• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

2003: NAJBOLJI HOROR FILMOVI

Started by Ghoul, 24-12-2003, 14:00:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

2003: THE BEST HORRORS

Navodim ovde najbolje stvari koje sam premijerno video ove godine, BEZ OBZIRA NA TO KADA JE FILM SNIMLJEN.
Ono sto se [bilo u Srbiji, bilo u svetu] pojavilo ove godine je u boldu:

1.   KINGDOM 2   [5-]
2.   IN A GLASS CAGE  [5-]
3.   THE INNOCENTS  [4+]
4.   MOJU – THE BLIND BEAST  [4+]
5.   DER GOLEM [1920]  [4]
6.   CURE   [3+]
7.   28 DAYS LATER  [3+]
8.   MAY   [3+]

9.   TERRORE NELLO SPAZIO [3]
10.   MY LITTLE EYE  [3]
11.   THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE [2003]  [3]

12.   VAMPYRES  [3]
13.   HOUSE OF 1000 CORPSES  [3-]
14.   LEGEND OF THE HELL HOUSE  [3-]
15.   BUBBA HO-TEP  [3-]
16.   IDENTITY  [3-]
17.   BEYOND RE-ANIMATOR  [3-]
18.   FINAL DESTINATION 2  [3-]

19.   ALLIGATOR  [3-]
20.   THE MUMMY [1932]   [3-]

Na listi nije bilo mesta za sledece bioskopske stvari:
Below [2],
Cabin Fever [3-],
Darkness [3-],
Freddy Vs. Jason [3-]
Jeepers Creepers II [2+],

Sledece jos nisam pogledao; naslove navodim radi podsecanja ostalih fanova, koji ponesto sigurno jesu, a i kao podsetnik sta treba traziti; uz naslove sam stavio i prekognitivne ocene [tj. ono sto mi moj njuh govori da treba ocekivati]:

Willard [3-],
Wrong Turn [3-],
Underworld [2+],
Sangre Eterna [3],
Anatomie 2 [2+],
Darkness Falls [2-],
Deathwatch [3],
Dracula: Pages from a Virgin's Diary [4],
Dreamcatcher [2+],
Gothika [2],
Haute tension [3+],
House of the Dead [1+],
Ju-on: The Grudge [3+],
Ju-on: The Grudge 2 [3],
Locals [4-],
Love Object [3],
Maléfique [4],
The Order [1+],
Samhain [2],
They [2],
Undead [3+]
https://ljudska_splacina.com/

Boban

Ovakva lista zapravo nista ne znaci.
Mozda bi nekoga i interesovalo da vidi sta si ti proglasio za najbolje stvari, ali taj podatak nema nikakvog smisla bez kompletne liste onoga sto si gledao.
Ja treba sada da pogadjam da li si neki proslogodisnji film odgledao tokom te godine ili samo mislis da je bezvredan...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Boban

Aha, sad vidim da si paralelno dao i listu ne-horor filmova.
Dakle, da bi se covek bar kolko'tolko razabrao u ovim tvojim pisanijama mora da ukrsti sve to i podvuce crtu, jer pored gore pomenute dileme da li si film gledao tokom godine ili samo mislis da je sranje, mora se voditi racuna i o tome da li si ga uvrstio u horor ili ne.
Mozda tebi sve ovo izgleda jednostavno kako si postavio, ali ja zaista ne vidim ikakav dublji smisao osim tvog licnog podsetnika.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

DWYD 666

Svi seru In A Glass Cage, In A Glass Cage, a ja taj film nikako da navatam...

Ajde ljudi, jel ima neko? Ponudiću mu čitavu svoju kolekciju zauzvrat !(naravno, da je nareže)
Opal! Diamond! Sapphire! Jade! I smell Gary¨s lemonade!

