• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Barba Brada

Started by Franz Xaver von Baader, 28-07-2012, 23:04:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Franz Xaver von Baader

nije da me muči, ali čisto da znam: nosite li bradu? mislim, znam da imate šubare, nije to u pitanju. fulali ste.
najobičnije pitanje o bradama. jeste li kada imali bradu, onako, podužu?
ja sam do sada 2 (slovima: dva) puta puštao bradu. imao sam nekakvu, neki pokušaj brade. sad, ne sjećam se više točno koliko dugo se nisam brijao, jel bješe dva mjeseca ili manje.
možete pisati o estetskim ili etičkim načelima brade. ili logičkim.

ps - da ne bude zabune: pitanje vrijedi i za žene. mislim, sva pitanja, od početka do kraja.
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Josephine

Ne.  :lol:

A i nisam fan dugačkih brada u muškaraca. Bradica od nekoliko dana prolazi ako stoji bolje nego da je tip obrijan.  :?:

Franz Xaver von Baader

"bradica od nekoliko dana". bradica. ti bi bradicu i muškarčinu. skroz si nerealna. daj malo etički i estetski o tom svom hiru s bradicom. tko zna, možda dođemo do toga da je to samo predrasuda. da si određena "izvana", sa pinka, oprah show i lakih ljubavnih romana. možda se ispostavi da si skroz određena shvaćanjima svog okružja, mjesne zajednice, općine, klase, rase...

Meho Krljic

Ja sam imao, sa dvadeset godina.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Josephine

Quote from: PingvinPatuljak on 28-07-2012, 23:11:45
"bradica od nekoliko dana". bradica. ti bi bradicu i muškarčinu. skroz si nerealna. daj malo etički i estetski o tom svom hiru s bradicom. tko zna, možda dođemo do toga da je to samo predrasuda. da si određena "izvana", sa pinka, oprah show i lakih ljubavnih romana. možda se ispostavi da si skroz određena shvaćanjima svog okružja, mjesne zajednice, općine, klase, rase...

Zapravo, jesam određena izvana, priznajem. I sasvim sam svesna te određenosti. No, ne bih je sad otkrivala. Nije nijedna od nabrojanih stvari. Ne gledam pink (i TV retko), ni Oprin šou, a i ne čitam ljubiće. Oko mene ima bradatih.  :)

džin tonik

brada je izgubila funkciju kad smo istrijebili ili postavili gdje im je mjesto zivotinje koje grizu za vrat.
u zena brada je nepotrebna od uvodjenja islama a i prije nisu bile izlozene opasnosti.

Franz Xaver von Baader

znači, zosko i D. nikad bradu.
zakk, ti si za obrađivanje brade? mene pak brada privlači samo kao puštanje na sve strane. kad se prestanem brijati, to je definitivno. onda uzmem britvicu i sve ode.
meho, nikad više ti nije palo na pamet ili...?

Savajat Erp

Тијеком година имао сам оно што би се могло назвати "брадицом", али пре 7 година се нисам бријао 40 дана као знак жалости, те је то било најближе "целој" бради икад...ево и корпус деликти :)

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

U stvari, ja se brijem jednom nedeljno, ali to nikad nisam svrstavao pod pojam "brada".

Ili sam možda trebao?

zakk

Quote from: PingvinPatuljak on 29-07-2012, 10:17:35
zakk, ti si za obrađivanje brade? mene pak brada privlači samo kao puštanje na sve strane. kad se prestanem brijati, to je definitivno. onda uzmem britvicu i sve ode.

To tad. Sad imam punu. Oblikovanje je neophodno, inače izgledam ko naplavina, ali često nemam želje da se time bavim...

Sretnem Vladu Topolovačkog pre neki dan, i cenim da ne bih mogao da izguram toliku bradu...  :(
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

džin tonik

stipane, mislis ovako?

Josephine

Eto, recimo, savajatu lepo stoji bradica. :)

Meho Krljic

Quote from: PingvinPatuljak on 29-07-2012, 10:17:35
meho, nikad više ti nije palo na pamet ili...?

Pa, ne, od tada nosim brkove.  8-)

Savajat Erp

Quote from: D. on 29-07-2012, 14:03:43
Eto, recimo, savajatu lepo stoji bradica. :)

А цела брадурина? :)

Josephine

Tex Murphy

Ја уопште не могу да се сјетим кад је било моје посљедње бријање, али сигуран сам да има бар три или четири мјесеца.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Stipan

Quote from: zosko on 29-07-2012, 12:16:07
stipane, mislis ovako?

Je, samo bez kokarde i tri prsta.

Franz Xaver von Baader

ontopic: htjedoh se dana obrijati, nakon tjedan i pol, možda koji dan više. kad ono, nema vode! susjed ugrađuje vodomjer, otud ta buka i bušenje.
sve je to najobičnija svakodnevica, ali ne možete ne primijetiti koincidenciju: postaviti topic o bradama nekoliko dana prije i stvarnost koja odogvara nepredviđenim situacijama. tko to stoji iza stvarnosti i podupire brade?

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Savajat Erp

Biki

seksi brada kao sto ima  Anton Sevidov  :)

Tesla Boy - Spirit Of The Night@Strelka

Franz Xaver von Baader