switchu. no, prisvojio sam ga, nikad se ne zna...

Meho Krljic

Pa, mislim, i ja sam ga prisvojio iako ga već imam.  :lol:  Leba ne ište itd.

mac

Na Epicu tri igre: Anodyne 2: Return To Dust, A Short Hike, i Mutazione.

Sve tri izgledaju kao indie.

Calavera

indie, ali kakav!!! a short hike mirne duše preporučujem svakom, a mutazione je za nešto istančanije ukuse, no svejedno kvalitetan.

Meho Krljic

Ooooh, Mutazione  :| :| :| :|  Epic je previše dobar prema nama, razmaziće nas najstrašnije.

Naravno, to sve rade da mi, stariji, zaboravimo na Unreal Tournament  :cry: :cry:

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Prvi Watch Dogs i The Stanley Parable besplatni na EGS-u. Taj Watch Dogs sam čak i kupio pre nekih 6 godina na nekom surovom popustu na Kinguinu ali ga nikada nisam zaigrao jer, eto, ne ponašam se ja iracionalno od juče. Tradicija je to. Ali The Stanley Parable je TAKAV stone cold classic da urgiram da se uzme, igra, slavi!

mac

Ove nedelje na Epicu: Tormentor X Punisher, World War Z, i Figment. Ovaj poslednji se čini kao najinteresantniji.

ridiculus

Evo, sasvim nenadano sam našao da je Eador: Genesis trenutno na GOG-u 0.79 €! Ludilo!!! Naravno, za današnje kriterijume, to je vrlo neudobna igra, ali meni udobnost nikad nije ni bila merilo u tom žanru. Ovde se radi o mukotrpno izvojevanim pobedama na bojnom polju, pobedama koje će vas ostaviti umornim ali vrlo zadovoljnim. I svako ko voli old-skool, ekstremno kompleksne strategije, ovo je za njega.

Pre nekog vremena sam našao i da su Gremlini (druga igra talentovanog Alekseja Bokuleva) na Steamu bili evro ili tako nešto, ali zakasnio sam za koji sat da to iskoristim.  :x :cry:
Dok ima smrti, ima i nade.

neomedjeni

Zgrabio sam ga kada je pre par godina deljen džaba, samo - toliko mnogo igara, a toliko malo vremena...  :cry:

ridiculus

Quote from: neomedjeni on 30-03-2020, 14:58:48
toliko mnogo igara, a toliko malo vremena...  :cry:

Živa istina!

Kad to tvrde bogovi, šta da kažemo mi obični smrtnici...

mac

Na Epicu su besplatni Totally Reliable Delivery Service - Standard Edition, i Drawful 2.

Malo je čudno što ova prva igra nije u spisku besplatnih igara, ali zauzima pozamašen deo glavne stranice. Biće možda već danas još par igara besplatno.

Meho Krljic

Sad je na Epicu besplatan i Hob. Uz Drawful 2 i Gone Home. Poludeli  :lol:

Calavera

zato sledeće nedelje samo sherlock holmes. otaljavaju!  :lol:

Petronije

RDR2 na epicu 20%. Kažu upućeni da ako se ulogujete preko ukrajinske ip adrese (preko vpn naravno) igra izađe čitavih 25e. Večeras probam pa javim, igra košta 60e i ovo se ne sme propustiti.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Petronije

Pošto mi je istekao edit, da javim da sam uspešno pazario RDR2 za spomenutu cifru. Treba malo žongliranja sa vpn-om (urban vpn chrome extenzija) ali to samo dok se pazari igra, posle ne mora više.

Meho Krljic

I, jesi li proveo noć na divljem zapadu? Doduše, to je jedno sto gigabajta daunlouda prvo  :(

Petronije

Svukao za sat i nešto, 118gb. Uspeo sam čak i da završim prvi zadatak uvoda. Rano je još za neke utiske i analize, svakako sam čitao samo pozitivne utiske i oduševljenja, te ne verujem da ću sen razočarati.

Meho Krljic

Hvala bogu da, dok smo u izolaciji, bar internet radi kako treba. 118 GB za manje od dva sata je sjajno  :| :| :|

Ima dosta ljudi koji su posle pričali da igre ima previše (u smislu da previše toga ima da se radi), da kontrole naprosto nisu kako treba itd. Ja sam je odavno kupio ali nikako da je poigram pa ću sa zanimanjem pratiti tvoje utiske.

mac

Na Epicu besplatni Close To The Sun i Sherlock Holmes: Crimes and Punishments.

Petronije

Quote from: mac on 12-04-2020, 00:31:01
Na Epicu besplatni Close To The Sun i Sherlock Holmes: Crimes and Punishments.
A sledeći je just cause 4.

Meho Krljic

Ja sam to već "dobio" pa PS+ Al nikako da dođe na red. Možda sad kad završim Luiđija, malo da se opustim...  :lol:

Perin

Playstation deli BESPLATNO Uncharted Nathan Drake kolekciju, kao i Journey.

Ne morate biti na pretplati. Igre su, dakle, džabe, dodate ih u košaricu i "kupite" za 0 maraka.

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk

mac

Petronije

PAC-MAN[emoji769] CHAMPIONSHIP EDITION 2 Besplatan na steamu.

Meho Krljic

Hej, pa, XCOM: Chimera Squad je upola cene do prvog Maja. Dakle, 10 Evra još koji dan. Po toj ceni stvarno nema razmišljanja pogotovo što je igra dobila solidne kritike.

ridiculus

Čuj, "nema razmišljanja" mi više ne radi posao. Nisam odigrao ni XCOM 2, koji imam u igroteci godinama...  :cry:

Meho Krljic

Ko priča o igranju? Ja pričam o kupovini  :lol:  A igraće ovi što imaju vremena, bog da ih vidi.

ridiculus

Berserker

Kao i drug Ridiculus i ja sam se odma uvatio za virtuelni novcanik na pomen XCOM naslova, pogotovo sto je u startu na Indieagala Chimera Squad kostao bednih 9$ (dakle 8.5e). Onda sam pomislio na instalirani XCOM 2 koji jos nisam zaigrao i rekao sebi: ne budi hrčak, biće vremena :(

PS
Zato sam u medjuvremenu zaigrao For the King koji nam je neverovatni Epic podelio za dž pre neki dan. Ako me ne mrzi podeliću uskoro svoje podeljene utiske ovde.

Calavera

Meho Krljic

Igrao bih ga i ja ali moram ipak prvo da pređem Phoenix Point. Dužnost nalaže!

A nisam odigrao ni War of the Chosen, da budemo jasni.

Calavera

ja tu još čekam da srede bagove, počinje da izgleda da ću se načekati  :lol:  koliko si odigrao phoenix pointa, čujem da je dosta dugačak?

Perin

Perin

Besplatan je Hitman na PS storeu.

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk

Meho Krljic

Nije sajt, to je za ljude koji plaćaju Playstation+ pretplatu.