Ghoul

Quote from: "Boban"Ovakva lista zapravo nista ne znaci.
Mozda bi nekoga i interesovalo da vidi sta si ti proglasio za najbolje stvari, ali taj podatak nema nikakvog smisla bez kompletne liste onoga sto si gledao.
Ja treba sada da pogadjam da li si neki proslogodisnji film odgledao tokom te godine ili samo mislis da je bezvredan...

ko pazljivo cita, moze da mu nesto znaci, jer sam bas iz razloga koji ti pominjes naveo i vecinu slabijih filmova za koje je neko mogao da cuje, kao i one koje NISAM gledao, a koji su poznati.

potpun spisak svega sto sam gledao [od horora, u ovoj godini] ima 70ak naslova, mnogi od njih nisu poznati i nikome nista nece znaciti, A NAJBOLJE SAM OVDE NAVEO.

no, nemam sad vremena da pravdam nesto sto sam ionako pravio pre svega za sebe.

ako jos neko vidi neki podsetnik/guideline/whatever use u ovome, super, ako ne= pa bem li ga, mrzi me sad da se objasnjavam.

in a glass cage cu kupiti dvd, pa ako ne dodje ranije [preko divxa] donecu ga ja.

Pajke

Gde si uspeo gledati BUBBA HO-TEP? Ne mogu ga naci niti na jedan uvozemaljski nacin! :cry:  :cry:

Ghoul

Quote from: "Pajke"Gde si uspeo gledati BUBBA HO-TEP? Ne mogu ga naci niti na jedan uvozemaljski nacin! :cry:  :cry:

prikazivao se mesec dana u berkliju!

taurus-jor

Selo Berkli kulturnije od Beloga grada :lol:
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Ghoul

Quote from: "taurus-jor"Selo Berkli kulturnije od Beloga grada :lol:

mogu da se kladim u stagod hoces da je bubba samo u berkliju namakao vise gledalaca nego sto bi ih imao u celoj srbiji sa pokrajinama za godinu dana prikazivanja :roll:

sandman

Selo?

Deco, igrate se sa recima soon-to-become-gnusne, sad kad Mr. Shalalmalajmaralajn snima novi film...  :evil:

taurus-jor

Ghnusne li, ghnoyawe & shthrokawe westy, Pyeshchany!
Slaymaran smyesta u ghmulj! U ghmulj!

NazghouljFthagn yek! yek!

sandman

al dok ne stigne film tu je sajt, danas sveze postavljen, da se smejemo

ona jadna bela barka sa dva prozora i grmljem u pozadini treba valjda da bude zastrasujuca. kad predjes preko "interactive desktop" pocne da pada po njoj nekakva prasina sa neba!  :lol:

bice da je bilo puno posla za cenjene zemljake, indijske "web programere"  :lol:

http://thevillage.movies.go.com/main.html

taurus-jor

programeri bollywooda?
ma boli njih vud, i to edovski. :lol:

Ghoul

mada sam u principu protivnik demokratije, narod na creature-corner.com-u je glasao OVAKO:

BEST HORROR FILM OF '03

28 DAYS LATER (with 18% of the votes) [PODRZAVAM :!: ]

Runners Up: The Texas Chainsaw Massacre remake roared into second with a mere 17% of the votes; Freddy vs. Jason battled at number three with 16%; meanwhile Cabin Fever and House of 1000 Corpses completed in fourth and fifth place respectively.

WORST HORROR FILM OF '03

HOUSE OF THE DEAD (with 31% of the votes) [VRLO VEROVATNO= NISAM NI HTEO DA TRACIM VREME I $$$ NA OVO]

Runners Up: Voters infected the number two spot with Cabin Fever (8% of the votes); Jeepers Creepers 2 winged into third with 7.6% of the votes; and, by golly, Freddy vs. Jason :o  managed to sneak into fourth place and Darkness Falls into fifth.

SCARIEST SCENE OF '03

The big Jessica Biel/Leatherface pursuit that concluded THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE (16% of the votes)

Runners Up: The "elevator sequence" from The Eye gave enough folks the heebie jeebies to place it in second with 10% of the votes [PRECENJENO]; and The Texas Chainsaw Massacre's "laundry chase," which ended rather gruesomely, hobbled into third place [JA BIH OVOME DAO 1. MESTO] (7.3% of the votes).

BEST FOREIGN HORROR FILM OF '03

28 DAYS LATER (with 38% of the votes) [OH, WELL, KAD NE UVOZE DOVOLJNO JAPANACA I SHPANACA...]

Runners Up: The Pang Bros.' The Eye [PONAVLJAM, PRECENJENO] claimed second place with 25% of the votes and those lucky bastards who caught Undead [VRLO MOGUCE= VIDECEMO KAD VIDIMO] in its theatrical run overseas placed this zombie flick in the number three spot with 7% of the votes.

