• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Anomalija #1 (2012, LK)

Started by zakk, 12-05-2012, 23:42:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Meho Krljic

Quote from: zakk on 06-09-2012, 17:49:24
Za ovih mesec i po dana od postavljanja, Anomalija #1 je preuzeta nešto više od 200 puta u PDFu, 30ak u MOBI i skoro 70 u EPUB formatu. Nije epohalno al nije ni loše...

Ja sam skinuo sve tri verzije da vidim šta će najboljije da se vidi na tabletu ženinom  :oops: :oops: :oops: :oops: Pročito pola i imaću neke ozbiljne razgovore sa Milošem kad ga vidim  :shock: Za sada najboilji Biljana M. i Dragić C. bat det's not sejing mač!!!!!!!!!!

Josephine

pa nije milosh mogao da utiče na kvalitet priča poslatih na konkurs...

Meho Krljic

Pa neću ga za to ni kritikovati! Ima, fala bogu, drugih povoda za kritiku.  :lol:

Josephine

zakk

Planovi: Ide Anomalija #2 po najavama, pa ako bude erotke - biće, ali svakako će biti kojekakvih sumanutih konkursa za Emitor... Jedan se već krčka uveliko.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Josephine

Meho Krljic

Pa, ja ovo čitam da napišem prikaz za Emitor, tako da... do tada sam pod NDA-om  :lol: :lol: :lol:

Stipan

Quote from: zakk on 06-09-2012, 20:02:13
svakako će biti kojekakvih sumanutih konkursa za Emitor... Jedan se već krčka uveliko.

LIKE!!!

zakk

Quote from: Stipan on 08-09-2012, 10:02:49
Quote from: zakk on 06-09-2012, 20:02:13
svakako će biti kojekakvih sumanutih konkursa za Emitor... Jedan se već krčka uveliko.

LIKE!!!

Heh, kad budeš čuo šta je, videćemo dal ćeš isto kasti.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Stipan

Zašto? Baš je toliko sumanuto?

Mandragora Dragon

Ne mogu da nađem recenzije koje je obećala D., a na promociji sam čuo da je i ghoul obećao isto. Ima li toga? Biće? 

Josephine

U dolazećem Emitoru...

Milosh

Ko je čitao prikaze u novom Emitoru mogao je da primeti da je kritika u proseku najbolje reagovala na dve priče: pobedničku "Božanski rondo, kurvinska fuga" i "Čarlijev svinjac", koja je, pak, znatno slabije prošla kod žirija...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

zakk

zakk

Čini mi se i da žene vole Filija Rogovića.

Josephine

Quote from: zakk on 16-12-2012, 03:44:14

?

(ne znam zašto, ali česta je greška izostanak slova P u pisanju imena Filip)

Mme Chauchat

Mene u taj deo čovečanstva ne računaš?  :mrgreen:

zakk

Quote from: D. on 16-12-2012, 03:45:45
?
(ne znam zašto, ali česta je greška izostanak slova P u pisanju imena Filip)

Pa čovek se sad zove Fili, šta ja mogu

Quote from: Jevtropijevićka on 16-12-2012, 18:39:52
Mene u taj deo čovečanstva ne računaš?  :mrgreen:

U žene -- da, u filifile -- ne baš