• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Quake3

Started by Dr00d, 27-04-2012, 15:33:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mac

Ta mapa je meni dobra za 2 na 2, a mislim da može i 3 na 3 tu da se igra ako se igrači podele oko oružja, ali preko 6 igrača je već gužva. Mislim da je 3 na 3 ovde idealno, ali tada mora bolje da se organizuje igra, i da se koristi taktika.

Josephine

Ja mislim na onu prvu. Ona druga je bila super. :)

Tex Murphy

ЦТФ је прц, ја више волим теам деатхматцх и то на мапи чијег назива тренутно не могу да се сјетим, али јавићу вам вечерас. Та је додуше, ако се добро сјећам, најоптималнија за 4 вс 4 окршаје.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

дејан

слажем се за теам деатхматцх на некој мапи, 2вс2, 3вс3, 4вс4 или халвссви, све једно :)
ионако суцкујем у цтфу који сам синоћ први пут играо
...barcode never lies
FLA

Dr00d

q3ctf1 (ona koju smo najviše igrali) je ok za 2v2 i 3v3, a ona velika, koju smo prvu stavili, sa vodom u sredini (q3ctf2) je mnogo velika i kao lavirint je, nonstop smo se vijali ukrug. q3ctf4 je svemir, to vam se ne bi dopalo, a sad ću da proverim šta beše q3ctf3.

I kad smo igrali TDM samo ste plakali 'nemoj ovu mapu', 'daj drugu mapu', 'dr00deeeee proklet bio sa ovim mapama, meeenjaajjjj!!!!!'  :mrgreen:  I na kraju opet dođemo do (pro-)q3dm6  :P   I onda kao ja forsiram tu mapu   :oops:
There's no saint like a reformed sinner.

Josephine

Pa ja sam tražila da vratiš tu mapu kada sam se izveštila u skakanju.  :mrgreen:

дејан

свака мапа коју познајем је добра мапа!!!!1
...barcode never lies
FLA

Dr00d

Quote from: D. on 09-05-2012, 15:31:49
Pa ja sam tražila da vratiš tu mapu kada sam se izveštila u skakanju.  :mrgreen:

To je q3dm17, to si tražila pred kraj, a pre toga si suze (haljinicu boje) lila za dm6  :)

Josephine

Svašta ja govorim i tražim dok ne steknem samopouzdanje.  :mrgreen:

Josephine

Dr00d

Predlagao je već neko, ali meni zbog matore mašine ne radi tako lepo kao pravi q3.

Dr00d

Možda bi mogli da probamo World of Padman  ( website / wiki )

World of Padman - 1vs1

Q3 endžin, ista fizika, oružija su slična (recimo umesto onih bombica baca balone sa vodom), ali je šarenije i zanimljivije (bar je meni bilo jedno vreme pošto me je tad quake baš smorio), ima i drugačije gametype-ove:

Besides widespread game types like Tournament, Free For All and Team Deathmatch, World of Padman features three uncommon game types: Spray Your Color (spray a logo on the walls in the sprayroom), Big Balloon (similar to Unreal Tournament's Domination), Last Pad Standing, and the recently added Capture the Flag.

Pa ako hoćete sa ovim da se zezamo mogu da izlinkujem i napišem uputstvo za install?

дејан

...barcode never lies
FLA

Dr00d

Tex Murphy

Открио сам. Мапа која је феноменална за теам деатхматцх је Љ3Тоурнез4.
Genetski četnik

mac

Q3Tourney4 je mala sa mnogo otvorenog prostora, čime se favorizuje rail i strafejump. Nezgodna je ako u opštoj populaciji igraju manijaci.

HAL

Да, Т4 доста фаворизује рејл. Ево једне доста добре и популарне CTF мапе
http://lvlworld.com/review.php?id=44 скините је и убаците исто у baseq3 фолдер. Јако је забавна и довољно отворена да свако добије свој простор за макљажу, а и мени ће исто бити занимљиво јер сам свега пар мечева у тимском моду одиграо, претежно сам дуелисао.

Дакле, свуците следеће мапе како не би играли константно једну, и убаците у baseq3 фолдер, ако су зиповане распакујте их наравно.
http://lvlworld.com/review.php?id=44 (CTF, DM)
http://q3a.ath.cx/?mapdetails=ztn3tourney1
http://www.sk-gaming.com/file/7351-pronodm9 (ово је no-rail мапа, јако забавна)

Albedo 0

meni Padman nije loš, mada vidim da drugi kukaju 8-)

inače, treba mi jedna informacija, može li ovaj konkretan Quake da se koristi u LANu?

Dr00d

Veliki je mnogo ovaj Japan Castle, više je za 5v5+. Al' probaćemo.

@Bata
Može, samo kucajte lokalnu adresu hosta kad idete na specify. Naravno, firewall morate podesiti.

