• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Иван Вукадинивић, Јеретици Агарте (2012, Драслар)

Started by Oroluin, 23-04-2012, 12:35:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Oroluin

Промоција романа Јеретици Агарте - 24.04. Кућа Ђуре Јакшића, Скадарлија у 19.час.

У наставку приче о Агарти Вукадиновић је проширио своја магијска истраживања и уткао их
у сам роман, ту се појављују бића протоплазме демонски Шоготи, тајно друштво Јулијанови
отпадници, арапски мистици, Инке, друштво Тула, па чак и руски шпијуни који делују у
Србији турбо деведесетих прошлог века. Соларни култ Јулијана, омиљеног хероја
публицисте Драгоша Калајића посебно је занимљиво инкорпориран у ткиво романа, као
духовна основа из које се касније развија хришћанска религија.
Приказ Владимира Ђурића Ђуре

Od Kalimegdana do Topčiderskog parka
Sve su straže Komandanta Marka
A patrole, a patrole Žalosne Sove

Ghoul

pito sam jednog prijatelja, inače ozbiljnog ezoterika, koji je ovo čito (inače, ne učestvuje na ovom forumu pa vam ime ionako ništa ne bi značilo - nije popivoda) kakva je knjiga, a on mi reče nešto što mi na neviđeno zvuči kao vrlo tačna definicija:
"Мани га, он прочита 5 књига и напише једну."
xrofl
https://ljudska_splacina.com/

Oroluin

Има успешних који прочитају 55 књига, па напишу једну. И 30.000 постова приде.
Циљна публика не морају бити "озбиљни езотерици", шта год то значило :lol:
Може се ићи и у ширину, а не дубину. Оду тако људи у дубине Кабале, а забораве на савремену геополитику. Као тиме се не баве. Ал' се зато геополитика бави њима  xyxy

Oroluin

Топологија Агарте
Места и времена радње романа Јеретици Агарте: МОСКВА (МЕТРО 2) 21.12.2012. - ТУЛА (РУСИЈА) - ЈЕРУСАЛИМ - БЕОГРАД 30.04.2013. - АРКОНА - ТУЛА (МЕКСИКО) - САКСАЈХУАМАН (КУСКО, ПЕРУ) 23.06.2013. - БРАЗИЛ - КАНАРСКА ОСТРВА - АНТАРКТИК - АРХАЈМ - ЈЕРУСАЛИМ.

Увирање од соларног ка стеларном принципу.

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε