• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Quake3

Started by Dr00d, 27-04-2012, 15:33:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HAL

Вероватно негде хаса ћевапе, срам да га буде што неће да нолајфује са нама!

Barbarin

Skidam pa instaliram, kad budem mogao uskačem.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Albedo 0

kakve bre ćevape, to se ždralo do predveče, sad mora da se pojavi!  8)

Meho Krljic

Odoh ja pod tuš da ne smrdim ako budemo igrali.

mac

Ne brini, oprali bismo te mi...

Dr00d

E, evo me. Haso sam ćevape pa sam morao da prilegnem  :)

Aj možemo u pola 10 ako ima zainteresovanih još?
There's no saint like a reformed sinner.

Albedo 0

Meho, večeras je radnička partija, mora da se smrdi na znoj!

Evo ga Dr00d, nadam se da sad počinjemo, pošto kasnije ne mogu

Edit: Meni je pola 10 već kasno, kasnije mogu tek u ponoć

HAL

Ја могу. Оставите само IP на који да ускочим и виђамо се!

Meho Krljic

Ja mogu jednu ili dve.

Dr00d

Pravim sad, evo IP
93.86.101.112

дејан

могу и ја, само да се снађем
...barcode never lies
FLA

дејан

хм, јавља ми протокол 68, мада сам скинуо ову верзију коју сте поставили на топику
...barcode never lies
FLA

Skalar

И мени то јавља. Шта треба урадити по питању тог протокола 68?
Пиво и ћевапи спајају људе.

mac

Ne mogu više. Kad igra jedan manijak onda možeš pobeći, ali kad ih je više onda sam samo meso.

Josephine

Pih, taman sam krenula da lečim mučninu, privikavam se na igru... :lol:

Meho Krljic

Ahahaha  :lol:  Mac je kidno i ostavio nas na milos i nemilos HALu koji nas je ISKIDO.

D. se priključila dok smo igrali poslednju partiju u kojoj smo svi poniženi od strane HALa  :lol: :lol: :lol:  Nadam se da neće da misli da smo otišli zbog nje, jer nismo. Odigrali smo jedno 7-8 mečeva i HAL je... da kažemo jedno dve lige iznad nas.

Dr00d

Naopako!   :-x

Prva partija je prošla ovako: na HAL 15, ja 3, Bata 0, Bata ide disconect, a posle toga ja se samoubijam 3 puta i završavamo 20:0  :cry:

Ko ne zna kako je igrati sa Halom nek ubaci bota na nightmare  :(

Da nije bilo drugog mesa, završavao bih sa 0.

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 01-05-2012, 23:41:01
Nadam se da neće da misli da smo otišli zbog nje, jer nismo. Odigrali smo jedno 7-8 mečeva i HAL je... da kažemo jedno dve lige iznad nas.

Morala bih da budem strašno egocentrična da to pomislim.  :) Mjok, videla sam šta se dešava.  :lol: 

Dr00d

A najgore mi je kad se šibam 1v1 sa nekim i onda skužim u uglu ekrana da HAL ide ka nama odmah počnem da se molim 'samo da ga ubijem pre nego što nas skenja obojicu', al džabe, double kill for HALa  :)
Šta ćeš kad nama noobvima treba 5 min da se ubijemo, samo vitlamo okolo u prazno.
A veseli Meho, malo malo pa se zaglavi glavom u neki ćošak i dok se okrene ja ga ubijem  :lol:

Meho Krljic

Ma, da, još mi je i natrpan pisaći sto pa jedva pomeram miša  :lol: :lol: :lol: :lol:

Ali HAL, pa taj pogađa iz svih uglova... Mislim, uzmem megahealth, crveni oklop i railgun i ništa, on me skenja kao da sam od papira.  :cry: :cry:

HAL

: )
Јбг, гулио сам игру годинама на високом нивоу, Q3 и QuakeLive, па је остало нешто скила, ипак му то дође као вожња бицикла.

Meho Krljic

дејан

мејџр риспект, ХАЛ поцепо.
...barcode never lies
FLA

Albedo 0

ja sam se morao javiti na telefon pa sam otpao, na sreću po mene, budući da je HAL rasturao

Josephine

HALu onda treba zabraniti da kvari užitak ostalima.  :evil:

Meho Krljic

Ne, nego mi ostali treba da vežbamo da budemo kao HAL!!!!! Mislim, znam da ja neću biti jer ipak sam ja deset plus godina stariji od svih ostalih ovde, plus nemam vremena da treniram, ali mene HALov pobednički stil ne demorališe nego inspiriše!!!  :lol: :lol: :lol:

Father Jape

Ja sam oduvek Quake 3 smatrao antitezom svega onoga što želim od video igara, i onoga u čemu sam dobar.

Ali mi je drago da se vi zabavljate.  :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Drago je i nama da ti uživaš igrajući LoL i D3.  :lol:

mac

Po mojoj proceni trebalo bi da uzmem godišnji odmor, skinem specijalne trening mape, uposlim nekog Quake trenera i mesec dana samo jedem, spavam i vežbam Quake da bih mogao da se nosim sa HAL-om. Samo da se nosim, ne obavezno i pobedim. Od toga nema ništa, tako da je bolje da se HAL i Dr00d auto-hendikepiraju. Ima u podešavanjima jedna skala za to. HAL da je pomeri za tri podeoka, Dr00d za jedan. Verovatno će i dalje biti prvi, ali će se više mučiti za to (onoliko koliko se i mi mučimo).

