• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

BOSS

Started by Nightflier, 26-07-2012, 15:51:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nightflier

Nedavno sam završio prvu sezonu ove serije. Druga kreće za dve nedelje, čini mi se. Da li je još neko gledao? Ovako dobru političku dramu nisam gledao još od West Winga, a mora se reći da je znatno surovija i prljavija nego bilo šta drugo na TVu.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Shozo Hirono

strašna serija! :wink:

Nightflier

Ja jedva čekam drugu sezonu.
First 666

Father Jape

Hvalili smo je ja i kripl.  :lol:

Samo da se fanovi West Winga ne upecaju - nema ovde vedre, optimistične i sentimentalne sorkinovštine. Ovo je gritty politička trilerodrama. Vrhunska.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Nightflier

Kad smo kod Sorkina, mene je Newsroom tako razočarao...
First 666

Father Jape

Ja tek gledam treću sezonu West Winga, čekam da se Newsroom nakupi.

Irena Adler

Quote from: Father Jape on 26-07-2012, 16:12:05
Samo da se fanovi West Winga ne upecaju - nema ovde vedre, optimistične i sentimentalne sorkinovštine. Ovo je gritty politička trilerodrama. Vrhunska.

Ok, ja malo slabije kapiram...ako smo voleli West Wing volećemo i BOSS, ili ako smo voleli West Wing nećemo voleti BOSS?

Nightflier

Pa, to su dve strane iste medalje. WW je prilično idealistička levičarska serija, koju veoma volim, dok je Boss opet levičarska serija, ali koja govori o ljigavom i surovom politčkom životu u kojem nema dobrih momaka i takvim prikazom napada politički sistem. Tako da - da, svideće se i onima koji vole WW i onima koji ne vole. :)
First 666

Father Jape

Htedoh reći, sve zavisi od toga šta ste voleli kod WW.  :lol:

Irena Adler

Pa...voleli smo planove u planovima u planovima...uglavnom. I neke urebesno smešne replike (doduše, vrlo je moguće da su te replike samo meni smešne).

Nightflier

Mislim da bi ti se Boss dopao.
First 666

Irena Adler

HAL

Заисте све похвале за серију, једна од бољих које сам гледао, али полако, тек смо завршили са једном сезоном. Мислим да смо је већ хвалили на теми за серије, али свакако заслужује своју.

HAL

Уздржавао сам се од великих хвалоспева док је ишла прва сезона, и чекао разраду у другој, барем да сачекам пола следеће сезоне. Али већ сада на трећој епизоди друге сезоне серија ми је веома прирасла за срце. Овакав квалитет се ретко среће, и заиста је штета да сваки љубитељ седме уметности пропусти ово остварење. За оне који су више серијофили, серију бих описао као генијални хибрид Жице и Мед Мена, политички аспект још дубиозније дубље разрађен него у Жици, зато што политика једна од окосница серије јелте, а карактеризација изузетна само без жонглирања са великим бројем ликова као што је случај код Мед Мена.

Father Jape

Dubiozno... ne znači ono što ti misliš da znači.  :lol:

HAL

:oops: аххаха, сада видим да је латинска реч коришћена за основу, хвала на скретању пажње : )

scallop

I dalje je dubiozno. Odnosno, sumnjivo.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Nightflier

Meni Boss veoma prija, iako je pokupio odvratne kritike po netu.
First 666

HAL

chef

Odgledao obe sezone, moze da se gleda bez problema, narocito zbog Keslija... Ima tu malo povrsnosti zbog kojih ne moze da pridje onim najboljim ali ok. Da su nastavili snimanje moglo je mozda jos da se produbi ali kao i svaka Starzova serija (izuzev budjavog Spartaka) ni ova nije zasla u trecu sezonu. Steta.