• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za maj - predlozi, mišljenja, sugestije

Started by Stipan, 15-04-2012, 04:29:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stipan

Vreme je da se okrenemo budućnosti,

Očito je da su svi podivljali, pa je čak i u Stevin topik pretesan da se popišu svi fajtovi koji su u toku.

Kao prvo - šta uopšte predlažete da uradimo sa radionicom? Ovako postaje besmisleno.
Volim tu našu igru, ali ovaj nivo nezainteresovanosti je rastura i čini je frustrirajućom.

Jasno, Boban ima posla, nije da ja to ne razumem, ali onda bi bilo dobro da radionicu organizujemo drugačije.
Ako neko ima ikakvu ideju, neka to kaže ovde ili negde drugde - možda i bude neke koristi.

Ovako kako sad funkcioniše, najverovatnije da više neću učestvovati.

A kao drugo - ima li neko ikakvu ideju za majsku temu?

Evo moj predlog je da tema bude "Čekanje" ili "Iščekivanje".

Kraja sveta, dolaska marsovaca, neprijateljskih hordi, štatijaznam...

Ako ima  štogod bolje - izvolite...

Džek

Šta tebe drma u pola tri ujutru... xcheers

Evo, mene drmnulo u pola sedam sledeće. Da Boban lepo otvori podforum sa nazivom Radionica, njegovo bi bilo samo da zadaje teme a ako ne želi, neka zadaje temu onaj ko je pokupio kajmak prethodni krug, i svako da smešta u poseban topic svoj uradak. Jeste lepo da je sve u jednom word fajlu (onaj pdf nikad ne skidam) al' niko nikom ne brane da to odradi uradi sam metodom.

Nakon glasanja, koje bi neko preuzeo na sebe (brebrojavanje mislim), a može i u posebnom topicu da se ocenjuje, priče bi se komentarisale svaka u svom topicu.

Moj predlog teme za maj:

Slepi putnik Mujo na letu za Mars.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Džek

Savajat Erp

Јес, јес, Христос Васкрс... :)

Стипане, смири се...зашто једноставно неко не би замењивао Бобана у оваквим ситуацијама и ускочио да преузме дизгине по потреби? Овај садашњи концепт је добар, по мени :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Pa ta jednostavna zamisao da Bobana neko zameni već i jeste novi koncept.
Koliko je meni poznato dosada se tako nešto smatralo za jeres.

Savajat Erp

Дакле, пуч? Viva la revolution! Ух, ово је можда требало преко порука....Бобане, шалимо се ми... :mrgreen:

Stipan

Ja se ne šalim. Ovo otezanje je već prekardašilo svaku prihvatljivu meru.

Savajat Erp

Опусти се, све ће бити ОК :) Озбиљно, мислим да би требало неко да ускаче у оваквим ситуацијама...иако нећу учествовати бар у следећих пар кругова, а можда не стигнем ни да гласам сад, волим радионицу и хтео бих да је затекнем кад се вратим овенчан славом или срамним поразом, као пуковник или покојиник, са штитом или на њему итд, итд :)

Stipan

Mda. Sudeći po reakcijama ni ja neću učestvovati.

U sledećih paaar krugova...

Džek

Ne shvatiti Stipana ozbiljno; svaki krug pompezno najavljuje svoj odlazak :)

Stipan

Džek

Stipan

Naravno da me ne nervirate vi. Znaš valjda šta sam hteo da kažem.

Džek

QuotePa kad me nervirate!

QuoteNaravno da me ne nervirate vi. Znaš valjda šta sam hteo da kažem.

Još uvek se češem po tintari...  xrotaeye

Суба

Стипане, знаш да те ценим, али мислим да треба да остане овако флентерски (извините на мом кикиндском, нек вам Стева објасни). Дође згодно јер сви пишемо понешто своје у међувремену и не губимо време, већ трагамо за бољим писањем. Радионица нам дефинитивно дође као место да се тестирамо докле смо напредовали, нека остане овако. Увек се воде сличне расправе али већ годину и по Радионица ферцера. Неће то пропасти, људи моји. Ајд  xcheers

Stipan

A imaš li ti Suba neki predlog za majsku temu? A?! I gde da sad nađem Stevu da mi prevede tvoje lokalizme?