BEST STRAIGHT TO VIDEO HORROR OF '03

MAY (with 41% of the votes) [DEFINITIVNO] :D

Runners Up: Herbert West's jailhouse romp in Beyond Re-Animator  :!: finished second with 14% of the votes. J.T. Petty's unique take on bugs, Mimic Sentinel, placed third with 9% of the votes. [HM, CAK I DEL TORO JE POHVALIO OVO= MORACU DA PROVERIM...]

BEST ACTOR IN A HORROR FILM FROM '03

Robert Englund/FREDDY VS. JASON (18% of the votes) [BAS I NIJE BILO PRETERANIH MUSKIH ULOGA OVE GODINE= RECIMO DA BIH GLASAO ZA BRUCE CAMPBELLA U BUBBA HO-TEPU]

Runners Up: Bill Moseley for his turn as Otis in House of 1000 Corpses was creepy enough for the number two spot (12% of the votes) and Willard's Crispin Glover received third place with 11% of the votes.

BEST ACTRESS IN A HORROR FILM FROM '03

Angela Bettis/MAY (28% of the votes) [DEFINITIVNO  :!: ]

Runners Up: Jessica Biel' :!: s survival skills in The Texas Chainsaw Massacre cleaned up a respectable 26% of the votes in second place. And Naomi Harris' :lol:  no nonsense will to live in 28 Days Later was strong enough for third with 7% of the votes.

BEST HORROR DIRECTOR OF '03

Eli Roth/CABIN FEVER (with 22% of the votes) [GOTTA BE KIDDING! :shock: ]

Runners Up: Voters dismissed Danny Boyle's :!:  past mistakes (The Beach) and saw 28 Days Later as a more than good enough reason to place him in second place with 18% of the votes. And feature film first timer Rob Zombie :!:  is certainly no loser for finishing third with 16% of the votes.

sandman

sramota je da jedan CC nema japance kao pobednike u kategoriji stranog filma. jel se to oni zajebavaju ili sta, pa ponovo glasaju za 28 DAYZ LATER?  :?

moram priznati, imao sam mnogo jace misljenje o May, dok nisam video Oodishon. japanci su bar tri godine ispred zapada (film je snimljen '00!). bez obzira na kulturne razlike i potpuno drugaciji senzibilitet njihov koncept umno poremecene zene daleko vise dodiruje sinapse kolektivnog nesvesnog nego bilo sta sto sam video u May

Tex Murphy

28 Days Later HOROR i još NAJBOLJI????  :roll:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: "Harvester"28 Days Later HOROR i još NAJBOLJI????  :roll:

which part of 'horror' & 'najbolji' do you not understand?

taurus-jor

Ne znam da li je najbolji, ali je svakako najhrabriji.
A horor... Harvestere, teško mi je da poverujem da si takvo pitanje postavio. Valjda je Nova godina u pitanju...

Tex Murphy

Mislim da bi neka duža rasprava o filmu 28 Days Later rasplinula ovu temu, ali evo ukratko:
Prvo, nije mi jasno zašto je 28 Days Later horor. Naravno, filmski žanrovi su prilično rastegljive kategorije i kategorizacija filmova je podložna subjektivizaciji od strane svake individualne individue  :evil: , ali u tom filmu jednostavno ne nalazim neku napetu ili jezivu atmosferu zbog koje bi on bio horor. Jes' da na početku ima prekrasan post-apokaliptičan feeling, ali onih posljednjih 45 minuta u vojnoj bazi sve rasturi. Jor me je pitao na jednom drugom mjestu šta je za mene horor, pa reko' da odgovorim: Meni lično omiljeni horori su The Omen i The Shining (volim još i Exorcista, The Howling, ..., od novijih Blair Witch Project itd.) i nekako ih uvijek uzimam za "definiciju" žanra.
Drugo, ja nisam pogledao NIJEDAN horor u 2003. godini (osim FD 2, ali ni njega ne računam u horore (MOLIM VAS nemojte sad još i zbog ovoga da me napadate  :) )), tako da nisam osuđivao izbor 28DL za najboljeg, samo mi je bilo nekako čudno. What can I do, I don't like the movie and that's it. Ukusi su različiti...
Genetski četnik