Albedo 0

to se gleda na ipconfig?

HAL

Хоћемо ли се играт малко вечерас, рецимо око 10?

Albedo 0

ja sam pod možda...

Josephine

дејан

бићу ту
...barcode never lies
FLA

HAL

Чекамо Dr00dа да каже има ли ишта од тога, видимо се за 15ак минута.

Dr00d

93.87.176.53

Petronije

Ne vredi, ostavim malog u krevetac i dok sam završio jednu rundu on padne i udari glavu  :x
Arm the Homeless

дејан

ау, надам се да се није повредио :(
...barcode never lies
FLA

Josephine

Quote from: Petronije on 09-05-2012, 23:59:35
Ne vredi, ostavim malog u krevetac i dok sam završio jednu rundu on padne i udari glavu  :-x

Uhhh...

U ostalim vestima: ubila sam HAL-a dva puta!! Koštaće me noćnih mora, ali vredelo je!!! 8)

дејан

хал нас је истамбурао, ми смо одлично статирали
...barcode never lies
FLA

Josephine

:lol: :lol: da... mislim da ću sanjati huk njegovog približavanja...

Josephine

Što niste hteli da se delimo?

Dr00d

Najgore mi je kad upadnem u neku fazu kad je mapa prazna i samo idem u krug a ničeg nema ili kad non stop samo na HALa nalećem, obradujem se kad vidim nekog drugog a onda dođe HAL i... :x

Josephine

To se i meni dešavalo... Najmanje sam naletala na dejana.

Josephine

A Dr00d me je ubio u pojam.  8-)

Dr00d

Ne znam što nismo igrali TDM, svi posle partije ready i voze dalje, niko ništa ne priča, a onda i ja uletim i zaboravim na timove i zastave i ostalo.. :)

Quote from: D. on 10-05-2012, 00:17:30
A Dr00d me je ubio u pojam.  8-)
To par killova od tebe i bate su mi bili jedini poeni  :lol:

Josephine

Pa ja sam nekoliko puta predlagala?

Dr00d

A ovaj manijak 2 rakete, sačka, struja i rail...  :x   
Ne znam kad sve to izmenja, ja kad promenim oružije ona animacija dizanja i spuštanja traje večnost, a on me već sa 3 vrste izrešetao  :x  :x  :cry:  :cry:  :cry:

Dr00d

Quote from: D. on 10-05-2012, 00:19:45
Pa ja sam nekoliko puta predlagala?

Ništa ja nisam video, samo sam gledao kako da preživim...

дејан

не једном, хал нас је убијао по двоје одједном :(
...barcode never lies
FLA

mac

To je zato što pravite mnogo buke dok se krljate, i to krljanje predugo traje. On vas čuje i lepo dođe na gotovo...

Josephine

Ti si do njega stvarno napravio horor film. Dok smo se krljali sve mi je kroz glavu prolazila ona tvoja izjava o halu i noćnoj mori...

mac

Istina je ono što kažu, pisac treba da piše o onome što je proživeo. Kad je HAL u igri ja proživljavam bezizlaz i beznađe. A samo jednu partiju smo igrali zajedno, pa ti vidi...

Josephine

xrofl

ja sam ga ubila jednom u borbi i jednom sa daljine; beznađe je, premda, ostalo... :cry:

mac

Setio sam se jedne sitne taktike za protiv HAL-a. Kad poginemo iza nas ostaje oružje koje smo u tom trenutku držali. Kad vidite HAL-a, i vidite da vam nema spasa (hop-hop iza leđa), onda brzo prebacite na mitraljez dok ste još živi. Na taj način bar ćemo mu uskratiti dodatnu municiju, i biće primoran da skuplja stvari po mapi, kao i sav normalan svet.

Dr00d

Dobra strategija, samo obično umrem pre toga  xwink2

Josephine

Quote from: mac on 10-05-2012, 01:59:58
i vidite da vam nema spasa (hop-hop iza leđa), onda brzo prebacite na mitraljez dok ste još živi.

Quote from: Dr00d on 10-05-2012, 03:01:21
Dobra strategija, samo obično umrem pre toga  xwink2

Pa da, to je obično jedna nanosekunda između "kada vidite da vam nema spasa" i "menjajte na mitraljez".

Tex Murphy

Оћете да кажете да је ХАЛ још бољи од Др00да?!?!?!?!  :shock:
Genetski četnik

Meho Krljic

HAL je kao Dr00d na steroidima koji je popio litar amfetamina.

Ako večeras bude 'kcije, rado ću se priključiti.

Josephine

HAL je materijal za odličan horor film. Mac je sjajno opisao osećaj. Smanjite ton u toku igre ako želite da izbegnete nervni slom. Taj huk HAL-ovog približavaja izaziva trnce u rukama i nogama...