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Суба

Quote from: Stipan on 15-04-2012, 21:08:36
A imaš li ti Suba neki predlog za majsku temu? A?! I gde da sad nađem Stevu da mi prevede tvoje lokalizme?

Весеље у малој изолованој колонији, небитно Земља или каква друга планета. Тема је - муке главног јунака око прикупљања неопходних састојака за интоксикацију насељеника. Озбиљан сам.

Stipan

@Scallop - Samo ti udri, ko još Stipana pita šta mu se dopada.

@Steva - E, jesi ga preveo...

Barbarin

Sad će Suba da ti prevede udrijankel  :D
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

RedSonja

neka tema bude ljudska primitivna suština
prkosna ma kakvoj androidizaciji i ginoidizaciji
(i estetskoj hirurgiji)

jer imam šemu na tu temu i oću da je razvijem i ukonkurišem

Суба

Удријанкел - Здраво незглаван прика.  :evil:

Džek

Quote from: RedSonja on 16-04-2012, 10:15:29
neka tema bude ljudska primitivna suština
prkosna ma kakvoj androidizaciji i ginoidizaciji
(i estetskoj hirurgiji)

jer imam šemu na tu temu i oću da je razvijem i ukonkurišem

Da prepisujemo planetu majmuna, malo modifikovanu u segmentu da muški primati grabe ono što se od ženki dragovoljno nudi? Nakon krkanja ulovljene mesine i iskazane hrabrosti preskakanja vatre, naravno... :)

Džek

Eh, pade mi na um tema za sledeći džir.

Ovako: Grupa grojlova biva greškom njihovih naučnika teleportovana u cigaretu stalnog gosta neke birtije u banatu. (Grojlovi su inače fizionomijom veličine mrava, za one koji tu činjenicu ne znaju)

Gost se napio, pa mu cigareta dogoreva u pepeljari, izlaza nema, panika među grojlovima raste ali na njihovu sreću, imaju telepatske sposobnosti pa emituju poruke gostu da je ugasi, a on onako pijan misli da ga rakija baca sve u 16...

RedSonja

Quote from: Džek svih zanata on 16-04-2012, 23:26:42

Da prepisujemo planetu majmuna, malo modifikovanu u segmentu da muški primati grabe ono što se od ženki dragovoljno nudi? Nakon krkanja ulovljene mesine i iskazane hrabrosti preskakanja vatre, naravno... :)

pa prepisujte dzek, ako vam savest dozvoljava
al to kad sam napisala, tu temu, čini mi se da sam ozbiljno mislila. ne mogu da se setim sada, ali i danas mi zvuči fakat ok.

scallop

Ne znam kako ide glasanje, ne znam da li je Dzek prepoznao svoju pricu. Sutra navece sam kod kuce, pa se vracamo u normalu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Džek

Sonja, šalio sam se, naravno. Volim da se zezam  xcheers. Tema je dobra kao i svaka druga, nemam ništa protiv, samo nek' se piše.

Scallope, još nisam prepoznao svoju priču i nadam se da će tako ostati :)

scallop

Samo nemoj da se ispostavi da si glasao za nju. :mrgreen:

Stipan

Quote from: Džek svih zanata on 17-04-2012, 22:07:41

O Ursula, Ursula...  :evil:

Džek

Quote from: Stipan on 18-04-2012, 06:06:28

O Ursula, Ursula...  :evil:

Stipane, opet imaš vlažne snove?