Ghoul

ama moze tebi da se ne dopada sladoled od cokolade, to je tvoje ustavom garantovano pravo i u to ti niko ne dira = ali kako za sladoled od cokolade mozes da tvrdis da je vocni [odnosno, da se pitas ima li, i koliko, kakaa medju sastojcima] - to mi nije jasno. :x

Lurd

Quote from: "Harvester"Mislim da bi neka duža rasprava o filmu 28 Days Later rasplinula ovu temu, ali evo ukratko:
Prvo, nije mi jasno zašto je 28 Days Later horor. Naravno, filmski žanrovi su prilično rastegljive kategorije i kategorizacija filmova je podložna subjektivizaciji od strane svake individualne individue  :evil: , ali u tom filmu jednostavno ne nalazim neku napetu ili jezivu atmosferu zbog koje bi on bio horor. Jes' da na početku ima prekrasan post-apokaliptičan feeling, ali onih posljednjih 45 minuta u vojnoj bazi sve rasturi. Jor me je pitao na jednom drugom mjestu šta je za mene horor, pa reko' da odgovorim: Meni lično omiljeni horori su The Omen i The Shining (volim još i Exorcista, The Howling, ..., od novijih Blair Witch Project itd.) i nekako ih uvijek uzimam za "definiciju" žanra.
Drugo, ja nisam pogledao NIJEDAN horor u 2003. godini (osim FD 2, ali ni njega ne računam u horore (MOLIM VAS nemojte sad još i zbog ovoga da me napadate  :) )), tako da nisam osuđivao izbor 28DL za najboljeg, samo mi je bilo nekako čudno. What can I do, I don't like the movie and that's it. Ukusi su različiti...

Harvester of Sorrow mi je jedna od najomiljenijih pesama Metalike, iako su posle poništili gotovo ceo svoj prethodni rad. A da. Tema.

Harvi, horor nije samo nešto što te plaši. To mu je, kakob rekao, jedan od znakova raspoznavanja. Ono po čemu se žanrovi razlikuju su pristup temi, motivi, dramaturgija. U 28 dana imaš sve te navedene stvari i zato je to horor a ne postapokaliptični film.

Meni je retko koji horor sada strašan, a gotovo nijedan mi nije uznemirujući, ali to ne znači da to nisu horori, nego da sam ja istreniran, blaziran ili odsutan.

O kvalitetu 28 dana se može raspravljati, ali o žanrovskoj pripadnosti teško.
My trees...They have withered and died just like me.

Tex Murphy

OK, u redu, smatrajmo "raspravu" (tj. dosađivanje s moje strane) okončanom.
Genetski četnik

Lurd

Ghoul

pojedini moroni su me svojevremeno napadali: 'kako možeš da stavljaš prekognitivne ocene, otkud ti znaš... i šta nas briga... i tsl.'

I say Fuck them up their stupid asses.

evo koliko su moje prekog moći bile bliske realnosti - u zagradi je prognoza, a za njom ocena NAKON gledanja filma:

Quote from: "Ghoul"
Willard [3-] 3-,
Wrong Turn [3-] 3-,
Underworld [2+] 2+,
Sangre Eterna [3] 2,
Anatomie 2 [2+] ?,
Darkness Falls [2-] ?,
Deathwatch [3] 3,
Dracula: Pages from a Virgin's Diary [4] 4-,
Dreamcatcher [2+] 2,
Gothika [2] ?,
Haute tension [3+] 4+,
House of the Dead [1+] ?,
Ju-on: The Grudge [3+] 3,
Ju-on: The Grudge 2 [3] ?,
Locals [4-] ?,
Love Object [3] 2,
Maléfique [4] ?,
The Order [1+] ?,
Samhain [2] ?,
They [2] ?,
Undead [3+] 3-

WARLOCK

Jesi li dao bar neku peticu?postoji li neka petica? ala si strog! :cry:

Ghoul

warlock, remek dela (za čistu peticu) ne nastaju toliko često ni u jednom žanru, pa ni u hororu.
u 2003. dao sam dve 5- (vidi gore) za horore; u 2004. toga u hororu nije bilo, bar po mojim aršinima (ali zato ima 2 naslova sa 4+).
na listi ne-horora za 2004. zato postoje 2 čiste-od-srca petice i još nekoliko 'krnjih'. ali to je lista koja uključuje SVE OSTALE ŽANROVE izuzev horora, pa ti vidi...