Meho Krljic

:lol: :lol: :lol:  Ja sam juče dvaput ubio HALa u jednoj partiji i to me je ispunilo neviđenim ponosom. Dobro, jeste se u isto vreme borio sa Dejanom i Droodom ali Frag je Frag.

Tex Murphy

Народе, које сте мапе играли? У вријеме кад сам ја играо (а то је било давно), обожавао сам оне свемирске, са празним простором и издвојеним платформама са којих може лијепо да се рејлује све док ти неко не пошаље ракету у крило.
(Да неко погрешно не схвати, никад нисам био претјерано добар у Квејку и то моје рејловање обично се завршавало мојом посјетом оближњем амбису)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

HALu da povadimo par opcija kao Bowman u Odiseji i onda može da igra 8-)

HAL

: )))
Харвестер, пикали смо добри стари pro-q3dm6, а ја бих препоручио за следеће играње(вечерас?) ztn3tourney1, легендарна мапа, веома забавна и балансирана http://q3a.ath.cx/?mapdetails=ztn3tourney1 убацује се у baseq3 folder (c:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\. пример путање) или укључите опцију да можете да скидате са сервера cl_allowdownload 1, и игра ће скинути све што фали са сервера уместо вас.

mac

Što je mapa manja to će ova dvojica manijaka više da dominiraju, jer ne stigneš ni da se opremiš, a eto rakete ka tvojoj glavi... Pravda za maca, hendikep za HAL-a!

дејан

Quote from: Meho Krljic on 02-05-2012, 09:24:41
...Mislim, znam da ja neću biti jer ipak sam ja deset plus godina stariji od svih ostalih ovde, plus nemam vremena da treniram, ali mene HALov pobednički stil ne demorališe nego inspiriše!!!  :lol: :lol: :lol:

мехо, морам те разочарати или обрадовати, ако ниси рођен раних шездесетих, требало би да смо ту негде, у остатку се слажем са тобом.
и мене ХАЛ инспирише па уместо 10% његових могућности дам читавих 15% а понекад и више!
...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

:lol: :lol:

Nisam, rane sedamdesete, ali ti na slikama izgledaš mlađije.

A ja dam ne 1% koliko mi je standard nego možda čitavih 1.5%, tolika je HALova inspirativna sila!

Mada moram da kažem da u ovim mečevima ispadam mnogo boljiji nego kad igram sa neznancima na Internetu jer je to, kako već rekoh, mahom one shot one kill instagib deathmatch i tu tek nemam nikavih šansi...

Dr00d

I mene je HAL naterao da se uozbiljim. Ono pre neki dan kad smo igrali bez njega bila mi opuštencija, nisam se baš mučio da dam maximum, igrao sam opušteno i lagano, video sam da sam malo bolji od vas pa mi nije ni bilo neke poente da dam maximum i da se iživljavam, a juče kad ja HAL krenuo da gađa railom iz nekih nemogućih uglova shvatio sam da moram malo agresivnije. Pa sam uglavnom jurio ostale ne bi li imao koji kill, ali ni to nije pomoglo, šta vredi kad je HAL čistio sve pred sobom i mapa stalno bila prazna  :)
Ono jednom kad nas je malo pustio da dišemo dogurao sam do 12-13 kilova i tad je igra trajala 5 min, a ove normalne kad on palija završe se za 2 min pa jedva doguram do 5 killova  :mrgreen:

A večeras mislim da ne stižem, možda kasnije oko 11-12 ali ni to ne mogu da obećam, tako da ili sutra ili neko od vas da pravi (samo ne dajte HALu inače ste ga baš najebali  :lol:)

Meho Krljic

Ja svakako ne mogu večeras jer imam probu, tako da... sutra?

Dr00d

Može sutra što se mene tiče.

Albedo 0

ja sam za to da udruženim snagama eliminišemo HAla  8-)

Dr00d

Ja mogu tek oko 10, javljam se ovde sa IP-om.

Josephine

I ja ću, ako ne zaspim...

HAL

Ајде, таман малко па у крпе. Dr00d убаци ztn3tourney1!

Albedo 0

ostavite ovdje IP, ja bih se kasnije priključio, moram nešto sad da završim

Josephine

Quote from: Бата Животиња on 03-05-2012, 21:26:25
ja sam za to da udruženim snagama eliminišemo HAla  8-)

Ti bi iskoristio ostale da eliminišeš HAL-a, a onda bi pobio članove svog tima. Nesrećo.  8-)

дејан

боље ти нама ХАЛе реци коју мапу најлошије играш, па да на њој освојимо више од 10% твојих килова по човеку  :lol:
...barcode never lies
FLA

Dr00d

Malo kasnim, ali evo me

77.46.192.122

дејан

ето и нас :)
...barcode never lies
FLA

mac

Jbg, šta bi sa utvrđivanjem vremena bar dan ranije?

Albedo 0

a šta bi sa hendikepiranjem HAL-a? 8-)