Stipan

Izvini, jezik mi je opet bio brži od pameti...  :oops:

RedSonja

Sonja, šalio sam se, naravno. Volim da se zezam  xcheers. Tema je dobra kao i svaka druga, nemam ništa protiv, samo nek' se piše.

volim i ja da se zezam.

ipak, bez zezanja, mislim da jeste tema dobra, ali ne kao i svaka druga. malo je bolja, je l da : )

Džek

Ne postoje dobre i loše teme; samo dobre i loše priče na zadate. :)

RedSonja

na primer, tema koja se odnosi na mrežastu nervaturu lista kantariona i priča na tu temu autoru osigurava zahvalnicu udruženja botaničara iz kikinde, što će automatski označiti kraj njegovog koračanja zemljom i početak lebdenja iznad nje.

da, postoje i one bezvezne teme, dapače obeshrabrujuće.
i postoje inspirativne.

pokojni Steva

Kantarion ima perastu nervaturu lista, to baška, nego - šta si to htela da kažeš po pitanju udruženja botaničara iz Kikinde? Živo me zanima, možda znam nekog od njih.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

RedSonja

je l postoji to udruženje uopšte?
onda je ona teorija koju sam negde čula da ljudi rodjeni u subotu imaju veštičje,onostrane karakteristike zbilja tačna.

дејан

за те суботње кажу да тепају вампире, терају духове, а додатно, ако си рођен(а) док сунце опада (такорећи у твајлајт) онда си много велика фаца - можеш да посредујеш између света живих и мртвих. још ако си рођен(а) на неки празник, е онда си много зајебан(а) (само не знам на који начин и на који празник)
...barcode never lies
FLA

RedSonja

RedSonja

nego, dobro de momci, da ne spamujemo mnogo
poenta posta sa biologijskim začinom je da sam jedina nezajedljivo predložila temu.
dobro osim sube, ali njegova je glupa.

a poenta ovog posta je da okej, zezamo se na onim pdfovima koji to dozvoljavaju
ali
kad se popnem gore zajebancija prestaje (  :lol: )
nisam naročito zajedljiva,
osim ako me na to ne inspirišete.
nemojte , okkkkkkkk : )

Džek

Ma daj, sam ovaj topik je gola zajebancija. Zna se ko zadaje teme i ne pamtim da je ista zadata nekim našim predlogom.
Prema tome, uozbiljimo se; šalu na stranu, zajebanciju pred sebe. 

Stipan

Pa sad, koliko god da je ovaj topik zajebancija, Gazda Bobo bi mogao više da zada temu za maj.

Jbt. pa dvadeseti je u mesecu.

Ajd', lako je za mene, ja sklepam story za po sata, ali šta će ovi nesrećni sporaći?

Ajde vi uticajni, poterajte malo Bobana - mene ionako ovde niko ne šljivi!

RedSonja

a,
pa ja jebote nisam znala da isklučivo boban zadaje temu,
tj. da je nužno da pokrene temu u kojoj se daju predlozi, ako se predlozi uopšte daju.
ako učesnici predlažu ne vidim problem što je stipan pokrenuo topik o.O

zakk

Otvorite sebi topik, pobogu, ili umrite bez Bobana...
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

scallop

Stipan

Meni je više dosadilo da odgovaram ljudima kako nemam pojma šta se dešava sa radionicom.

Dok traje, ja ću učestvovati - to je sve što znam i nemojte me ništa više pitati.

Ako je odlučeno da se ona ugasi, neka to kaže neko ko o tome odlučuje.

Ponovo predlažem da probamo da radimo u parovima i to da spojimo što veće suprotnosti.

Ali, kao što već jednom rekoh, ja više lajem nego što ujedam.

Eto.

saturnica

Quote from: Stipan on 21-04-2012, 07:44:52
Meni je više dosadilo da odgovaram ljudima kako nemam pojma šta se dešava sa radionicom.

Dok traje, ja ću učestvovati - to je sve što znam i nemojte me ništa više pitati.

Ako je odlučeno da se ona ugasi, neka to kaže neko ko o tome odlučuje.

Ponovo predlažem da probamo da radimo u parovima i to da spojimo što veće suprotnosti.

Ali, kao što već jednom rekoh, ja više lajem nego što ujedam.

..Kako to misliš u parovima?....npr ja i ti?...jel to par ili nepar?...ili recimo ti i glavopuc?... xrofl

Eto.

Josephine

Quote from: zakk on 20-04-2012, 19:46:21
Otvorite sebi topik, pobogu, ili umrite bez Bobana...

:lol:

Nešto slično sam im i ja poručila...  xremyb