Tex Murphy

Što se tiče THE ORDER i DARKNESS FALLS, ovaj prvi si (prekognitivno) precijenio za jedan plus, a Darkness falls čini mi se zaslužuje 1+, početak je solidan, a ostatak filma je skoro negledljiv.
Genetski četnik

Kunac

Obožavam Ghoulove liste sa ocenama (naročito me fasciniraju ono plusići i minusići) ali je sasvim jasno da se radi o krajnje subjektivnom sudu. Naravno dobro je poznata činjenica da Re-Ghoulatorov istančani ukus i dugogodišnje iskustvo obično pogode blizu mete.
Ako mene pitate Darkness Falls je jedna velika O.
"zombi je mali žuti cvet"

Morticia

Quote from: "doktor Kunac"
Ја бих дала 0.25 због две ствари.
Прва, свиђа ми се шпица а друга ствар је следећа сцена. И то је то.
You're dead, son. Get yourself buried.

Kunac

Quote from: "Morticia"
Quote from: "doktor Kunac"
Ја бих дала 0.25 због две ствари.
Прва, свиђа ми се шпица а друга ствар је следећа сцена. И то је то.

за мене је отжавајућа ствар кад филм солидно почне а онда се претвори у тотално говно.

Truba

taj darknes je jedva gledljivo njesra...  :(  :cry:

djeca nam se smiju  :o
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Black Mamba

ovaj topik mi se cini najprikladnijim za jedno pitanje...

jedan nas kolega, forumas, na jednom drugom forumu tvrdi da, citiram, high tension nije uopste horor, ja tvrdim da jeste, da mu je horor zapravo jedan od zanrova...

ko je u pravu? mislim, znam da sam ja u pravu ali hocu to da cujem :lol:

Ghoul

Ja ne razumem kako neko može uopšte, makar i na trenutak, makar i nakon prvih 5 sekundi filma, da dovodi u pitanje žanrovsku pripadnost ovog filma.

Ako postoji neki film u poslednjih par godina a da mu je HORROR ispisano u svakoj čestici bića, to je HAUTE TENSION – zato mi je i glupo da nekome (kome?) dokazujem ono što je više nego očigledno.

HT je 101% horror, a to samo totalni slepac ili neznalica sa nekim ultrabizarnim poimanjem horora može da ne vidi.

Zato, neka ta osoba kaže šta onda JESTE horor ako HT to nije?
:x  :x  :x  :roll:  :cry:  :P  :?  :shock:  :x

Black Mamba

fala Ghoul, dobar post za copy & paste bude li mi se opet obratio s ovom njegovom* tvrdnjom 8)

* DANIEL DRAVOT

Tex Murphy

Dobro je što si napisala ko je, inače bi pomislili da sam ja  :lol:
Genetski četnik

Truba

ghoul mi ga ima pravo  :lol:
to je 100% horor   :lol:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

daniel dravot

jeste, ja sam taj sto skrnavi svima vam omiljeni high tension  :twisted:
to da nije horor rekao sam ko sto kaze mamba na jednom drugom forumu, na jednom drugom topiku pod naslovom horor filmovi od kojih ste se usrali u gace
kako me high tension nijednom nije strecnuo, a kamo li proizveo efekat koji se trazi, u tom kontekstu sam i rekao da nije horor
a razocarenje posle svih hvalospeva procitanih ovde i onde i preporuka od drugara - "gledaj, gledaj - nevidjeno", a u stvari ko zna koliko puta vec vidjeno, dosadno, neinventivno, isprazno je doprinelo da pljunem na taj film i okarakterisem ga onako kako nije trebalo - da nije uopste horor
film evidentno ima elemente horora, sto ga ne sprecava da bude sranje
i film definitivno ima svoje zanimljive delove (dekapitacija caleta na primer), ali ih ima premalo da bi mene zadovoljio
Quotesamo totalni slepac ili neznalica sa nekim ultrabizarnim poimanjem horora
a ovo ne znam dal' da stavim u CV il' da sacuvam za epitaf
samo totalni slepac ili neznalica sa nekim ultrabizarnim poimanjem horora

Ghoul

Quote from: "daniel dravot"
Quotesamo totalni slepac ili neznalica sa nekim ultrabizarnim poimanjem horora
a ovo ne znam dal' da stavim u CV il' da sacuvam za epitaf

Stavi kao blurb na I izdanje svoje zbirke filmskih kritika (i filmske-žanrovske teorije). 8)

Black Mamba

a tu si macane :twisted:

nego, cek... jeste da pise ono od kojih ste se usrali u gace, mislim, decu svakako plase svi ti horor filmovi, ali mi smo odrasli, jelte, ili smo bar odrasla deca :lol: ali ja ne pamtim kad me je poslednji put neki horor uplasio... jes da mi nije bilo dobro posle filma Saw, ali se svakako nisam usrala u gace :roll:

i kakve to veze ima ako je neki [horror] film dobar... svakako nije mera da li ce se neko usrati u gace od istog, ali ostaje cinjenica da je horor, usrao se ti ili ne

WARLOCK

da bi se uplashio treba biti dete onda bi usro u gace to vam je horror :evil:
ps.mi smo deca u dushi pa se plashimo zar ne! 8)

Lurd

Ja se plašim kada gledam svaki kvalitetni horor, nema tu šta.

Black Mamba

ne znam, ali ja taj osecaj ne mogu da nazovem strahom... mozda uzbudjenjem, ali strahom ne... od cega bre da se plasim?? uplasio bi me neki djavo licno kad bi mi zakucao na vrata :lol: ali film, jok vala

daniel dravot

QuoteStavi kao blurb na I izdanje svoje zbirke filmskih kritika (i filmske-žanrovske teorije).
nasao sam resenje kako da pomirim moju ideju i tvoj predlog, stavicu ga u potpis
Quotea tu si macane  :twisted:
tu sam mackice  8)
Quotedecu svakako plase svi ti horor filmovi, ali mi smo odrasli
na ovako nesto stvarno ne znam sta bih rekao, osim mozda ko je bre odrastao nemoj se vredjamo
Quotejes da mi nije bilo dobro posle filma Saw, ali se svakako nisam usrala u gace
Saw nije horor  :twisted:
Quotei kakve to veze ima ako je neki [horror] film dobar... svakako nije mera da li ce se neko usrati u gace od istog, ali ostaje cinjenica da je horor, usrao se ti ili ne
prosto obozavam ljude koji se trude da sve definisu, objasne, ogranice...
tebi je verovatno lakse ako ti neko kaze, ili procitas na IMDB-u, da je film horor da se uplasis, ili ako je komedija da se smejes, ili ako je drama da places, da se potreses ili sta vec radis s dramama
Quotene znam, ali ja taj osecaj ne mogu da nazovem strahom... mozda uzbudjenjem, ali strahom ne... od cega bre da se plasim
2 pitanja:
zasto ti uopste gledas horor filmove?
zasto se toliko plasis straha?
samo totalni slepac ili neznalica sa nekim ultrabizarnim poimanjem horora

Black Mamba

Quote from: "daniel dravot"
Saw nije horor  :twisted:

:roll:  

Quote from: "daniel dravot"prosto obozavam ljude koji se trude da sve definisu, objasne, ogranice...
tebi je verovatno lakse ako ti neko kaze, ili procitas na IMDB-u, da je film horor da se uplasis, ili ako je komedija da se smejes, ili ako je drama da places, da se potreses ili sta vec radis s dramama

mislim da si se toliko pogubio u svojim pretpostavkama da si izgubio svaku poentu...... rekla sam da je horor - horor, bez obzira da li nekog plasio, ne plasio, smejao mu se, ili sta god vec... ne razumem kako si dospeo do takvog tumacenja...

Quote from: "daniel dravot"zasto ti uopste gledas horor filmove?
zasto se toliko plasis straha?

zato sto volim
are you fuckin' serious? stvaro ne razumem kako si uspeo da postavis sebi, tj meni, takva pitanja.... strah je negativan osecaj, ali kad se pojavi [u stvarnosti] jednostavno ga prihvatim, suocim se s njime.. ali ne prihvatam projektovane, vestacki izazvane strahove, poput filmova, snova... tripova/halucinacija..... uzbudjenje, napetost... da..... ali strah, ne... zapravo to moze biti odlicna vezba how to deal with fear and dismay.. ali takodje moze biti zajebano i kad je primenis u stvarnosti, jer pravi strah prouzrokuje manjak racionalnog, i uopste, razmisljanja...

Kunac

WARLOCK

Uh Lebote! Ovo je smesan horror! HAHA!