• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Iritirajuć problem sa Youtubeom

Started by Alex, 27-04-2012, 21:02:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alex

Od pre 7 - 8 dana YouTube ne funkcioniše dobro - secka, ali to nije ono poznato seckanje zbog slabog protoka, nego slika ide prilično kontinualno, sa jedva primetnim zastojima, ali zvuk pulsira - nema prekida u smislu tišine, ali ima nekakvih mikroponavljanja koja čine apsolutno nemogućim slušanje muzike.
Mislio sam da se žalim SBB-u, iako sve ostalo radi kako treba, ali, kada sam isprobao kako muzički spotovi sa YouTube-a idu na Google Chromu, vidim da je sve u redu. Čak sam instalirao i neku noviju verziju IExplorera ( 8 ) , jer mi je postojeća bila praistorijska, pošto IE nikad nisam koristio - i tamo sve ide kako treba.

(Uzgred - zna li neko ko koristi  Internet Explorer, ima li ovaj browser neku opciju podešavanja u menijima (ja je ne vidim), jer bih promenio home stranicu na Google sa nekog Mobile Witch pretraživača?)

Još da kažem da mi deinstaliranje/instaliranje Opere nije pomoglo, kao ni  deinstaliranje/instaliranje & apdejtovanje flash playera.

Taman sam se, posle dosta vremena navikao na Operu, neću valjda zbog ovog bizarno iritirajućeg problema morati da prelazim na drugi browser opet?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Meho Krljic

QuoteUzgred - zna li neko ko koristi  Internet Explorer, ima li ovaj browser neku opciju podešavanja u menijima (ja je ne vidim), jer bih promenio home stranicu na Google sa nekog Mobile Witch pretraživača

Tools> Internet Options pa na prvom tabu imaš to.

Barbarin

Jbg, pređi na chrome samo za youtube a ovo ostalo ostavi na operi.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

M.M

Pređi na hrom što se tiče svega.
Nijedan poraz nije konačan.

pokojni Steva

I meni se smanjila nervoza od kad sam na hromu.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture